luni, 8 octombrie 2018

UN AVION (ELICOPTER ) VA LUA FOC IN ZBOR !


                                8 Octombrie 2018,ora 16,23 !

                                      Dragii mei,

În aceasta după amiaza dragilor, in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu inspre Sud,vad un Avion (posibil sa fie si un Elicopter )din spatele caruia iesea o dâra groasa de fum negru; atat de groasa era dâra de fum negru,încat aparatul de zbor nu se vedea .
Asa o dâra de fum era in spatele Aparatului zburator,asa ca in imaginea de mai jos :

Imagini pentru avion fum negru imagini.

Aparatul de zbor parea ca atunci decolase,sau ,putea sa se fi aflat la o înaltime joasa din pricina incendiului de la bord.
Nu vedeam daca este AVION sau ELICOPTER, deoarece,Aparatul dr zbor era prins in mijlocul fumului negru gros si dens.
Cerul era de ziua dragilor . Pe timp de ziua vom auzi de un INCENDIU la un AVION sau ELICOPTER in zbor.
Sa nadajduim dragii mei ,ca nu vor fi si pierderi de vieti omenesti.
Unde anume sau cand se va intampla aceasta tragedie,eu nu cunosc; nu mi s-a descoperit.
Dar sa ne rugam unii pentru altii fratilor,pentru ca nimeni sa nu aiba de suferit.Asa este frumos si bineplacut Lui Dumnezeu si Maicii Domnului.
                                    Cu dragoste,Maria..
                    

8 comentarii:

  1. Săptămâna viitoare intra în discuție legea parteneriatului civil.așa ca acest referendum ne salva de la sodomia româniei .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:21, romanul a demonstrat de multe ori ca stie sa o dea in bara cu succes, la altceva nu se pricepe decat sa-si taie singur craca de sub picioare. Cred ca la autosabotaj este cel mai specializat. Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Mi-ar fi placut ca romanii sa fie mai credinciosi iar Dumnezeu sa ocupe primul loc in inima lor. Dar asta este, minoritatea nu poate da directia decat majoritatea, asa este in societatea noastra. Majoritatea au fost pentru sodomie. Pacat.

      Ștergere
    2. Cititi mai bine informatiile de la référendum. Casatoria homo a-ti acceptat-o deja nevotand. Toata presa straina rasuna pe acest subiect... romanii au acceptat casatoria intre homo

      Ștergere
    3. Absolut. Totul era pregatit si s-a lucrat intens ca prostii si ticalosii sa nu voteze DA. A fost o prima alegere si separare a graului de neghina. Pasul urmator va fi la Consiliul Europei
      https://www.citizengo.org/en-eu/fm/166138-council-europe-take-care-best-interests-children?tc=fb&tcid=51325002

      Ștergere
  2. ASTA ATI VRUT, ASTA AVETI!

    "România va avea Parteneriat Civil, un cadru legal care le va permite persoanelor de același sex să formeze familii recunoscute de lege. Anunțul a fost făcut de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu. El a spus că săptămâna viitoare va fi depus la Parlament un proiect de lege privind parteneriatul civil.

    „Acest proiect este aici şi este complet, a fost discutat cu partenerii din societatea civilă, cu actorii sociali, cu formaţiunile politice şi acest proiect urmează să fie depus săptămâna viitoare de colegi parlamentari. Parlamentari din tot spectrul politic vor împinge înainte acest proiect. Nu pentru a crea noi disensiuni, ci pentru a crea noi soluţii”, a declarat Negrescu.
    Este cu siguranță un efect al eșecului referendumului, chiar dacă Negrescu a declarat că nu există câștigători sau pierzători în urma acestui referendum.
    De asemenea, necesitatea unei legi a Parteneriatului Civil a fost întărită și de decizia Curții Constituționale în cazul cuplului gay Coman-Hamilton: „un cuplu format din persoane de același sex intră în sfera noțiunii de viață privată, precum și a noțiunii de viață de familie, asemenea relației stabilite într-un cuplu heterosexual”.
    Curtea a adăugat și că „persoanele de același sex care formează cupluri stabile au dreptul de a beneficia de o recunoaștere legală și judiciară a drepturilor și îndatoririlor corespunzătoare”.
    Trebuie spus că parteneriatul civil are consecințe juridice asemănătoare căsătoriei, mai ales în materia partajului bunurilor sau a drepturilor succesorale, de exemplu.
    Odată cu adoptarea unei legi a Parteneriatului Civil, România va ieși din sfera țărilor europene (Bulgaria, Letonia, Lituania, Polonia și Slovacia) care nu oferă nici o formă de recunoaștere oficială și juridică a relațiilor de cuplu stabilite între persoane de același sex.
    Sursa: Noizz.ro"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.15 nu noi, psd si alde baga legea in parlament si se mai si lauda cu ea!

      Ștergere
    2. 01:29, Parlamentul decide o lege intotdeauna, nici psd si nici alde, iar Parlamentul nu poate spune altfel decat cum a fost exprimata vointa populara, caci suntem in democratie.

      Ștergere
  3. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=506060093203429&id=362877977521642

    RăspundețiȘtergere