marți, 23 octombrie 2018

VRANCEA ? O FALIE PENTRU BUCURESTI !


                                      23  Octombrie 2018,ora 16,11 !

                                           Dragii mei,

În aceasta după amiaza,desi eram preoupata cu alte treburi prin casa,aud glas care spune asa:

                 "Vrancea?
                 O Falie pentru Bucuresti.

Iar un alt glas adauga ,dragii mei:

                  Falia  neagra."
             


                               Imagini pentru FALIE IMAGINI   .

Dragii mei, oricat ar parea de ingrijorator MESAJUL,trebuie sa avem CREDINTA infinita in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,ca sa putem trece prin multele incercari la care suntem supusi noi, ca oameni.  

                          Imagini pentru FALIE IMAGINI.

Sa ne rugam la PREA SFANTA TREIME si la MAICUTA DOMNULUI ,ca sa ne apere si sa ne ierte pentru toate cate am gresit cu voie sau fara voie.
Sa fim buni si milostivi, si nu in ultimul rand,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                                       Cu dragoste,Maria.


 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





                  
              


                                                  



84 de comentarii:

  1. Deci ni se pregătește o trezire. Și cum tot ce scrieți se adeverește, nu sunt vesti bune. Dumnezeu sa ne apere și sa ne lumineze pe toți. Cu drag .Helen H

    RăspundețiȘtergere
  2. Gata bă, liniște,ce...
    sau
    Iarna nu-i ca vara!
    Am îmulinat-o,
    de treci codri de aramă!
    Adică urmează la noi!
    Faceți-vă asigurări și
    ce mai vreți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce gata MĂ dragomire ? Ce asigurări vrei SĂ ne facem? Fă-ți tu că eu nu vreau da ? Păi crezi că îți dă statul ceva dacă îți cade casa pe tine? ☹😲🤤

      Ștergere
    2. Alexandru,era mai bine sa nu scriu? Ce pot sa fac?
      Datoria mea este sa scriu toate cate mi se arata si mi se graieste. Dar după cum vezi,MESAJUL spune de FALIE pentru BUCURESTI. Cred ca ai observat ca nu am folosit cuvantul CUTREMUR in ARTICOL. Nu trebuie sa intram in panica ! Eram sigura ca după un asemenea exercitiu de o asa amploare,cum nu a mai fost niciodata,cei care sunt in masura stiau ceva si ca o sa aflu si eu. Nu cheltui atatia bani din BUGET ,doar ca sa te joci de-a cutremurul. Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa infaptuiasca o MINUNE cu ROMANIA SFANTA si sa fie ocrotita ca si pana acum. Avem nevoie de CREDINTA,NADEJDE si DRAGOSTE. De le avem pe acestea,crede-ma ca avem de toate.

      Ștergere
    3. Doamne fereste-ne pe toti .

      Ștergere
    4. Maria, știu ei ceva!
      Cineva comenta tot aici la tine,că după 1 decembrie...

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Cata dreptate ai Maria!Da,CREDINTA,NADEJDE si DRAGOSTE!Doamne ajuta-ne!

      Ștergere
    7. Gheorghe Suchoverschi24 octombrie 2018 la 10:12

      Spre ştiinţă pentru Alexandru şi pentru alţii. Din experienţele trăite de la 1977 încoace ştiu de acum următorul lucru: Ca să aibă loc un mare cutremur (peste 6.5 Richter) mai întâi trebuie să avem un PRECURSOR (un cutremur de cel puţin cinci grade Richter)cu câteva luni înainte de un mare cutremur. La cel din martie 1977, am avut un precursor în noiembrie 1976. La cel din 1986, 7,1 din 30/31 august a fost un precursor prin martie.Sunt din Focşani, Vrancea.. La noi nu am avut încă anul acesta o mişcare tectonică mai mare de 4,8 grade.

      Ștergere
    8. in ziua de 8 febr 2017 au fost doua, in reg seismica Vrancea, unul de 4,4, altul la dif de cateva ore, de aprox 5 grade pe scara Richter (in op pers peste 5), soldat in op specialistilor cu deplasarea semnificativa a faliei pe directia n, ne, via moldova, de-atunci cutremure zilnice! Am vazut cu ochii mei vulcanii noroiosi. Si ei m-au vazut. Daca cineva anume nu corespunde cu vibratia zonei, in areal, pe fata Pamantului, invadeaza, atenteaza, subjuga, impune legea sabiei, in flancul sud-etic nato, la granita cu civilizatia rusa, atunci, in mod absolut previzibil, ceva tectonic se va rearanja. Tine de vibratie, cea de frecventa inalta avand rolul de a vindeca focarul geopatogen seismic (cu blandete, energie pozitiva, speranta, credinta, incredere! orice focar se vindeca. Credinta Ta te-a vindecat!) Adica: ne revenim la viata, constienti, buni, frumosi, luminosi, increzatori, optimisti, straduindu-ne sa ne ridicam din mocirla, manipulare, politici incorecte, strategii malefice, ignoranta, din necredinta, neiubire, valabil si pentru "investitorii straini", investitori - in limbaj diplomatic! Valsul faliilor tectonice. Cernerea ca la Cartea Sfanta! Sa credem in Dumnezeu adevarat, lumina, legea divina! Nou Cer, Nou Pamant, Nou Om, Cetatea Noului Ierusalim ...sunt aici cu noi! Deschideti ochii!

      Ștergere
    9. 23 octombrie 2018, 21:52
      https://www.youtube.com/watch?v=bE2ABR7bRU4

      Ștergere
  3. Atentie marita! Maria, oare ce "experiment", ce "experienta"..., ai "surprins"("pre-vazut") sau "ti s-a aratat de Sus", sa zicem asa....?! Sa speram ca ultima simulare de cutremur a adus ceva "invataminte" si ca fiecare a inteles ceea ce are de facut in caz de cutremur!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta e.dupa cutremur sfântul Arsenie a spus ca Bucurestiul va fi reconstruit in totalitate si va deveni al doilea Ierusalim.Dar vor veni alți locuitori din alte tari care il iubesc cu adevarat pe Hristos sa populeze tara pentru ca ai nostrii romani s-au lepădat de credinta la referendum.Dupa cernere urmează o renastere cu noi oameni credinciosi si din care putini vor ramane cei adevărați.Dar cu acestia va 'ncepe noua lume si repopularea planetei cu noi oameni de lumina ,noua sămânță vie care va trai prin spiritul duhului sfant.Ramasita din apocalipsa.Cei rai vor pleca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fie rai, fie buni, toti pleaca la un moment dat, nimeni nu a ramas vesnic si nici nu va ramane cineva vesnic pe planeta. Evolutia pe aceasta planeta nu se poate face intro singura viata, iar la sfarsitul unui ciclu de evolutie pe planeta Pamant (cateva zeci de mii de ani) se intampla cataclisme mari (inversarea polilor magnetici ai planetei, etc.) in urma carora oamenii se destrupeaza (moare corpul fizic) si urmeaza judecata (separarea). Cei care au reusit sa-si faca evolutia de o parte iar cei care nu s-au straduit sa-si faca evolutia pe aceasta planeta de cealalta parte, asa cum si Mantuitorul Iisus a spus ca vor fi separati oamenii (spiritele umane) la judecata ca oile de capre. Judecator este insusi Iisus Hristos, conducatorul/guvernatorul sistemului nostru solar, cel mai mare si cel mai puternic spirit din acest sistem solar. Drumul evolutiei este atat de lung si presupune intrupari atat de vaste si de multe incat nici nu putem cuprinde cu mintea noastra de lut calea lunga a vietilor noastre viitoare. Au fost multe civilizatii pe planeta noastra, care dupa terminarea evolutiei pe aceasta planeta, in urma unor mari cataclisme (potop de ape, cutremure, razboaie mari, etc.) au parasit aceasta planeta. Ciclurile de evolutie pe planeta Pamant vor continua pana cand pe planeta vor exista conditii de viata in trup fizic. Odata ce am fost creati de Dumnezeu, urmam obligatoriu calea evolutiei care se face prin cunoastere si moralitate (viata conforma cu legile divine). Fiecare dintre noi suntem pe o anumita treapta a evolutiei si de aici si diferentele atat de mari dintre oameni (unii sunt analfabeti iar altii savanti, unii sunt oameni cu conduita morala iar altii sunt imorali, unii sunt religiosi, altii atei, etc. etc.). Doamne ajuta-ne sa ne facem cu totii evolutia aferenta acestei planete si sa nu ne fi trait vietile aici in zadar.

      Ștergere
    2. Cernerea este una,reconstrucția va fi alta.

      Ștergere
    3. 07:06, nimic nu-i degeaba, niciodata!
      Da, punctezi bine cateva aspecte in comentariul tau...

      Ștergere
    4. Am folosit cuvantul in zadar in sensul ca nu am reusit sa evoluam si in loc de progres am stagnat si nu am reusit sa trecem la un nivel superior de evolutie.

      Ștergere
    5. 21.52 eu cred ca tu te-ai lepadat de credinta aliindu-te cu diavolul de pe blog!

      Ștergere
    6. 21:07, da, acum am inteles.

      Ștergere
  5. Va fi mai rau decât ce va spune duhul sfant doamna Maria.Am vazut Bucurestiul devastat si la pământ.Asfaltul era ridicat cativa metrii in sus si aproape toate străzile erau distruse.Va fi mai rau decât dupa bombardament.Dar asta e Cernerea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria aici se iau hotaririle pentru popor la Bucuresti.
    Bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti.
    Doamne apara poporul roman de pretutindeni.
    Cu drag doamna Maria si Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne aiba in paza sa

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am scris un comentariu cin a spus doamna Maria ca va fi un cutremur mare ca acest cutremur va fi in intervalul de 21 in 25 decembrie si in ocean care va provoca dezastru eu la visat visul a fost asa din pat mam trezit intro iarba verde cu pomi verzi pe fiecare pom erau icoane si ei cind am vazut am zis asa doamne dumnezeule unde sunt aici ca nu stiu si dintro data a aparut dumnezeu si imi spunea vino aici fata mea cu bratele deschise ma luat in brate si mia spus fata mea aici esti cu toti sfinti aceste icoane sunt sfinti trebue sa iti anunti familia ca vine cutremurul cel mare si eu am intrebat cind el mia raspuns intre 21 si 25 decembrie fata mea si eu am spus acum cum ajung acasa ca nu stiu unde sunt si mam trezit in pat speriata ce inseamna acest vis eu nu stiu poate doamna Maria imi spune

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am scris un comentariu cin a spus doamna Maria ca va fi un cutremur mare ca acest cutremur va fi in intervalul de 21 in 25 decembrie si in ocean care va provoca dezastru eu la visat visul a fost asa din pat mam trezit intro iarba verde cu pomi verzi pe fiecare pom erau icoane si ei cind am vazut am zis asa doamne dumnezeule unde sunt aici ca nu stiu si dintro data a aparut dumnezeu si imi spunea vino aici fata mea cu bratele deschise ma luat in brate si mia spus fata mea aici esti cu toti sfinti aceste icoane sunt sfinti trebue sa iti anunti familia ca vine cutremurul cel mare si eu am intrebat cind el mia raspuns intre 21 si 25 decembrie fata mea si eu am spus acum cum ajung acasa ca nu stiu unde sunt si mam trezit in pat speriata ce inseamna acest vis eu nu stiu poate doamna Maria imi spune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te supara, dar eu nu pot publica toate Comentariile in care fiecare isi da cu părerea si baga lumea in sperieti.
      Visele sunt vise,iar ceea ce eu traiest sunt revelatii; adica,nu vise. Le traiesc si le aud aievea. Eu nu pot scrie aici din visele oamenilor! Ar iesi un amestec cu de toate ! Nu va fi nimic intre 21 si 25 decembrie asa cum spui tu. Nu va fi niciun CUTREMUR de pămant.

      Ștergere
    2. nu va suparati, daca nu e cutremur, ce va fi ? cum poate fi falie, fara cutremut si cand?
      minim mii de vieti sunt in pericol

      Ștergere
    3. Nu va mai ingrijorati pentru ziua de maine, IIsus a spus ca e pacat.Va lipseste credinta in bine, adica in Dumnezeu!

      Ștergere
  9. In ultimele zile Duhul sfant va vorbit de marele cutremur din Romania..Dar pe bucăți va spune in mesaje ca sa nu bage lumea in panică la un interval de câteva zile va da alt mesaj ..Cu siguranta in ziua cand va veni catastrofa Dumnezeu nu va spune "maine vine cutremur" ci pur si simplu vine pe neasteptate.El doar transmite prin anumite avertismente ca trebuie sa fim gata si impacati cu el ca nu cumva atunci cand va veni cutremurul sa ne găsească nemantuiti,nespovediti,neampartasti si sa mergem in iad..El ne transmite un singur îndemn "Pocaiti-va". Este un apel la Pocainta.
    Pentru ca viața insasi este un test, si fiecare trebuie testat prin propria credinta.Daca tu il refuzi si ii spui NU,El iti va raspunde in acelasi fel pentru ca este alegerea ta,dar vei deveni pradă celui rau.
    Si Dumnezeu se întristează cand noi ii refuzăm chemarea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne dumnezeule eu stau în bucurești la etajul 14 o altă prietenă stă la etajul 16 păi murim din prima când o cădea tot blocul cu noi dar asta e acum ce o vrea dzeu tatăl și fiul lui. Doamne facă-se voia ta și nu a mea căci în mâinile tale îmi încredințez sufletu meu .te iubesc doamne dumnezeul meu din toată inima mea si din toate puterile mele .cu dumnezeu înainte. 🕊🕊🕊🥀

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare moare doar atunci cand i s-a stabilit de sus, iar acest lucru nu poate fi evitat. Moartea in sine nu exista ci doar trecerea de la viata de spirit intrupat (viata in corp/trup fizic) la viata de spirit liber.

      Ștergere
    2. Gheorghe Suchoverschi24 octombrie 2018 la 10:20

      Nu vă temeţi. Rugaţi-vă şi dacă aveţi credinţă nu vi se va întâmpla nimic. Atât vă sfătuiesc, rugaţi-vă şi aveţi încredere în Dumnezeu.Nu vi se va întâmpla nimic.

      Ștergere
    3. Dragă anonim,îți este frica de cutremur?Dar de infarct ai auzit?Eu zic sa fim doar buni,restul vine de la sine.

      Ștergere
    4. 10:20, zici bine!

      07:12, nu te gandi ca asa va fi, decat in momentul in care ti-ai facut treaba asa cum se cuvine, treaba care-ti revenea tie din Planul Divinitatii, deci si aceea de-a dobandi intai pe pamant ceea ce speri ca vei trai dupa ce parasesti planeta si sa devii "spirit liber"! Una dintre intelepciunile nemuritorilor spune acest lucru si ca pana nu obtii Indumnezeirea pe pamant, nu ai ce o cauta in alte parti, in Ceruri, ci doar dupa aceea si da, asa o sa fie!

      Ștergere
    5. Orice om dupa moarte (destrupare) devine spirit liber fiindca nu mai ai are cordonul eteric de legatura cu trupul fizic. Planeta nu o parasesti decat daca ti-ai savarsit evolutia aferenta acestei planete. Dupa moarte (destrupare) fiecare spirit (om) se ridica in stratul/zona/sfera aferenta gradului sau de evolutie personala, unde continua evolutia in lumea eterica (spirituala).

      Ștergere
    6. 10.20 bravo, asa este! Dar cei lipsiti de credinta adevarata se lasa dusi de cel rau, in puterea caruia se incred mai mult decat in puterea Lui Dumnezeu! Iar cine le seamana frica nejustificata in suflete, mare pacat isi face!

      Ștergere
  11. Daca Dumnezeu te va întreba "Maine esti pregătit de cutremur"? Tu ce ii vei răspunde? Mai asteapta Doamne, ca sa ma mantuiesc si eu maine.Ca azi nu sunt pregătit.
    Asta este valabil pentru cei necredinciosi. Moartea nu-i va intreaba daca sa vina sa ii ia.Vine cand nu se asteapta.
    Sa stie acestia ca Dumnezeu niciodata nu-i va întreba daca sa pregătit de cutremur, ci te va întreba "Te-ai pocait de faptele tale rele ? Crezi ca meriti împărăția mea?
    Concluzia finala este sa nu stai Niciodata cu frica de cutremur,ci intreaba-te daca esti gata pregătit pentru împărăția lui cu toate faptele puse la punct si astfel sa ai trecere la Domnul Tau.
    Frica te blochează pe cand iubirea te eliberează.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu zic și în urma previziunilor dvs dna Maria, dar și in urma numeroaselor simulări de cutremur de anul acesta, dar și istoria seismică a României, eu sau cel puțin multe persoane suntem conștienți ca oricând se poate produce în Vrancea un seism peste 6-7,asta dacă ne uitam la ce a fost în urmă, chiar de nu vine anul acesta, la anul, el este inevitabil în anii ce urmează, fiecare om are "cutremurul sau" din nefericire
    Va urmăresc cu drag, dna Maria! O seara frumoasă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, poate fi coroborat acest mesaj cu cel in care se prevestea doliu national "DOLIU, ROMANIA TARA INDOLIATA", dar toate sunt la Dumnezeu, noi facem doar presupuneri.

      Ștergere
  13. Cunosc de mulți ani pe cineva care are multe viziuni reale ca si dvs.Si scria o data pe blogul personal ca acest cutremur mare va fi in Decembrie si era bradul împodobit.Era undeva intr-un mall si privea la acel bradut de Crăciun.Si venise cutremurul,unele sosele si poduri s-au rupt,si a strigat tare cu glas "Bucurestiul a explodat " era explozii ca la bombardament.Si se cutremura pământul. Acuma nu stiu despre care an este vorba ca au trecut vreo 5-6 ani de la acea viziune.
    Si încă o confirmare din partea domnului Istrate a scris recent pe blogul dansului asa "Cutremurul cel mare in Decembrie ? Si cam atât.Totusi ne putem ghida dupa aceste niste indicii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vă luaţi după domnul Istrate. Omul visează încă din anul 2000 cutremure mari. L-am urmărit şi la Tele7/abc, şi la OTV...

      Ștergere
    2. 11:38, oare ar fi fost posibill ca el sa fii "vazut" corect, doar ca au reusit reducerea din intensitate si chiar oprirea unor cutremure?! Multa lume zice deja asta!

      Ștergere
  14. Ioan Burculet

    "Interesant cum in tinutul olarului, totul va incepe intr-o noapte. Atunci cand masa cu obiecte se va rasturna..."

    http://constelatiadestinuluint.blogspot.com/2018/09/a-doua-premonitie-evenimente-la-final_29.html

    RăspundețiȘtergere
  15. DOAR DUMNEZEU STIE CAND VA FI SEISMUL-SUNT ANONIM 5-monahul vazator in duh a spus crestinilor asa-SA STITI CA ROMANIA VA AVEA FI LOVITA DE UN BICI ASPRU-NICI NU STITI VOI PE CE STA VRANCEA-am intrebat cutremur-DA MAI JUMATATE DE TARA SI CAPITALA-cand va fi? este taina DOMNULUI-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa se pregateasca sodomitii, ca n.au iesit la referendum, si se tot iau de Sf. Catedrala .
    Podt si ruga iune, nu manele si orgii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.36 lasa draga ca se mantuieste lumea cu tine, marea credincioasa care arata cu degerul acuzator! Off, unde va e lungul nasului?

      Ștergere
  17. Dusmanii din umbra ai Romaniei, dupa ce au saracit si distrus tara, au impins poporul la bejenie in cele 4 zari, au pus mana pe toate bogatiile,s-au gandit ca prea sunt multe case proprietate personala (fie ea si din chirpici) si atunci sa le ia romanilor si ultimul refugiu - casa in care stau;cel mai rapid o faci provocand un cutremur(ca un razboi e mai costisitor, dar stati linistiti ca il vor provoca si pe acela).Dupa un cutremur devastator statul nu va avea bani sa ajute populatia asa cum a facut Ceausescu la 04 03 1977, blocuri se vor construi dar chiriile vor fi ca in vest de 1000-2000 eur un apartament de 40 mp, si salariile de 500-600 eur, atunci sa vezi trai pe vatrai in Romanica si avalanse de sinucideri de zeci de mii de persoane pe luna ca daca nu ai unde sta, nu ai coltisoru tau degeaba mai traiesti. Si uite asa genocidul impotriva romanilor este aplicat pas cu pas pentru a goli Romania de romani si sa vina alta populatie aici ca-i mai bine decat in desertul lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:54Sa Nu fie!Amin!

      Ștergere
    2. Cum o vrea Domnul caci prea multa pasivitate, lasitate ca si cum nu mai au sange in vene. Ai zice ca e ceva dat in aer ca oamenii sa fie pasivi, violenti, fara inteligenta

      Ștergere
    3. 00:34 asa sunt oamenii de-acuma.

      Ștergere
    4. 00.54 dusmanii tarii nu sunt in umbra ci la vedere, numai cine nu vrea sa-i vada nu-i vede!

      Ștergere
  18. Intotdeauna cand mi-a fost frica am zis : Doamne, faca-se voia ta ! Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci indreptarea sa, insa ce ti-e scris in frunte ti-e pus,ne nastem cu un destin deja scris,nu poate fi schimbat,doar acceptat,cu o moarte toti suntem datori pana la urma !

    RăspundețiȘtergere
  19. Spunea cineva ceva despre asigurare. Trebuie mentionat faptul ca o asigurare e foarte importanta in caz de probleme si nu e de gluma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce-ti va folosi asigurarea daca vei disparea de pe fata pamantului, inclusiv institutiile care ti-au facut asigurarea. Asigurarea trebuie sa o avem la Dumnezeu prin fapte de iubire si credinta in concordanta cu legile divine.

      Ștergere
    2. Hello? Incetati cu prostiile. Sa iau cazul unei inundatii simple in casa pe care am avut-o eu insumi. Mi-au fost inlocuite mobilele si electronicele si reparatiile complete.

      Sunt o persoana simpla de la tara din zona Iasiului si confirm dupa experienta acumulata ca o asigurare e importanta. Ma protejez eu si familia. Dumnezeu e cu noi tot timpul si ne calauzeste insa nu ne pune in traista.

      Ștergere
  20. Poate e vorba de o altfel de falie, de o falie intre oameni...
    "Următorul nivel...? Ghilotina în piata publică .
    __________________
    APEL PUBLIC LA ASEDIEREA LOCUINTELOR POLITICIENILOR

    Publicația quality Newsweek România lansează un apel public la intrarea într-o nouă fază a războiului contra politicienilor puterii:
    sute și mii de cetățeni sunt îndemnați să afle unde locuiesc aceștia și să le asedieze locuințele.

    ”Cu vorba bună nu mai merge.
    Degeaba se fac analize peste analize, degeaba se dau peste cap cei de la Bruxelles și de la Comisia Europeană – pur și simplu, nenorociții ăștia ajunși în susul țării nici nu vor și nici nu pricep: vor o Românie doar a lor, în care să-și trăiască bine viața de infractori cu acte în regulă sau de proști deja celebri(…)
    Poate e cazul să renunțăm la analize și explicații docte – vor război, să simtă deci războiul.
    Și nu cu furcile și topoarele, deși mulți le-ar arunca după ei; dar: unde stau ăștia?

    ”Poate că mulțimi de oameni îngrijorați se vor duce și vor face de gardă la ușa lor”

    Unde locuiesc? Adresa exactă, așa cum are orice cetățean.
    Ei bine, poate că mulțimi de oameni îngrijorați, o mie sau zece mii, se vor duce și vor face de gardă la ușa lor. În fața blocului, în fața casei. Să le strige sau nemulțumirile, să le spună sau nu ce au de spus, dar să fie acolo. Să fie văzuți, să simtă furia și disprețul. Să înțeleagă de ce țara orientală nu e acceptată în vremile astea.
    Asta merită. Urmăriți pas cu pas, învăluiți în reproșuri, tăvăliți în vorbe de dulce, așa cum doar poporul ăsta la necaz știe să scoată(…)
    Trebuie rași, tunși și frezați, luați pe sus și trimiși la plimbare – dar nu oricum, ci la ore fixe, așa cum prevede orarul oricărui penitenciar dintr-o țară civilizată”

    Sună apelul, sub semnătura uneia dintre vocile de prestigiu ale revistei.".

    Bogdan Tiberiu Iacob

    http://inpolitics.ro/newsweek-apel-public-la-asedierea-locuintelor-politicienilor_18440676.html

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu este exclusa o colaborare intre societatile de asigurari si simlantii de cutremur .In Romania de dupa revolutie , tot ce se face e cu bataie lunga. Si stim ca romanii nu se inghesuie sa semneze polite de asigurare , asa ca ...trebuie sa fie ,,stimulati" pentru a o face. Oare in cazul unui cutremur devastator ar mai primi cineva despagubiri? Greu de crezut . Ar falimenta societatile de asigurari . Si in haosul creat nu mai e nici o evidenta....si nici ultima grija a asiguratului nu e cea de a -si cauta polita de asigurare , ci de a-si salva viata in momenul declansarii unui cutremur. Dar e o nisa de piata din care se pot scoate inca bani frumosi de catre unii...

    RăspundețiȘtergere
  22. De acest lucru imi e si mie frica ,sa nu fie provocat !!!

    RăspundețiȘtergere
  23. 04,54 Vorbesti de un indemn la ANARHIE care nu le foloseste romanilor dar precis le foloseste celor de afara si cozilor lor de topor ca cei ce au semnat declaratia pentru autonomia maghiarilor si a Transilvaniei in spatele carora stau relatia Victor Orban -Putin.
    Daca tot viseaza o revolutie ea poate fi facuta numai prin VOT DEMOCRATIC,dar romanii trebue sa iese din letargie si sa-si desemneze un candidat la presedentie un roman bun crestin si o alternativa la alogenii de alte neamuri care au condus Romania in ultimile trei decenii.
    Cei ce cauta o solutie violenta urmaresc DESTRAMAREA TERITORIALA a Romaniei,pe care tot ei au facut-o coliva amara si acum vor sa-i adauge si bomboanele -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Craciun, nu mai fi atat de pesimist!

      Ștergere
    2. Vot democratic, pai cum va mai fi votul democratic intr-o tara condusa de hoti de ce-a mai joasa speta? Vor face tot ce le va sta in putinta sa acapareze aceasta tara din toate punctele de vedere. Dictatura ne paste dar nu ca a lui ceausescu in care se mai si construia ci una feroce in care toata avutia tarii va fi pe mana acestor nemernici!

      Ștergere
    3. Craciun, dictatura nu are nimic democratic, vorbesti prostii ca de fiecare data! Cum de nu te-a gasit dragnea sa te numeasca in guvernul lui de prosti cu diplome?

      Ștergere
  24. Doamna María doar a tit va spun daca va fi in decembrie cutremurul atunci am o intrebare pentru dumneavoastra cine are de la dumnezeu mesaje eu sau dumneavoastra eu nu vreau sa ma stie televiziunile nici lumea eu ramin cu credinta mea stiu ca nu o sa publicati acest mesaj dar spun ce este amin si doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi nici un cutremur. In luna Decembrie o sa te sau va intreb: cine a avut dreptate?

      Ștergere
    2. Nu trebuie sa fie o competitie intre cine ..... si cine ..., mai degraba sa va completati cu informatiile obtinute fiecare pe calea lui. Poate asa am fi cu totii mai castigati.

      Ștergere
    3. 11:06 ############
      lasă un nume , să știm cum să-ți spunem . Nu trebuie musai sa fie adevărat , dar lasă un nume . Au mai fost mulți pe aici , care au profețit cutremure și apoi au dispărut subit . Era o femeie care mereu bătea câmpii despre cutremure , acum nu o mai văd deloc pe aici . ( Parcă Nona , se numea ....am uitat numele ei ) Nu este normal să bagi spaima în oameni , cu palavre de 2 lei . Sau poate acest lucru vă face să râdeți și să vă credeți importanți , , sau in mintea voastră chiar va credeti profeți . 🙄🙄🙄🙄🙄

      Ștergere
    4. 23/06 Da era una Iona si alta care-i tot dadea cu Romina in loc de Romania .

      Ștergere
  25. Nu va fie frica de cutremur, asa cum si altii au scris murim atunci cand ne e scris. Daca avem zile de trait chiar daca locuim la etajul10 vom trebui sa iesim afara pt nimicuri - ex de dus gunoi, plimbat potaie, scăpat vreun obiect de la etaj etc. Dumnezeu ne iubeste si noi trebuie sa Il iubim pe El, pe noi si semenii nostri.Si daca rămânem fara case ce? La inceput catastrofa dar sănătoși reusim sa ne facem o cocioaba la repezeală - si apoi sa reconstruim. Nu trebuie sa ne legăm de material. Dumnezeu cu noi si nu avem frica. Emi

    RăspundețiȘtergere
  26. 11,06 e riscant cu visele si eu am avut astfel de vise dar e dificil si intervin multi factori ,pe cind doamna Maria are viziuni in stare de veghe.
    Cite o data sint exacte si unele vise premonitorii,mai vii, dar vom sti numai dupa ce se implinesc,din pacate.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Cutremurul este declansat de Dumnezeu,ptr mine e clar!trebuia declansat cu ceva ani in urma cand au fost multe premonitii printre oameni chiar obisnuiti,ca mine,se pare ca cineva se roaga ptr noi si are putere mare la Dumnezeu,sigur e MARIA!Se pare ca a venit timpul sa ne termine !Eu am vazut inceput de iarna,adica era prima zapada,dimineata devreme!vise!ciudat ca uneori se adeveresc!

    RăspundețiȘtergere
  28. 23,54 si cineva imi spunea ca eu sint pesimist.
    O revolutie are doua iesiri una in Dictatura si razboi civil ca in SIRIA,de care toti europenii sint satui si cealalta in democratie care oricum o dorim si trebue sa reziste unui vot democratic,
    deci poate fi facuta prin si se intoarce tot la vot.Altfel de revolutie e justificata numai atunci cind nu exista alta cale in cazul iesirii dintr-o dictatura ca in 1989 din cea comunista.
    As spune ca la noi exista doar varianta a doua de aceia propuneam celor 3,5 de milioane de romani iesiti la Referendum sa-si desemneze un candidat la presedentie din Moldova de preferinta din judetele cele mai spiritualizate care au avut prezenta maxima la vot si v-o spune un ardelean din fieful lui Iohanis.
    Iar ceilalti crestini din toata tara sau din Diaspora sa-l sustina prin vot la urne,pina nu ajungem mai putini in tara ca sirienii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. Si ar mai fi cel putin un argument pentru un prezidentiabil moldovean pentru ca din cite stiu eu de la Alexandru Ioan Cuza am avut tot feliul de presedinti dar unul din Moldova NU.
    Deci curaj moldoveni 'mingea' e la voi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu am incredere in poporul roman ca se va descurca de fiecare data.
    Cu credinta si cu nadejde in Bunul Dumnezeu vom trece peste toate cate or fi de la Dumnezeu.
    Sa ne rugam ca Dumnezeu s-a nu intoarca fata de la noi sa ne rugam fratilor.
    Rugaciunea colectiva multe minuni face.
    Ma uitam Duminica la Sf. Liturghie cand se spune Crezul Tatal Nostru de toata lumea parca se urca sufletul la Dumnezeu acest lucru se face in toate Manastirile si Bisericile din tara noastra acest lucru Bumul Dumnezeu il aude si-l vede si asa mai ne prelungeste zilele cu bucurie si ne mai pasuieste de rele.
    Haideti sa ni ne mai contram si cei care nu se pot abtine de la jigniri mai ales la adresa doamnei Maria este timpul s-a ceara iertare de la dansa.
    Domnule Cicerone ia alunga diavolul de la dumneata si cereti iertare sa vezi cat de usor si de bine te simti.
    Te rog o s-ati fie foarte bine daca esti crestin asa cum zici si cunosti Sf. Scriptura cereti iertare da!!.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti.

    RăspundețiȘtergere
  31. CT Popescu pe DIGI24 spunea acum ca' alianta Tariceanu -Dragnea' au dat o lege financiara prin care doar ONG-urile minoritarilor sint scutite de a da raport asupra surselor de finantare si modului de cheltuire-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai craciune, in sfarsit ai schimbat canalul tv! CTP are dreptate, multe ONG-uri vor fi dizolvate, chiar si asociatiile de proprietari de la bloc, chiar si cele de caritate, tot. E o lege asemenea celor care au conceput-o, adica cretina.

      Ștergere
  32. Alti ii spun aliatei 'Grecul-Cumanul'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.32 Alianta Raului Absolut! Au pacalit o tara intreaga si acum nu mai vor sa plece! Cumplita va fi pedeapsa lui Dumnezeu! Amintiti-va ca ceausescu a murit impuscat iar de neamul lui s-a ales praful!Numai naivii mai cred ca furand, mintind si inseland vor scapa de pedeapsa divina!

      Ștergere
  33. se spune -frica pazeste bostanaria-noi avem un destin -nastere ,trai si moarte-nimeni nu scapa decat daca-i este ingaduit DOMNUL SI MAICA SA ESTE CU NOI -RUGATI-VA

    RăspundețiȘtergere
  34. A fost cutremur de 5,8 la ora 03:38 în România , acum nu știm dacă ăsta e cutremurul așteptat si dacă corespunde previziunii dvs.

    RăspundețiȘtergere
  35. pt GHEORGHE SUCHOVERSCHI-sunt ANONIM 5-deci GHEORGHITA ce spui tu este adevar-te saluta mama lui Iulian --ce-ai mai scris? sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere
  36. Multă sănătate,doamnă! Mulţumesc, sunt bine, am mai scris cu predilecţie poezie, am patru volume publicate. Trei de poezii şi unul cu epigrame. Lucrez tot acolo unde ştiţi. Mai am vreo câţiva ani până la pensie.Am mai avut un micuţ rol în filmul Frozen Ignat care a avut premiera în februarie. M-am întors după 30 de ani la dragostea dintâi, filmul. Nădăjduiesc că voi mai căpăta vreun rol într-un viitor film.

    RăspundețiȘtergere
  37. GHEORGHITA SUNT O CUNOSTINTA A FAM LUI IULIA am sa le transmit -ANONIM 5 sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere