luni, 22 octombrie 2018

BISERICA SI DOSARELE ALBE DIN MAINILE CREDINCIOSILOR !


                               Noapte de 21 -22 Octombrie 2018,ora 2,30  !

                                   Dragii mei,

În aceasta noapte,cand abia ma bagasem in pat,vad stand cu ochii inchisi,vad un interior de Sfanta Biserica plin de credinciosi.

Imagini pentru biserica imagini.

Dar care credinciosi dragii mei, aveau in mânutele lor in loc de obisnuitul POMELNIC pe care il dam la Preot la Sfantul Altar,aveau câte un Dosar alb,pe al carui colt stanga sus era scris un cu cerneala albastra,(carioca groasa)un numar format din cel puţin trei cifre,dar erau si patru cifre.
Oamenii stateau la rand unul in spatele celuilalt ,cu DOSARUL in mana stanga,pe partea stanga din BISERICA si se indreptau spre usa din stanga de pe solee.

                              Imagini pentru DOSARE IMAGINI.

Undeva in spatele oamenilor care stateau la rand,erau alti credinciosi aplecati asupra unei mese si scriau ceva pe o hartie  după care,o puneau in DOSAR .
Dragii mei, ce se va intampla cu BISERICA si cu noi credinciosii de vom depune DOSARE in loc de POMELNICE,eu nu stiu,nu mi  s-a descoperit inca.
Ceea ce stiu fratilor,este faptul că ,trebuie sa fim uniti,trebuie sa avem CREDINTA tare in DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI,in BISERICA SA iubita si sa nu ne abatem nicicand de la implinirea si respectarea celor 10 PORUNCI dumnezeiesti ,care sunt:

              Imagini pentru cele 10 porunci.

                                                                Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Cine stie ce legi o sa faca biserica sau politici c-or face din oameni farisei, credinciosi doar cu vorba. Cei care nu se vor supune e posibil sa fie inlaturati ca doar si pe vremea LUI Isus era asa. Din ordinul marelui preot Caiafa a fost condamnat la moarte. Se-ntoarce roata :acum o sa vina randul celor credinciosi cu adevarat sa moara pe cruce.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toata lumea are un dosar(electronic) si un numar,inca de la nastere. Se tine o evidenta,se evalueaza fiecare individ,cit e de cinstit,de inteligent si sanatos. Pupatul moastelor(habotnicia) nu e o calitate. Cine tine evidenta(judecata de apoi)? Un supercomputer al creatorilor bibliei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acel "supercomputer" suntem chiar noi insine. In corpul energetic (spiritual) al fiecarui individ se imprima toate faptele si gandurile noastre iar dupa moarte, nici nu trebuie sa ne spunem faptele ca ne sunt stocate in corpul spiritual ca intro arhiva personala si ne sunt vazute de cel care ne judeca, fara posibilitatea de a fi ascunse de catre cel judecat (spiritul destrupat). Unii oameni (in general sfintii) care au vazul spiritual ca de exemplu Pr. Arsenie Boca, iti pot spune toate cate le-ai facut doar uitandu-se la tine fiindca au capacitatea de ati vedea corpul energetic in care sunt arhivate faptele si gandurile noastre. Oamenii obisnuiti nu pot vedea cu ochii fizici ccorpul energetic/spiritual si din aceasta cauza nici nu cred in existenta acestuia. Sunt unele aparate care pot face fotografii ale corpului energetic prin procedeul Kirlian (electrofotografie) si evidentiaza aura fiecarui corp fizic. Nu inseamna ca daca nu avem cunostinte intrun anumit domeniu sau nu vedem noi anumite lucruri acestea nici nu exista.

      Ștergere
    2. De unde stiti acestea,de ce credeti ca este adevarul si nu simple supozitii?

      Ștergere
    3. 09.36 Cei care au avut moarte clinica povestesc cum li s-a derulat toata viata pe dinaintea ochilor, ca o banda inregistrata dar cu tot cu consecintele faptelor lor, adica suferinta pe care au produs-o altora.

      Ștergere
    4. Nu este o dovada,creierul produce vise din anintirile stocate de-a lungul anilor

      Ștergere
    5. Daca nu avem aparate de masurat ptr aceste informatii ,nu inseamna ca nu exista .Bunica mea ,cand am mers intr-o vacanta ,dupa ce i-am povestit ca aerul contine o multime de atomi ,de oxigen ,bioxid de carbon ,virusi ,polen.....concluzioneaza : lasa ca ii spun eu lui maicata sa nu te mai lase la scoala ,oamenii cu carte multa sunt nebuni ,daca ar fi ceva in aer ,cand dau din maini ,nu m-as lovi de ceea ce ar fi acolo?! Dumnezeu sa o ierte ,a fost o femeie minunata ,multe sfaturi pe care le-am primit de la ea le-am dat si eu altora ,cu mentiunea "asa m-a invatat bunica mea ". Si azi ,in secolul stiintei ,sunt oameni care concluzioneaza la fel ca dansa. Fiti binecuvantati de Dumnezeu cu intelepciune !

      Ștergere
  3. Poate are legatura cu ce vi s.a aratat de inchizitie.
    Orcum lumea a luat.o razna, s.a dovedit si la referendum. Nu ne putem astepta la bine,
    Lumea alearga sa.si faca aginiseli si se preocupa de cele trupesti, ori cu asa ceva nu ne putem mantui.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria poate este legat tot de referendum.
    Poate vor sa aiba mai multe date de la noi cine stie?

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate un altul referendum facut de catre biserica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa se inceapa sa se adune semnaturi pentru organizarea unui nou referendum in vederea revizuirii Constitutiei art. 48 alin.1, pentru ca cel care a fost organizat in 6-7 octombrie 2018 este unul invalidat iar actiunea pentru redefinirea familiei in Constitutie nu trebuie abandonata.

      Ștergere
    2. 17.45 numai dupa ce PSD-ALDE nu va mai fi la putere, altfel riscam sa il acapareze iar si sa fie compromis! Alti bani aruncati pe garla dupa ce ca visteria statului e golita de atatea pomeni electorale fara eficienta.

      Ștergere
    3. Cum ,pomeni electorale fara eficienta? Numai prapastii scrieti!!!????

      Ștergere