duminică, 7 octombrie 2018

S -A ADEVERIT DIN PĂCATE ! BURLACUL (DIAVOLUL )LUMII NEGRE VA DOMINA LUMEA INTREAGA !


                          Imagini pentru iisus rastignit

PROCENTUL  la REFERENDUM  este de 20,41 % !
               
BREAKING NEWS Referendumul nu este validat.
ADEVARUL.RO
Referendum pentru familia tradiţională. Biroul Electoral Central a anunţat că 20,41% din alegători au participat la Referendumul pentru modificarea Constituţiei, în sensul redefinirii căsătoriei drept uniunea dintre un bărbat şi o femeie. Pragul de validare a consultării populare, de 30%...

ROMÂNIA  nu va mai avea pace si liniste ! 
BURLACUL Lumii negre (diavolul )se va instala si-n ROMANIA ! 



27 iun. 2018 - Te rugăm să nu ne vinzi lui SOROŞ ! .... Ma rog din tot sufletul ca bunul Dumnezeu sa ocroteasca Romania, sa-i "secere" pe toti tradatorii si ...
 si iata ca SOROS a castigat:

LUMEA se dezbina,Romania se dezbina !


5 sept. 2018 - mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/11/george-soros-si-jocul-de-se- ... Mai Anonim 27 noiembrie 2016, 09:23, sorosistule draga, Maria stie bine ...
2 oct. 2016 - George Soros - Stiri - Pagina 1 | REALITATEA .NET .... Ha ha,Maria noastra,posibil ca vocea care intreba era a mea;multumesc,acum pot dormi ...
7 sept. 2018 - George Soros destabilizatorul GUVERNELOR lumii!" ... mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/08/strigat-nu-cumparati-amulete-sau-carti.html.
26 nov. 2016 - De aici dragilor, se intelege ce fel de om este GEORGE SOROS, si cum se ..... Pentru ce ai dat nr tau de tel la doamna Maria sa mi.l dea mie. ..... DE PE BLOG--BINE AR FI SA-SI DESCHIDA BLOG PERSONAL--CU STIMA.
9 dec. 2016 - O fi vreun frate sau nepot al acestui GEORGE SOROS. .... Buna ziua d-na Maria !! va felicit din suflet pentru acest blog, pentru toata munca ...

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, vad în stanga mea,înspre Sud,vad o incapere ... Publicat de Maria Ghiorghiu la 03:36 ... Mai Anonim 27 noiembrie 2016, 09:23, sorosistule draga, Maria stie bine ce informatie primeste. ..... Astfel, fondurile americane și George Soros au format cea mai mare parte a clasei ...
                     Dragii mei,
Nu va bucurati ca nu a trecut acest REFERENDUM !
Aici ,ieri si astazi,voi cei care nu ati mers la vot,ati luptat contra LUI IISUS HRISTOS si a MAICII PREA CURATE FECIOARE MARIA.
Sa nu va mirati cand asupra voastra va incepe JUDECATA DIVINA ,si va ploua cu lacrimi si cu suferinta mare.
Sa va amintiti de aceste zile de 6 si 7 Octombrie 2018, cand ati fost chemati de HRISTOS ca sa apărati al Său Cuvant si nu ati facut-o.
V-ati lasat inselati de cumplitul diavol.
Păcat ! De un infinit de ori păcat.
IISUS HRISTOS si-a dat viata pentru păcatele noastre. A fost batut,schingiuit,scuipat, rastignit pe Cruce, I s-a dat fiere si otet in loc de apa,si a murit pe Cruce pentru noi.
              Imagini pentru iisus rastignit.
                                               Imagini pentru iisus rastignit
Iar acum, voi cei care nu ati mers la VOT,cum L-ati rasplatit? 
Ati stat acasa si v-ati bucurat de intimitatea caminului.
Ati dat frau liber desfranarii,destrabalarii, lucrului diavolului.
Sa nadajduim ca pentru puţinii credinciosi cu adevarat,care iubesc pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI cu adevarat, DUMNEZEU nu-si va revarsa Mânia Sa peste Poporul Său ales ,ca sa-L primeasca pe al Său Fiu in al Doilea Nou Ierusalim.
                 Imagini pentru iisus rastignit
Diavolul isi freaca ghearele de bucurie acum,că a mai castigat multe suflete de care se va folosi in lucrul lui .
Pentru ca,nu putem spune ca a trai barbat cu barbat si femeie cu femeie,este de la DUMNEZEU. 
Categoric NU ! Ceea ce s-a intamplat astazi,este numai inselarea DIAVOLULUI.
Cei slabi in CREDINTA,cei fara de CREDINTA,au cazut in capacna DRACILOR.
DUMNEZEU sa aiba mila de noi toti, si sa ne ierte pentru ca nu L-am sustinut( majoritatea ) in PORUNCILE SALE.
De azi inainte,vom fi martori la multe TRAGEDII,la multe CATACLISME , care ne vor aduce multe lacrimi,durere si suferinta !
                     Cu lacrimi si cu durere in suflet,Maria.
P.S.
Iata articolul care, ne-a prevenit ca DRACUL (BURLACUL cum spune in mesaj)va atrage multe suflete in LUMEA neagra:

                  Noapte de 5 -6 Octombrie 2018,ora 2,55 .

                                           Dragii mei,

În aceasta noapte cand abia am inchis calculatorul,stand in pat cu ochii inchisi ca sa adorm , vad cum tot ce inseamna obstacol dispare, si astfel,vedeam deasupra mea,in jurul meu peste tot, imagini vii cu SODOMA si GOMORA,iar printre oamenii care se destrabalau,printre desfranatii de ambele sexe, misunau diavolii.
                               Imagini pentru IADUL IMAGINI.

     O lumina alba si stralucitoare ca un nor  ma proteja incontinuu,pentru ca aceste duhuri sa nu se apropie de mine,ci doar sa le vad ,ca sa stiu ce va urma daca lumea nu va respecta CUVANTUL LUI HRISTOS,daca oamenii nu vor urma LEGILE firii lasate de DUMNEZEU .
În mijlocul oamenilor desfranati ,inconjurata de o LUMINA alba orbitor de stralucitoare, statea MAICA LUI DUMNEZEU cu Pruncutul pe bratul stang.                        Imagini pentru IADUL IMAGINI.

Maicuta Domnului plangea cu râuri de lacrimi, privea la Prunc si-L legana ,deoarece,si PRUNCUL IISUS HRISTOS plangea pentru rautatile si destrabalarea oamenilor.
Imagini pentru IADUL IMAGINI.
Diavolii fratilor, rânjeau, râdeau inspaimantator de urât , dansau, le dadusera frau liber celor care doreau sa se desfraneze in fel si chip.
Vedeam barbati cu barbati care faceau sex,vedeam femei cu femei care se pupau si faceau alte nelegiuri de ti se intorcea stomacul pe dos,vedeam live toate rautatile lumii si tot ce-ti provoaca durere in suflet ,oroare si dezgust.
Aud apoi fratilor, glas care intreaba oftand asa:

              "Vine Sfarsitul?

Si i se raspunde, tot cu aceeasi intrebare :

              Sfarsitul?
          Nu! Nu vine Sfarsitul !
          Vine Burlacul lumii negre ."

După care,vad IADUL cel cumplit si o cifra scrisa cu alb,in mijlocul flacarilor: 
                      "183399".
Ce inseamna aceste cifre,eu nu cunosc dragilor.
Vedeam un foc imens, un foc fara de margini in care oamenii ardeau incontinuu,dar nu ca sa se faca scrum trupul lor; erau in flacarile IADULUI si tipau ,urlau de durere si arsura,dar nu ardea trupul lor (sufletul cu trupul după moarte),ci sufereau vesnic, asa precum noi nu am sta in pat,ci in mijlocul unor flacari vesnice,trupul  nu se desface,nu arde,ci doar simte durerea,simte cumplita suferinta,arsura vesnica.
Asa precum sare mingea de la pămant,tot la fel, dar extrem de puternic sareau trupurile din adancul flacarilor iadului,pana deasupra lor,a flacarilor, iar in clipa urmatoare, coborau din nou in adancul cumplit si vesnic al iadului.
In mijlocul flacarilor iadului stateau diavolii cu furci in maini,cu furci ce aveau doar doua brate albe afumate,si mai vedeam in ghearele diavolilor niste ciomege cu,care loveau pe cei din IAD, bice lungi  cu,care îi prindeau si aruncau din nou in focul cumplit.
Fratilor,BURLACUL lumii negre ,este insusi DRACUL !
Nu-i bine sa-l "pieptanam" si sa-i spunem diavolul,deoarece,el crede ca ne este teama de el.
Sa-i aratam DRACULUI (DRACILOR) ca nu ne este teama si ca-l vom birui cu RUGACIUNE si cu POST;ca-l vom birui cu SFANTA CRUCE a LUI HRISTOS;ca-l vom birui cu RUGACIUNILE noastre catre PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU care ,plange cu rauri de lacrimi pentru noi Fiii Săi.
DRACII fug fratilor,fug cât îi ţin copitele de Sfanta Cruce a LUI HRISTOS ,fug de tâmâia si de lumânari aprinse,fug  de oamenii care ÎL cheama pe MANTUITORUL in ajutor si pe MAICA DOMNULUI.
Sa alegem fratilor, cu cine vrem sa ne unim; cu HRISTOS care ne va pregati un loc in IMPARATIA SA,sau cu Dracii care ne promit si ne dau in aceasta viata grabnic trecatoare,toate bunatatile si toata fericirea de moment care, ne va duce la pierderea sufletului ce va arde in IAD pentru vesnicie.
Hristos ne graieste astfel:
       

Matei 11:29-30 

29 Luaţi jugul Meu asupra voastră şi
 învăţaţi de la Mine, pentru că Eu 
sunt blând şi cu inima smerită, şi 
astfel veţi găsi odihnă pentru 
sufletele voastre! 30 Căci jugul Meu 
este bun, iar povara Mea este
 uşoară.“
Eu am luat si voi duce toata viata "JUGUL LUI HRISTOS" DOMNUL si MANTUITORUL nostru al tuturor,căci e dulce divin, si nu insetez niciodata de Dragostea,Iubirea si APA cea VIE a VIETII cu HRISTOS si INTRU HRISTOS.
Incercati si voi fratilor,si veti simti ca nu va mai saturati ca sa fiti langa HRISTOS si-ntru HRISTOS.
Dracii fug de tot ce este sfant si de toti cei care IL au in suflet pe DUMNEZEU TATAL, pe DUMNEZEU FIUL si pe SFANTUL DUH,dar si pe MAICA DOMNULUI ,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
                                   Cu dragoste,Maria.

                      

128 de comentarii:

  1. Referendumul nu a trecut, dar asta nu înseamnă ca persoanele de același sex se pot cununa sau adopta copii. Referendumul e NUL, constituția rămâne neschimbata, ceea ce a fost pana acum va fi și in continuare in România.
    Asta a fost prima bătălie, sigur se va mai origaniza referendum pe aceasta tema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.51 dupa parerea ta sa se arunce cu bani pe referendumuri la nesfarsit? Dar la ce sa platim prostia romaneasca? Lasa sa tragem ponoasele ca e mai bine asa.

      Nu au iesit la referendum din cauza nepasarii si prostiei tipice romanesti. Din cauza ca nu s-au dat galeti ulei faina. Si cand ii auzi cum se lauda romanii cat de ortodocsi si credinciosi sunt !! Si nici nu sunt in stare sa iasa la vot sa-si apere ceea ce sustin: cum ca sunt credinciosi.
      Na ca de acum s-a dat liber casatoriilor homosexuale si sodomiei un pas miiiic de tot mai e de facut.
      Rusine pt nepasarea romaneasca care din 89 incoace aici ne-a adus: in groapa, mizerie saracie. Fabrici ruinate, totul ruinat,fara autostrazi si spitale din cauza ca toate investitiile s-au facut in tehnica interceptare SRI si parchete, drepturi si libertati sunt considerate un lux, justitie corupta care lucreaza pe probe admninistrate ilegal ba mai mult falsificate, ce sa mai tacamul complet pt o tara de *****.

      Ștergere
    2. 22:08, subscriu intru totul...
      RUSINE POPORULUI ROMAN care-si spune ca e ORTODOX !!!!!!😨😨😨😨😨😥😥😥😥😥

      Ștergere
    3. subscriu...am gandit la fel

      Ștergere
    4. Doar aprox. 3 milioane de crestini are aceasta tara. Restul sunt demoniaci care au sarit in bratele lui Satana. Azi am aflat adevarul despre credinta poporului roman. In mare majoritate sunt persoane care desconsidera Invatatura Dumnezeiasca si pe Dumnezeu. Acesta este adevarul. Constiinta lor a pus in prim plan orice altceva dar nu pe Dumnezeu. Asta este.

      Ștergere
    5. Acum toate tarile vor crede ca Ro este pt casatoriile gay, de fapt chiar asa si este, caci asta reiese dupa referendumul de azi.
      Sa vedeti ce legi se vor da. Deja sunt tari in care nu se mai accepta cuvantul mama si tata, educatia sexuala care se face de la 7 ani chiar in moduri porno,botezul sub varsta majoratului va fi interzis etc
      Prostia sa stea in casa sa primeasca toate laturile occidentului.
      Mi-e rusine ca sunt roman, rusine mare.
      Nesimtiti nerusinati ingamfati care pe deasupra se dau credinciosi.
      Niste rautaciosi sunt romanii, rai nepasatori dar ingamfati.
      Sa nu uitam profetia parintelui Arsenie la a 3 a ouare Bucurestiul nu va mai sta in picioare.
      Probabil pedeapsa pt rautatea romaneasca( iubirea de puscarii si raul aproapelui) la care se adauga sodomia va fi un cutremur puternic.

      Ștergere
    6. Precizarea pentru "soti" din Constitutie se poate modifica in Codul civil oricand in 5 minute.

      Ștergere
    7. Din cei 3 milioane de credinciosi,cred ca maxim cateva mii sunt cu adevarat pe Calea Domnului Iisus catre mantuire,nu judec pe nimeni,ci doar mi-am exprimat opinia personala!Sa nu ne descurajam ca a picat referendumul ci fiecare sa se pocaiasca de pacate si sa cheme Numele Lui Iisus pt a se mantui!

      Ștergere
    8. 23:25, cele 3 milioane de romani au in suflet pe Dumnezeu. Nu au stat pasivi si nepasatori. Ei au sufletul legat de Dumnezeu si nu au stat in ignoranta demonica. Si este mare lucru acesta, tinand cont ca tara este plina de nu se mai poate de atei.
      Dragii mei dragi, voi cei care ati fost la vot, ati demonstrat azi credinta vie in Cel Fara de Sfasit, Dumnezeul Puterilor! Iar cel ce asculta de El bine va umbla! Caci a Lui este Slava si Puterea si Taria in Vecii Vecilor!Amin!

      Ștergere
    9. Din cele 3 milioane de crestini se numara si Iohannis care si-a facut aparitia in ultimele minute de închiderea urnelor ? Iohannis este crestin nu?

      Ștergere
    10. Sunt multi batrani, mai ales la sate care voiau sa mearga la vot dar nu se pot deplasa, iar urna mobila este adusa doar daca cei care solicita au certificate medicale care sa fie date cu o cerere la circumscriptia de votare. Trebuie ca 2 persoane + garda sa vine cu urna dar toata echipa era formata intr-o comuna doar din 2 persoane si un presedinte. Comuna are multi batrani si certificate de batranete si boli aferente nu are nimeni.

      Ștergere
    11. 23:48 eu inteleg ce spui,dar si multi din oamenii care au votat pt familia adevarata mai au alte pacate vietile lor,recunosc si eu mai am,pe care trebuie sa ni le rezolvam inaintea Lui Iisus,recunoscandu-le,regretandu-le,renuntand la ele si reparandu-le!Din astea este alcatuita pocainta de pacate pt a fi iertati si mosteni viata de veci impreuna cu Iisus!Oricum foarte bine celor ce au votat pt modificarea constitutiei pt ca s-au spalat pe maine de ceva rau nu de Domnul Iisus ca Pilat si ca oamenii care au votat cu NU sau care au stat acasa,evident cu exceptia batranilor si a celor ci nu se pot deplasa!

      Ștergere
    12. 23:48 pe Iohannis il excludem din categoria celor peste 3 mil care au votat DA (caci sigur a votat NU chiar daca a mers), pentru ca el a asteptat pana aproape de inchiderea urnelor sa mearga, aceasta pentru a influienta oamenii sa nu se duca, iar apoi ca un fatarnic ce este s-a dus Iuda ca sa "voteze" dar cu inima neagra tocmai pentru capital electoral. Daca era cu inima curata, era primul in ziua de sambata la urne, ca sa dea un exemplu de bun crestin, fiind presedinte, insa nu asa s-a intamplat.

      Ștergere
    13. Orice demers de modificare a Codului civil în sensul de a se permite căsătoria între persoane de acelaşi sex este neconstituţional, a declarat, luni, preşedintele Consiliului Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD), Asztalos Csaba.

      "Pentru cei care manipulează! Este neconstituţional orice demers de modificare a Codului civil în sensul de a se permite căsătoria între persoane de acelaşi sex! Art. 48 alin. (1) din Constituţia României permite doar căsătoria dintre o femeie şi un bărbat!", a scris Asztalos Csaba, pe Facebook.

      Ștergere
  2. Ok.Eu am susținut si am votat familia crestina si v-am scris acum ceva timp pe pagina personala in comentarii ca nu sunt sanse sa ajunga la 30% sa treacă referendumul dar dvs.m-ati sters din lista de facebook fara motiv oare de ce ? monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica scumpa mea, chiar m-am mirat de ce nu mai apari cu mesaje pe fb. Nu te-am sters iubita si albinuta mea. Categoric nu te-am sters ! De ce nu mai apari,chiar nu stiu.
      Trimite-mi in acest moment cerere de prietenie si imediat reparam. Trebuia sa ma suni la 0747226236. Tu stii ca eu te iubesc si te pretuiesc. Esti un suflet bun si ales. Trebuia sa ma suni. Nu am nicio vina. Pup.

      Ștergere
    2. plange Mantuitorul pentru noi .cernerea ....

      Ștergere
    3. 21:51Tu esti u doua fete;una spui si alta gandesti.De fapt tu nu iubesti biserica iti doresti ca ea sa dispara(citez din ms tau "in 2 ani biserica va dispare")dar nu mor caii cand vor cainii.Nu esti sincera si nu stiu ce urmaresti de manipulezi oamenii .Poti fi un simplu proorocmincinos.Fa dovada ca ne inselam caci ceea ce spui tu e previzibil pt toata lumea.

      Ștergere
    4. Poate are dreptate Monica! Daca in 2 ani se arata ET,biserica va dispare(si orice forma de religie)

      Ștergere
    5. 20:03 Biserica nu va muri Niciodata!

      Ștergere
    6. Ba da,adevarul va triumfa!

      Ștergere
  3. Era de așteptat ca românii să nu se uite în gura acestui partid mincinos .👏👏👏👏👏
    Românii incep să nu mai înghita toate gogoșile lor ordinare . Eu nu am fost la vot și nimeni din anturajul meu , vecinii mei , cei de pe Facebook ....
    Este lamentabil că biserica s-a implicat în acest joc murdar , dar nu se implica niciodată la nevoile și sărăcia românilor . Umblă cu mașini scumpe și nu se implica cu absolut nimic în ajutorarea oamenilor sărmani din Romania , sau atunci când femeile și copiii sunt bătuți măr , alungați din case , morți de foame și dezbrăcați.... Rușine vouă ! 🤯🤯🤯👎👎👎👎👎👎👎👎👎

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An. 22.15 nu te otara atata ca REFERENDUMUL A TRECUT!!!!! Slava Domnului!!! Iar toata saracia care este acum in RO este dictata de stim noi cine, sti si tu cine cu ajutorul unora ca tine tradatori de tara si popor!! Dumnezeu ocroteste poporul roman. Multumim Tie Doamne ca ne protejezi! Incetul cu incetul se vor rezolva multe pentruca bate vantul schimbarii.

      Ștergere
    2. 22:15, aici nu e vorba de altceva decat de credinta si respectarea cuvantului dumnezeiaesc. Daca sodomia este un pacat si romanii nu au reactionat inseamna ca sunt niste draci care isi spun crestini. Crestinii autentici sunt cateva milioane. Restul din pacate sunt cazuti in cursa lui Satana.

      Ștergere
    3. 22:15Si voua dusmanilor lui Iisus care o sa va rusinati la Judecata!

      Ștergere
    4. Coaltia pentru familie a facut o intelegere de organizare si sprijin pentru referendum si cu PSD si cu PNL in aprilie. Dar acum au "uitat". PSD s-a implicat doar pana pe 2 oct. Din ce am citit pe net se pare ca s-a primit un telefon de la Strasbourg sa se opreasca.

      Ștergere
    5. 03:21, nu avea ce cauta clasa politica sa se implice pentru vreo mobilizare, caci acest Referendum a avut ca subiect FAMILIA CRESTINA lasata de Dumnezeu (un barbat si o femeie). Aceasta nu are legatura cu politicul. Cand vorbim de credinta in Dumnezeu, pe aceasta o ai sau nu o ai in suflet si in inima. Nu trebuie vreun politic sa vina sa te convinga. Daca romanul ca si "crestin" nu a ales sa mearga si sa spuna DA lui Dumnezeu votand asta la Referendum, atunci sa inteleaga acestia ca sunt atei, nu crestini. Iar Dumnezeu a vazut inima fiecaruia prin alegerea facuta. Imi pare rau ca atatia romani au ales sa-I intoarca spatele Lui Dumnezeu, dar aceasta au facut. Sa nu dam vina pe cine nu are vreo treaba cu constiinta fiecaruia.
      Organizarea Referendumului a fost asigurata, au fost sectii de votare destule deschise timp de 2 zile, dar cei mai multi romani au ales sa nu mearga desi au avut si unde sa voteze si timp pentru asta. Deci romanii, in majoritatea lor au ales sa fie pro-sodomie. Sa nu ne ascundem dupa "deget", caci astia sunt majoritatea romanilor cu adevarat: atei. Au demonstrat-o chiar ei.

      Ștergere
  4. ASA DA PRESEDINTE DE TARA !!! Iata o tara ortodoxa care nu a renuntat la IISUS

    http://www.ziare.com/international/rusia/paradele-de-homosexuali-interzise-pentru-100-de-ani-in-rusia-1184833

    http://www.ziare.com/international/rusia/moscova-interzice-paradele-de-homosexuali-pana-in-2112-1171675

    http://www.ziare.com/vladimir-putin/presedinte-rusia/putin-nu-cedeaza-homosexualii-nu-vor-adopta-copii-rusi-1239217

    http://www.ziare.com/international/rusia/rusia-refuza-ca-orfanii-tarii-sa-ajunga-la-cuplurile-gay-interzice-adoptia-prin-lege-1241940

    http://www.ziare.com/international/rusia/cenzura-in-rusia-putin-interzice-injuraturile-in-filme-carti-si-muzica-1297398

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum cativa ani, printr-o ceremonie fastuoasa, Polonia si-a ales ca Rege pe Iisus Hristos.

      Ștergere
    2. Sint nebuni si p-acolo!

      Ștergere
    3. 20:05Cei care spun "nebuni" celor credinciosi vor avea parte de chinurile ghenei!

      Ștergere
  5. Nu inteleg de ce s au aruncat atatia bani pe fereastra. Nu inteleg de ce sunteti ce va impiedica sa evoluati spuritual si sa fiti asemenea lui Isus? Homosexualii? Fiecare raspunde pentru faptele sale nu altcineva. Vedeti va de sufletul vostru si nu mai aruncati cu pietre in altii. Toti traitu in pacat dar aratati cu degetul spre ceilalti. Treziti va!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:28, ce nu intelegi tu este ca Romania, la nivel colectiv are nevoie de indreptare si sfintire nu de indemonire. Daca Dumnezeu in a Sa Invatatura a condamnat sodomia, inseamna ca sodomia este demonica. La nivel de Romania platim toti pentru pacatele sodomitilor din aceasta tara, caci este un act demonic sodomia care se manifesta in sanul acestui popor, precum o gangrena in intr-un trup. In fata lui Dumnezeu devenim un popor necurat daca acceptam manifestarea acestor murdarii care sunt condamnate de Insusi Dumnezeu. Devenim un popor neascultator si calcator al invataturii dumnezeiesti. Iar acest lucru nu este bun, sa fim un popor neascultator si calcator de cele sfinte.
      Insa din cate se pare, de pe urma acestui Referendum, resese ca avem o tara plina cu necredinciosi care au calcat in picioare porunca sfanta si au demonstrat ca sunt de acord cu demonismele si necuratiile in tara.

      Ștergere
    2. 22:28Voi care sunteti preocupati mai mult de bani decat de suflet aveti duhul lui IUDA vanzatorul lui IISUS care ca si voi o mustra pe Maria Magdalena cand a spalat picioarele lui Domnului cu mir zicand ca mai bine se vindea mirul si banii se dadeau saracilor.Dar lui nu-i pasa de saraci si se gandea sa-i fure caci era hoț.Asa si voi muriti de grija banilor dar nu de soarta voastra si a copiilor vostrii.(o sa va saturati in curand de sodomisti)

      Ștergere
    3. Este adevărat, fiecare răspunde pentru faptele sale că spune Dumnezeu "A mea este judecata și răzbunarea" dar dacă nu condamni patima homosexualității înseamnă că ești de acord cu ea și te faci părtaș la aceasta și vei fi și tu judecat, pentru că există două tipuri de judecați: una particulară și una colectivă, și vom fi judecați pentru că nu ne-am opus răspândirii ei.
      NU trebuie să facem ca Hitler cu ei, dar NU trebuie nici să avem prietesug cu ei, adică să ne comportăm cu ei așa cu se comportau evreii evlavioși cu vameșii (hoții) și fariseii (fățarnicii).

      Ștergere
    4. 23:25 homosexuali au existat decand e lumea. Nu ma lua cu abureli din astea, uitate la tone si schimba te tu nu astepta sa se schimbe altii. Adica Romania de asta se piticneste? Nu mai fiti marginiti.

      Ștergere
    5. 04:29, din cuvintele tale, deduc ca Tu faci parte din tagma celor demoniaci:homo(lesbi)!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    6. 04:29, si daca a existat de cand e lumea sodomia este un act demonic condamnat de Dumnezeu. In Romania nu are ce cauta mizeria aceasta, daca iubim cele sfinte si suntem in ascultare de Dumenzeu.
      Romania se poticneste de neascultarea poporului de poruncile dumnezeiesti. Aici este problema.
      Nu ma schimb sub nici o forma ca sa ascult de Satana, asa cum faci tu si cum incerci sa-mi sugerezi sa fac, ci aleg pe Dumnezeu! Caci a lui este Slava in Vecii Vecilor! Nu fiti calcatori de cele sfinte caci mare suferinta o sa va atrageti in viata prin greselile si pacatele voastre. Caci sanatoasa este invatatura dumnezeasca si otrava este invatatura demoniaca.

      Ștergere
  6. Doamna Monica in ce an vine Iisus 2022?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:37Ati luat-o razna de unde sa stie un prooroc mincinos ca Monica caci tot ce a spus ea nu s-a adeverit.Clarvazatorul american Ed.C a spus ca multi mincinosi vor grabi sf lumii prim proorocirile lor dar isi vor lua pedeapsa!

      Ștergere
    2. Dar cine a zis ca Monica este prooroc?.

      Ștergere
    3. 11:04Prooroc este cel ce spune ceva ca se va intampla zicand ca e de la Dumnezeu si nu este si nu se implineste!Multi proor mincinosi vor apare inaintea venirii Domnului.PS Iar cel ce spune si se implineste este un adevarat prooroc.

      Ștergere
    4. Doamne fereste ce mentalități aveti dar cine a zis ca eu's proroc de unde ati scos-o ? Mai femeilor nu's proroc dar'duse rau sunteti imi pare rau ca numai prostii vorbiti ..uff..darul meu il voi primi in scurt timp de la Iisus si voi dovedi prin minunile care le voi face pana la sfarsitul lui noiembrie o sa înceapă vindecarile poate si mai devreme,si o vedeti adevarul ca am vorbit foarte serios.Iisus ne-a dat deja tonul trebuie sa incepem lucrarea.A zis ca este o urgenta..Va începe Cernerea,curățirea României de rau si pacat si minunile sale vor fi peste tot ,sa nu ziceți ca nu ati stiut.O sa fie dezastru, orasele se vor cutremura cand va intra Iisus la lucru.In mijlocul cataclismelor veti vedea razele sale de lumina
      si o sa vedeti ca El e la lucru cu semne,minuni si vindecari.Mai e putin si începe trezirea României în mijlocul apocalipsei.Este ultimul apel a lui Dumnezeu pentru poporul roman sa se îndrepte ca dupa aia va incepe judecata.Rog habotnicii sa se abtina de la cuvinte jignitoare si atacuri.sunt dizgratiosi..monica meryah

      Ștergere
    5. 20:27Continui sa fii penibila .Si de data asta dai date "certe""minunile pe care le voi face pana la sf lui noiembrie,...poate si mai devreme"Du-te fata si te spovedeste si sa -ti faca un preot bun slujbe de "dezlegare"caci esti "dusa"rau de tot.Iata te vei face din nou de ras in noiembrie atunci va trebui sa mergi urgent ori la preot ori la un psihiatru ca ai mari probleme.Sa ne fereasca Domnul de "minunile"tale dracesti!Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu rusineaza demonii cei mandrii si mincinosi care au iesit din Iad sa insele lumea folosindu-se de Numele Tau Cel
      Sfant.Multi chemati putini alesi!

      Ștergere
    6. O sa mai vedem,daca te îndoiesti e treaba ta inseamna ca esti de cealalta parte a râului..Nici nu stii ce urmează..dar o sa regreți cuvintele tale.Esti intradevar diabolică în exprimare fiindcă nici nu ma cunosti nici nu ma stii.Măcar ai putea sa te abtii.Apoi nu stii ca cuvintele tale reflecta ceea ce esti.Deci.fas.nu am ce vorbi cu tine 00:28
      monica meryah

      Ștergere
    7. Monica,ai dreptate ! Te imbratisez cu drag !

      Ștergere
    8. 11:36In ce are dreptate MM ca pana acum nu s-aintamplat nimic din ce a zis.Oare Dumnezeu aproba mincinosii?In noiembrie va fi testata din nou cand spune ca isi va arata puterile"dumnezeiesti"(va zbura din orasi oras pe la metrou va merge pe ape etc)Oare nu ati citit cuvintele Domnului ca inainte de a Doua Venire vor venii demonii(in numele Domnului!!!)si vor face minuni mincinoase si vorbirea lor nu va fi ca a lui Dumnezeu ci lumeasca trufasa si laudaroasa?Iata nu mai e mult si veti vedea adevarul despre MM .Tot ea a spus ca a primit ms pe 7 sept 2017in care i s-a spus ca marele cutremur in Romania va fi peste 500 de zile.(Dumnezeu nu da date fixe!)dar demonii se pot juca cu mintea unora ca sa prooroceasca ce vor ei.Insa isi vor lua si plata cuvenita!PS.Astept clipa cand MM isi va lua....zborul!Slava Intelepciunii lui Dumnezeu !Binecuvantata sa fie Sfanta Treime!Binecuvantata sa fie Maica Luminii si toti sfintii in vecii vecilor!Amin!

      Ștergere
    9. Nu stim exact cand vine cutremurul,dar acum dupa aceasta votare pt lgbt stim clar ca intr-un viitor foarte apropiat va veni cutremurul cel foarte mare,undeva intre cateva luni si cativa ani!

      Ștergere
    10. 12:38Si eu astept momentul...zborului...efectuat de MM. Anuntam romtv...senzational, soc!

      Ștergere
    11. 21:01 Asta o banuim si asteptam toti dar nimeni nu va primi de la Dumnezeu data fixa!

      Ștergere
    12. Anonim 9 octombrie 2018, 12:38 ,

      au trecut cele 500 de zile de te zburlici asa ? ce tot te legi de femeia asta, ce rau ti a facut tie personal, te a obligat sa ii citesti msj... ia mai laso in pace , veziti de ale tale...

      Ștergere
    13. Sa scris pe aici pe blog'.Treaba este foarte serioasa si se spune ca va iesi la iveala si cea careia i s-au descarcat toate informatiile,puterile, capacitățile,calitatile si atributiile Marii Mame Cosmice, care-ar fi intrupata pe Terra cu misiunea restaurarii intregii Creatii Divine. Asadar, este posibil ca in perioada urmatoare sa ne apropiem de vreo "confruntare" intre cei doi?! Presupunem ca Binele invinge intotdeauna si ca Adevarul iese la suprafata intotdeauna...

      Doamne ajuta!
      Oare este posibil sa fie MM??Eu cred ca DA.

      Ștergere
    14. 19:26Numai Maica Domnului este cea aleasa de Fiul Iisus iar dansa nu spune prostiile lui MM si nici nu se va lauda vreodata. Sunt uimita de credulitatea unora si care sunt "cei doi"?Oricum asteptam vesti amuzante de la M M si daca vrea sa zboare sa nu uite parasuta caci in noiembrie s-ar putea sa ploua sau sa ninga!

      Ștergere
    15. Citeste la Apocalipsa si partea cu lupta Armageddon confruntarea celor doua personaje apocaliptice si sotia lui Hristos care se va ridica la sfarsitul timpului.Cu ea e sfarsitul;cu ea începutul noului pământ,revelatia apocalipsa lui Ioan spune clar evenimentele premergatoare de sfarsit de timp..Sfarsitul lumii va fi cu aparitia alesei care spune pe mâinile e marca,semnele le are pe mâini si este din Europa,probabil va vindeca cu mainile" si aduce restaurare divina in dinastia de mii de ani cu împăratul ei ceresc.Se spune ca ar fi întrupată pe terra si trimisă de Dumnezeu spre a împlini finalul apocalipsei care va coincide cu revenirea lui Hristos pe pamant si domnia lui cu "soția mielului" din cartea Apoc19.In catrenele Nostradamus vorbeste si el de acelasi lucru coincidență nu exista.Si cartea Tora si alte carti sacre se vorbeste de ea.Si BABA VANGA a spus de ea când de fapt sensul cuvintelor au fost schimbate cu el.Dar nu este el este o "ea" care ar fi in Romania.Numai cine are pricepere intelege.

      Ștergere
    16. 00:19 Va multumesc tuturor pentru cuvintele voastre pline de ura si batjocura la adresa mea ati dovedit cat de crestini sunteti si sa demonstrat si prin referendum câți dintre voi mai iubiti Adevarul lui Dumnezeu..dar fie ca cuvintele si pietrele care sunt aruncate ca săgeți spre mine sa va lovească pe voi,pe mine nu ma atinge atata timp cat nu sunt pietre reale.
      Iar ceea ce am spus pana acum a fost ca o pregătire prealabilă inainte ca aceste evenimente mari sa apara in Romania nicidecum ca pe o lauda pentru ca deja alte tari mari se asteapta ca in orice zi,in orice clipa sa înceapă aceasta lucrare pe pamant pe cand la voi nu se vorbeste toti tac, si nici nu sa auzit decat prin intermediul meu care voi porni aceste lucruri in zilele,săptămânile următoare.Anul 2019 va spun ca va fi un an plin de minuni va apare chiar si acea prunca Sapte de care a spus Dna Maria pentru ca este dupa calendarul lui Dumnezeu anul miracolelor si al semnelor,minunilor si aparitia lui Anticrist la Berlin..Va incepe si Bestia cu minuni si Papa si Sfântul Ilie si Prunca Sapte si Sfântul Ilie cu Enoch si armata 144.000 mii care este pregatita gata sa iasă pe teren in misiune anul acesta 2018-2019 si apoi la Armageddon razboiul final care este foarte aproape la venirea lui Iisus.Iisus a pregatit aceasta armata in secret nu e dat oricui sa înțeleagă sau sa priceapă pentru ca acestea le-a pregătit Tatăl pentru fii sai alesi.Iisus mia spus zilele trecute ca e timpul sa ne ridicam suntem puțini dar trebuie sa începem lucrarea a venit foarte repede la mine si a spus ca este urgent si ca trebuie repede sa iesim in toata Lumea ca si apostolii sai de acum 2000 de ani si sa propovaduim Evanghelia cerească si sa învățăm lumea si sa facem minuni semne si miracole , nu mai e timp mult si va veni prigoana asa a spus Iisus.Ca dupa acest referendum Tatăl vrea sa pornească Mania.Este plin de supărare si va cerne pământul de grau si neghina si ce nu e bun si stricat il va arunca in foc sa ardă ..monica meryah

      Ștergere
  7. Nu ne lăsa Măicuță, să pierim pe cale, că noi suntem fii lacrimilor tale!!!Nu îmi pot sterge atâtea lacrimi când ascult aceasta priceasnă,și când văd cum incet-incet ne îndreptăm spre toate câte s-au profețit in Apocalipsa .Trecem prin toate încercările,dar puțini mai au șanse să se salveze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte putini care cred cu adevarat in Dumnezeu si a Sa Invatatura. Am vazut azi care este situatia. Deplorabil in ce hal a ajuns acest popor in ce priveste credinta in Dumnezeu. Putini crestini si multi atei care cred aiurea ca sunt crestini. Au demonstrat in aceste doua zile cat pret pun pe Invatatura Divina si pe Dumnezeu. Din pacate au ales raul si au intors spatele credintei si Dumnezeului cel Viu.

      Ștergere
    2. Dumnezeu incearca credinta oamenilor dandu-le bani, functii si putere de decizie, iar oamenii cand au acestea uita repede de Dumnezeu si uita faptul ca de la El sunt toate, si binele si raul. Ar fi fost ok daca la acest referendum s-ar fi implicat doar societatea civila si bisericile (catolica, ortodoxa, baptista, etc.) fara sa se implice si unele partide care au vrut (sefii acestora) sa obtina capital electoral din referendum. Astfel, politicienii ca de obicei, au spurcat aceasta initiativa crestina facand oamenii sa se abtina de a vota avantaje politice pentru raufacatorii din politica.

      Ștergere
  8. Din mediul rural au iesit la vot aprox 1,7 milioane de tarani. Foarte putini !!!
    Daca ar fi iesit la vot se termina orice discutie ...

    RăspundețiȘtergere
  9. http://profetieavertisment.ro/mesaje/41/purtarea-crucii-mele/

    RăspundețiȘtergere
  10. Cifrele. 18 si 3, doar a 6-a parte dintre români au votat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Uitindu-ne pe harta vedem cu cel mai mare vot judetele Suceava=Bucovina si Bihor de la marginea tarii si romanismului care au simtit cel mai bine pericolul pe care ni-l arata Arsenie Boca acum mai bine de 3 decenii.
    N u este intimplator deloc stiind ca cele doua judete de margine au fost si in imperiul Habsburgic la marginea romanismului in prima LINIE de REZISTENTA a culturii neamului.
    As indrazni sa spun ca nu este un esec al romanilor ci al clasei politice din Parlament care nu au pregatit corespunzator acest REFERENDUM si nu a dat dreptul de vot prin corespondenta la cei peste 5 milioane de romani din DIASPORA.
    Cit despre Iohanis pentru mine nu a fost un esec ci o 'CONFIRMARE' care trebue sa o vada si sa-i dea de gindit la tot romanul-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:15, dle Craciun, dar romanii din Romania care au stat nepasatori, cu ei cum este caci sunt mai multi decat romanii din Diaspora. Cei din tara ar fi putut merge la vot lejer in 2 zile dar au ales sa nu mearga. Nu este un esec al clasei politice caci a fost un Referendum care viza credinta fiecaruia in Dumnezeu si ascultarea de poruncile Sale. Nici nu avea ce cauta sa se bage politicul in treaba asta. Participarea la Referendum a fost un examen al constiintei fiecaruia si o testare a credintei in Dumnezeu. De aceea politicul nu a avut ce cauta sa se implice caci nu este corect sa vina nu stiu cine sa te convinga sa mergi la vot ci constiinta omului si credinta lui trebuia sa-i spuna ca trebuie sa mearga sa voteze impotriva acestui pacat strigator la Cer care este sodomia. Daca aceasta constiinta a lor nu i-a indeamnat sa mearga la vot, inseamna ca ei accepta sodomia care este condamnata de Dumnezeu, deci ei s-au opus Oranduielii Dumnezeiesti si nu este bine.

      Ștergere
    2. apreciez intotdeauna punctul Dumneavoastra de vedere, e unul foarte intelept ,il citesc mereu cu interes, continuati !

      Ștergere
    3. 10.12 ai ce aprecia, prostia.

      Ștergere
    4. 23:15, Craciun, n-are nici o treaba imperiul habsburgic cu referendumul actual. Daca nu s-ar fi politizat aceasta consultare publica si daca Dragnea (si altii) ar fi stat deoparte ar fi fost totul normal. Un rol foarte important a avut si facebook-ul prin care organizatiile platite din afara au indus lumea in eroare facand o anticampanie puternica. Asa a fost ales si Johannis, prin facebook si am ramas cu el.

      Ștergere
  12. Imi pare nespus de rau ca referendumul nu va fi validat;din pacate pentru romani,sanatatea morala a poporului prin familia crestina, si asa greu zdruncinata prin plecarea a peste 4 milioane de romani, mame si tati si fii in bejenie pentru o paine mai buna in alte zari, va fi pusa la mare incercare;romanii nu au stiut sa discearna intre adevarata miza a referendumului - aceea a pastrarii notiunii de casatorie ca fundament pentru o viata crestina, nealterata de aberatiile neomarxist-globaliste - si incercarea politicienilor de a confisca tema in folosul lor prapagandistic;referendumul nu a fost initiativa nici a PSD-ului, nici a PNL-ului, a nici unui partid ci a romanilor care vor sa-si educe copiii in invatatura milenara a poporului, aceea ca un copil are o mama si un tata, nu doi tati sau doua mame.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca fiecare primar de comuna sau oras fiecare preot de la sat si oras si fiecare director de scoli de la sate si orase si fiecare patron si institutiile statului se implicau cu toata raspunderea si patriotim atucind pliante peste tot afise sedinte unde sa lamureasca populatia deci c spunea Mos ion Roata si unirea de ;dela vladica pina la opinca toti sa punem umarul sa urnim acest bolovan din loc;noi ce am facut : sa pice para malaisa in gura lui natafleatanatafleata; dar cum Dumnezeu iti da dar nu iti pune in plasa asa si cu noi Romanii.asteptam ce ? Sa ne faca alti curatenie in propria ograda? Asteptam sa ne spele alti rufele din familie?niciodata!.luati exemplu la stramosii nostrii care nu au fost nepasatori ca noi nici lasi ca noi si-au dat viata pentru ca noi sa avem aceasta tara.Luati exemplu la Stefan cel mare care cu o mina de luptatori si credinta in Dumnezej a tinut departe de granitile Romamiei pe turci si nu a ingaduit sa fie luati copiii romani in armata lor si nici fetele romance in haremurile lor
    Rusine sa le fie celor care au stat nepasatori la distrugerea familiei romane caci familia este nucleu societati si daca dispare vom disparea si noi cs natiune.comunismul nu a desfiintat societatea romaneasca adica familia deci sistemul de acum este mai rau ca inainte distruge tot.ar trebui sa fie la toate institutiile pe masa fiecarui politician parlamemtar judecator politist primar profesor doctor cite o biblie si zilnic sa citeasca ce spune Iisus Hristos.istoria romaniei mari a fost cu jertfe omenesti scrisa a celor care si- au dat viata ca noi astazi sa traim liberi.multumesc stimata doamna Maria Ghiorghiu ca am putut sa imi exprim parerea pe blogul dumneavoadtra .va pup cu drag
    Amin.de astazi poprul v- a suferi mai mult.oricum poprul care isi omoara conducatorul este pedepsit mult timp dar noi am mai adaugat in plus acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Constiinta poporului trebuie sa fie libera, politizarea referendumului a determinat oamenii scarbiti faptele celor care-i conduc, nu s-au dus la vot.

      Ștergere
    2. 06:58, despre ce politizare a referendumului vorbesti? Referendumul a fost unul apolitic si a avut legatura cu constiinta romanilor. Iar romanii au ales ceea ce au dorit.

      Ștergere
  14. Daca fiecare primar de comuna sau oras fiecare preot de la sat si oras si fiecare director de scoli de la sate si orase si fiecare patron si institutiile statului se implicau cu toata raspunderea si patriotim atucind pliante peste tot afise sedinte unde sa lamureasca populatia deci c spunea Mos ion Roata si unirea de ;dela vladica pina la opinca toti sa punem umarul sa urnim acest bolovan din loc;noi ce am facut : sa pice para malaisa in gura lui natafleatanatafleata; dar cum Dumnezeu iti da dar nu iti pune in plasa asa si cu noi Romanii.asteptam ce ? Sa ne faca alti curatenie in propria ograda? Asteptam sa ne spele alti rufele din familie?niciodata!.luati exemplu la stramosii nostrii care nu au fost nepasatori ca noi nici lasi ca noi si-au dat viata pentru ca noi sa avem aceasta tara.Luati exemplu la Stefan cel mare care cu o mina de luptatori si credinta in Dumnezej a tinut departe de granitile Romamiei pe turci si nu a ingaduit sa fie luati copiii romani in armata lor si nici fetele romance in haremurile lor
    Rusine sa le fie celor care au stat nepasatori la distrugerea familiei romane caci familia este nucleu societati si daca dispare vom disparea si noi cs natiune.comunismul nu a desfiintat societatea romaneasca adica familia deci sistemul de acum este mai rau ca inainte distruge tot.ar trebui sa fie la toate institutiile pe masa fiecarui politician parlamemtar judecator politist primar profesor doctor cite o biblie si zilnic sa citeasca ce spune Iisus Hristos.istoria romaniei mari a fost cu jertfe omenesti scrisa a celor care si- au dat viata ca noi astazi sa traim liberi.multumesc stimata doamna Maria Ghiorghiu ca am putut sa imi exprim parerea pe blogul dumneavoadtra .va pup cu drag
    Amin.de astazi poprul v- a suferi mai mult.oricum poprul care isi omoara conducatorul este pedepsit mult timp dar noi am mai adaugat in plus acum.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai sa fie! Gay nu-i cununa biserica si-atunci de ce va agitati? Cununia la primarie n-are nici o valoare in fata lui Dumnezeu ,fatarnici ce sunteti. Stiti bine ca este doar pt bunurile materiale. Iar daca ma gandesc la copii din orfelinate care duc o viata mizerabila si-apoi la 18 sunt abandonati in strada, atunci prefer sa fie crescuti de gay ca tot mai bine o sa le fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:43Da o sa le fie bine cand i-o viola gay.Dar si Domnul.ii va ucide pe gay!

      Ștergere
    2. 23:43, Simplu, ca sa nu-i cunune nici primaria pentru ca in fapt primaria face casatoria cu acte nu biserica. Acum organizatiile homosexualilor vor cere sa fie casatoriti oficial invocand discriminarea sexuala din legislatia Romaniei.

      Ștergere
  16. Mai sa fie! Gay nu-i cununa biserica si-atunci de ce va agitati? Cununia la primarie n-are nici o valoare in fata lui Dumnezeu ,fatarnici ce sunteti. Stiti bine ca este doar pt bunurile materiale. Iar daca ma gandesc la copii din orfelinate care duc o viata mizerabila si-apoi la 18 sunt abandonati in strada, atunci prefer sa fie crescuti de gay ca tot mai bine o sa le fie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu mai sariti unii la gurul altuia,care zice ca nu a iesit la vot,odata deschideti ochii si mintea!!Si eu am fost la biserica,sint reformat, si dupa aceea nu m-am dus nicaieri la nici un vot!Nu se poate sa-ti impuna cineva mare din stat,sa mergi sa votezi o lege,care oricum exista,care are probleme in familia lui "traditionala"ba cu 5 neveste, ba cu una mai tinara!Asta ce zice Dumnezeu?Sa ai una ,pina cind moartea te va desparti! Asa ca Dumnezeu vede !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:00, nu ti-a impus nimeni asta. Nu te-a obligat nimeni sa mergi. Constiinta ta trebuia sa te faca sa mergi. Dar mergi degeaba la biserica tu. Nu te mai amagi, caci Dumnezeu nu este in inima ta cu adevarat.
      Cata vreme intre Dumnezeu si ura ta fata de unii, ai ales si ai pus in prim plan ura si nu pe Dumnezeu, ai ales cu inima ta partea Satanei.

      Ștergere
    2. Mare dreptate ai,00.00!
      Dar ce sa-i faci daca unii „crestini„ refuza sa vada si pacatele altora( 5 neveste si o ibovnica mai tanara decat sotia fiului, furtul organizat, umilirea neamului si a tarii, etc.)!
      Aveti mare grija, voi cei ce aruncati acum cu piatra ca ceilalti au refuzat sa se lase pacaliti de unii politicieni, nevotand cum voiau ei! Aveti grija, zic, pentru ca e un pacat sa va blamati semenii degeaba!

      Ștergere
    3. 00:00, era necesara modificarea daca suntem crestini adevarati fiindca vazand ascensiunea homosexualilor in Europa de Vest, era normal sa prevenism propagarea si legiferarea sodomismului si in Romania. Constitutia nu defineste corect casatoria si acest lucru este speculat de homosexuali. Uite ce scrie in constitutie: Art. 48 – Familia
      (1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.
      (2) Condiţiile de încheiere, de desfacere şi de nulitate a căsătoriei se stabilesc prin lege. Căsătoria religioasă poate fi celebrată numai după căsătoria civilă.
      (3) Copiii din afara căsătoriei sunt egali în faţa legii cu cei din căsătorie.
      Homosexualii considera ca prin "soti" se intelege si doi barbati sau doua femei care vor sa fie soti unul cu celalalt, aceasta era problema si este una sociala mai mult decat una religioasa fiindca preotii nu o sa-i cunune dar oficiul starii civile va fi obligat sa-i casatoreasca pe homosexuali (sodomiti).

      Ștergere
  18. Oare sa fi masluit voturile furate cum s- a procedat cind a iesit cistgator Iohanes si nu Ponta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.04 minte ingusta ce esti, referendumul a fost organizat de PSD.Cum era sa-si fure singuri voturi, mai minte creata ce esti! Foloseste-ti creierul ca degeaba il porti in cap! Dati vina pe Iohanis si pentru ca respira? Ce crestini sunteti voi?

      Ștergere
  19. cred ca cel mai bine ne explicati cum e cu sorosh junior, ca restul articolului o sa starneasca orice, numai reactiile dorite de dvs nu.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru cei care nu ati inteles de ce a fost formulata astfel intrebarea pe buletinul de vot.

    Nu a cautat nimeni sa va traga pe sfoara asa cum cineva a dorit sa va dezinformeze pentru a va convinge sa nu mergeti la Referendum. Ce nu ati stiut este ca exista prevederi legale care nu permit sa fie pusa intrebarea la orice Referendum decat in forma prezentata pe buletin.

    Legea 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului:

    Art. 7. -
    (1) Cetățenii care participă la referendum au dreptul să se pronunțe prin "DA" sau "NU" la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: "Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament"

    RăspundețiȘtergere
  21. Siapai ceare? Vom castiga urmatoarea batalie! Cu . Dumnezau ínainte! Cönteaza lupta,deci te lupta crestine,linge-ti ranile,pisa-te pe ele si-ti trec toate! Ce-i mare lucru,ma? Deaicea íncolo vin luptele mari! Le astept cu sufletu la gura! Ce sunteti asa cacaciosi ma ostenilor ai lui. Íisus. Hristos?Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  22. De astazi inainte ,urgia va veni peste Romania. Din pacate vom auzi des de cutremure, mult mai des decat pana acum. Este startul , pana cand va culmina cu finalul de a introduce casatoria intre persoanele de acelasi sex. Nepalul si-a invatat lectia ,din pacate foarte grav, prin eliminarea acelei sarbatori anuale unde se omorau mii de animale de dragul unei traditii foarte brutale de altfel. A trebuit sa vina un cutremur devastator ca sa inteleaga intr-un final ca trebuie sa elimine aceasta sarbatoare. Din pacate prin asta vom trece si noi romanii.Mai urmeaza construirea une-i mega moschei ca sa inchidem cat de cat cercul automutilarii. Oricum , nici o problema, nu mor caii cand vor cainii si nici cainii cand vor stapanii. Vom razbi usor usor, chiar daca vom mai avea doar o palma de pamant cu o biserica pe ea ca martor al credintei celor care vor mai supravietui. Ciudat, Emil Cioran are o vorba : Franta se va trezi atunci cand Notre Dame de Paris va deveni moschee. Romania se va trezi cand biserica nu va mai exista. Razboiul abia a inceput, intotdeauna generatiile vor plati, noi cei de azi vom urla peste 20 de ani pasand neputinta noastra de azi asupra copiilor nostri , iar ei vor face la fel si tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  23. Si iata cum reusesc ei sa va dezbine si mai rau. Eu nu am dovezi clare sa acuz pe nimeni ci numai supozitii si barfe. Ceea ce stiu si s-a dovedit in alte tari e faptul ca multe lucruri se vor schimbat, un simplu buna-ziua si va vor acuza de discrimination, va vor impune legi si nu ve-ti refuza caci va vor acuza de discriminare, si cel mai mult vor avea de suferit copiii si generatiile viitoare. Incepe cu aceasta ocazie o adevarata indoctrinare ... E numai parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  24. Deja am văzut desene pe carton network in care o fetiță își pusese barbă ca sa aibă putere de bărbat, era foarte violenta si bătea pe toți, un polițist se travestise in femeie ca sa prindă un hot, la asta se uita copii noștri in aceste zile in Romania...a început deja influențarea lor :(((

    RăspundețiȘtergere
  25. Si intr-un manual de clasa a 3-a o fetiță e îndemnata să se facă băiat :(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa dezlegam tainele textelor literare” – Carmen Iordachescu si Dana Dogaru – manual pentru copiii din clasa a III-a, semestru II: “Cum te cheama? Laura. De ce nu te cheama Matei? Pentru ca sunt fetita! Si ce daca esti fetita? Te poate chema Matei. Ce vrei sa te faci tu cand vei fi mare? Top-model. Aa…deci nu vrei sa ai copii? Ba da! Vreau sa fiu mama! Pai de ce? Asta inseamna sa stai la cratita si sa faci cumparaturi. Mai bine fa-te tata! Pai cum sa ma fac tata daca sunt fetita? Si ce daca esti fetita? Te poti face tata! Ce, tie nu-ti place fotbalul?”

      https://bogdancalehari.wordpress.com/2018/09/30/cum-sa-ma-fac-tata-daca-sunt-fetita-si-ce-daca-esti-fetita-te-poti-face-tata/

      Ștergere
  26. Din păcate am votat așa după cum ne este credința, petru că dacă am fi avut credință puternică nu ne-am fi lăsat influențați ca evreii atunci când Pilat ia întrebat ce să facă cu Domul Iisus.
    Dar așa l-am răstignit din nou pe Domnul de dragul Uniunii Europene. Să nu ne mire dacă într-un an nu vom avea și noi prima familie de homosexuali legal constituita.
    Așa că, atunci când va începe războiul, cei care nu au votat n-au decât să se închine la steagul lui UE, că poate i-o ajuta, s-au poate atunci se vor trezi și vor umple bisericile și se vor căii, miramas.
    Domnul să ne ierte că nu știm ce am făcut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 04.44 termina cu aberatiile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Dumnezeu a vrut asa pentru ca dragnea a incercat sa se foloseasca de biserica ca sa se relanseze in politica. I-a dat o smetie peste mustata de nu s-a vazut. Nu mai poti sa pacalesti un popor la nesfarsit, numai voi sunteti naivii de serviciu ai adminului.

      Ștergere
    2. 22:47, cel care abereaza din cauza obsesiilor bolnave esti chiar tu. Dragnea nu a avut nici un amestec in treaba asta cu Referendumul. A stat deoparte si foarte bine a facut. Poporul a ales ceea ce a gandit, nimeni nu l-a indemnat in ce directie decat cu exceptie: cei care au boicotat Referendumul, umbland sa manipuleze si sa le bage in cap oamenilor prostii si neadevaruri.

      Ștergere
    3. Așa o fi? Astăzi citeam ca guvernul va înainta săptămâna vituare un pachet de legi care vor reglementa parteneriatul civil (unirea consesuala a două persoane), având în vedere rezultatul referendumului. Asta o să-i bucure pe homosexuali și pe parlamentul european. Și nu este exclus ca UE, pentru că Dragnea a ascultat de criticile aduse de UE în legătură cu referendumul, o să închidă ochii la modificările aduse legilor justiției, că de așa-i în politică: o mână spală pe alta și amândouă fața.
      Așa că până la urmă cine a câștigat și cine a pierdut, Dragnea câștigă și poporul pierde pentru că înaintea lui Dumnezeu suntem de acord cu homosexualitatea.
      Toate acestea s-au întâmplat pentru că majoritatea sunt prea ușori manipulați de mas-media vândută și prea creduli, iar politicienii lucrează în totdeauna la două capete.Dacă referendumul ieșea cum trebuie, Dragnea ar fi zis că-i meritul lui, acuma că a ieșit cum a vrut UE, o să zică, vedeți ce bine i-am amețit, că am zis ca ei dar am făcut ca voi. O-m trai și o-m vedea dacă am dreptate.

      Ștergere
    4. Anonim9 octombrie 2018, 03:45 :))) SA VEDEM CARE DIN PARTIDE ISI ASUMA ACEASTA LEGE, USR SI CEILALTI O SA MAI SPUNA DAAAAAA? Toti sau bucurat ca PSD ul a pierdut, el este de vina....nu lam auzit pe Iohannis sa spuna DA ptr familia traditionala, sotia lui a boicotat prin lipsa ei , greierasul ORBAN nu a spus nici asta DA , in schimb guvernul in frunte cu DRAGNEA , cel care are nevasta tanara vezi doamne, a spus DAAA la referendum inca din prima zi , ce vreiai mai mult sa faca ?!

      Parteneriat civil. Codrin Ștefănescu, reacție furtunoasă: Nu se mai pot ascunde! Trebuie să iasă în față Bogdan Cotigă / 09 oct 2018 / 14:45 Salveaza PDF Comentarii



      Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, pentru DC News, că PSD susține o dezbatere publică pe tema parteneriatului civil, dar că nu este foarte entuziasmat de o eventuală lege pe această temă.


      Codrin Ștefănescu a exprimat poziția partidului referitoare la anunțul ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, care a declarat, luni, că parlamentari din tot spectrul politic vor depune săptămâna viitoare un proiect de lege privind parteneriatul civil.

      "PSD nu este entuziasmat de acest proiect, dar susținem o dezbatere publică, pentru a vedea care dintre cei care au acuzat PSD-ul că susține fantasmagorii medievale, are acum curajul să susțină parteneriatul civil. De aceea, vrem să vedem cum vor veni Barna, Tomac și alții să susțină parteneriatul civil cu tot ce decurge. Adică ce variantă vor, parteneriat civil între barbat și femeie sau între barbat și bărbat, bărbat și ficus. Cum? Adică vor să includă și dreptul de a lăsa moștenire sau dreptul de a adopta copii? Să vedem cine dintre ei își va asuma aceste lucruri. Noi am avut o poziție foarte clară de a milita pentru familia tradițională, iar cei care au votat la referendum sunt în proporție de 90% susținătorii noștri", ne-a explicat Ștefăneascu.

      "Trebuie să iasă în față"

      "Mulți colegi de-ai noștri, ca și de la alte partide, vin cu tot felul de propuneri. Dar foarte multe, 80%, au rămas în acest stadiu, nefiind asumate de partid, nu au trecut la vot. În cazul acestei propuneri de parteneriat civil, noi suntem deschiși unei dezbateri publice, într-un singur sens. Adică să vedem cine naiba sunt susținătorii unei familii netradiționale. Adică să iasă public și să își susțină aberațiile. Acum nu se mai pot ascunde, dacă facem dezbatere. Trebuie să iasă în față cu toți susținătorii lor și cu toate segmentele lor de presă securistoidă. Să vedem câți ies acum pentru ei. Să văd 100.000 de semnături ca îi susțin pe ei. Pe noi ne-au susținut trei milioane.", a adăugat Ștefănescu pentru DC News.

      Ștergere
  27. O tara cu numele de crestini ,sant cei care nu a esit la vot

    RăspundețiȘtergere
  28. PSD cu tot cu Dragnea și dancila nu au credibilitate ! De aceea nu a ieșit lumea la vot !
    BOR e in aceeași oala !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat! Biserica a pierdut multi oameni datorita evenimentelor din interiorul ei si a atitudinii reprezentantilor ei fata de oameni. Nu va amintiti de scandalul Barladeanu? Baietii de la seminar cati ani aveau? Credeti ca au uitat? E interesant ca au mers pe sintagma "va pierdeti copii" cand lumea stie o parte din lucrurile necurate facute de unii preoti... si cine stie cati mai sunt si stau linistiti cu sutana pe ei... Si-apoi masini scumpe, bani multi in timp ce sunt atatia oameni necajiti pe strada sau in orfelinate... unde sunt preotii cand femei, barbati si copii sunt abuzati sau ucisi? Unde? De ce nu a iesit lumea la vot? Cred ca raspunsul e mai mult decat evident... cerem sa se interzica casatoria intre oameni de acelasi gen cand ei deja sunt casatoriti in biserica... sa ne aparam copii pe care unii reprezentanti ai credintei ii abuzeaza... interesant.

      Ștergere
    2. Nu are nici o legătură rătăcirea unor clerici și politicieni cu ce am ales noi, pentru ca să citim știm, la biserică putem să mergem și să ne sfătuim, nu să facem politică și bârfă, pentru că biserica însuflețita, suntem noi toți care ne considerăm creștini ortodocși.
      Din păcate dacă evreii lau răstignit pe Domnul Iisus ascultând de preoți, acum l-am răstignit pentru că nu am ascultat de preoți care predicau tocmai faptul ca să mergem și să votăm DA.
      Așa că nu mai dați vina pe BOR și politicieni, mai bine va-ți pocăi și ați recunoaște că ați greșit lăsându-vă manipulați de mas-media vândută occidentului ateu și satanizat. Practic a-ți făcut voia diavolului.

      Ștergere
    3. Anonim8 octombrie 2018, 18:46
      BRAVO , ai mare dreptate !!!!

      Ștergere
    4. Daca ati fi iesit din cuiburile voastre,ati fi votat VOIA LUI HRISTOS! Nu pe dragnea,dancila sau PSD !
      Fiecare va raspunde in FAŢA LUI DUMNEZEU pentru ca nu a venit sa implineasca VOIA SA. Va este usor sa va ascundeti după niste nume,si după un anume PARTID PSD, pentru ca sa scapati de vina de a nu fi fost la VOT.Păcat ! Regretele voastre sunt tarzii! Vom deveni o ROMANIE de tineri casatoriti intre ei,si de tinere casatorite intre ele. Lumea intreaga crede ca ROMANIA este de acord cu CASATORIILE GAY,datorita voua care nu ati iesit la VOT.
      Iata:
      Comunităţile LGBT din întreaga lume felicită România pentru ...
      https://b1.ro/stiri/eveniment/comunitati-lgbt-mesaj-romania-referendum-243604.html
      Acum 1 zi - Comunităţile LGBT din întreaga lume felicită România pentru ... "Congratulations Romania" este mesajul distribuit masiv în urma referendumului din ... Asistentă medicală, concediată după ce a dezvăluit că directorul are amantă în spital .... De la așezare Medievală la Capitala Țării Românești (FOTO) ...
      Comunitatea LGBT petrece, după eşecul de la referendumul privind ...
      https://b1.ro/stiri/eveniment/petrecere-lgbt-bucuresti-esec-referendum-243544.html
      Acum 2 zile - Comunitatea LGBT petrece, după ce referendumul privind ... Citește și: Comunităţile LGBT din întreaga lume felicită România pentru rezultatul ...

      Ștergere
    5. Nu Dancila sau Dracnea v-a stat in cale ca sa nu va duceti la vot !!!

      Ștergere
  29. Am visat aa pun stampila pe da .sufletul dumnezeu a votat da .buletinele de vot nu au fost tipărite corespunzător ca sa fie înțelese de români

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abureli, pe buletinul de vot s-a specificat dacă vrei sau să se modifice Constituția (legea fundamentală a unui stat care cuprinde numai principiile de bază care stau la baza legilor organice din statul respectiv)
      Constituția nu condamnă sau nu absolvă pe nimeni, lagile organice condamnă. Acum o să poată să modifica legislația, după cum vrea fiecare majoritate parlamentară la fel cum a făcut Dragnea cu ai săi cu legile justiției. Astăzi ne conduc hoții, dar nu homosexualii filo-europeni, poate doar unii desfrânati, dar după 2020 o să vină alți. O să mai vorbim atunci dacă o să mai #existam ca ortodoxisi. Pentru ca asta vrea și UE. Nu se știe, poate o să înlocuim și tricolorul cu curcubeul, că și așa, culorile curcubeului se obțin din culorile trcolorului.

      Ștergere
    2. 09:36, buletinele de vot au fost tiparite asa cum prevede Legea Referendumului nr. 3/2000 (caci este o lege privind organizarea si desfasurarea referendumului, stiai?). Nu poti incalca legea sa pui altfel intrebarea.

      Legea 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului:

      Art. 7. -
      (1) Cetățenii care participă la referendum au dreptul să se pronunțe prin "DA" sau "NU" la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: "Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament"

      Ștergere
  30. http://profetieavertisment.ro/mesaje/213/gruparile-globale-sunt-sub-puterea-anticristului/

    RăspundețiȘtergere
  31. Doamna Maria nu deznadajduim mergem la sfinta Biserica ne rugam si sa ne intarim in credinta mai abitir.
    Nu trebuie sa ne lasam coplesiti si deznadajduiti ca Necuratul asta urmareste sa fim tare in credinta sa nu facem voia lui Satana mergem in continuare am pierdut un referendum si nu o batalie
    Nu trebuie sa picam in deznadejde asta vrea Necuratul o sa fim mai tari in credinta.
    Am inteles tot ce spuneti absolut tot va inteleg durerea am simtit durerea inainte de a spune ca a picat tot.
    Ma facut si mai puternica in rugaciune
    Dumnezeu o sa aleaga bobul de neghina.
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  32. Va urmaresc si cred in dvs. Dar sa amenintati oamenii ca vor fi pedepsiti ca nu au fost la vot nu ma asteptam de la dvs. S au cheltuit am inteles 46mil eur pt acest referendum. Doar un motiv pt ei sa bage bani in buzunare. Oamenii nu mai au incredere in politicieni, de aici neapropierea de urne caci daca Iisus Hristos ii chema cu siguranta nici unul nu lipsea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:28, este o prostie ce spui. Intentia a fost una corecta, la initiativa celor 3 milioane de semnatari ai petitiei pentru Familia Traditionala Crestina. Romanul a fost chemat sa isi exprime parerea, de data asta sa-si exprime parerea cugetului sau. Intrebarea pusa a avut legatura cu acceptarea sau neacceptarea sodomiei, pacat condamnat de Dumnezeu si nu a avut nici o legatura cu politicul.
      De vina pentru cheltuiala a 46mil euro sunt cei care au boicotat continuu Referendumul si au cerut oamenilor sa stea acasa, influientandu-i si manipulandu-i tot timpul. Astia sunt adevaratii vinovati pentru pierderea acestor bani, cei care au cautat sa saboteze continuu Referenedumul, cu saptamani bune inainte, mai ales cei de la USR si # Resist si alte ong-uri demonice aliniate la comenzile ce vin de la Bruxelles.

      Ștergere
    2. Anonim8 octombrie 2018, 19:28 , ce vreai ca IISUS sa te ia de manuta sa te duca la vot? asa ai fi crezut ? :)) El graieste prin oameni ( Familia Traditionala Crestina) Ai inteles acu ?

      Ștergere
    3. Oricare ar fi fost rezultatul,tot bani cheltuiti degeaba, doar ca au vrut unii sa aibe si ei o initiativa.

      Ștergere
    4. 16:01, Banii s-au cheltuit degeaba pentru ca referendumul nu a fost validat. Cei care au contribuit la cheltuirea banilor degeaba au fost cei care au indemnat lumea la boicot prin neprezentare la vot. Exact USR, #Rezist, alte organizatii pro LGBT, televiziunile progresiste, PNL care asculta de Bruxelles. Acestia care au incurajat boicotul sunt vinovatii pentru cheltuirea banilor degeaba pentru ca au sabotat aceasta actiune de vot prin manipularea maselor.

      Ștergere
  33. Anonim 10.58 , de ce sa condamnam biserica pentru faptele unora sau ale altora ? Fiecare raspunde pentru sine. Suntem asi in a acuza mereu pe cineva, de parca linistea e inrerzisa in Romania. Romanii nu au votat pentruca sunt plini de ura si de mandrie. Astfel si-au taiat siguri creanga de sub picioare.Am ajuns atat de invrajbiti incat nu mai e carare de la vecin la vecin . De cand a venit actualul guvern la conducere este contestat si agresat psihic si verbal de anumite grupari foarte vocale care folosesc mijloace nedemne pentru a obtine ce doresc. Au generat pe parcursul dezbaterilor privind referendumul ideia ca Dragnea vrea sa schimbe constitutia pentru interese proprii si....a prins .Prinde orice minciuna la cei pizmasi .Consecintele in schimb vor fi generale. Nu exista scuza , nu esti de acord, mergi si voteaza ,,Nu"
    dar fa cativa pasi pentru Hristos si neamul tau Nu batjocori sacralitatea credintei noastre stramosesti .Toti suntem o apa si-un pamant, o turma incoltita de lupi flamanzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu biserica, ci capii ei vremelnici si hulpavi sunt de vina pentru ca se aliaza cu satanisti ca dragnea pentru bani!Dumnezeu stie toate astea!

      Ștergere
  34. Da mai . Dragnea dorea rrferendum si promitea prin ministrul de finante legalizarea prostitutiei si a traficului de droguri ... adunati toti de la o margine pe stadion . ... draci ...

    RăspundețiȘtergere
  35. PSD a organizat referendumul, dar nu s-a implicat, nu a expicat oamenilor de ce buletinele de vot sunt formulate cum au fost formulate. La sate primarii erau impasabili, nimic nu semnala ca era o zi de vot.
    Pe scurt PSD a organizat dar a ascultat de porunca primita de la Bruxelles sau Strabourg.

    Neomarxismul UE lovește tradițiile și suveranitatea prin Convenția de la Istanbul (1)

    Feciorul de 13-16 ani: „Tati, tati… Vreau să fiu femeie și să folosesc toaleta femeilor!“ / Tatăl: „…?!?!fghdfhtyu?!?!“ / Copilul : „Am văzut la școală un film cu transgenderi și am dreptul de a alege ce sunt“ / Tatăl: „Îți dau să ai de unde alege. De mâine nu mai mergi la nici un fel de ore de astea!“ / Copilul „Tu ești un agresor cu femeile și nu ai dreptul să mă educi și să îmi spui la ce cursuri să mă duc! Și să nu uit! Udatul de Paște e un abuz!“ / Tatăl: „…?!?fgdyrtf!?!?!“

    Dialogul de mai sus nu e un SF. Câtuși de puțin. El nu că poate deveni realitate, ci este o realitate în România, asumată de Guvern, ratificată de Parlament și protejată de Convenții Internaționale, care vor modifica legislația românească. Totul se învârte în jurul Convenției de la Istanbul, un rahat ambalat frumos ca să nu miroasă.

    Lipsa dezbaterii duce la mocirla valorilor tradiționale

    Societatea românească este preocupată de teme false, de pâine și circ, de plescăit în fața mizeriilor mărunte, de cine pe cine a arestat, cine câți ani de pușcărie a primit și de telenovele de genul cine de cine și cum a divorțat. În acest timp, dezbaterea publică pe teme deosebit de importante lipsește cu desăvârșire. Iar dacă dezbaterea lipsește, nu înseamnă că România nu se aliniază unor norme internaționale care ne afectează direct și dureros de mult viața de zi cu zi și viitorul copiilor noștri. În liniște, fără zarvă, fără ecou, fără ca Biserica să se opună, Guvernul semnează și își asumă, Parlamentul ratifică, iar modificările legislative devin de neevitat. Totul în numele luptei împotriva violenței domestice, când, de fapt, discutăm (sau mai bine spus habar nu avem) de implementarea unui desăvârșit marxism cultural, concept asupra căruia vom reveni mai târziu.

    Referendumul privind căsătoria, mic copil față de Convenția de la Istanbul

    În ultima perioadă, în spațiul public românesc tema modificării Constituției în sensul stipulării sintagmei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat şi o femeie (în prezent, Constituţia prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi) cunoaște aprinse dezbateri. Tema – călărită de partide și folosită ca armă electorală – este însă una minoră. Aproape banală în comparație cu ceea ce a semnat, asumat și ratificat România.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si partidele celelalte ce au facut ? l ai auzit cumva pe presedintele tarii spunand ca este ptr familia traditionala? USR si # Resist si alte ong-uri spunand DA ptr familia traditonala ?
      Toti astea au fost contra initiativei PSD ului...

      Ștergere
  36. Neomarxismul UE lovește tradițiile și suveranitatea prin Convenția de la Istanbul (2)
    Calul Troian, varianta de la Istanbul

    Convenția Internațională pentru Combaterea Violenței împotriva Femeii și a Violenței Domestice, pe scurt, Convenția de la Istanbul reprezintă un tratat internațional adoptat de Consiliul Europei pe 11 mai 2011 ce are ca scop prevenirea violenței, protecția victimelor și trimiterea în judecată a infractorilor. Convenția de la Istanbul stabilește că tolerarea și nepedepsirea unor acte de violență împotriva femeilor, precum violul, violența domestică, hărțuirea sexuală, căsătoriile forțate sau sterilizarea forțată constituie încălcări ale drepturilor omului și forme de discriminare pe criteriul de gen. Femeile au dreptul de a trăi în siguranță atât în spațiul public, cât și în cel privat, pe stradă sau la serviciu, și acasă. Până aici, toate bune și frumoase. Numai că, așa cum vom vedea mai încolo, Convenția de la Istanbul este un cal troian.

    Viteză amețitoare – 5 luni de la proiect de lege la lege promulgată

    În România, Convenția de la Istanbul a fost semnată și asumată din partea Guvernului României la 27 iunie 2014, la Strasbourg, de Rovana Plumb, ministrul Muncii Familiei, Protecției Sociale şi Persoanelor Vârstnice din cabinetul Ponta. După un an, în septembrie 2015, Guvernul Ponta, prin HG, supune președintelui spre aprobare, pentru a fi supus parlamentului spre adoptare, proiectul de Lege privind ratificarea Convenției. Pe 13 octombrie 2015, Adresa Președintelui și Adresa Guvernului ajunge pe masa Camerei Deputaților și peste doar o lună, pe 18 noiembrie, proiectul este adoptat de Camera Deputaților, cu unanimitate de voturi: 204 deputați din 204 prezenți (Camera are 329 deputați). Mai departe, în aceeași zi, proiectul aprobat este înaintat la Senat, Cameră care pe 29 februarie 2016, cu 100 de voturi pentru, o abținere și un vot împotrivă adoptă proiectul. În continuare, pe 8 martie Legea este trimisă la președinte spre promulgare, iar apoi, pe data de 16.03.2018, proiectul este promulgat prin decretul 306/2016 și devine Legea 30/2016, publicată ulterior în Monitorul oficial nr 224 / 2016. De la adresa Guvernului din septembrie 2015 până la promulgare au trecut 5 luni. Câtă operativitate. Câtă rapiditate. Totul fără absolut nici o dezbatere publică. Totul fără absolut nici o poziție. Totul fără absolut nici o analiză de profunzime în media. Câtă grabă! Câtă slugărnicie în fața marxismului cultural! Asta, așa cum vom vedea, spre deosebire de alte state, demne, verticale si cu principii sănătoase.

    Drumul spre iad e pavat cu bune intenții

    Dar ce este Convenția Internațională pentru Combaterea Violenței împotriva Femeii și a Violenței Domestice, pe scurt, Convenția de la Istanbul sau în limbaj bruxelez, Tratatul 210? Textul integral al Convenției, precum și Legea 30/2016 privind ratificarea le găsiți pe site-ul cotidiantr.ro.

    Indiscutabil, Convenția de la Istanbul este un act internațional ce vine în sprijinul femeilor acționând pentru protejarea femeilor împotriva tuturor formelor de violență și prevenirea pentru încriminarea și eliminarea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice, contribuind la eliminarea tuturor formelor de discriminare împotriva femeilor, promovarea egalității între femei și bărbați și emanciparea femeilor, precum și pentru protejarea și sprijinirea tuturor victimelor violenței împotriva femeilor și a violenței domestice.

    RăspundețiȘtergere
  37. Neomarxismul UE lovește tradițiile și suveranitatea prin Convenția de la Istanbul (3)

    Definirea genului ca atribut social

    Numai că, sub acest ambalaj teribil de frumos se ascund multe idei, principii, reguli și concepții care tulbură orice societate creștină cu principii sănătoase.

    În primul rând, să notăm Art 3 litera f: „femeile“ includ fetele cu vârsta de pana la 18 ani. Deci femeie înseamnă inclusiv persoanele de gen feminin sub 18 ani. Practic, de la o zi la 999 ani. Și am deschis Cutia Pandorei, vorbind despre gen. Convenția de la Istanbul este primul act internaționl ce redefinește noțiunea de sex. Art 3 lit c: „gen“ va însemna rolurile construite social, comportamentele, activitățile și însușirile pe care o societate data le considera adecvate pentru femei și bărbați.

    Până acum singura definiție a „genului“ într-o convenție internațională era oferită de Statutul de la Roma, care vorbea de gen ca de un sinonim pentru sexul biologic. Convenția de la Istanbul face însă deosebirea dintre sex și gen. Genul devine un fel de sex social, o construcție ce poate varia (!!) independent de sexul biologic, încărcătura ideologică fiind deosebit de puternică. Adică omul se naște neutru și pe durata vieții își poate schimba genul, când și cum consideră, genul fiind un atribut social pe care societatea îl oferă unei persoane! În traducere, el este băiețel de 14 ani, dar vrea să fie fetiță! Sau ea e fetiță, dar vrea să fie băiețel, cu atributele specifice pe care i le conferă societatea! Cităm de pe site-ul Guvernului: „Convenţia este primul tratat internaţional care conţine o definiţie a genului şi recunoaşte că femeile şi bărbaţii nu sunt doar diferenţiaţi din punct de vedere biologic, ci că există o categorie a genului, definită social, care le conferă acestora roluri şi comportamente specifice“. Practic, se neagă existenta diferențelor naturale dintre cele două sexe biologice.

    Stereotipul bărbat = agresor

    Și mergem mai departe. Convenția de la Istanbul practic demonizează ideea de bărbat, prezentându-ne stereotipul bărbat = agresor. Cităm din preambulul actului internațional: „Violența împotriva femeilor este o manifestare a relațiilor istoric inegale de putere dintre femei și bărbați, care au condus la dominarea asupra și la discriminarea împotriva femeilor de către bărbați și la împiedicarea avansării depline a femeilor“. „Natura structurala a violenței împotriva femeilor drept violență de gen și violența împotriva femeilor este unul dintre mecanismele sociale cruciale, prin care femeile sunt forțate într-o poziție subordonată comparativ cu bărbații.“ Toate acestea, deși, potrivit studiilor general acceptate, femeile și bărbații recurg la violență fizică și verbală aproape la fel de des, 70% din agresiunile non reciproce provenind de la femei! E clar, bărbații, toți bărbații din vremuri ancestrale au fost și sunt niște asupritori ai femeilor.

    Dincolo de acestea, ce ne facem cu problematica violenței exercitate asupra copiilor în general?! Femeile, inclusiv cele sub 18 ani, OK, sunt protejate, dar băieții?

    RăspundețiȘtergere
  38. Premierul Dăncilă, alături de majoritatea europarlamentarilor PSD și PNL, au votat în 2015 un raport în Parlamentul European care recomanda legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoanele de același sex.

    Documentul a fost elaborat de italianul Pier Antonio Panzeri, iar în cuprinsul său se precizează că „ia act de legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de acelaşi sex (…), încurajează instituţiile şi statele membre să contribuie în continuare la reflecţiile asupra recunoaşterii căsătoriilor“.

    Potrivit unui articol publicat în cotidianul Adevărul din 16 martie 2015, 22 de europarlamentari români au votat în favoarea raportului: Victor Boştinaru (PSD, S&D), Cristian Buşoi (PNL, PPE), Andi Cristea (PSD, S&D), Mircea Diaconu (independent, ALDE), Damian Drăghici (UNPR, S&D), Vasilica Dăncilă (PSD, S&D), Doru Frunzulică (UNPR, S&D), Maria Grapini (PC, S&D), Cătălin Ivan (PSD, S&D), Monica Macovei (independent, PPE), Siegfried Mureşan (PMP, PPE), Ramona Mănescu (PNL, PPE), Dan Nica (PSD, S&D), Norica Nicolai (PNL, ALDE), Cristian Preda (independent, PPE), Ioan-Mircea Paşcu (PSD, S&D), Laurenţiu Rebega (PC, S&D), Theodor Stolojan (PNL, PPE), Daciana Sârbu (PSD, S&D), Claudia Ţapardel (PSD, S&D), Ciprian Tănăsescu (PSD, S&D), Adina Vălean (PNL, PPE).

    În mod contrar votului din Parlamentul European, acum, trei ani mai târziu, PSD s-a implicat activ în susținerea referendumului pentru redefinirea familiei drept căsătoria exclusivă dintre un bărbat și o femeie.

    Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea au susținut că PSD nu se va implica în referendum, dar dovezile contrare sunt copleșitoare (detalii aici).

    RăspundețiȘtergere
  39. Prof. Dr. Pavel Chirilă: „Un sfat părinților: să ne crească vigilența pentru că teoria gender va intra repede în manuale”
    Duminică seara, la sediul Coaliției pentru Familie a avut loc declarația de presă a Comitetului de Inițiativă Cetățenească pentru Revizuirea Constituției. Prof. Dr. Pavel Chirilă a declarat:
    Aș vrea să dau un sfat atât părinților care au fost astăzi la vot, cât și părinților care n-au fost: „Trebuie să ne crească vigilența în continuare, pentru că teoria gender va intra foarte repede în manualele școlare și atunci în mod sigur viitorul copiilor noștri se va schimba.

    Noi am spus de mai multe ori că acest referendum nu este făcut atât pentru prezent, cât pentru viitorul generațiilor următoare.
    Cei care am stat trei ani aici și am încercat să obținem constituțional definiția căsătoriei așa cum este bine nu părăsim barca aceasta și vom lucra în continuare pentru apărarea moralei creștine în această țară.

    RăspundețiȘtergere
  40. Renate Weber consideră că acum, după acest referendum, este momentul propice pentru a fi adoptată legea parteneriatului civil care conferă cuplurilor gay drepturi egale cu cele heterosexuale, cu o singură excepție.

    "Eu cred că este posibil"

    "Proiectul deja există. El a fost lucrat în colaborare de cei de la CNCD și cu cei de la ACCEPT. Eu am văzut proiectul și vreau să spun că este foarte bine făcut. Același proiect, dar cu diferențe foarte mici, au fost mai multe faze ale lui, a fost accptat și vrea să fie însușit și de PSD și de UDMR. Dacă mă întrebați pe mine, sunt șanse foarte mari ca în sfârșit să avem și noi o lege a parteneriatului civil. E nediscriminatoriu și se face mențiune expres în proiect că se aplică și cuplurilor heterosexuale și cuplurilor homosexuale. La cuplurile heterosexuale există incluziv posibilitatea adoției, ceea ce nu există pentru cuplurile homosexuale. Proiectul, în această fază, spune clar că cuplurile homosexuale nu pot să adopte, în rest, toate celelalte prevederi sunt aceleași. (...)
    Eu aș fi vrut să mă văd cu ei pentru că aș fi vrut să văd dacă putem pune puțin mai mult în privința creditării și oferirii garanțiilor. Asta cred eu că lipsește din proiect și aș fi vrut să mă văd cu ei, dar o să ne vedem că nu îl adoptă nimeni într-o săptămână. Eu zic că e momentul acum să îl adoptăm REPEDE . (...)
    Chiar au lucrat niște juriști de excepție la el. Până la sfârșitul anului, eu cred că este posibil (n.r. să fie adoptat). Acum este un moment propice să nu avem niște dezbateri care să manipuleze și să ducă în altă direcție"
    a declarat Renate Weber pentru DCNews.

    https://m.dcnews.ro/parteneriat-civil-pentru-cuplurile-homosexuale-weber-acum-e-momentul-sa-l-adoptam-repede_617012.html

    RăspundețiȘtergere
  41. Maica Siluana: „Cu dragoste, din durerea inimii”

    Referendumul a fost o sită. A avut loc o cernere. Dar nu deznădăjduim, pentru că lucrarea lui Dumnezeu în această lume, în acest popor, nu s-a terminat. Nu e cea de pe urmă cernere. Să ne folosim de ea și de consecințele ei ca să ne lipim de Dumnezeu și mai mult sau să ne întoarcem la El, cei care ne-am rătăcit.
    Suntem peste trei milioane de inimi îndurerate – o durere întemeiată, pe care nimeni dintre semeni nu ne-o poate alina. Numai Dumnezeu Care vrea s-o trăim ca pe o durere de naștere.

    Acum avem urgentă nevoie să nu fugim de această durere drogându-ne cu ură, judecată, revoltă, vorbire de rău. Cel mai ispititor drog acum este ura, ura față de cel care până ieri era asemenea nouă și deodată I-a spus NU lui Dumnezeu din motive omenești, multe dintre ele întemeiate.

    Acest DA spus lui Dumnezeu nu este unul neputincios, ci o vie conectare la harul lui Dumnezeu, Care nu doar ne va da puterea să iubim în aceste condiții, ci să ne și rugăm pentru cei care nu l-au spus.

    Referendumul a fost o sită. A avut loc o cernere. Dar nu deznădăjduim, pentru că lucrarea lui Dumnezeu în această lume, în acest popor, nu s-a terminat. Nu e cea de pe urmă cernere. Să ne folosim de ea și de consecințele ei ca să ne lipim de Dumnezeu și mai mult sau să ne întoarcem la El, cei care ne-am rătăcit.

    Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți. Sau, mai bine zis, Dumnezeu să ne deschidă ochii și inima tuturor, ca să vedem și să simțim binecuvântările Lui.

    Cu dragoste, din durerea inimii,

    Maica Siluana

    RăspundețiȘtergere
  42. Lumina faptelor bune
    "Omul are trei nevoi urgente: pâine, carte și Dumnezeu. Pâinea îi este necesară de la naștere. Cartea îi este necesară îndată după aceea. Dar Dumnezeu îi este necesar totdeauna..."

    RăspundețiȘtergere
  43. ”Patriarhule de mâine, asta te așteaptă!”
    Pr. Arsenie Papacioc a profețit încă din 2007 că homosexualitatea va fi principala problemă a societății românești

    https://www.flacaraortodoxiei.ro/2018/10/patriarhule-de-maine-asta-te-asteapta-arsenie-papacioc-profetit-2007-homosexualitatea-principala-problema-societatii-romanesti.html

    RăspundețiȘtergere
  44. 9 oct 10:49-am respect pt PT ARSENIE PAPACIOC numai ca atunci cand l-au caterisit PE IEROSCHIMONAHUL NIL DOROBANTU A SEMNAT SI ELeste dovedita iscalitura

    RăspundețiȘtergere