joi, 18 octombrie 2018

CURENTUL ELECTRIC !


                                      18 Octombrie 2018,ora 20,34 !

                                            Dragii mei,

În aceasta seara,desi eram cu ochii pe monitor si scriam aici pe BLOG,la un moment dat vad deasupra mea o camera in care ,se afla prins in perete o lampa cu neon.

Imagini pentru lampa neon.

Vad o mâna barbateasca ce tine un ciocan mare (baros) si loveste incontinuu in stanga neonului,dar acesta nu se sparge ,nu se indoaie.
Brusc,vad cum coada din lemn a ciocanului se rupe,iar in locul unde acesta lovise incontinuu au aparut doua cercuri concentrice.
                             Imagini pentru cercuri concentrice.

Aceste doua Cercuri concentrice ,dublate, aveau culoarea rosie ca focul si pulsau incontinuu,fiind incadrate in lampa care nu suferise nicio indoitura macar.
Era ceva uimitor,ceea ce vedeam. Coada din lemn a ciocanului a ramas in mana acelui barbat,iar ciocanul ,partea de sus, ramasese lipita de neon.
Dragii mei, eu nu stiu ce vrea sa insemne aceasta,nu ma pricep la electricitate. Dar cu siguranta vom afla impreuna noutati despre electricitate.
                                        Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Posibil capatul rotund-concentric electromagnet al macaralei de ridicare al unei dubite intr-un parc de masini vechi care atrage si partea metalica din fier a ciocanului-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, ai fi bun de translator intre lumea cereasca si cea de pe pamant pentru ca faci presupuneri de orice fel.

      Ștergere
    2. An.18,30 esti tare de tot! M-ai binedispus.Iti multumesc!

      Ștergere
  2. Poare fii si ceva inventie ,sursa de curent ,e totul posibil in ziua de azi;cu atita progres in electronica,sau de ce nu extraterestrii cind vin,sa dezvaluie un nou procedeu de generare a curentului electric!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta și este...și nu sunt extratereștrii ci...un român..bravo lui..!!

      Ștergere
    2. 00:08Eu cred ca aceste neoane si lampi de iluminat ascund ceva care ne radiaza puternic sau mai mult prin acel"cerc-ochi "suntem vazuti si auziti.Culoarea rosie si nu alba are un efect negativ asupra sistemului nervos si in general asupra intregului organism.Lumina lui Dumnezeu este alba stralucitoare,iar "lumina"diavolului este rosie(ura,patima)desi uneori se arata si ca inger de lumina.Asa ca atentie la ce avem in casa!

      Ștergere
    3. 12:22O explicatie spirituala ar putea fi si aceasta:Ciocanul(mana tare a lui Dumnezeu)loveste in partea stanga(nu dreapta!)neonul(lumina falsa a acestei lumi inselatoare) insa ciocanul se rupe(Dumnezeu isi ia mana si lumina din lume)iar lumea ramane supraveghiata de lumina rosie din cercul -ochi al diavolului .

      Ștergere
  3. Poate o lua foc vreun generator de la vreo centrala. Cercurile concentrice par sa simbolizeze generatorul de curent. Orce e posibil...

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Si de ce sa nu fie altceva, sau poate nimic ca multe alte mesaje ramase doar cu enuntul.

      Ștergere
    2. 18.31 esti singura care a spus adevarul!

      Ștergere