luni, 22 octombrie 2018

RUSIA SI DIVINITATEA ! MAICA DOMNULUI PLANGE !


                                       22 Octombrie 2018,ora 16,11 !

                                            Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas dragilor care spune asa:

                   "Maica Domnului plange.

Şi vad o incapere spre Rasarit in mijlocul careia stateau asezati pe cate un scaun doi barbati.
Unul dintre ei se ridica si se indreapta spre celalalt ducandu-i ceva ce eu nu vedeam.
In clipa cand s-a apropiat de el si i-a intins mâna ca sa-i dea ceva ce eu nu vedeam,aud glasul celuilalt care intreaba uimit:

                  Nu ţi-i frică sa amesteci DIVINITATEA cu Rusia, cu...???

                                           Imagini pentru MAICA DOMNULUI PLANGE.
După care, O vad pe Maicuta Domnului asa ca in Sfanta Icoana, cum plange cu rauri de lacrimi;lacrimi nesfarsite.

                              Imagini pentru MAICA DOMNULUI PLANGE.

Este al adoilea articol dragilor,in decurs de 2 zile,in care scriu despre Rusia.
Oare ce se va intampla? Oare de ce plangea Maica Domnului si de ce acel barbat l-a dojenit pe celălalt ca amesteca DIVINITATEA cu RUSIA?
Sa ne rugam fratilor la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne apere cu mila si cu dragostea Sa,si sa nu ne lasa ca sa cadem in ispita si-n păcat,si nici pe mana vrajmasului.
                                   Cu dragoste,Maria.

 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





                  
              


                                                  



52 de comentarii:

  1. KGB=Putin+ortodoxism=Panslavism

    RăspundețiȘtergere
  2. Rusia a pierdut credinta, iar faptul ca patriarhul Chiril n-a vrut sa dea independenta bisericii ucraine a suparat rau pe Dumnezeu .Dumnezeu, vrea oameni liberi, nu vrea sclavi. Fiecare om trebuie sa aiba libertatea de-a alege intre bine si rau ca doar el plateste pt faptele sale. O sa fie revolutie mare in Russia si mult sange o sa curga dar dupa aceea o sa fie foarte credinciosi sub egida Maicei Sfinte.

    RăspundețiȘtergere
  3. am citit undeva despre Rusia si ortodoxie-daca rusii nu vor reveni la credinta vor avea de patimit-ei erau in trecut f credinciosi si MAICA DOMNULUI II IUBEA-cred ca este vorba de proorocia de la Fatima

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Divinitatea a incercat,inca de pe timpul lui Isus, sa faca un stat model,un exemplu de orinduire sociala. Se pare ca s-a inceput ceva in Rusia(comunismul),dar rezultatul final nu a fost cel dorit- nu era o societate perfecta,asa cum e in supercivilizatia lui Dumnezeu(toti au ce le trebuie si nimic in plus)

      Ștergere
  4. Care. Putin,ca íi mort demult!Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei 2 barbati sa fie Putin si Trump?
    Putin ii spune ca Rusia e protejata de divinitate fiind o tara ortodoxa.
    Trump ,reactioneaza....!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu de ce,dar am senzatia ca rusii ( poporul de rand ) se aseamana mult cu romanii ( ca mentalitate,fel de-a fi,chiar obiceiuri etc. ).Nu am cunoscut niciodata un rus...totusi asa cred...Poate ne spune un rus autentic,daca e asa sau gresesc...Ceva ma face sa cred ca pe acest blog intra si rusi,cunoscatori de limba romana.Asadar,cum e ? PS. Am fost ( si sunt )o admiratoare a geniului rusesc,mai ales in literatura si muzica clasica,balet ,dar nu numai...Fara indoiala,e un popor fascinant...PS.2.A nu se intelege ca sunt pro rusi,sau contra,sunt pro ai mei,dar nu pot sa nu dau''Cezarului'' ce-i apartine,fara acesti rusi geniali,spirite inalte,lumea ar fi fost mai saraca...

    RăspundețiȘtergere
  7. Tanti Marieeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! la articolul "ADEVARUL DUHULUI SFANT,ESTE UN MUNTE DE ADEVAR !" am scris un mesaj ft lung. Care este problema de nu ai dai drumul ? Spunemi cu ce am gresit acolo. Te-am jignit cu ceva? Sau am jignit pe cineva? Da-mi un raspuns. Tanti Marie, nu ami cunosti puterile. Daca ami opresti mesajele care sunt pt ajutorul si binele oamenilor, am sa te distrug. Am puteri ft mari in a distruge tot ceea ce ami sta in cale sau ceea ce consider ca este rau. Ami este de ajuns poza ta. Cum poti sa te consideri asa de curate si nu ami dai drumul la mesajele care ajuta oamenii? Chiar vrei sa ami cunosti puterile? De multi ani nu mai m-am ocupat cu blesteme ca sa blestem pt ca vreau sa fiu curat dar vad ca satanii care lucreaxa in tine, au venit si la mine si daca nu le fac placerea, nu voi putea sta linistit. Cred ca mai luat de prost dar ati voi arata ziua aceea. De acum inainte vei avea parte numai de nenorociri. Tu si familia ta ve suferii numai nenorociri si chinuri. Nici dupa moartea ta nu te voi lasa linistita. Si in mormant te voi chinuii. Mi-ai sechestrat o gramada de mesaje cu sfaturi bune pt oameni. Ati este frica, ca cineva ati va lua locul? Sau ca mai multi dintre cei care ami citesc mesajele vor fi mai mari decat tine? Astep cu nerabdare ziua aceea sa ne intalnim la TV VIP si sa povestesc mai multe. Sau crezi ca nu voi intra acolo la cerinta mea? Ma crezi un nimeni? Cand cineva te critica sau te jigneste, le dai drumul repede la mesaje dar celor care invata lumea de bine, nu le dai drumul. Iti este frica, ca acei oameni vor fi mai mari decat tine? Si am inteles de la altii ca nici la mesajele inteligente nu le dai drumul. Esti condusa cumva de SPP sau SRI? Ti-am pus gand rau pina te distrug cu tot cu familie. Am sa ati arat puteri supra natural de la distanta. Deschiderea ochiului al 3-lea este un nimic tot pe linga puterile mele. vom mai traii si vom mai vedea. Nu vreau sa mori ci din contra, vreau sa traiesti inca 100 de ani si sa te tirasti ca sarpele pe pamant si sa suferi. Sa ati vezi familia distrusa si copii morti. In felul acesta razbunarea mea si a celorlalti va fi satisfacuta. De azi inainte vei vedea chinurile adevarate. Sunt sigur ca nu degeaba ai avut atitea chinuri in viata. Ne-om auzii, in cel mai rau caz pe lumea cealalta. Te urasc in veci amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga cicerone,in caz ca nu stii toate blestemele se vor abate asupra ta,stai cuminte la locul tau ca asa e mai bine si lasa amenintarile.nu sapa groapa cuiva ca singur ai sa cazi in ea.du-te si fa-ti un contol la cap ca sigur ai nevoie

      Ștergere
    2. Lichi...calm..calm...bravoo...și mai calm...bravoo.

      Ștergere
    3. Chicherone, arata-ne noua urmasilor lui Dechebal ce pufortza ai tu! Eshti un simplu bashinos cu cucheri ce freaca menta toata ziua pa net. Hai pa!

      Ștergere
    4. Ma omule ce te-a facut sa ai un suflet asa de intunecat?. Daca vrei sa-ti propovaduiesti ideile de ce nu-ti faci blog sau un site unde sa scrii acolo tot ce vrei. Acest blog este al Mariei si are tot dreptul sa-l administreze cum doreste, astfel incat sa nu devina o tribuna a celor ce injura, ocarasc, urasc si mai ales incearca sa o faca pe Maria in fel si chip. Astept un blog al tau Cicerone, unde doritorii sa poata conversa cu tine dupa felul tau de gandire si de exprimare.

      Ștergere
    5. Cicerone, vezi ca atacurile energetice se reintorc la tine amplificate daca cel caruia i le adresezi este protejat de o aura puternica. Nu-ti face rau singur.

      Ștergere
    6. 00:04Vindeca-te de duhul mandriei si maniei caci te poate distruge.
      Fara spovedanie si smerenie esti pierdut.Astea sunt de la diavol care te foloseste contra celorlalti.Primul pas sa-l invingi pe diavol este sa-i ceri iertare D-nei Maria apoi spovedania la un duhovnic bun.Stapaneste-te!

      Ștergere
    7. Acesta este analfabetul functional,cicerone lichiu.Cum Doamne circula asta liber pe strada?
      Cum să te laşi de tot răul din tine.

      Exemplu sunt eu.

      Am 42 de ani( 13 aug.-73 ) şi sunt un bun creştin, astăzi, că înainte... vai de mine. Cu buzele aproape de Dumnezeu, dar cu inima, in calătorii lungi. Mă am născut cu o putere de influenţă, enorm de mare. Orice gîndeam astăzi şi voiam sa se întîmple, mîine era terminat. Atît rău cît si bine. Numai prin gîndirea mea, puteam să influenţez grupuri de mai multe persoane la bine sau la rău. Bine înţeles că astăzi influenţez numai la bine.
      Pe la vîrsta de 19 ani, lucram la un şantier particular si un coleg de muncă la vîrsta de vreo 45 ani, ajunsese să fie posedat de duhuri rele. La geam vedea broască mare si rîioasă şi alte rele. Mi sa făcut milă de el şi într-o seară am făcut o mică şi simplă rugăciune pentru el şi a 2-a zi nu a mai avut nimic, după care a început să postească şi să se roage. Şi de atunci au trecut mulţi ani.

      De vreo cîţiva ani încoace, eram plin de ură şi foarte furios şi cine îmi spunea ceva deranjabil, îmi venea să îl omor şi îl/o blestemam cu foc şi sabie. De atîta furie şi ură, începusem sş dau în Diabet. Cu aproximativ 6-8 luni în urmă, am intrat imediat in post. Seara mîncam 2-3 fructe mici sau o salată uşoară si mă culcam, timp de 2 săptămîni. După post am devenit complect vegetarian (vegan ) si acum mă simt minunat.
      Problemele de la cap si diabetul, au dispărut ! Şi din ce în ce mai multe posturi si rugăciuni mă aduc la un nivel mai înalt si superior.
      Nimeni nu poate să îmi spună că nu poate sta fară carne sau grăsimi animalice. M-am născut cu COLESTEROL cu MINUS. Adică trebuie să mănînc grăsimi să mă simt normal. Mama mea îmi spunea că eu la vîrsta de 5 ani, mîncam untura de porc cu lingura si o cred că, la cîte tone de slănină am mîncat eu.... Am înlocuit carnea cu HUMUS. Şi sunt multe cereale mai puternice decît carne. Oare cine sunt mai inteligenţi ? Carnivorii sau Vegetarienii ? Deci poftă mare la păscut. Şi eu sunt ierbivor (vegetarian). Să aveţi baftă.
      https://ciceronelichi.blogspot.com/2016/04/

      Ștergere
    8. 12:58, macar el are CURAJUL de a spune verde in fata ce gandeste. Pana una alta, 1-0 pentru el! De ce ai tu acces la internet? Doamne, cum poti rabda astfel de oameni de nimic, ca 12:58??

      Ștergere
    9. Da, 10:00 si 12:12 au perfecta dreptate.

      Ștergere
    10. 19.04 Daca esti de acord cu Mister Cicerone si ii aprobi ,,felul direct de exprimare'' , afla ca e plin la Psihiatrie de cei de teapa lui .

      Ca sa te legi de viata acestei femei , sa o blestemi sa-i ameninti familia pe motiv ca nu-ti sunt publicate comentariile demente , inseamna ca ai mari probleme la cap dupa cum el insusi , de altfel, recunoaste ca are :

      ,,Problemele de la cap si diabetul, au dispărut ! Şi din ce în ce mai multe posturi si rugăciuni mă aduc la un nivel mai înalt si superior.''


      Despre diabetul nu suntem siguri ca a disparut , insa la cap , cu siguranta, - NU!

      Ștergere
  8. S.O.S !

    ROG din SUFLET AUTORITATILE ROMANE,sa-l gaseasca pe acest individ si sa fie pedepsit conform LEGILOR in vigoare ale ROMANIEI .
    Nu este pentru prima oara cand ma jigneste si ma ameninta ! La momentul actual,singur a spus ca traieste in LONDRA !

    Iata AMENINTARILE lui pentru mine si familia mea:

    Cicerone Lichi23 octombrie 2018, 00:04
    Tanti Marieeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! la articolul "ADEVARUL DUHULUI SFANT,ESTE UN MUNTE DE ADEVAR !" am scris un mesaj ft lung. Care este problema de nu ai dai drumul ? Spunemi cu ce am gresit acolo. Te-am jignit cu ceva? Sau am jignit pe cineva? Da-mi un raspuns. Tanti Marie, nu ami cunosti puterile. Daca ami opresti mesajele care sunt pt ajutorul si binele oamenilor, am sa te distrug. Am puteri ft mari in a distruge tot ceea ce ami sta in cale sau ceea ce consider ca este rau. Ami este de ajuns poza ta. Cum poti sa te consideri asa de curate si nu ami dai drumul la mesajele care ajuta oamenii? Chiar vrei sa ami cunosti puterile? De multi ani nu mai m-am ocupat cu blesteme ca sa blestem pt ca vreau sa fiu curat dar vad ca satanii care lucreaxa in tine, au venit si la mine si daca nu le fac placerea, nu voi putea sta linistit. Cred ca mai luat de prost dar ati voi arata ziua aceea. De acum inainte vei avea parte numai de nenorociri. Tu si familia ta ve suferii numai nenorociri si chinuri. Nici dupa moartea ta nu te voi lasa linistita. Si in mormant te voi chinuii. Mi-ai sechestrat o gramada de mesaje cu sfaturi bune pt oameni. Ati este frica, ca cineva ati va lua locul? Sau ca mai multi dintre cei care ami citesc mesajele vor fi mai mari decat tine? Astep cu nerabdare ziua aceea sa ne intalnim la TV VIP si sa povestesc mai multe. Sau crezi ca nu voi intra acolo la cerinta mea? Ma crezi un nimeni? Cand cineva te critica sau te jigneste, le dai drumul repede la mesaje dar celor care invata lumea de bine, nu le dai drumul. Iti este frica, ca acei oameni vor fi mai mari decat tine? Si am inteles de la altii ca nici la mesajele inteligente nu le dai drumul. Esti condusa cumva de SPP sau SRI? Ti-am pus gand rau pina te distrug cu tot cu familie. Am sa ati arat puteri supra natural de la distanta. Deschiderea ochiului al 3-lea este un nimic tot pe linga puterile mele. vom mai traii si vom mai vedea. Nu vreau sa mori ci din contra, vreau sa traiesti inca 100 de ani si sa te tirasti ca sarpele pe pamant si sa suferi. Sa ati vezi familia distrusa si copii morti. In felul acesta razbunarea mea si a celorlalti va fi satisfacuta. De azi inainte vei vedea chinurile adevarate. Sunt sigur ca nu degeaba ai avut atitea chinuri in viata. Ne-om auzii, in cel mai rau caz pe lumea cealalta. Te urasc in veci amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iartă-l Maria.Iartă-l pentru tine.

      Ștergere
    2. Dati-l pe mana politiei,nu-l iertați!Nu se poate adă ceva!Omul e dus cu capul,dar asta nu e o scuza!

      Ștergere
    3. Maria, ura si ocarile oamenilor rai nu te pot atinge daca nu esti ca ei. Cel rau si viclean incearca in orice fel sa te opreasca, dar nu va reusi fiindca iubirea si credinta ta, il vor invinge de fiecare data cand te provoaca prin astfel de oameni.

      Ștergere
    4. Rar ne-a fost dat sa vedem pe acest blog un suflet atat de cuprins de ura. Roaga-te pentru el Maria, poate o sa-si vina in fire cumva si nu se va darui intrutotul intunecimii.

      Ștergere
    5. 06:53, tu esti de o suta de ori mai rau ca si el (00:04)!!! Rautatea din sufletul tau isi pune amprenta pe fata ta. Te urateste! Nu crezi? Fugi la oglinda si analizeaza-ti fata!

      Ștergere
    6. 19.35
      Ia-te de mana cu Cicerone , stai si aprobi pe toti care o defaimati pe gazda blogului . Sunteti nesanatosi la cap si lipsiti de ocupatii . Intrati pe blog doar sa va bateti joc de Doamna Maria si de restul . Asa sa va ajute Dumnezeu si sa aveti preocupari personale care sa va tina departe de acest blog.

      Ștergere
    7. Ati este frica? De jignit te-am jignit dar unde sunt amenintarile? Am zis cumva ca ati trag un gloante in cap sau cutit in gat? Nu! Am zis ca te bluestem pina se allege praful si pulberea de familia ta. Pai nu esti tu femeia aia ft ft ft credincioasa cu o credinta pina la DumneZeu? Cum poate sa ati fie frica de niste blesteme care sunt doar niste cuvinte rostite fara sa le auda nimeni? Chiar asa de fricoasa esti? Ai 1000 de icoane in camera ta. Cere icoanelor sa te pazeasca. Si apropos despre credinta si bunatatea din tine. Din cauza ca nu mi-ai dat drumul la un mesaj ft bun si ajutator oamenilor, eu m-am enervate ft rau. Te-am blestemat si spurcat ca nu mai stiam de mine. Asta este un pacat ft mare si ft greu pt mine pt ca am acumulat si acumulez mereu energii negative din cauza ta. Daca mi-ai fi dat drumul la mesaj eu nu as fi pacatuit. Si stii destul de bine ca sunt un om nervos si orice om nervos este si razbunator. Cineva a spus ca eu am duhul mandriei si al maniei. Al mandriei nu il am. L-am pierdut de mult. Cred ca a ramas agatat printr-un gard cand eram baut ca am uitat s-al sar (gardul). Dar de duhul maniei nu pot sa scap. Este o pantera neagra sau ceva asemanator. Si tu esti posedata de duhul maniei. Eu sunt un bun (nu ft bun) cititor de fetze de oameni. De multe ori dupa fatza pot intelege si animalele. Orice om nervos care traieste in orase poluate este posedat si nu poate scapa de duhul maniei. Scade vibratia jos de tot si persoana respective este atacata usor de duhul maniei (pantera neagra). Daca esti asa de religioasa cum poti sa ami opresti mesajele care vin in binele oamenilor? Stiu ca esti invidioasa si ca nu vrei sa ati ia nimeni locul dar, atunci cand lumea ati va vedea fatza ta adevarata, te vor injosii si te vor batjocorii. Dar cand voi ajunge eu la VIP-ul ala la care mergi tu, oare cum va fii? Hai sa facem o treaba buna, ce zici? Dami drumul la mesajul Acela despre care vorbeam, eu voi pune link-ul la ultimul articol si daca eu am gresit undeva, atunci oamenii ma pot judeca sau atrage atentia la greseala facuta, bine inteles ca tu fara sa vorbesti din spatele anonimatului asa cum faci de obicei. Pt ca sa ati vinzi cateva carti si sa faci cativa banuti, faci pacate mai mari decat un hot. Cum pot eu sau altii sa te consideram un om SFANT, cand tu te rogi la icoane, la morti si faci publicitati la oasele mortilor? Deci, da-mi te rog drumul la mesajul Acela si voi fii bucuros. Si poate voi uita de blesteme. Dar te rog da drumul si la mesajele intelegente trimise de alti oameni. Intr-adevar, nu esti obligate sa trimiti mesajele inteligente ale anonimilor. Trebuie sa se logheze cu contul din G-Mail. Si apropos, nu mai scrie ceva inpotriva mea din spatele anonimatului. Ma enervez ft tare, ma intelegi? Orice anonym care scrie inpotriva mea, nu poate fi altul decat tu. Cica iubitoare de DumneZeu. De unde, iubitoare de arginti. Vai de tine si de mortii tai prin care ai venit in lumea asta. Ai masina personala? Si tu ami spurci planeta? Vai de tine credincioasa lui PESTE ca credincioasa lui Doamne Doamne nu esti. Vrei sa faci numai bani, faceteas pe CRUCEA HRISTOS-ului VIU. Vai de tine si de mortii tai.

      Ștergere
    8. Eu un lucru nu inteleg , D-na Maria :

      Cum de tot lasati oameni bolnavi pe blog , cum de nu va saturati de aberatiile lor ? Macar pentru noi sa o faceti , altfel incurajati toate aceste persoane sa isi verse aici damblalele .

      Tot spuneti ca interziceti astfel de manifestari, ca ii denuntati la autoritati , insa un singur mod este la indemana dvs.- acela de a nu publica acest fel de continut .

      Blogul este al dvs, protejati-l de nebuni , de carcotasi , nu au toti dreptul la comentarii , chiar nu sunt necesare .

      Cine deschide blogul , il deschide ca sa citeasca ceea ce scrieti si nu pentru a veni cu spurcaciuni si hula .
      Si mai ales cine tine neaparat la al sau cuvant, la ale sale teorii sa isi faca site sau blog pentru toate ideile pe care si le doresc a fi promovate si ascultate .

      Incepeti sa mentineti curatenia morala si spirituala pe blog eliminand factorii perturbatori aflati sub influente halucinogene sau incapacitate mentala . Rubrica ,,comentarii'' , nu trebuie confundata cu toaleta publica .

      Va place ce tot posteaza cel de mai sus ? Nu cred! Stiti ca e un om bolnav ? De ce ii mai publicati delirul ?

      Ștergere
    9. 23,32 Foarte bine ati spus.

      Ștergere
  9. CEA mai mare Putere din lume si din toate universurile este IUBIREA...

    RăspundețiȘtergere
  10. cicerone e dus cu pluta- de ce nu-i stergeti mesajele din sttart?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Aveţi,aici,avertismentul lui Trump pentru Rusia și China
    https://youtu.be/vhEYHEL0Sy0

    RăspundețiȘtergere
  12. Ciceroane asta e bolnav , nu este sanatos la cap . E plin la Spiatul 9 de oameni ca el ,,cu puteri ;;, nu va mai puneti la mintea lor .

    Sfatul meu este ca atunci cand vedeti cel mai mic semn de denigrare sau amenintare la adresa dvs. , sa stergeti din start comentariile fara a le mai da dreptul de a fi publicate .

    Alta varianta nu este pentru ca e plina lumea de nebuni si de dezaxati care au acces la internet.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria acest om ori este demonizat de vorbeste asa ori are o problema cu capul.
    Doamna Maria nu-l luati in seama
    Cunosc acest specimen de oameni sunt tra-la-la.
    Doamne iartama dar un om care vorbeste asa nu are cum sa fie intreg la cap.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va dea rabdare si putere sa mergeti mai departe.
    DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
  14. Răspunsuri
    1. 12:50, da, asa este. Finesco este perceptia ta...

      Ștergere
  15. Doamna Maria, Dumnezeu sä vä ocroteascä si sä vä binecuvänteze si nici cel mai mic räu din aceastä lume sä nu se atingä de d-voasträ si familia d-voasträ. Dumnezeu sä vä äntäreascä cu putere Sa cea mare. Mä doare sufletul cänd citesc asemenea comentarii de la anumiti oameni (phshiopati, demonizati, drogati )de la acesti "nimeni"care vä amenintä in halul ästa pe d-voasträ si familia. E strigätor la cer ce amenintäri poate o fiinta umanä sä spunä, acest individ nu se poate numi fiintä umanä ci mai degrabä o umbrä demonicä pe acest pämänt. Vai ,vai, vai de sufletul täu, dacä ar sti ce räsplatä te asteaptä pt vorbele si faptele tale, din secunda asta te-ai intoarce sä te rogi lui Dumnezeu si Maica Domnului sä te ierte, si sä-ti ceri iertare si doamnei Maria pt vorbele uräte pt cä nu vin de la tine ci stii de unde vin? De la demonii cei multi care zac in tine, dar cel mai grav e cä nu iti dai seama ce se intämpla in interiorul täu. Tu crezi cä e de bine, dar tare te-a inselat dracu si räde de tine cä tea prins in plasa lui. Ai puteri supra naturale cum spui si ameninti ceea ce nu-ti convine? Uite iti spun cä Dumnezeu si Crucea Sfäntä, Sfänt Treime si Maica Domnului sä o ocroteascä pe doamna Maria cu familia ei si pe toti pe care äi ameninti, Dumnezeu sä te lumineze sä vezi tu adevärul sä devii pe calea cea dreaptä, nu cum spuneai cä d.Maria cenzureazä comentariile tale cele de folos pt oameni, din contra mie imi provoacä scärbä astlel de comentarii. Mesajul meu si al multor cititori al blogului ar fi sä-i ceri iertare in primul ränd Domnului si apoi d Maria, cä altfel vai de sufletul täu , pänä nu e prea tärziu. Prea Sfänta Treime si Maica Domnului sä ne ocroteascä, sä ne lumineze sä neintoarcä pe calea cea dreaptä , pe noi päcätosi ! Ocroteste Romänia si poporul romän de pretutindeni! Pace si liniste sufleteasca sä ne däruiascä. Vä inbrätisez cu mult drag doamna Maria, sänteti un suflet minunat. Doamne iartä-ne pe noi päcätosi! AMIN

    RăspundețiȘtergere
  16. CICI-rone ti se potriveste numele

    RăspundețiȘtergere
  17. Da fericirea care appare cand este iubire

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.17, cand este iubire si inca alte 10-20conduite , stari de spirit si comportamente... stari

      Ștergere
    2. Fericirea in Existenta este Totul.

      Numai bine!

      Ștergere
  18. Eiiiii , Marie , daca "sabiei " i-i raspunzi cu "sabie', chiar nu faci pe placul lui DUMNEZEU.
    IISUS a spus ca la o "palma" sa intoarcem si celalalt obraz , dar tu nu intorci obrazul , ci tu prin cererea ta ,TE RAZBUNI .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:29, nu stiu ce hram poarta Maria, insa-ti atrag atentia asupra faptului ca a fi crestin nu inseamna numaia fi umil, smerit , iubitor, altruist, ci inseamna si a fi drept. Asadar, iti reamintesc, daca cumva ai uitat, ca treaba cu "pleznirea peste fata noastra", este benefica, dar dupa ce crestinul autentic primeste si a doua palma peste peste fata ( fiind credincios, bineinteles ca a permis si a primit-o asa cum se cuvine), deja cea de-a treia palma, pe care cineva indrazneste sa i-o dea, trebuie justificata in sensul acesta: "Trebuie sa stiu si "de ce", deci intra in actiune aspectul mai inalt al omului, care are demnitate, verticalitate, onoare, cinste si omenie.
      Sper sa se inteleaga odata pentru totdeauna cum sta treaba cu "palmuirea", pe care toata lumea o "scoate in evidenta"...

      Numa' bine!

      Ștergere
  19. Iertati l Doamna Maria ,o fi avind vreun duh rau !

    RăspundețiȘtergere
  20. Doamne am pierdut multe în viață dar dacă te pierd și pe tine atunci am pierdut totul. Viața mea nu mai are nici un rost 😢

    RăspundețiȘtergere
  21. 22.58 pe cine sa pierzi, ca nu inteleg?

    RăspundețiȘtergere
  22. 00:13Pe Dumnezeu ,!Ai inima de piatra si nu intelegi ce spune omul?

    RăspundețiȘtergere
  23. 11.10 alooooo, ce sa inteleg, explica! Ce legatura are inima cu intelegerea?

    RăspundețiȘtergere
  24. 21.26, oare stii tu ce e drept sau s-o imparti ?
    Daca crezi ca stii zi-mi cum imparti 2 naufragiati pe o insula 2 paini sau 2 pui, de exemplu ?
    :) Nu cred ca stii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:46, hai ca esti simpatic! Eu nu raspund la astfel de provocari, nu-mi sunt necesare! Nu cu ironii se poate crea energia necesara "saltului"...

      Numa' bine!

      Ștergere