duminică, 14 octombrie 2018

ROMANIA SA SE PUNĂ BINE !


     Imagini pentru STEAG ROMANIA          .


   Noapte de 13 -14 Octombrie 2018,ora 3,17 ! 

                           Dragii mei,

La aceasta ora din noapte, ,desi eram in tren in mijlocul calatorilor, aud glas care spune foarte transant.
Citez :
                     "România sa se ţină bine ! 
                      Faţă  în faţă  cu Finăreţi !"

Clipă în care,îl vad pe dl Presedinte Iohannis, stand in picioare la biroul său,ca atunci cand ar primi pe cineva in biroul său si era foarte incordat.Chipul lui arata ca nu-i convine aceasta situatie.
Dragii mei, ce inseamna acel cuvant Finăreţi,eu nu stiu a va spune.Dar e clar ca vom trece prin situatii nu tocmai placute,ca Popor.Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa ne ocroteasca si sa ne apere de tot si de toate cate ne-ar aduce lacrimi si suferinta.
Sa avem Credinta si Draagoste faţă de PREA SFANTA TREIME si faţă de MAICA LUI DUMNEZEU ,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si  nimic nu ne va aduce teama in inima si-n suflet.
                                              Cu dragoste,Maria.                                   

26 de comentarii:

  1. Finareti= oameni diplomați, negociatori sau politicieni din UE, SUA, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda ! Ma gandeam la acest lucru,dar nu voiam sa cred. Multumesc frumos pentru confirmare !

      Ștergere
  2. Neconcordanta in titlu in mesaj pare corect.
    Romania sa se 'tina' bine,eu as gindii la Buzunare ca apar finatei-fini cu relatii oneroase cu Iohanis'Colectori de case cum spunea Basescu pe la Miami de Finul lui Vecerdea.O fi noile Mame Tamara/.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu incerci sa glumesti cu lucruri serioase dar rezultatul este doar o gluma trista.

      Ștergere
  3. Până la urmă care este varianta corectă, să se pună bine sau să se țină bine că e o diferență de interpretare între cele două variante?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pina la sfirsitul anului nu va fi bie deloc aveti sa vedeti pregatitiva eu vam spus de multe luni in urma sa aveti bagajul si actele cu bani pregatiti ca sa aveti timp sa fugiti sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne ocrotessca amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fără Dumnezeu nu ai unde sa te ascunzi și apoi ce sa faci cu actele și cu bani în pustietați munți

      Ștergere
    2. Unde sa fugi de destin?.

      Ștergere
    3. 20:55Unde sa fugim si de ce?Dumnezeu spune celor din Iudeea sa fuga cand Ierusalimul va fi inconjurat de osti .Si de ce te gandesti tot la bani caci atunci te gandesti sa nu-ti pierzi viata nu la cumparaturi..

      Ștergere
  5. Cei mari si tari ne vor doar in postura slugilor care aproba ,, daca-i ordin... cu placere" .

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria dar de dragnea nu vezi niciodata nimic? Doar de Iohannis? E cam suspect atata timp cat sforile le trage dragnea!Il protejezi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Johannis reprezinta Romania ca tara nu Dragnea.

      Ștergere
    2. Desigur ca da (protejare), 23:14!

      Ștergere
  7. Titlul e "România sa se pună bine"

    RăspundețiȘtergere
  8. Marioara surioara,sa si le puna bine si sa se tina bine caci atata de profund sia dorit parteneriate ue,atat a dorit contacte mai stránse,noi experiente ue,dincolo de prejudecati,experienta vasta ín pedofilia peninsulara de un real si palpabil folos...

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma draga johanistule,ca presedinte sa retrocedezi o casa íi descalificare din nationala.,ncha,ncha! Te oferi sa íi tii lumanarea lui. Dragnea. Ai vrea tu,curiosuleee!...

    RăspundețiȘtergere
  10. 23.14,Maria vede multe si de draqnea doar ca nu doreste sa ne spuna si noua deocmdata,o avea motivele ei.Cand va crede ca va fi cazul ne va spune mai multe.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grsita exprimarea "Maria vede" fiindca Mariei i se arata cand doresc spiritele care vor sa-i comunice ceva.

      Ștergere
  11. Da, altfel o esclude din partid si ea nu mai poate poate roade la ciont fara PSD. Ce femeie de nimic si indiavolata poate fi! Pe deasupra cica vorbeste in numele Domnului!

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, altfel o esclude din partid si ea nu mai poate poate roade la ciont fara PSD. Ce femeie de nimic si indiavolata poate fi! Pe deasupra cica vorbeste in numele Domnului!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai fratilor, cu PSD-isti la putere, cine stie ce-or face.Or sa ne distruga .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:34, iar faci propaganda pentru progresitii demoniaci acoliti ai UE? Nu realizezi ce fac acesti progresiti? Numai rau poporului. Mai nou umbla sa fie pro LGBT de aceea i-au indemnat pe oameni sa nu iasa la Referendum. Dumnezeu sa le dea ceea ce merita. Praful sa se aleaga de UE caci este Sodoma de la Bruxelles, cetatea Diavolului. Amin!

      Ștergere
  14. Imi imaginez fata presedintelui cand fanaretii PSD vor ca sa o puna in functie pe noua sefa DNA care a fost judecata incapabila de-o asemenea functie! Astia-sfanaretii mai. .. vor sa-si apere pielea cu orice pret.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu as spune Romania sa se impuna,pentru a fi respectata.O televiziune publica o statistica de la inchisoarea Elenei Udrea din Costa Rica unde 20 la suta din detinute au SIDA.

    Dar dupa numarul celor prezenti la REFERENDUM cred ca vom ajunge tara cu cel mai mare procent de cabinete de masaj erotic.
    Asta e diferenta dintre Libertate si LIBERTINAJ,daca nu vrem si noi sa ajungem ca in... Costa Rica.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru a doua oara premierul Israelului isi amina vizita in Romania pe motive de neonazism ,unul care incita si altul sef al opozitiei care face DELATIUNEA la vizita premierului Romaniei in Israel...Shalom.

    RăspundețiȘtergere