marți, 9 octombrie 2018

S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ,PENTRU CRESTINII ADEVARATI ! CĂSATORIILE GAY !

                                                      Dragii mei,

Scriam in 24 februarie 2017,un articol cu titlul : CASATORIA ,BARBAT cu BARBAT !
Iata linkul:

24 feb. 2017 - Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile ... Băgarea în Parlament a Legii Căsătoriilor - Bărbat cu Bărbat !" ... Maria Ghiorghiu ... Așa e doamna Maria,sa speram și sa ne rugăm, la bunul ...

Avand in vedere ca la REFERENDUMUL pentru REDEFINIREA FAMILIEI din 6 -7 octombrie 2018,majoritatea romanilor cu drept de vot nu au iesit la Vot, se pare ca acesti "GAY",acesti oameni care sunt impotriva LEGII FIRII si totodata impotriva LEGII LUI HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru,nu mai este decat un pas pana ce PREOTII vor fi obligati sa cunune astfel de personaje,iar primarii, vor fi si ei obligati sa oficializeze astfel de casatorii. Este doar o chestiune de timp.
Acum 11 ore - Din acest motiv, o lege referitoare la parteneriatul civil va ajunge în parlament mai repede decât ne așteptam, iar cuplurile gay vor putea intra ...
Ați accesat această pagină în data de 08.10.2018.

Acum 21 de ore - Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a anunţat luni că săptămâna viitoare va fi depus la Parlament un proiect de lege ...

"Referendumul pentru familie, invalidat. Prezența finală la vot este de 20,41%. HARTA INTERACTIVĂ pe județe"


Acum 2 zile - Presa internaţională a scris, duminică seară, despre referendumul din România de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei, ...






Acum 5 ore - Biserica Ortodoxă: ”Una dintre cauzele eșecului la referendum e asocierea cu Dragnea. Cei care au spus asta s-au referit la Dragnea, pe care ...


Va multumesc tuturor care mi-ati amintit de acest 

articol.

Iata dragii mei si articolul de acum un an si jumatate,in care scriam despre ceea ce se petrece astazi.
Sa mai spuna cineva ca nu se adeveresc in timp,toate cate scriu cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant:

                                   23 Februarie 2017,ora 16,44 !

                                            Dragii mei,

Tot în aceasta după amiază,aud glas care spune ceva ce nu ar trebui ca sa se intample.
Glasul spunea asa:

                      "Bărbat cu bărbat !
                     Băgarea în Parlament a Legii Căsătoriilor - Bărbat cu Bărbat !"

Dragii mei, ceea ce am auzit,am văzut si scris ca într-un link pe INTERNET.
Atunci când se va vota aceasta LEGE,(din păcate),putem spune că s-a dat drumul la desfrâul total,iar DIAVOLUL, va putea face ceea ce voieste cu sufletul oamenilor in cauză.
Si -atunci va interveni DUMNEZEU Cel Atotputernic, si va cerne Pământul.
Va alege grâul de neghină! Adică,va alege oamenii buni si credinciosi ,de cei desfrânati si răi, de cei care nu ţin cont de PORUNCILE DIVINE, nu ţin cont de LEGEA DIVINĂ prin care DUMNEZEU a lăsat bărbatul si femeia ca să devină un singur trup,atunci cand se vor uni prin Sfanta Taina a Cununiei.
Când si dacă aceasta LEGE a desfrâului va fi adoptată,atunci, ne vom fi semnat Sentinta de a trece si prin ciur si prin sită.
Mai pe intelesul tuturor, vom trăi vremuri grele, vremuri în care Cutremurele,Inundatiile ,Armele nucleare de distrugere în masă,vor avea si ele libertatea de a actiona.
Până în acest moment, DUMNEZEU ne-a tot dat şanse de indreptare. Dar daca noi nu ascultam,atunci ne lasa ca sa mergem in directia dorită ,de  fiecare dintre noi.
Să ne rugam dragilor,sa ne rugam cu inima si cu sufletul, pentru a nu cădea in plasa diavolului.
Aceasta LEGE de va fi adoptata, va fi vai si-amar de noi toti.
Doamne Ajuta ca sa nu se intample ,aceasta mare nenorocire!!!
                             Cu dragoste,Maria.

 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe


facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  









57 de comentarii:

  1. Doamna Maria o sa vedem primari amendati s-au arestati ca nu vor putea sa oficieze aceste casatorii contra firii cat si preoti care nu pot incalca canoanele bisericesti si ale ortodoxiei crestine.
    Doamne doamna Maria atunci cred si mai mult ca sigur ca va fi adevarata revolutie oamenii nu pot inghiti acest lucru care aduce blasfemie
    Nu ne mai rabda Dumnezeu sincer ma tem de ce ba veni peste noi.
    Cu mult drag doamna Maria si bunul Dumnezeu s-a va binecuvinteze si pe noi fii sai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:41Romanii sa faca front comun si sa refuze cu constiinta aceste casatorii. Gayii sa se duca in strainatate caci ei nu apartin crestinismului ei nu sunt ai lui Hristos ci ai satanei!

      Ștergere
    2. 17:41Romanii sa faca front comun si sa refuze cu constiinta aceste casatorii. Gayii sa se duca in strainatate caci ei nu apartin crestinismului ei nu sunt ai lui Hristos ci ai satanei!

      Ștergere
  2. Vinovat e ala care propune legea. Nu creștinii. Vinovat e BOR ca nu face nimic, nu enoriașii. Vinovati sunt toti cei care fac legi, nu un amarat de referendum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu. PSD a castigat alegerile pt ca s-a implicat biserica, iar guvernul a alocat bani biserici. Acum Dragnea s-a gandit bine sa se foloseasca din nou de biserica doar ca oamenii nu mai pot fi manipulati. S-au saturat de nedreptate. In timp ce poporul sufera politicieni si popii o duc de minune!

      Ștergere
    2. Subscriu. PSD a castigat alegerile pt ca s-a implicat biserica, iar guvernul a alocat bani biserici. Acum Dragnea s-a gandit bine sa se foloseasca din nou de biserica doar ca oamenii nu mai pot fi manipulati. S-au saturat de nedreptate. In timp ce poporul sufera politicieni si popii o duc de minune!

      Ștergere
    3. " Vinovat e BOR " ca te a intrebat daca esti de acord cu homosexualii sau cu Dzeu ? nu mi vine sa cred ce gandire aveti uni....:))))

      Ștergere
    4. Cine-i obliga pe parlamentari sa dea legea ???

      Ștergere
    5. 19:05 Ce ar fi castigat Dragnea daca trecea Referenedumul? Hai sa vedem, concret. O alta modificare in Constitutie pe langa cea precizata, referitoare la Familie nu putea face, caci legal nu se poate. Cine crezi ca este nebun sa incalce legile? Cine ar fi castigat de pe urma Referendumului ar fi fost POPORUL ROMAN nu Dragnea. Acela (Dragnea) nu s-a bagat in treaba aceasta. Ai vazut prea bine ca nu s-a amestecat PSD si nici nu avea ce sa se amestece sa convinga omul sa iasa la vot, caci acest Referendum nu avea treaba cu politicul ci cu constiinta si credinta fiecaruia. Credinta din inima omului, nu are treaba cu convingerea vreunui politic. Ci credinta din inima ta o ai sau nu, si nu depinde de nici o orientare politica. Trezeste-te.

      Ștergere
    6. 20:00, Uniunea Europeana ii obliga. Pentru ca exista un Referendum care ne spune ca vointa poporului este pentru legiferearea sodomiei. Nu mai au motiv sa se impotriveasca odata ce poporul a ales astfel. Vedeti prea bine ca UE este pro LGBT iar parlamentarii nu pot spune altfel decat cum a ales poporul. Nu mai cautati salvare de la parlamentari, caci situatia este in asa fel incat legiferarea sodomiei merge in linie dreapta. Cata vreme parlamentul este ales de popor iar poporul a demonstrat ca este pro-sodomism, ce mai pot face parlamentarii? Decat sa repsecte voia poporului roman vizavi de aceasta situatie. Altfel vom fi acuzati de UE ca nu respectam democratia si iar ne ameninta UE ca ne taie anumite drepturi, la indemnul lui Macovei si a altor "binevoitori". Asa ca, obisnuiti-va cu noul statut, pe care l-ati ales sa fie in aceasta tara. Vai de noi in ce hal am ajuns.

      Ștergere
    7. Anonim 9 octombrie 2018, 18:10

      Si ce sa faca BOR ?
      Sa-i ia de mana si sa-i duca la vot ?
      Eu credeam ca vor iesi la vot multi locuitori de la sate, dar au iesit la fel ca cei din orase ...

      Ștergere
    8. Dragnea avea 2 scopuri:
      1. Sa livreze un referendum populatiei ( celor care au dorit )
      2. Sa trinteasca referendumul ca sa faca pe plac Bruxellesului noemarxist.

      Asta a si facut !

      Ștergere
    9. 20:00Toti ar trebui sa ne punem aceasta intrebare
      Ce a ajuns Romania de cand este in U E?Am pierdut bogatii morala oameni pt ce?

      Ștergere
    10. 18:10Fac o propunere homosex;Sa-i multumeasca lui Remus Cernea si sa-l rasplateasca cu o "iubire barbateasca vreo 3,4 5 handralai deodata pana la saturatie .Dumnezeu ii va plati cu siguranta!

      Ștergere
    11. Cine-i obligă pe parlamentari să dea legea? Prostia celor care nu au votat și Consiliul UE care va amenda statul român pentru încălcarea drepturilor și libertăților individuale. Dacă așa a vrut poporul prin referendum, asta avem. De data aceasta parlamentul nu mai are nici un motiv de a nu vota. Mulțumiților celor care nu au vot. Și nu mai dați vina pe PSD, BOR, sau mas-media pentru această, că nu a fost nimeni arestat la domiciliu și nu a închis nimenea secțiile de votare înainte de ora 21.00. Nu mai dați vina pe alții pentru prostia voastră, suportați consecințele. Sunt curios acum mișcarea #rezist va mai ieșii să manifeste, pentru că Dragnea va beneficia din plin de bunăvoința Bruxelles cu privire la legile justiției.

      Ștergere
    12. 21:46, Dragnea a mers si a votat la Referendum, fata de altii. Acest vot de la Referendum nu a fost unul electoral, deci nu amesteca pe Dragnea si nici PSD-ul in treaba asta, caci nu a avut nici o obligatie sa umble sa mobilizeze oamenii sa mearga la vot. Romanii insa la indemnul "binevoitorilor" Romaniei au stat acasa si nu au mers la vot, asa cum li s-a cerut de catre acei "binevoitori". Nu Dragnea le-a cerut romanilor sa nu iasa la vot si sa boicoteze Referendumul ci altii. Deci cine a facut pe plac Bruxellesului neomarxist si a "trantit Referendumul"? Cred ca acei "binevoitori"... iar din categoria lor fac parte: USR, #Rezist, ONG-uri pro LGBT, anumite televiziuni subordonate progresistilor de la Bruxelles, chiar si o parte din PNL- acestia sunt cei care au indemnat poporul sa nu iasa la vot si sa boicoteze.

      Ștergere
  3. IMI AMINTESC DE O PROFETIE "A DOUA ZI DUPA VOTAREA ACESTEI LEGI ROMANIA VA FI OCUPATA !!"
    Se pare ca se urgenteaza lucrurile saptamana viitoare se doreste a se adopta legea in parlament.Nu e de bine.Incep necazurile.Cernerea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. legea căsătoriei gay

      Ștergere
    2. Anonim 18:16, chiar daca trecea referendul...legea parteneriatului civil tot se baga in parlament. Iar parteneriatul civil este o converie care se incheie intre doua persoane care nu vor sa se casatoreasca. Aici nu ete vorba de casatorie...sa ne fereasca Sfantul sa se dea lege pt a se casatori barbat cu barbat..atunci va fi grav..si vai de capul nostru.parreneriatul este una si casatoria este alta...indiferent cat si ar dori diavolul de remus sa fie data lege ca sa se casatoreasca barbat cu barbat sau femeie cu femeie ...asta nu va fi prea curand...va mai curge multa apa pe dunare pana atunci.

      Ștergere
    3. Da şi eu ţin minte de acestă profeţie dar nu am mai găsit-o pe net era vorba de un părinte preot...

      Ștergere
    4. https://youtu.be/BPLfoLACsu8 asta e videoclipul

      Ștergere
  4. Nu va tot agitati atata. Multi dintre noi care ne tanem crestini o sa fim judecati mai rau decat gay.Asta pt ca noi am cumoscut pe Dumnezeu dar ne-am dus viata ca dracii daca nu mai rau. Biserica nu poate gi obbligata sa-i cunune, iar la primarie este treaba lor. Orivum ei tot traiesc impreuna. .cu o hartie sau fara, nu schimba nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:18, in tarile unde este legiferata sodomia bisericile sunt obligate sa-i cunune pe sodomiti iar daca se impotrivesc ii amendeaza pe preoti sau ii aresteaza. Asta vrem si in Romania?

      Ștergere
  5. Si Isus spune in biblie ca o seama de oameni la judecata de apoi or primi pedepse mai grele ca acelora din Sodoma si gomora

    RăspundețiȘtergere
  6. FLORIN ZAMFIRESCU: “Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista”
    „Draga Uniune Europeana.

    Trebuie sa-ti marturisesc ceva important.

    Acum mai bine de zece ani am dorit sa ma cuplez cu tine.

    Erai plina de promisiuni, prevedeam un mariaj fericit.

    Abia mai tarziu am inteles ce le-ai impus celor pe care i-am trimis se te peteasca.

    Si ceeace noua nu ne-au spus: ca ne voiai fara industrie, fara agricultura si ca mai voiai ca toate averile noastre sa fie instrainate.

    Fiindca veneam la tine, cea bogata, poate ca am fi acceptat…

    Dar, mai Uniune Europeana, am observat apoi ca esti o curva perversa, ca vrei sa dereglezi mintile oamenilor, ca nu ai nimic sfant.

    Am inteles apoi ca averile tale, care ne-au atras, sunt de fapt furate chiar de la cei care, ca si noi, au crezut ca le aduci fericirea.

    Nu mai vreau cu tine, Uniune!

    Ne-ai distrus,ne-ai adus in sapa de lemn, ne-ai facut dusmani cu vecinii nostri, chiar si cu Sarbii cu care eram cuscri.

    Crezi ca pe noi ne multumeste ca-ti recunosti „greseala” cu Milosevici?

    Tu ucizi si pe urma regreti!

    Ne-ai distrus invatamantul, cultura, ne-ai readus comunismul de care noi fugisem!

    Ne-ai distrus creativitatea si identitatea!

    Esti mai perversa decat Satana, sau esti chiar Satana, stimata Uniune, care te-ai transformat intr-o inchisoare din care nu se mai poate iesi.

    Nu mai pot sa fac nimic, sunt singur si scarbit, o sa dispar si gata. Ma gindesc insa la copiii si nepotii nostri pe care i-am nenorocit, renuntand la identitate, la autonomie, la cultura si la traditii.

    Sub „corectitudinea ta politica” ai introdus rasismul, fiindca numai asa pot sa-mi explic interesul tau pentru decaderea moravurilor si smintirea mintilor europene.

    Ne vom reintalni, Uniune, in campii cu verdeata si vom mai discuta noi,fiindca cine rade la urma, rade mult mai bine!


    se dedica filosofului

    Andrei Plesu…”

    RăspundețiȘtergere
  7. Sorin Mănduc:

    "Va veni vremea să dorim să să ne ridicăm pentru a da răspunsul nostru, dar nu ne va mai întreba nimeni.
    Când turcii i-au cerut să renunțe la credința strămoșască și să devină păgân, Constantin Brâncoveanu și-a pus capul pe un butuc, în Constantinopolul îndepărtat. Așa a înțeles el să apere credința neamului românesc, să-și salveze sufletul și să devină reper peste veacuri.
    Câți dintre noi am reuși, astăzi, să facem la fel? Era Domnul Țării Românești. Și ar fi putut avea lumea la picioare dacă ar fi vrut să-și trădeze neamul și să renunțe la tradiția creștină. ”Am pierdut totul pe acest pământ (a spus celor patru copii ai săi). Să nu ne pierdem și sufletul”. Și a preferat să moară martir, decât să trădeze credința părinților săi.
    Iar noi ne smiorcăim și ne lamentăm căutând argumente și răspunsuri în lumi necreștine. Ne e greu să facem câțiva pași pentru a da împreună o sentință firească de apărare a familiei.
    Comparăm autostrăzile din Danemarca ori din Olanda, cu icoana lăsată de părinții noștri în casa părintească. Comparăm luxul și bunăstarea din Suedia cu tradițiile populare lăsate de străbunicii noștri. Comparăm abundența bogățiilor de pe masa occidentalilor cu pâinea frântă în mâinile bunicilor care ne-au crescut. Comparăm ”civilizația” țărilor străine cu liniștea spirituală a acestui tărâm.
    Da, suntem în cumpănă.
    Uităm că unele dintre statele la care râvnim au transformat bisericile în discoteci. Ori nu vrem să vedem. Sau nu ne interesează. Suntem orbiți de luciul de fațadă al marilor puteri și nu ne amintim de vorbele părinților noștri, de icoana din casă, de mamă ori de tată.
    Nimeni nu vrea să conteste adevăratele valori ale Occidentului. Așa cum nimeni nu ar trebui să calce puținele valori ale neamului românesc ce ne-au fost lăsate moștenire. E adevărat. Noi nu am învățat încă să luăm doar ce e bun de la ceilalți. Sau nu suntem capabili. De 28 de ani alergăm să luăm degrabă ce e rău. Și nu găsim măcar înțelepciunea să ne păstrăm puținele daruri divine pe care le avem aici.
    Sunt mâhnit că oameni de valoare, la care țin, promovează cu atâta înverșunare sintagma ”să stăm acasă”, acum când e vremea să luptăm. Nu le port supărare, dar am datoria de a le spune ce simt. Sunt mâhnit să văd că oameni cu studii înalte compară legea Codului Civil pe care o poate schimba un oarecare Parlament în cinci minute, așa... ”noaptea ca hoții”, cu legea fundamentală a unui stat, Constituția, pe care o poate schimba doar poporul român, prin referendum.
    Va veni vremea să ne dorim să ieșim și să ne ridicăm din patul durerii, pentru o cauză nobilă, și nu vom mai avea putere. Va veni vremea să dorim să dăm răspunsul nostru, dar nu ne va mai întreba nimeni. Va veni vremea în care, neputincioși, ne vom ruga cu lacrimi pentru binele copiilor noștri și vom implora ajutorul divin. Și vom spune: Doamne, fac tot ce îmi ceri! Și vom vrea să fi făcut. Și vom vrea să ne audă. Va veni vremea când vom regreta că ne-am rupt din rădăcina neamului nostru, că nu ținem seama de îndemnul părinților noștri.
    Dacă ne e dor de părinți sau de bunici, și dacă ținem la ei, ar trebui să-i întrebăm ce-ar face ei dacă ar trăi pe pământ. Seara, când punem capul pe pernă, ar trebui să-i întrebăm. Atunci suntem doar noi, cu ei. Fără televizor, fără tabletă ori telefon, fără lecțiile predate de mai marii Europei. Doar noi și rădăcinile noastre.
    Eu cred că o să ne răspundă cumva, de acolo, de sus. Ori din inima noastră, ori din colțul ochilor noștri, ori din sufletul pe care ni l-au dăruit, ori din propria conștiință.
    Și dacă nici argumentele acestea nu sunt de ajuns, măcar noi, creștinii, ar trebui să știm că una dintre cele 7 taine ale bisericii e căsătoria. Fără a judeca și fără a da lecții de moralitate, cutez a spune că nu se cade să o călcăm în picioare."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate D-le.Sorin Mănduc,supeba expunere!Cu stima Handic M

      Ștergere
  8. Anonim 18,18 ce religie au homosexualii , ei nu trăiesc tot pe planeta asta. Mai bine sa dorim de bine si sa ne rugam sa ne lumineze Dumnezeu inima și mintea și noua si lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:49Pe planeta este si grau si neghina si flori si spini si lumina si intuneric dar Dumnezeu e lumina si ia la El numai graul florile si ...lumina.Iar restul ii ramane lui satan!

      Ștergere
  9. Știm azi de ce PSD a boicotat inițiativa cetățenească într-un sens convergent cu acțiunea isterică USR.
    Pe lângă avertismentele primite la Bruxelles din partea Internaționalei Socialiste, oamenii lui Dragnea n-au simțit că urnele de vot ar avea miros de ciolan, mititei sau cașcaval. Iar acum, după sabotajul aplicat sotto voce, PSD deschide gura (printr-un ministru-papagal) și ne face ditamai propunerea legalizării „parteneriatelor civile”! Da, o adevărată urgență pentru cei 91% din votanți ai României.
    O soluție ingenioasă la problemele noastre ancestrale din spitale, educație, infrastructură...

    Mihail Neamțu

    RăspundețiȘtergere
  10. In Romania casatoria va fi tot timpul intre un barbat si o femeie dar cum nu aveti nici o reactie ca Romania pierde doua miliarde de euro pt.ca pe parlamentari nu îi inteteseaza infrastructura din Romania,ÎI INTERESEAZA DOAR BUNASTAREA LOR SI NIMIC ALTCEVA !!! O spune Corina Cretu (europarlamentar p.s.d.)Si asta chiar este URGENT dna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acuma se trezeste aceasta? Simte ca i se clatina pozitia. S-a dat de partea Stapanului UE. Romanul este naiv si crede ca banii de la UE vin cu titlu gratuit. Se inseala romanii daca ei cred astfel. Plateste tara asta cu varf si indesat nesabuinta ca am aderat la acest organism. Doar nu credeti ca UE ne-a primit de dragul nostru in comunitate. Totul este un business. Anumite tari trebuie sa se imbogateasca de pe spatele altor tari care sunt capusate si incorsetate. Iar printre acele tari care se imbogatesc nu este Romania, ci Romania este din categoria a doua, ea contribuie la imbogatirea altor tari din UE. Oricum deja capusele de la UE isi fac planuri cu o UE cu doua frane. Romania intra in categoria a doua.

      Ștergere
  11. Nasol, popii bisericii ortodoxe prinși că se babardeau între ei o să trebuiască să se căsătorească. Fără comentarii inutile că au fost prinși și dovediți unii popi din biserica ortodoxă că se babardeau între ei. Probabil de asta au și făcut referendumul ca să nu aibă concurență din afară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititi si va cruciti...https://adevarul.ro/locale/vaslui/fostul-episcop-husi-implicat-intr-un-scandal-homosexual-s-a-mutat-palatul-locuit-bartolomeu-anania-mare-duhovnic-carturar- Asa reactioneaza biserica atunci cand este vorba de unul de al lor.Asa ca nu va mai inflamati degeaba. Eu de asta nu am fost la referendum.

      Ștergere
    2. 19.19 :)))) se babardeau popii intre ei... „o sa trebuirasca sa se casatoreasca” :))))

      Ștergere
  12. ACUM VA PLACE VOI CEI CARE ATI STAT ACASA SI NU ATI VOTAT? MIE NU MI PLACE CA AM AJUNS SA VA SUPORT TOLERANTA PTR HOMOSEXUALI!!!!
    CITITI ,ASTA NE ASTEAPTA :(((


    PARTENERIAT CIVIL. Remus Cernea: ”Ar putea fi adoptată în două săptămâni”. Mesaj pentru BOR

    09 oct 2018 / 18:51


    Remus Cernea, inițiatorul primului proiect privind reglementarea parteneriatului civil, susține că legea ar putea fi adoptată în două săptămâni, "dacă există voinţă politică".


    Remus Cernea a declarat, pentru DC News, că o legea care să permită parteneriatul civil între persoane de acelaşi sex ar putea fi adoptată într-o săptănână atât timp cât proiectul său este deja la Comisia Juridică.

    "Ar putea să o facă foarte ușor"

    "Când am propus partenelriatul civil acum cinci ani și jumătate, a existat un val de ostilitate și de atacuri la adresa mea, val venit cam dinspre toate partidele de atunci și inclusiv dinspre biserică. Eu am intuit că așa va fi, dar mi-am asumat acest lucru și mă bucur că după cinci ani și jumătate mentalitățile s-au schimbat substanțial în România, iar acum toate partidele parlamentare susțin că e nevoie de o lege pentru reglementarea parteneriatului civil.

    A treia lege pe care am depus-o eu se află acum la Comisia Juridică din Camera Deputaților și ar putea fi adoptată în două săptămâni sau într-un timp foarte scurt pentru că ar fi nevoie de o singură ședință a Comisiei Juridice, eventual, în care să fie aduse anumite amendamente la lege, iar în următoarea săptămână ar putea fi adusă pe ordinea de zi a Camerei Deputaților și dacă există voință politică, iar acum din câte înțeleg eu există, legea ar trece imediat. Sigur, în dezbaterea publică au fost aduse și alte proiecte care, în esență, au același conținut. Ele însă ar trebui să treacă prin proceduri îndelungate(...) Așadar ar fi foarte mulți pași, procedural vorbind, ceea ce ar amâna luarea unei decizii pe o perioadă nedeterminată. În timp ce, dacă tot există o voință politică, textul pe care l-am propus și care acum există la Comisia Juridică poate fi amendat oricum, poate fi schimbat 100% dacă s-ar considera necesar, repet procedural este posibil. Așadar, cine ar dori să îmbunătățească acest text ar putea să o facă foarte ușor", a declarat Remus Cernea.

    CNCD, "prevedere discriminatorie"

    Fostul parlamentar susţine că textul propus de CNCD ar avea o prevedere discriminatorie. "Textul propus de CNCD are o prevedere discriminatorie și anume că părinții heterosexuali care încheie un parteneriat civil au dreptul să adopte copii, în timp ce părinții LGBT nu au acest drept. Ori acest lucru este extrem de discutabil și ar genera dispute, dezbateri și chiar probleme de ordin legal", a adăugat Cernea.

    Biserica, "să extragă nişte învăţăminte"

    "Biserica ar trebui să extragă niște învățăminte după uriașul eșec de la referendum și anume că atunci când biserica se implică în chestiuni care țin de lege civilă, biserica are foarte mult de pierdut. Într-un astfel de context în care biserica și-a pierdut foarte mult din influență, ea nu va avea decât de pierdut dacă se va opune reglementării vieții unor cetățeni, care unii pot fi creștini, alții nu și este dreptul lor și ține de securitatea lor socială să existe reglementări care să le permită să trăiască și să se bucure de drepturi", a mai spus Cernea.

    https://www.dcnews.ro/parteneriat-civil-remus-cernea-ar-putea-fi-adoptata-in-doua-saptamani_617221.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta ne mai lipsea,în rest le avem pe toate!!!Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de ce spuneti asta? romanii primesc ce si-au dorit

      Ștergere
  14. 20;33, le ai pe toate....nu te poti plange...

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu va fie frica, ca homosexualii nu sint cu milioanele si nici chiar cu sutele de mii,n-o sa fie raul pe pamint la ei in Romania,cu legea va ramine acelasi ce a fost!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:15, pierzi esenta. Nu conteaza cati sunt acesti sodomiti ci faptul ca in mijlocul poporului roman se intampla acest pacat. Iar romanii in loc sa ia masuri de stopare a extinderii acestui flagel, il stimuleaza sa creasca. Lipsa romanilor la Referendum a fost in favoarea acestei murdarii condamnate de Dumnezeu care este sodomia, au aratat astfel ca sunt de acord cu acest pacat. O fi pe placul lui Dumnezeu acest lucru savarsit de majoritatea romanilor? Ce zici?

      Ștergere
    2. Adevarata miza o reprezinta noua programa de invatamant, proLGBT ...

      Ștergere
  16. Presedintele ne spune sa nu avem " spaime și tulburări provocate de pericole imaginare. " :)))


    Prima reacție a președintelui Klaus Iohannis după referendum

    Referendumul pentru familie 2018 nu a putut fi validat deoarece prezența la vot nu a depășit pragul de 30%. Klaus Iohannis a făcut marți, 9 octombrie, primele declarații cu privire la referendumul care a avut loc în weekendul din zilele 6-7 octombrie, dar care, nu a putut fi validat.

    Klaus Iohannis a declarat în cadrul unui discurs oficial de la Palatul Cotroceni faptul că numai prin toleranță putem reinstaura pacea în societate.

    „Atunci când pacea socială este pusă în pericol și avem, din păcate, suficiente exemple în acest sens în ceea ce s-a întâmplat în România ultimelor săptămâni, în pregătirea referendumului pentru modificarea Constituției, este nevoie de o abordare matură și o deschidere către dialog a tututor actorilor relevanți din societate. Primul pas către restabilirea păcii sociale este abandonarea discursului urii și asumarea faptului că numai prin toleranță putem depăși împreună acele falii care riscă să ne dezbine. Să lăsăm trecutului toate aluviunile de ură, indignare, gânduri negre și să ne îndreptăm energiile către viitorul nostru. Să facem pentru toți românii o țară în care să trăim în bună înțelegere, fără spaime și tulburări provocate de pericole imaginare. România aparține tuturor românilor, deși diferiți, suntem toți români și vrem să mergem mai departe împreună într-o țară care și-a însușit și respectă valorile comune europene”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit digi24.ro.

    https://www.click.ro/news/national/prima-reactie-presedintelui-klaus-iohannis-dupa-referendum

    RăspundețiȘtergere
  17. Dna Maria, atunci cand politicieni vor vota in parlament ptr homosexuali oamenii,chiar si cei care nu au fost la referendum, vor iesi in strada cu crucile in mana impreuna cu preotii.... asta cred eu o sa se intample... si pana la urma nici nu o sa treaca aceasta lege scarboasa ... oamenii au fost pacalitii....

    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/10/mari-proteste-in-toata-romania.html

    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/01/proteste-mari-ca-la-revolutie.html

    RăspundețiȘtergere
  18. Citiți cu atenție aici ca e o mare manareala, noi nu mai suntem demult 18 milioane ci 14, deci s-a făcut pragul de 33% si referendumul ar trebui validat. Cine sa lupte pt noi cei 4 milioane de români ai nimănui ?!
    Citiți: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=506060093203429&id=362877977521642

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:25Sa se faca statistica populatiei din nou si corect!

      Ștergere
  19. iata ca UE si-a bagat nasul peste tot-legea casatoriei homosexuale are ca scop primirea de catre statul roman a unei uriase sume de bani care va merge in alte buzunare nu la populatie-chiar daca la noi sunt casatorii mixte copii nostri n-au ce invata de la sodomiti! ii vom vedea pe strazi razand

    RăspundețiȘtergere
  20. Acum s-a văzut clar cum romănii sau lepădat de Dumnezeu, Romania nu este o tară crestină.

    RăspundețiȘtergere
  21. Să se căsătorească oricum biserica lui Hristos nu le va oficia căsătoria. În rest nu mă interesează ce face vecinul în patul lui. Atâta timp cât se căsătoresc doar civil din partea mea să se căsătorească nu intră în biserica lui Hristos deci nu văd unde este problema. Dumnezeu NE spune că fiecare va răspunde pentru faptele lui. Eu nu am dreptul să-i judec și nici să-i osândesc. Iisus judecă! Dacă ești un creștin adevărat vezi de bârna din propriul ochi nu de gunoiul din ochiul altuia. Fiecare va răspunde pentru propriile fapte. Ăsta nu este creștinism ci nebunie când începi să osândești la început homosexuali după toți musulmanii din România că se închină lui Alah pe teritoriul româniei și tot așa. Noi românii avem în sânge această meteahnă de a duce grija vecinului în timp ce noi suntem scufundați în mocirlă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:34, nu judecam pe nimeni dar Insusi Dumnezeu spune ca sodomia este o mizerie pe care chiar EL o condamna. Cine suntem noi sa ne impotrivim lui Dumnezeu? Sodomia este un pacat care nu are ce cauta a fi oficializat in Romania, daca vrem sa fim placuti lui Dumnezeu. Daca insa vrem sa fim placuti lui Satana, acceptam toate mizeriile acestui nerusinat si necurat care umbla sa spurce suflete. Tu pe ce cale esti?

      Ștergere
  22. Astăzi cred că am înțeles unde se află națiunea română. Câtă incultură și imoralitate este în România. Biserica trebuie să își reconsidere poziția în societate. Este momentul să reutilizăm prescripțiile canonice cu privire la instituția penitenței din primele veacuri creștine, iar pentru dușmanii Bisericii și ai lui Hristos este momentul de a face uzanță de afurisire, anatemă și excomunicare. E momentul să extirpăm răul din rădăcină pentru a nu se extinde acest cancer al necredinței în credincioșii fideli. Nu mai putem acorda binecuvântare la cununie, la înmormântare celor care luptă împotriva bisericii și a lui Dumnezeu”, a scris Cosmin Santi pe Facebook.




    Postarea are setările de confidențialitate astfel încât să fie văzută doar de prieteni, precizează sursa citată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest om nu merita citat,doar nu o sa renunte biserica la clienti

      Ștergere
  23. Care e pacat mai mare in fata lui Dumnezeu: furtul sau homosexualitatea?
    99 % dintre romani fura. Si tuturor li se pare ceva normal.
    Dar toti se ingrozesc de homosexuali.

    RăspundețiȘtergere
  24. ambele sunt STRIGATOARE LA CER-ori ca furi ori esti sodoman tot se primeste pedeapsa-aici sau dincolo

    RăspundețiȘtergere