duminică, 14 octombrie 2018

S - A ADEVERIT ! PORTUGALIA,SPANIA , FURTUNA LESLIE -URAGANUL ZOMBIE !

                                              Dragii mei,

Scriam in urma cu doar o saptamana,un articol cu titlul din linkul de mai jos:

6 oct. 2018 - O TORNADA URIASA ! ... Imagini pentru tornada . Chiar si ... mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/08/strigat-nu-cumparati-amulete-sau-carti.html.

Si iata dragilor,ce se intampla in Portugalia si Spania:

Acum 9 ore - Furtuna Leslie, iniţial încadrată la categoria uragan, este cea mai puternică furtună care a afectat Portugalia din anul 1842 şi se îndreaptă acum ...

Uraganul ”zombie” lovește Portugalia și Spania: “Nu am văzut niciodată aşa ceva. Părea ca după război”

Ultimul update: Duminica 14 Octombrie 2018 19:52

spaceplay / pause
 
qunload | stop
 
ffullscreen
shift + slower / faster
volume
 
mmute
seek
 
 . seek to previous
12… 6 seek to 10%, 20% … 60%
Furtuna Leslie s-a abătut asupra Portugaliei duminică dimineaţă cu vânturi de 176 kilometri pe oră, smulgând din rădăcini numeroşi arbori şi lăsând fără electricitate sute de mii de locuinţe, înainte de a ajunge în nordul Spaniei.
Acest uragan care “hoinăreşte” prin Oceanul Atlantic încă din data de 23 septembrie - motiv pentru care a fost supranumit “uragan zombie” - s-a tranformat în furtună post-tropicală după ce a atins coastele portugheze la primele ore ale dimineţii de duminică. O mare parte din Portugalia a fost plasată sub cod roşu de furtună, relatează Agerpres, citând AFP.
″În acest moment, este vorba despre o furtună post-tropicală şi ea se află deja în nordul extrem al ţării, unde va continua să plouă, însă situaţia va reveni rapid la normal”, a declarat în jurul orei 02.00 (01.00 GMT) preşedintele Institutului meteorologic din Portugalia, Jorge Miranda, pentru agenţia de presă Lusa.
Sute de mii de clădiri sunt private de electricitate şi mai multe zeci de persoane au fost nevoite să îşi părăsească locuinţele. Cele mai afectate regiuni au fost districtele Lisabona, Leira şi Coimbra, unde cele mai multe incidente au fost provocate de copaci smulşi din rădăcini, acoperişuri avariate şi inundaţii.
“Nu am văzut niciodată aşa ceva. Oraşul părea că se află în stare de război, cu maşini zdrobite de copaci căzuţi peste ele”, a declarat pentru postul privat de televiziune SIC un locuitor din Figueira da Foz, o localitate aflată la 200 de kilometri nord faţă de Lisabona.
“Am fost blocaţi timp de peste o oră într-o sală de spectacole, fără electricitate şi fără reţea telefonică. Oamenii erau foarte îngrijoraţi”, a adăugat acelaşi rezident.
În Spania, serviciul meteorologic Aemet a prognosticat că regiunile Asturia, Leon şi Cantabria vor fi deosebit de afectate de ploile abundente pe care această furtună le va aduce în nordul ţării.
Protecţia Civilă i-a sfătuit pe şoferi să conducă încet şi să nu se oprească în zonele susceptibile de a fi inundate. Acelaşi organism public spaniol a recomandat rezidenţilor să păstreze distanţa faţă de arbori, cornişe de acoperişuri şi şantiere de construcţii.
Spania a fost sever afectată, recent, de precipitaţii puternice în Mallorca, unde 12 persoane au murit în urma inundaţiilor, marţi.
“O noapte foarte complicată”
În Portugalia, autorităţile au recomandat populaţiei să se îndepărteze de zonele costiere şi să evite să îşi părăsească locuinţele, avertizând în privinţa unui risc de inundaţii în regiunile de coastă, căderi de copaci şi avarii ale reţelelor de electricitate şi de telecomunicaţii.
Autoritatea maritimă i-a sfătuit pe pescarii care se aflau pe mare să revină în cele mai apropiate porturi, iar compania aeriană TAP Portugal a anulat şapte zboruri cu plecări sau sosiri la Lisabona.
“Ne aşteptăm la o noapte foarte complicată, mai ales din cauza vântului, care creşte foarte mult în intensitate şi foarte repede. Este ceva cu care nu suntem obişnuiţi”, a declarat căpitanul portului Setubal, Nicholson Lavrador, pentru postul public de televiziune RTP.
Cu puţin timp înainte de căderea nopţii, apele oceanului au început să se dezlănţuie pe plajele situate la sud de capitala portugheză, în timp ce practicanţii de surfing care au sfidat acele valuri impresionante au primit ordinul de a reveni pe ţărm, a dezvăluit un fotograf de la AFP.
Potrivit registrelor meteorologice citate de experţi, doar cinci uragane au ajuns în Europa provenind din această parte a Oceanului Atlantic, iar Leslie este cel mai puternic care s-a abătut asupra Portugaliei după anul 1842.
În ultimii 176 de ani, doar uraganul Vince a ajuns la ţărm în Peninsula Iberică, în sudul Spaniei, în 2005.
În octombrie 2017, vânturile violente şi valul de căldură aduse de uraganul Ophelia, care a trecut pe lângă coastele Portugaliei şi ale provinciei spaniole Galicia, au provocat incendii de pădure care au făcut aproximativ 40 de morţi.
Ophelia a ajuns apoi la ţărm în Irlanda sub forma unei furtuni post-tropicale şi a ucis trei persoane.
Iata si articolul meu ,mai pe larg:
                      5 Octombrie 2018,ora 5,11 dimineata !

                                          Dragii mei,

În aceasta dimineata sunt trezita de o lumina alba si orbitor de stralucitoare, si astfel,vad inspre Est,Sud -Est un Cer de ziua iar de jos de la Pămant se ridica o Tornada înspaimantatoare.
Avea o "tulpina" groasa si de un negru intens ,iar de jos de la pămant  si pana la marginea TORNADEI, Cerul se facuse rosu ca de foc.                   

Imagini pentru tornada.

Chiar si acum dragilor după atatea ore distanta ,in timp ce scriu aceste randuri ,mi se arata din nou aceasta TORNADA uriasa in care margine de jos a palariei ,se dezlipeste fortat ,doar puţin se dezlipeste, voind parca ,sa inainteze si mai mult spre Rasarit.
Dragii mei, daca va fi in Romania aceasta groaznica TORNADA,eu nu stiu. Cert este insa, că acolo unde ea se va forma,va face ravagii. Norii negri si densi ai TORNADEI,piciorul lung si gros  de un negru intens, erau groaznici de înspaimantatori.
Sa ne rugam fratilor la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului , ca-n aceasta posibila TORNADA cumplita ,sa nu-si piarda viata semeni de-ai nostri.
Sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI fratilor, pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste ,iar in RUGACIUNEA noastra sa cerem iertare,Credinta,Nadejde si Dragoste.
                               Tot cu dragoste,Maria. 
 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe


facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  






2 comentarii:

  1. Sa nu uitam de uraganul din Florida cu zeci de morti,11 morti in Columbia unde a alunecat pamintul ,iar in Europa si Malta e afectata ,iar specialistii spun ca e nevoie ca la categoriile de uragane sa se mai adauge si gradul 6 care nu era pina acum.
    Iar incalzirea si efectele se vor mentine Chiar daca s-ar reduce emisiile de sera cu 50 la suta din acest moment
    Deci sintem in APOCALIPSA,climatica deocamdata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. uraganul s-a produs dupa ce a fost anuntat pe blog- meteorologii l-au anuntat inainte!

    RăspundețiȘtergere