luni, 8 octombrie 2018

IISUS HRISTOS ARE INIMA NEAGRA, DE SUPĂRARE !

                                         8 Octombrie 2018,ora 5,11 dimineata !

                                             Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste o Lumina alba si orbitor de stralucitoare, si astfel,vad cu ochii inchisi fiind,vad un Cer de noapte albastra ,iar in Cerul de noapte foarte aproape de Pămant,vad un norisor alb de forma ovala,norisor in care era o litera mare scrisa cu negru intens,precum si Globul de Lumina care sta in MAINILE LUI IISUS HRISTOS si a LUI DUMNEZEU TATAL.

Imagini pentru iisus cu sceptru.

Litera din norul alb era aceasta fratilor:
                                             Imagini pentru litera M mare.

Daca acum cateva zile am scris despre un M rosu ca de foc,iata dragilor ca după ce majoritatea romanilor au intors spatele CUVANTULUI LUI HRISTOS, acum litera de pe Cer este de un negru intens.
Iata linkul:
Acum 5 zile - În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Est un CER de noapte ...Litera M de foc fratilor, a urcat de la Pămant pe Cerul noptii, dar tot foarte .... Iar naşterea lui Iisus Hristos aşa a fost: Maria, mama Lui, fiind ...
              
Imagini pentru ce este acel glob din mana lui dumnezeu.

Asa cum priveam eu,vad in dreapta M -ului mare si negru,vad si GLOBUL de lumina a LUI DUMNEZEU,Glob ce parca era lasat anume din Mâinile Sale si care,avea la mijlocul suprafetei lui un fir negru ce ducea pana la piciorul literei M mare si negru.
Globul de Lumina ce este in MAINILE LUI DUMNEZEU nu mai era alb sau verde ,sau albastru asa cum sunt culorile divinitatii,ci era negru intens si lasat deoaparte.
Nu mai era in MAINILE LUI IISUS HRISTOS.
Asa arata acum:
             Imagini pentru bombaImagini pentru litera M mare.

Firul negru era la" piciorul "stang( cum privim noi acum)al Literei M, respectiv partea dreapta daca am fi sus si privim in jos.
Alaturi de Litera M negru si de Globul negru cu fir negru de lumina,statea Chipul Lui IISUS HRISTOS insângerat.
Asa:
        Imagini pentru iisus insangerat.

In continuare,vad o MANA fratilor, o Mână care ,ia o lingura de orez fiert dintr-o cratita si cand o rastoarna in farfurie peste orezul fiert se formase o inima mare neagra.
Da ! Trupul LUI IISUS HRISTOS (pâinea,orezul ,faina preinchipuie Trupul Domnului )era negru intens de supărare,de tristete si durere.
Imagini pentru inima neagraImagini pentru orez fiert imagini.

Închipuiti-va fratilor,că in loc de micuta frunza verde din mijlocul orezului fiert din farfurie,sta aceasta inima neagra ce-l acopera tot.
In cupa lingurii sub orezul fiert era inima Lui IISUS HRISTOS.
Cand orezul a fost rasturnat in farfurie,inima neagra a LUI IISUS HRISTOS era peste orezul fiert.
Dragii mei, din păcate, nu mai putem da timpul inapoi ! 
Poate ca, daca l-am putea da inapoi, rezultatul ar fi altul. IISUS HRISTOS S-ar fi bucurat vazând că multi dintre oamenii de pe pămant, si-n mod special din ROMANIA ,IL iubesc.
Cum nu mai putem schimba acest lucru,putem sa cadem la Picioarele Domnului si sa cerem iertare pentru nelegiuirea noastra;a celor care L-au tradat,L-au vandut pe MANTUITORUL ,prin hotararea lor de a nu vota pentru FAMILIA formata dintre un barbat si o femeie.
Sa ne rugam cu totii fratilor,pentru iertarea Semenilor nostri care nu au raspuns chemarii LUI HRISTOS si MAICII DOMNULUI,sa ne rugam pentru pacea si linistea poporului roman si a lumii intregi.
Sa ne rugam la PREA SFANTA TREIME ca sa nu-si reverse MÂNIA SA asupra noastra,ci sa ne ierte pentru acest mare păcat al neascultarii, al neiubirii,al nerespectarii PORUNICILOR LUI DUMNEZEU.
Sa O rugam pe MAICA DOMNULUI ca sa-L implore pe FIUL SĂU si DUMNEZEUL nostru, ca sa nu ne lase din MANA SA CEA ATOTPUTERNICA si ATOTIITOARE ,ci sa ne ierte pentru toate cate am gresit ,ocrotindu-ne in continuare cu Mila si cu Dragostea Sa de DUMNEZEU si OM.
                                   Cu dragoste,Maria.
P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe


facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  









86 de comentarii:

  1. Rugaciunea nu mai este lumina ,CI FOC mistuitor . Dragostea nu mai se aplica ci DREPTATEA . Ce ai ales , aia culegi . Mila s-a incheiat .
    Asa s-a decis in trecut , asa se decide mereu . Doar semnul lui iona mai poate salva , dar necredinta e mare si nu se va aplica si asa a ramas .
    ceasul ticaie . tic tac tic tac tic tac .

    RăspundețiȘtergere
  2. Rugaciunea nu mai este lumina ,CI FOC mistuitor . Dragostea nu mai se aplica ci DREPTATEA . Ce ai ales , aia culegi . Mila s-a incheiat .
    Asa s-a decis in trecut , asa se decide mereu . Doar semnul lui iona mai poate salva dar necredinta e mare si nu se va aplica si asa a ramas .
    ceasul ticaie . tic tac tic tac tic tac .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:54Rugaciunea credinciosilor ii vor arde pe spurcati si pe dusmanii lui Dumnezeu!

      Ștergere
    2. VOI ( in special TU ) cu NEURONII PRAJITI nu veti beneficia de MILA DOMNULUI.
      sa te vad d-le tica-taca ,cand vei fi intr-o cumpana grea ,tot la SATANA O SA TE ROGI?

      Ștergere
  3. Referendumul a arătat câți creștini adevărați mai suntem, 21%, ceilalți sunt farisei și atei. Au reușit, în aproape 30 de ani, oculta mondială să smintasca pe mulți și să-i facă să confunde libertatea cu libertinismul (libertate fără de Dumnezeu). Asta este, să vedem cum ne va judeca Dumnezeu, pentru că chiar dacă unii nu mai cred că există, El există și ne judecă după deciziile pe care le luăm ca popor. Să sperăm că nu vom ajunge ca evreii, care după 35 de ani de la răstignirea Mântuitorul au ajuns un popor fără de țară, rătăcind prin lume 19 secole.
    Dar după cum văd ce se întâmplă la noi în țară acum, nu cred că vor mai avea țară urmașii noștrii, după altă 100 de ani.
    Dumnezeu să ne ierte, să ne lumineze și să ne ajute ca să găsim Calea, Adevărul și Viața.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:03 Vine urgia lui Dumnezeu daca guvernantii vor aproba casatoria intre gay Asa a facut Grecia si ati vazut urgia Domnului.Sa cada aceasta pedeapsa pe capul gay-lor satanici caci din cauza lor este atata tulburare in tara.Doamne Iisuse Hristoase facatorul cerului si al pamantului judeca cu dreptate pamantul si curata-l de toti spurcatii si nelegiuitii daca nu vor de buna voie sa se indrepte.Amin!

      Ștergere
    2. Oameni buni a-ti fost inselati. Neducandu-va la vot a-ti acceptat casatoria intre homo... v-au dus de nas si au obtinut ce au dorit

      Ștergere
  4. Doamne, cum sa fie neagra inima Dimnului? Chiar nu ganditi deloc? El este energie s a intrupat doar pe pamant dar Isus bu e om este energia iubirii este desavarsit. Cum sa credeti ca poate fi afectat de ceea ce fac oamenii? Ne a dat liberul arbitru si raspundem de faptele si deciziile noastre. Ce s ar ibtampla daca Isus si tot alaiul ceresc ar suferi pentru toata onenirea ca doar nu doar pentru noi romanii:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:18Domnul este ff.trist si suparat si Maica Domnului si toti sfintii iar satan cu homosex si usr si toti demonii se bucura dar vai de ei la Judecata ca vor fi aruncati in iazul de foc si vor arde in veci de veci !

      Ștergere
    2. 12:18, este MAHNIT DOMNUL IISUS HRISTOR caci multi au ales sa-I intoarca spatele. Aceasta este esenta mesajului.

      Ștergere
    3. *) 12:18, este MAHNIT DOMNUL IISUS HRISTOS caci multi au ales sa-I intoarca spatele. Aceasta este esenta mesajului.

      Ștergere
  5. Doamna Maria va spun sincer si din tot sufletul ca dupa ce am venit de la sf. Biserica am plans toata dupamiaza am avut o tristete si nu am putut sa ma abtin.
    Baiatul care este cu mine zice mama ce ai ai intrat in depresie? Ce ai?
    Am plans si ma durut sufletul

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer dacă al guvernului ar fi guvernat tara , sigur votul era altul. Dar cum guvernează Dragnea și Dancila, iar buletinul de vot era cam suspect , normal ca oamenii nu mai au încredere în conducător ,date fiind și ce aurmează făcut jandarmii cu poporul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:33Nu te mai scuza ca e prea tarziu acum. Nu de Dragnea trebuia sa tineti cont un muritor ,ci de Iisus Mantuitorul .Acum sa va purtati pacatul strigator la cer,sa va saturati de libertatea U E cu scarbosii de homosexuali.Voi sunteti vinovati nu Dragnea care a votat.V-a pacalit satana umplandu-va de ura si razbunare.Vai de voi tradatorilor de Dumnezeu!Anatema cu Usr si cu toti dusmanii lui Iisus!Nu plange Iisuse drag noi peste 3700 am fost cu tine!

      Ștergere
    2. 14:33, tu chiar aberezi. Asculta-ma bine ce te intreb: de cand credinta omului in Dumnezeu este conditionata de un guvern sau altul??? Nu realizezi aberatia ta? Cum ai ajuns tu sa legi aberant credinta in Dumnezeu de guvernari? Nu are nici o legatura credinciosia din inima omului fata de Dumnezeu cu guvernarile. Mai trezeste-te, caci ceea ce are omul in suflet pentru Dumnezeu nu depinde de nici o guvernare din lumea asta si de nici un politic, depinde de om daca are cugetul si inima curata si daca este iubitor de Dumnezeu si de poruncile Sale. Daca tu ai ales sa nu pui pret pe prorunca dumnezeiasca care ne spune ca sodomia este un pacat, ce pot sa-ti mai spun???

      Pe de alta parte, te rog sa citesti Legea nr.3/2000 privind organizarea si desfasurarea Referendumului ca sa intelegi de ce a fost intrebarea pusa astfel.

      Legea 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului:

      Art. 7. -
      (1) Cetățenii care participă la referendum au dreptul să se pronunțe prin "DA" sau "NU" la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: "Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament"

      Ștergere
    3. Bravo anonim 16:03👍👍👍

      Ștergere
    4. Ai primit mesaj inainte de referendum ca LGBT-ul e raul cel mare dpdv crestin. Dupa referendum ai primit mesaj ca Iisus Hristos e foarte dezamagit de rezultat!

      Daca continui sa o tii pe a ta... de ce mai pierzi timpul pe aici?!

      Ștergere
    5. 16.03 nu mai bate campii aiurea! Daca referensdumul trecea, nimic nu-l mai oprea pe Dragnea sa candideze, sa fraudeze alegerile si sa nu mai scapam de el vreo 30 de ani de acum inainte. Ne pastea dictatura,minte creata ce esti! De aia nu s-a dus lumea la vot, nu ca ar fi impotriva lui Dumnezeu! Dragnea a vrut sa confiste referendumul in favoarea lui, nu-i pasa de tara nici cat negreu sub unghie! Terminati cu apocalipsele astea de mari crestini ce va credeti voi fara sa intelegeti nimic. Cum sa intelegeti daca va „informati” numai de la antena 3 si RTV?

      Ștergere
    6. 22:18, vorbesti tampenii. Ce legaturi aiurea faci in mintea ta mai omule? Dragnea nu s-a implicat deloc in acest Referendum, a lasat lumea liber sa aleaga si bine a facut caci credinta in Dumnezeu si in legile Sale nu se exprima artificial prin mobilizare ci ea trebuie sa vina din inima fiecaruia. Romanii au avut ocazia sa-si arate credinciosia si ascultarea de Dumnezeu. A ales fiecare cum a considerat.
      Acesta a fost un Referendum solicitat de 3 milioane de romani care au semnat o Petitie pentru Familie, nu a fost solicitat de Dragnea. La solicitarea acestor 3 milioane de romani a fost organizat acest Referendum, iar subiectul Referendumului a fost unul care are legatura cu credinta omului nu cu politica. Vrem or nu vrem sodomia in tara? Romanii au spus ca vor sodomia si au ales sa nu mai acorde importanta familiei traditionale crestine. Ce pui bolnavi iti mai naste mintea?

      Ștergere
    7. 22:18Voi aveti o problema psihica grava- v-ati setat pe Dragnea si psd si nu mai puteti sa scapati de obsesie.Mergeti la doctor sau preot sa va dezlege de ura!

      Ștergere
  7. Maria oamenii nu l-au tradat pe IIsus Hristos. Au votat(mai bine spus nu au votat) impotriva intregii clase politice care chinuie acest popor de 28 de ani. A fost un vot de blam pt.politicieni. Se va face un alt referendum si atunci vei vedea ca se va vota masiv si corect.
    Cu dragoste pentru Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:34, o singura data in viata te-a chemat la vot Bunul DUMNEZEU, asa ca nu va mai fi o alta ocazie........

      Ștergere
    2. 14:34Nu se va mai face niciun referendum pt ca UE nu va accepta. Adevaratii credinciosi nu au tinut cont de politica nici de interese lumesti ci si-au lipit inima de Iisus care a murit pt noi in chinuri groaznice -Dumnezeul Cel Vesnic si
      Judecatorul Ceresc !

      Ștergere
    3. Astia care intrati pe blogul asta... ati avut mesajul ca LGBT merge la Iad inainte de referendum, nu ca PSD merge la Iad. Dupa referendum aveti mesaj ca Mantuitorul e negru de suparare... si inca aveti argumente. Indirect atitudinea voastra e ceva de genul... Sefu stai linistit ca nu e cum pare, stim noi mai bine! Eu atat va zic... daca maine apare Hristos pe pamanat tare mie teama ca veti arunca cu pietre!

      Referendumul a fost despre FAMILIE si initiat de o initiativa cetateaneasca nu despre politica! Intrebarea era: Familia este formata dintre soti sau dintre un barbat si o femeie. Nu scria nicaieri de Dragnea Dancila sau alte aberatii politice...

      Ștergere
    4. Exact cand ar fi trebuit să votați,votul asta nefiind unul politic,ci unul pentru viitorul copiilor nostri,unii au considerat că exact acum trebuia sa dea o lecție partidelor,chiar nu înțelegeți că v-ati exercitat frustrarea pe voi înșivă.

      Ștergere
    5. Mintiti oamenii tradatorilor

      Ștergere
  8. Dna Maria căsătoria dintre un barbat si o femeie ESTE SPECIFICATA CLAR IN CODUL FAMILIAL !!! Dar sunt convis ca ati stiut deja !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:37E specificata casatoria intr soti(homo vor b cu b si f cu f)

      Ștergere
    2. 14:37, este specificata dar acest Cod poate fi modificat oricand peste vointa noastra. De aceea era bine si sanatos ca in Constitutie sa se fi specificat clar ca Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între UN BARBAT SI O FEMEIE, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.

      Ștergere
    3. Scopul referendumului era sa specifice in Constitutie viziunea poporului despre Familie!
      Codul Civil poate fi modificat de politicieni printr-o majoritate simpla la presiunea LGBT! Crezi ca va fi greu?

      Ștergere
    4. Trandafire, vezi ca esti cam galben. Codul civil nu se modifica atat de usor, nu mai plange aiurea pe aici.

      Ștergere
    5. 22:21, ba se modifica usor, si nu prin vointa poporului. Era mai sigur sa scrie negru pe alb in Constitutie ca familia se bazeaza pe casatoria dintre un barbat si o femeie.

      Ștergere
    6. 22:21
      De acum e doar o problema de care raspund politicienii pentru ca la referendum poporul a boicotat votul ceea ce inseamna ca nu il intereseaza!

      Vreau sa vad si eu politicienii aia care vor fi in stare sa se opuna presiunii concertate LGBT, Bruxelles mass media, asta in conditiile in care nu au nici suportul politic oferit de referendum.

      Poti considera ca de acum in maxim 5 ani e ca si votata legea.

      Ștergere
    7. Ce lege domnule? Nu esti la curent ca nevotandu-se s-a acceptat casatoria intre homo. Toata presa straina rasuna pe acest subiect si voi nu stiti ?

      Ștergere
    8. Trandafirul galben, da nu fie și mai devreme :((


      https://evz.ro/exclusiv-parlamentarii-oficializeaza-legaturile-homosexuale-ave.html

      Ștergere
    9. 14:13
      Codul Civil specifica ca familia e formata din barbat si femeie. Insa Codul Civil poate fi schimbat de parlament. Daca treceam schimbarea in Constitutie LGBT ar fi avut nevoie de aprobarea poporului, politicienii insa vor ceda f usor in fata presiunilor externe!

      Ștergere
    10. Trandafirul Galben 9 octombrie 2018, 17:07


      https://www.dcnews.ro/parteneriat-civil-remus-cernea-ar-putea-fi-adoptata-in-doua-saptamani_617221.html

      Ștergere
  9. Cineva spunea pe fb ca ieri in timpul liturghiei la o biserica de la Foisor, parca Sf Ilie, a crapat un geam din senin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieri a crăpat geamul de la icoana Mântuitorului in timp ce lumea se ruga.Asta a fost un semn ca ceva rău va urma in Romania.

      Ștergere
    2. Wow... a crapat o icoana ... un chip cioplit ...

      Ștergere
  10. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=64%2C2

    RăspundețiȘtergere
  11. https://evz.ro/adolf-hitler-gay-iubit-baietii-cia.html

    Ați avut dvs. O viziune cu un om politic de al nostru care sa transformat în Hitler. Eu cred că a fost Iohanis pt că a arătat o indiferență față de referendum... vin vremuri grele pentru noi creștinii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zici ca nu-ti plac regulile din democratie vrei comunism care i-a cu japca? Doar ca Dumnezeu nu va lasa sa faceti ce vreti. Acuma o sa va vina randul sa platiti. Asa ca nu mai face Hitler pe nimeni, esti mai rea decat el.

      Ștergere
    2. Zici ca nu-ti plac regulile din democratie vrei comunism care i-a cu japca? Doar ca Dumnezeu nu va lasa sa faceti ce vreti. Acuma o sa va vina randul sa platiti. Asa ca nu mai face Hitler pe nimeni, esti mai rea decat el.

      Ștergere
    3. Anonim8 octombrie 2018, 18:29 , DEMOCRATIA ASTA ÎȚI PLACE ? MIE NU PREA ÎMI PLACE ÎN CE HAL AM AJUNS DIN CAUZA INDIFERENTEI.... :((
      CITEȘTE CE NE AȘTEAPTĂ DE ACUM ÎNCOLO.... IOHANNIS A FOST FFFF INDIFERENT FAȚĂ DE ACEST REFERENDUM , A AUZIT SA SPUNĂ DAAA PTR CĂSĂTORIA DINTRE UN BARBAT ȘI O FEMEIE ? Citește să vezi ce ni se impune de la Bruxelles...

      https://evz.ro/exclusiv-parlamentarii-oficializeaza-legaturile-homosexuale-ave.html

      Ștergere
  12. "Referendumul a arătat câți creștini adevărați mai suntem, 21%, ceilalți sunt farisei și atei. Au reușit, în aproape 30 de ani, oculta mondială să smintasca pe mulți ...."

    Cu părere de rău, în loc de " smintit " pot spune " îndobitocit ",pentru 40% din cei 80%.Dar în sufletul lor sunt totuși creștini.


    Altfel nu se explică cum un neam creștin să ajungă la atâta indiferență pe acest subiect.

    Și cum oare poți subjuga ușor mulțimea?!

    Nu cred că mai este nevoie să răspund.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PROTV-ul e tartorul din media ... si numai el ...

      Ștergere
  13. Cu referendum sau fara pacatul homosexualității a existat si va exista! Cine practica aceste nelegiuri sa fie pedepsit! Oamenii nu au votat nu din lipsa ee credinta, ci de interes fata de traiectoria acestei tari,grija zilei de maine, lipsa infrastructurii,spitalele,drumurile,a fost o lectie pt guvern...ca au cheltuit banii cu care se putea face altceva în zadar...Daca nu au votat nu inseamna ca accepta casatoria gay...a fost cum spuneam o lipsa de interes fara de guvern care avea alte lucruri mai impoetante de facut !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu domnule, nevotand au acceptat ca homosexualii sa se casatoreasca insa se ascuns sa o spuna. Toata presa straina, televiziunile spun ca Romania a acceptat acest lucru si toti se felicita.

      Ștergere
    2. Majoriatea l-a ales pe Baraba si nu pe Iisus Hristoas.

      Ștergere
    3. 17:00Asa este!Observam ca ce a fost in trecut se repeta acum!

      Ștergere
    4. 17.00 VOI L-ATI ALES PE BARABA CAND ATI VOTAT PSD-ALDE-UDMR!

      Ștergere
  14. Doamna Maria ce pot sa mai spun cum sa ne mai tina Dumnezeu ?
    Sincer va spun ce o sa vina peste noi pe de alta parte sunt multi doamna Maria care nu au stiut mesajul ni lau inteles oamemii de la sate au fost ocupati cu strangerea recoltelor de pe camp au venit seara obositi si nu le mai trebuie tv.
    Cred ca la biserica nu au mai ajuns si asta s-a intamplat iar manipularea a fost mare si bietii oameni nu au inteles incotr-o s-a o ia.
    Stiau multi de schimbarea constitutiei si atat.
    Bunul Dumnezeu s-a ierte pe cei care nu au inteles ce trebuie sa faca.
    Cuult drag doamna Maria si sa ramaneti aproape de noi si noi aproape de dv.si sa ne rugam impreuna doamna Maria atat cati au ramas credinciosi Mantuitorului Nostru si Maicuti Domnului s-a nu ne pierdem speranta.
    Cu mult drag si numai bucurii

    RăspundețiȘtergere
  15. SIGUR NU ERA DAGNEA ????? Chiar credeti ca romanii nu au esit la vot pt.ca Iohannis nu i a indemnat sa iasa la vot ???? Dna Maria cum sa se transforme Iohannis in Hitler când Dragnea i a luat din atributii??? Iohannis mai are un an de mandat si pt.al doilea mandat nu o sa il voteze nimeni. Dar dvs datii inainte sa nu vada lumea adevarata faţă a protejatui dvs Dragna!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:07, tu nu ai inteles nimic. O tot dai inainte cu ura pentru Dragnea. OMULE acesta a fost un Referendum care nu a avut nimic in comun cu politica si nici cu Dragnea. A fost un Referendum care ne-a chemat pe toti sa spunem NU sodomiei lui Satan si DA lui Dumnezeu. Daca nu te-ai dus la vot, ai acceptat mizeria sodomita popovaduita de Satana in aceasta tara.

      Ștergere
    2. Perfect graesti an.21.07 !!!

      Ștergere
    3. Anonim 22:09 ,21:07 voi nu ati inteles nimic . Ce legatura are referendum ca eu ma refeream transformarea (intr o viziune ) lui Iohannis in Hitler !!! CE LEGATURA ARE CU REFERENDUM ???? Referitor la referndum INTREBAREA NU ERA CLARA!!! Daca votam modificarile in constitutie votate in parlament, P.S.D puteau schimba ce vroiau ei in constitutie CA ASA A VOTAT POPORUL !!! Daca intrebarea era SUNTETI DE ACORD SA SCRIE IN CONSTITUTIE CASATORIA SA FIE INTRE UN BARBAT SI O FEMEIE (sau formulata altfel dar CLAR) procentul la vot ar fi trecut 50% .

      Ștergere
    4. Gresesti 22:52. Tu crezi ca asa merge la un Referendum? Ca cineva face modificari in Constitutie dupa cum ii taie capul? Gresesti daca tu ai aceasta convingere. Este o intreaga procedura bine definita prin lege cum functioneaza organizarea si desfasurarea unui Referendum (citeste Legea 3/2000 privind Referendumul, caci nu ai citit-o). Asa cum este prevazut in L3/2000, Curtea Consititutionala in urma verificarii a decis ca legea de revizuire a Constituţiei în privinţa redefinirii familiei drept căsătoria dintre un bărbat şi o femeie respectă dispoziţiile din legea fundamentală privind revizuirea. (Observi ca, CC nu face referire la alta lege de revizuire cu alta tematica decat cea despre familie. Daca era vorba si de altceva de revizuit trebuia, conform Legii 3/2000, ca si acest altceva sa fie supus verificarii de catre Curtea Constitutionala care apoi sa se pronunte public, lucru care nu s-a intamplat pentru ca a fost vorba strict doar de modificarea privind redefinirea familiei). Deci Constitutia Romaniei, daca Referendumul ar fi fost validat nu putea suferi modificare decat exact la art 48 alin (1). Nu este posibila nici o alta modificare in Constitutie oricat ar cauta cineva pentru ca doar in urma verificarii prealabile de catre Curtea Constitutionala se poate stabili ce anume se modifica prin Referendum.
      Intrebarea care a fost pusa pe buletinul de vot, nu a fost aleasa de Dragnea ci este una standard care se pune obligatoriu la orice Referendum caci asa este legiferata sa fie pusa in Legea nr.3/2000 de organizare si desfasurare a Referendumului, la art. 7 alin 1. Aceasta lege nu perimte o alta structura a intrebarii decat asa cum este precizata:

      Art. 7.
      (1) Cetățenii care participă la referendum au dreptul să se pronunțe prin "DA" sau "NU" la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: "Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament"

      Ștergere
    5. Multumesc pt. lamurii !!! Dnv.spuneti ca nu pot face modificari decat pe intrebarea votata !!! Eu va cred dar sunt membrii p.s.d. cre spun ca se pot face si alte modificari si ca intrebarea putea fi mai clara ! Oricum,va multumesc.

      Ștergere
    6. Anonim8 octombrie 2018, 20:07 ÎȚI PLACE CE NE AȘTEAPTĂ ? A SPUS IOHANNIS DA PTR REFERENDUM ? eu nu îi țin partea lui Dragnea , dar când a eștit de la vot a spus da ptr o căsătorie dintr un barbat și o femeie , clar până aici ? ACUM CITEȘTE CE NE AȘTEAPTĂ !!!!!!

      https://evz.ro/exclusiv-parlamentarii-oficializeaza-legaturile-homosexuale-ave.html

      Ștergere
    7. 12:32, sigur nu aveau cum sa faca alte modificari decat ceea ce a dispus in urma verificarii Curtea Constitutionala, iar aceasta s-a pronuntat clar Familia, nu a facut referire la nimic altceva. Sa faci alte modificari nu este posibil, te blocheaza procedura legala.
      Cei care spun altfel decat prevederea legala, multi sunt in necunostinta de lege, iar asta s-a perpetuat la altii si la altii care si ei erau in necunostinta de lege. Insa cei foarte vinovati sunt cei care au imprastiat in mod controlat zvonuri mincinoase ca se pot face si alte modificari, iar asta au facut-o cu buna stiinta pentru inselare iar cei care nu au citit legea au picat in capcana lor. Deci au exploatat asfel naivitatea si necunoasterea romanului. Cam asta s-a intamplat, dar oricum acum este tarziu ca realizeaza. Raul s-a produs, iar efectele urmeaza.

      Ștergere
    8. Totusi mai am de adaugat, daca romanul avea credinta cu adevarat in suflet puteau sa vina toti inselatorii din lume sa-i spuna minciuni peste minciuni, cel credincios se tine de calea lui Dumnezeu. Daca Dumnezeu a spus ca sodomia asta este un pacat, mai era ceva de comentat, ca este altfel? Romanul trebuia sa asculte de Dumnezeu iar acum nu mai aveam problema cu legiferarea sodomiei. Era totul blocat. Insa poporul nu a ales sa asculte de povata dumnezeiasca si a mers dupa povata inselatorului. Si uite asa vom suferi toti din aceasta cauza iar asta pentru ca a fost incalcata orinduiala dumnezeiasca.

      Ștergere
  16. Ce atâta tam tam cu iohanis si dragnea că nu-i nimic de capul lor. Nici unul dintre ei nu e mai bun. Vai steaua lor că nu mai știu cum să țină de tron

    RăspundețiȘtergere
  17. Cum sa nu fie suparat Issus?
    Ia cititi aici si vedeti daca aveti sufletul curat cum simtiti?

    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2018/10/08/al-saselea-roman-a-fost-operat-pentru-schimbare-de-sex-interventia-va-fi-decontata-de-statul-roman-o-operatie-similara-costa-in-strainatate-60-000-de-euro/

    RăspundețiȘtergere
  18. HRISTOS IN CER ESTE DOAR LUMINA-doar daca ar fi pe pamant ar avea inima-dar nu neagra

    RăspundețiȘtergere
  19. Maria am primit semn, ma gandeam la tine ca la ultima sansa sa ne mai mantuim si am luat telefonul din priza de la incarcat...si cand am ajuns pe pat am auzit un zgomot, mi-au cazut trei cruciulite care erau prinse intr-un singur fir cu o ventuza de oglinda...DOAMNE IARTA-ne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a fost nici un semn, a cedat ventuza, asa cum a crapat geamul in biserica, ca s-a deformat zidul.

      Ștergere
    2. Ventuzele alea de prin pe perete cad foarte usor ...

      Ștergere
    3. era prinsa ventuza...de vreo saptamana....si atunci cazuse prima data...

      Ștergere
    4. A stat destul ventuza,o minune era daca zbura oglinda

      Ștergere
    5. Putea sa cada in orice alt moment...nu??? Posibil sa fie doar o coincidenta

      Ștergere
  20. http://profetieavertisment.ro/mesaje/1193/nu-va-tulburati-inimile-nu-va-certati-din-pricina-mea-si-nu-incercati-sa-va-masurati-inteligenta-cu-a-mea-pentru-ca-acestea-nu-vor-fi-de-niciun-folos/
    http://profetieavertisment.ro/mesaje/225/dumnezeu-tatal-pregateste-lumea-pentru-venirea-fiului-meu-preaiubit-isus-cristos/

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai fratilor nici o lege pamanteasca nu va schimba legile Dumnezeiesti! Pana si preotii bisericilor si au dat seama intr un tarziu ce au votat...pt pe formularul de vot scria scriia clar ,,sunteti de acord cu schimbarea articolul48 cu casatoria intre doi soti barbat si femeie" atunci aveau sorti de izbanda...dar asa multi n au iesit sau au facut cale ontoarsa de la urne...de ce? Pt ca pe buletin scria ,, sunteti deacort cu schimbarea constitutiei cu legile votate in parlament?" Care legi domnilor sau doamnelor?...daca trecea era vai si amar de capul nostru si asa este vai de noi..era schimbata inclusiv...articolul 48..erau inclusi inclusiv cei cu alte orientari...iar daca Mantuitorul este suparat pe noi...este pt ca nu suntem buni la siflet, smeriti...suntem ca o haita de lupi care ne lasam condusi de niste politruci care au bagat ura intre noi !!! Noi nu mai stim sa l hranim pe cel flamand, nu mai stim sa l imbracam pe cel gol...nu mai stim sa iertam pe cel care ne greseste....oare nu cumva din cauza asta Domnul nostru este suparat? Sa fim seriosi, multi dintre voi va dati adevarati crestini...dar nu stiti decat sa blestemati si sa vorbiti de rau. Va doresc din tot sufletul si din toata inima sa aveti parte de sanatate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei acum te mai dai grozavă :(( majoritatea românilor vor homosexuali cam asta a reiese dacă nu ați fost la referendum

      https://evz.ro/exclusiv-parlamentarii-oficializeaza-legaturile-homosexuale-ave.html

      Ștergere
    2. 09:45, tu iar nu pricepi ca aceasta intrebare nu putea fi pusa altfel pe buletinul de vot decat in forma prevazuta in Legea de organizare si desfasurare a Referendumului nr.3/2000? Chiar daca ar fi vrut cineva sa fie mai explicita intrebarea, nu ai cum sa o pui dezvoltata decat asa cum este prevazuta in Legea 3/2000.
      Postez din nou art. 7 alin. 1 din Legea 3/2000 caci vad ca vorbim cu turcii sau avem de a face cu oameni care nu vor sa priceapa ca legea e lege si trebuie respectata de toata lumea, de la mic la mare:

      Art. 7.
      (1) Cetățenii care participă la referendum au dreptul să se pronunțe prin "DA" sau "NU" la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: "Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament"

      Daca era valid Referendumul era revizuit strict art. 48 alin. 1 din Constitutia Romaniei asa cum a decis si exprimat public Curtea Constituionala a Romaniei in urma verificarilor facute inainte de initierea referendumului, respectand astfel procedura legala.
      Din moment ce Curtea Constitutionala a precizat public ca legea de revizuire a Constituţiei în privinţa redefinirii familiei drept căsătoria dintre un bărbat şi o femeie (!!!) respectă dispoziţiile din legea fundamentală privind revizuirea, in Constitutie putea fi revizuita strict doar partea referitoare la definirea Familiei, iar asta in conditiile unui Referendum valid. Nu are nimeni voie prin lege sa modifice altceva din Constitutie.
      Dar cineva s-a folosit de voi si a marsat pe faptul ca nu cunoasteti legea si v-au manipulat dupa interesele lor meschine, prin care se urmareste legiferarea homosexualitatii, a lesbianismului si a transexualitatii. Iar asta pentru ca sunt interese mari de distrugere a rasei umane. Cauta sa distruga omul prin toate formele. Ii ataca in primul rand credinta, pe urma definirea lui ca persoana de sex feminin sau masculin, amesteca religiile prin favorizarea emigrantilor, distrug identitatea nationala a popoarelor, cauta sa creeze tensiuni si neintelegeri, etc. Toate acestea sunt atacuri la adresa omului. Chiar nu te-ai prins ce se intampla? Pacat ca atat de multi romani au picat in capcana, in plasa celor care urmaresc slabirea omului, ca apoi sa faca cu el ceea ce ei doresc. Acesti "ei" nu vor binele omului ci distrugerea lui. Cei mai multi dintre romani au demonstrat ca au o credinta slaba iar aceasta nu i-a ajutat sa inteleaga ce se intampla si ce se urmareste. Pacat ca iubirea fata de Dumnezeu a fost mai slaba in inima multor romani, iar in locul acestei iubiri de Dumnezeu, acestia au ales sa introneze ura, caci prin aceast rau a venit Satana si s-a folosit ca sa-i insele. De acum incolo, copii - viitorul acestei tari, au riscul de fi educati in spirit satanic, caci daca va ajunge aceasta tara sa aiba aceleasi legi si reguli precum in alte tari unde este acceptata sodomia, va fi rau... stiai ca in Statele Unite multi oameni nu sunt de acord cu LGBT dar au teama sa spuna aceasta public? Stiai ca le e teama pentru a nu fi arestati sau amendati? Chiar nu-i o joaca treaba asta cu promovarea LGBT. Este ceva care va aduce ingradirea libertatii de exprimare a omului. Chiar asta vrem in tara noastra? Cand multi vor realiza pericolul, va fi prea tarziu pentru a mai schimba ceva. Am avut ocazia sambata si duminica trecuta, dar am ratat ca popor aceasta sansa.

      Ștergere
    3. Ce tot bla bla blagesti atat? Ai citit tu presa internationala? Stiti ce se spune? Ça romanii au acceptat casatoria intre homosexuali. Ce tot o intoarceti atat sa distrageti atentia oamenilor de la ce faceti ?

      Ștergere
  22. 18,29 Un national socialist-fascist ca iohanis declarat urmas legal prin tribunal al organizariei naziste Grupul Etnic German infintat de baronul Von Ribbentrop cel ce a dezmembrat Romania.
    Lui iohanis i se va deschide saptamina asta actiune in justitie pentru casele luate ilegal de la evrei pe care tot ei 'germanii'nazisti i-au exterminat in lagare.
    Dar sa nu credeti ca Acest Dictator va scapa asa de usor pentru ca luarea acestor case nu sau putut face fara falsuri in acte si alte ilegalitati pentru care Iohanis nu este la primul caz.
    Asa ca national-socialist sau socialist-national=comunist,iohanis va fi judecat dupa fapte nu dupa etichetele unor minti inflacarate si orientate politic ,ca a ta.

    RăspundețiȘtergere
  23. Știm azi de ce PSD a boicotat inițiativa cetățenească într-un sens convergent cu acțiunea isterică USR.
    Pe lângă avertismentele primite la Bruxelles din partea Internaționalei Socialiste, oamenii lui Dragnea n-au simțit că urnele de vot ar avea miros de ciolan, mititei sau cașcaval. Iar acum, după sabotajul aplicat sotto voce, PSD deschide gura (printr-un ministru-papagal) și ne face ditamai propunerea legalizării „parteneriatelor civile”! Da, o adevărată urgență pentru cei 91% din votanți ai României.
    O soluție ingenioasă la problemele noastre ancestrale din spitale, educație, infrastructură...

    Mihail Neamțu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:49, aiurea, PSD nu a boicotat Referendumul. Din contra a permis desfasurarea lui. Atat Dragnea cat si premierul au dat un exemplu clar: s-au dus la vot! Pe cand Iohannis a stat pana in ultima clipa. Hai sa nu le rastalmacim lucrurile dupa cum unii pro-sodomiti au interesul.
      Pe de alta parte, poporul roman in mare parte a ales sa nu se prezinte la Referendum. Poporul roman a ales asta, dar a ales cat se poate de prost, ascultand de servitorii Satanei. Ceea ce se intampla in prezent nu este decat efectul vointei poporului. Asta a vrut poporul: sa fie sodomie in Romania.

      Ștergere
    2. Anonim9 octombrie 2018, 15:26

      Iohannis a stat până în ultima clipă iar soția a boicotat prin ne prezența la vot

      Ștergere
    3. 17:48, un crestin autentic nu face ce au facut niciunul dintre cei doi. De aceea e bine ca Romania sa aiba la carma un presedinte cu adevarat credincios, care sa-L aiba pe Dumnezeu in inima si in suflet.
      Asa cum se indrepata lucrurile, este posibil sa ne trezim in viitor la alegeri prezidentiale cu un presedinte homosexual sau vreo lesbiana, caci dupa cum propovaduiesc cei ce asculta de Satan se doreste ca toata lumea sa aiba aceleasi drepturi, chiar si dezaxatii si dementii. Apartenentii la categoria LGBT vor dori familie, apoi vor dori sa adopte copii, iar apoi de ce nu ar participa vreunul de la LGBT si la prezidentiale? Oricum un presedinte este numit, doar pe fata pare ca e ales, iar dupa cum Satana este pro LGBT, de ce nu ar facilita asa ceva prin slujitorii lui?

      Ștergere
  24. Parteneriat civil. Codrin Ștefănescu, reacție furtunoasă: Nu se mai pot ascunde! Trebuie să iasă în față

    Bogdan Cotigă / 09 oct 2018 / 14:45 Salveaza PDF Comentarii



    Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, pentru DC News, că PSD susține o dezbatere publică pe tema parteneriatului civil, dar că nu este foarte entuziasmat de o eventuală lege pe această temă.


    Codrin Ștefănescu a exprimat poziția partidului referitoare la anunțul ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, care a declarat, luni, că parlamentari din tot spectrul politic vor depune săptămâna viitoare un proiect de lege privind parteneriatul civil.

    "PSD nu este entuziasmat de acest proiect, dar susținem o dezbatere publică, pentru a vedea care dintre cei care au acuzat PSD-ul că susține fantasmagorii medievale, are acum curajul să susțină parteneriatul civil. De aceea, vrem să vedem cum vor veni Barna, Tomac și alții să susțină parteneriatul civil cu tot ce decurge. Adică ce variantă vor, parteneriat civil între barbat și femeie sau între barbat și bărbat, bărbat și ficus. Cum? Adică vor să includă și dreptul de a lăsa moștenire sau dreptul de a adopta copii? Să vedem cine dintre ei își va asuma aceste lucruri. Noi am avut o poziție foarte clară de a milita pentru familia tradițională, iar cei care au votat la referendum sunt în proporție de 90% susținătorii noștri", ne-a explicat Ștefăneascu.

    "Trebuie să iasă în față"

    "Mulți colegi de-ai noștri, ca și de la alte partide, vin cu tot felul de propuneri. Dar foarte multe, 80%, au rămas în acest stadiu, nefiind asumate de partid, nu au trecut la vot. În cazul acestei propuneri de parteneriat civil, noi suntem deschiși unei dezbateri publice, într-un singur sens. Adică să vedem cine naiba sunt susținătorii unei familii netradiționale. Adică să iasă public și să își susțină aberațiile. Acum nu se mai pot ascunde, dacă facem dezbatere. Trebuie să iasă în față cu toți susținătorii lor și cu toate segmentele lor de presă securistoidă. Să vedem câți ies acum pentru ei. Să văd 100.000 de semnături ca îi susțin pe ei. Pe noi ne-au susținut trei milioane.", a adăugat Ștefănescu pentru DC News.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu organizeaza PSD-ul un referendum pentru parteneriatul civil ????

      Ștergere
    2. 16:59, problema este ca sunt mai multe tipuri de Referendum. Nu toate Referendumurile sunt decizionale ci multe sunt consultative. Din cate stiu referendumul pentru modificarea Constitutiei si cel pentru demiterea presedintelui sunt decizionale, adica produc efecte in functie de vointa populara, adica poporul hotaraste. Restul sunt cu caracter consultativ. Daca poporul ar fi vrut blocarea legiferarii sodomiei se putea face printr-o participare suficienta la Referenedumul pentru pentru familie de revizuire a art. 48 alin 1 din Constitutie astfel incat acesta sa fie validat, caci acesta a fost un Referendum decizional. A fost o ocazie buna pentru a opri sodomia dar a fost ratata. Daca vointa populara se manifesta in proportie mare prin referendum in directia revizuirii articolului 48 alin 1, adica familia sa aiba la baza casatoria dintre un barbat si o femeie, atunci producea imediat efecte, fara dar si poate, caci ar fi fost voia poporului legat de familie.
      Cu referendumul consultativ nu este asa, iar cel la care faci referire, daca s-ar organiza, nu intra in categoria referendumului decizional.
      Pe urma mai trebuie sa sti ca nu un partid hotaraste organizarea vreunui referendum consultativ ci parlamentul. Dar dupa cum ii spune si numele... are doar un caracter consultativ... Am avut ocazia si sansa in week-endul trecut sa modificam ceva cu adevarat, prin vointa populara de necontestat... dar aceasta vointa populara s-a manifestat in directia si pentru sprjinirea si legiferarea sodomiei. Asta este... Este un proverb romanesc, unde nu este cap e vai de picioare... in cazul romanului nu a fost nici cap ca sa dramuiasca ce inseamna neprezentarea la vot si nici credinta. Daca eram un popor cu adevarat credincios ieseam toti la vot, nici nu se punea problema de a avea vreun dubiu, caci Cuvantul lui Dumnezeu este unul clar si astfel ne salva credinta. Asa, cu o credinta slaba ... oamenii au stat pe acasa, iar rezultatul este cel pe care il sti, efectele le deducem, caci am vazut si in alte tari unde este legiferata sodomia ce se intampla. Asta este... unde nu este cap e vai de picioare.

      Ștergere
  25. Hi there! I understand this is sort of off-topic but I needed to ask.
    Does building a well-established website like yours require
    a large amount of work? I am brand new to
    operating a blog but I do write in my diary everyday.

    I'd like to start a blog so I will be able to share my experience and views online.

    Please let me know if you have any recommendations or tips for brand new aspiring bloggers.
    Appreciate it!

    RăspundețiȘtergere