marți, 30 octombrie 2018

COLECTIV ! COPIII DE LA COLECTIV EXISTA, SUNT VII ÎN CERURI !


                     30 Octombrie 2018,ora 6,07 dimineata !

                              Dragii mei,

Sa mai spuna cineva ca nu exista Lumea de Dincolo,si ca, de acolo din Viata vesnica nu se stie ce se intampla pe pămant,printre oamenii ramasi in viata.
Iata ce spunea un glas astazi dimineata,cand m-a trezit cu tonul  său usor ridicat ,care intreba asa:

              "Dar astea nu sunt Victimele de la Colectiv?
Clipă în care ,vad strada din faţa Clubului Colectiv  multe trupuri arse invelite in acele folii mari si galbene , intinse unul langa altul pe asfalt si pe oriunde era loc.
Imagini pentru colectiv IMAGINI CU MORTII
Dar un alt glas ,îi raspunde celui dintai :
          
             Da! Sunt copiii de la Colectiv !
             Dar ei exista ! 
            Sunt vii in Ceruri ,sunt acolo unde ,nu este durere, nici intristare si nici suspin !"
Iata dragii mei,cum, chiar in ziua in care se implinesc 3 ani de la aceasta cumplita TRAGEDIE,DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI voiesc ca sa ne asigure Msi sa-i asigure pe cei care si-au pierdut copiii in INCENDIUL de la CLUBUL COLECTIV ,ca sufletul copilasilor lor este in Ceruri,este în ÎMPĂRATIA LUI DUMNEZEU ,acolo unde, nu este durere ,nici intristare si nici suspin, ci viata fara de sfarsit.
   Sunt sigura fratilor de faptul că,acest MESAJ DIVIN va mai alina durerea din sufletul părintilor care si-au pierdut copiii in incendiul de la Colectiv,va mai alina durerea din sufletul sotilor si sotiilor care si-au pierdut pe cineva drag.  
Iar cei care ,vor fi gasiti vinovati de acest GENOCID,căci GENOCID a fost, totul a fost bine premeditat,sa fie pedepsiti conform LEGILOR in vigoare ale ROMANIEI.
Exista viata după moarte, exista IMPARATIA LUI DUMNEZEU care ne este pregatita fiecaruia dinte noi cei care,IL iubim si ne inchinam Lui si Maicii Domnului.
În cazul COLECTIV,indiferent cat ar fi gresit unii dintre cei care si-au pierdut viata intr-un mod atat de groaznic,atat de dureros,le sunt iertate toate păcatele si se odihnesc si se veselesc alaturi de HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru, si de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,Carora li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!    
                               Cu dragoste si cu lacrimi pentru cei care au plecat din lumea noastra,dar si pentru cei indurerati de plecarea lor in viata vesnica,
                            Maria Ghiroghiu.
P.S.
               DUMNEZEU sa-i odihneasca in pace,iar pe cei indurerati de pierderea copiiilor lor, sa-i intareasca si sa le stearga lacrimile de pe obrajii arsi ,de-atata suferinta si de chin.

Imagini pentru colectiv IMAGINI CU MORTIIImagini pentru colectiv IMAGINI CU MORTII



Imagini pentru colectiv IMAGINI CU TINERII ARSI

#Colectiv, 3 ani. Adina Apostol, supravieţuitoare: Sunt internată, asta spune multe cred. Fac operaţii, bandaje... Este foarte obositor

Adina Apostol, supravieţuitoare a tragediei din clubul Colectiv, spune, ca majoritatea celor care au reuşit să scape cu viaţă după incendiu şi infecţiile din spitale, că România nu s-a schimbat deloc după 3 ani. Degeaba salvatorii intervin repede, dacă nu există locuri in spitale, transmite ea.

Imaginea articolului #Colectiv, 3 ani. Adina Apostol, supravieţuitoare: Sunt internată, asta spune multe cred. Fac operaţii, bandaje... Este foarte obositor
3 ani de la Colectiv. Adina Apostol, supravieţuitor: Sunt internată, asta spune multe cred. Fac operaţii, bandaje, recuperare... Este foarte obositor
Adina Apostol povesteşte cum i-a schimbat viaţa tragedia din clubul Colectiv. Acum duce o luptă continuă pentru a-şi recâştiga încrederea în sine şi în forţele proprii. Asta pe lângă bătălia zilnică, de Sisif, pentru a se recupera fizic.
"Este data în care mi s-a schimbat viaţa complet... sau mai bine spus, data în care viaţa mea a luat-o de la zero, căci am pierdut atât de multe în Colectiv, încât a trebuit şi trebuie să lupt în fiecare secundă din acea clipă pentru a recâştiga până şi cea mai mică urmă de încredere în forţele proprii şi în mine. Sunt internată, asta spune multe cred. Fac operaţii, bandaje, recuperare, masaj, hidratare, protecţie împotriva soarelui. Este foarte obositor, însă simt că este singura cale că să mă pot împăca din nou cu mine, cât de cât..", spune Adina, la trei ani de la tragedia care a marcat-o pentru totdeauna.

17 comentarii:

  1. Domnul Dumnezeu sa.i odihneasca in Imparatia Sa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aiba grija de toate sufletele plecate la ceruri.
    Doamna Maria plang de suferinta parintilor de durerea lor.
    Cei care au facut aceasta crima oribila o s-a primeasca pedeapsa divina de la Dumnezeu.
    Cu mult drag doamna Maria si tuturor dragoste de Dumnezeu si mantuire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa le faca dreptate

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa îi odihnească în pace!

    RăspundețiȘtergere
  5. faceti ceva sa ajunga mesajul la parintii victimelor.
    D-na Ghiorghiu, asteptam ziua in care ne veti spune adevarul despre atentatul de la Colectiv.
    multumim anticipat

    RăspundețiȘtergere
  6. Fara pocainta nu exista iertare!Nimeni nu va intra in Cer care traieste dupa voia lui proprie sau a diavolului,si nu dupa voia Lui Iisus!Marie ia si cerceteaza-ti cugetul si glasurile ca nu-ti vin de la Dumnezeu pt ca Fiul Lui Dumnezeu Iisus a zis ca putini merg pe Cale si gasesc viata de veci si multi aproape toti sunt pe calea pierzarii,pt ca traiesc cum vor,in pacate,in pofte si placeri lumesti dupa cum le canta Satan!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt acolo sus, normal...cu totii.mergem.acolo...mai devreme sau mai tarziu, exista Viata dupa Viață, dupa Viață, dupa Viață, cu bucurie, mi s-ar parea putin.nedrept daca ar fi sa ne nastem doar o.data...unii sa se nasca in Africa si altii in America...e corect o singura viata si aia chinuita+?? Sau sa ai o singura viata si sa nu stii niciodata ce e aia saracie?? RENASTEM MEREU PENTRU LECTII, PENTRU CURATAREA CONSTIINTEI UNIVERSALE, Ne alegem.parintii...de ce nu spune nimeni cum.sufletul e adus la intrupare/nastere de ingeri asa cum.e si.luat tot de ingeri la "moarte", nu exista Moarte...exista doar suflete incarcate de energii..negative sau pozitive, faptele bune facute cu INTENTII BUNE ne ajuta sa ne cratam.destinul pe al nostru si pe al stramosilor nostri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul Iisus a zis ca exista Rai si ca exista iad,deci exista viata de veci,si moarte de veci!Fiecare va primi la dreapta Judecata dupa cum si-a petrecut viata de pe Pamant!

      Ștergere
  8. Ma suflete ametat,íi graiesti surioarei. Marioara de pofte si placeri si de diavol.? Surioara íi peste puterea ta de a o cunóaste,mai bine stai ín bancúta si asculta pana ai de la cine. Tu nu ai habar ce íi. Rai si iad...tu nu stii ce íi iadul,ca nu ti-o jucat sufletul pe magma,ai grija mare! Si mai bine taci..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba stiu foarte bine despre ce e vorba,si atat pe Maria,cat si pe restul lumii ii cunosc pe toti si stiu ce le poate pielea,si de asemenea stiu foarte bine ce-i Raiul si Iadul,si nu ma laud cu asta,da stiu foarte bine cand cineva minte si cand cineva spune adevarul,la fel cum stiu foarte bine tot ce trebuie sa facem pt a mosteni viata de veci in Rai pt a nu a ajunge in iad la muncile vesnice,sa credem in Iisus si sa implinim prin El toate poruncile si invaturile Lui cu Sabatul Sambetei,care este odihna Tatalui Ceresc!In credinta,nadejdea si dragostea de Dumnezeu,si iubirea aproapelui si a vrajmasului nostru se incadreaza toata Legea cum a zis Iisus!

      Ștergere
  9. ANOINIM degeaba mi-ai trimis acel numar de tel al unei dne MARIA.
    Oare in ROMANIA asta mare sunt doar eu MARIA?
    Am sunat si mi-a raspuns o doamna MARIA, care deschide cartile de TAROT si nu are nicio legatura cu plicurile pe care le primesc unii cititori sau in general unii oameni.
    Inainte sa faceti acuzatii,va rog sa va documentati si s-aduceti DOVEZI palpabile,altfel ,voi actiona in judecata pe oricine doreste sa ma calomnieze. DIVEZI am cu carul de la cei care m-au calomniat si m-au jignit,blestemat,injurat,etc. Toate le am arhivate ! Daca de azi inainte voi mai primi astfel de acuzatii la adresa mea,va veti trezi la poarta cu POLITIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt Lumina, dar voi nu Mă vedeți.
      Eu sunt Calea, dar voi nu-Mi urmați.
      Eu sunt Adevărul, dar voi nu Mă credeți.
      Eu sunt Viața, dar voi nu Mă căutați.
      Eu sunt Învățătorul, dar voi nu Mă ascultați.
      Eu sunt Dumnezeu, dar voi nu vă închinați Mie.
      Eu sunt Dumnezeul vostru, dar voi nu vă rugați Mie.
      Eu sunt Prietenul cel mai Bun, dar voi nu Mă iubiți.
      Și dacă nu sunteți fericiți, nu Mă învinuiți... 😪 Pentru cei ce na va cred si va judeca ! Duhul Sfant sa va vegheze !

      Ștergere
  10. Daca Isus facea ca tine, noi eram in iad in ziua de azi. Nu esti tu cea care trimite scrisori, atunci adresaza-te politiei si reclameaza faptul. Oamenii nu sunt de vina daca aceasta se da Maria Gheorghiu.Cauta vinovatul si demonstreaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim30 octombrie 2018, 22:08
      Habar nu ai cum se procedeaza in astfel de cazuri.
      Se "reclameza" asa cum tu ai scris, de cel care are o problema, cel care a fost inselat.Daca consideri ca eu te-am inselat, mergi la POLITIE cu DOVEZI concrete si ma reclamă (nu reclameaza )acolo. Nu eu trebuie sa fac asta! Nu eu am primit astfel de scrisori. Ori ai uitat sau habar nu ai ca ma terminat si eu DREPTUL si ca sunt la curent cu tot ce inseamna LEGI .Nu-ti place acest Blog,te rog sa-l parasesti! Nu te obliga nimeni ca sa citesti,ai inteles?

      Ștergere
  11. Ma copile,ori nu aí gustat iadul,cééa ce ma índoiesc si mai mult ca sigur nu íti mai aduci aminte! Ío ma copile m-am cutremurat la ce am putut face cand am fost esenian. Am fost martor la botez si dupa aia . L-am scuipat si . L-am batjocorit de frica sa nu fiu omorat. Am stat 14 ani in iad si am fost scos unul din 27. Mie sa nu ími vie nimeni cu povesti,ca íi viata sufletului meu! Pai sa vedeti voi re-educare ín íad, sa fiiti feriti de asa ceva!!! Io daca stiu ceva,apai traba sa va graiesc..ma copii,sa luati aminte care voiti. Va rog sa ma iertati,va multumesc si va iubesc. Si la vaduvioare,stati mai bine pe crenguta uscata precum turturelele,ca íi mai bine. Sa nu va gínditi macar la re-facerea vietii,ca íi o prosteala! Luati aminte,iubitelor. Multumesc frumo. Mariuca mea dulce, mireasa a. Lui. Iisus. Hristos .cu. Dumnezau ínainte!...

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma copii,sa tíneti minte,frica íi al mai mare dusman al sufletelor voastre,ma iubitilor. Ma,suflete dragi,sa nu ma bagati ín barca cu lgbitistii de la bruxell.es. Voi sa va vedetí de . Calea voastra la aceasta íntrupare vremelnica,sa viiti pe pamantul sfant. Tara. Romaneasca íncat sa va índepliniti cu cinste cereasca vietuirea,sa aiba scopul mantuirii sufletelor voastre si a semenilor vostrii. Ma copii,nu va doresc la nice unu din voi sa íi ramaie sufletu captiv ínto gaura de viermeIntroduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  13. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace.

    RăspundețiȘtergere