sâmbătă, 6 octombrie 2018

VINE SFARSITUL? VINE BURLACUL LUMII NEGRE ! AM VAZUT LIVE IADUL,AM VAZUT SODOMA SI GOMORA !


                           Noapte de 5 -6 Octombrie 2018,ora 2,55 .

                                           Dragii mei,

În aceasta noapte cand abia am inchis calculatorul,stand in pat cu ochii inchisi ca sa adorm , vad cum tot ce inseamna obstacol dispare, si astfel,vedeam deasupra mea,in jurul meu peste tot, imagini vii cu SODOMA si GOMORA,iar printre oamenii care se destrabalau,printre desfranatii de ambele sexe, misunau diavolii.
                               Imagini pentru IADUL IMAGINI.

     O lumina alba si stralucitoare ca un nor  ma proteja incontinuu,pentru ca aceste duhuri sa nu se apropie de mine,ci doar sa le vad ,ca sa stiu ce va urma daca lumea nu va respecta CUVANTUL LUI HRISTOS,daca oamenii nu vor urma LEGILE firii lasate de DUMNEZEU .
În mijlocul oamenilor desfranati ,inconjurata de o LUMINA alba orbitor de stralucitoare, statea MAICA LUI DUMNEZEU cu Pruncutul pe bratul stang.                        Imagini pentru IADUL IMAGINI.

Maicuta Domnului plangea cu râuri de lacrimi, privea la Prunc si-L legana ,deoarece,si PRUNCUL IISUS HRISTOS plangea pentru rautatile si destrabalarea oamenilor.
Imagini pentru IADUL IMAGINI.
Diavolii fratilor, rânjeau, râdeau inspaimantator de urât , dansau, le dadusera frau liber celor care doreau sa se desfraneze in fel si chip.
Vedeam barbati cu barbati care faceau sex,vedeam femei cu femei care se pupau si faceau alte nelegiuri de ti se intorcea stomacul pe dos,vedeam live toate rautatile lumii si tot ce-ti provoaca durere in suflet ,oroare si dezgust.
Aud apoi fratilor, glas care intreaba oftand asa:

              "Vine Sfarsitul?

Si i se raspunde, tot cu aceeasi intrebare :

              Sfarsitul?
          Nu! Nu vine Sfarsitul !
          Vine Burlacul lumii negre ."

După care,vad IADUL cel cumplit si o cifra scrisa cu alb,in mijlocul flacarilor: 
                      "183399".
Ce inseamna aceste cifre,eu nu cunosc dragilor.
Vedeam un foc imens, un foc fara de margini in care oamenii ardeau incontinuu,dar nu ca sa se faca scrum trupul lor; erau in flacarile IADULUI si tipau ,urlau de durere si arsura,dar nu ardea trupul lor (sufletul cu trupul după moarte),ci sufereau vesnic, asa precum noi nu am sta in pat,ci in mijlocul unor flacari vesnice,trupul  nu se desface,nu arde,ci doar simte durerea,simte cumplita suferinta,arsura vesnica.
Asa precum sare mingea de la pămant,tot la fel, dar extrem de puternic sareau trupurile din adancul flacarilor iadului,pana deasupra lor,a flacarilor, iar in clipa urmatoare, coborau din nou in adancul cumplit si vesnic al iadului.
In mijlocul flacarilor iadului stateau diavolii cu furci in maini,cu furci ce aveau doar doua brate albe afumate,si mai vedeam in ghearele diavolilor niste ciomege cu,care loveau pe cei din IAD, bice lungi  cu,care îi prindeau si aruncau din nou in focul cumplit.
Fratilor,BURLACUL lumii negre ,este insusi DRACUL !
Nu-i bine sa-l "pieptanam" si sa-i spunem diavolul,deoarece,el crede ca ne este teama de el.
Sa-i aratam DRACULUI (DRACILOR) ca nu ne este teama si ca-l vom birui cu RUGACIUNE si cu POST;ca-l vom birui cu SFANTA CRUCE a LUI HRISTOS;ca-l vom birui cu RUGACIUNILE noastre catre PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU care ,plange cu rauri de lacrimi pentru noi Fiii Săi.
DRACII fug fratilor,fug cât îi ţin copitele de Sfanta Cruce a LUI HRISTOS ,fug de tâmâia si de lumânari aprinse,fug  de oamenii care ÎL cheama pe MANTUITORUL in ajutor si pe MAICA DOMNULUI.
Sa alegem fratilor, cu cine vrem sa ne unim; cu HRISTOS care ne va pregati un loc in IMPARATIA SA,sau cu Dracii care ne promit si ne dau in aceasta viata grabnic trecatoare,toate bunatatile si toata fericirea de moment care, ne va duce la pierderea sufletului ce va arde in IAD pentru vesnicie.
Hristos ne graieste astfel:
       

Matei 11:29-30 

29 Luaţi jugul Meu asupra voastră şi
 învăţaţi de la Mine, pentru că Eu 
sunt blând şi cu inima smerită, şi 
astfel veţi găsi odihnă pentru 
sufletele voastre! 30 Căci jugul Meu 
este bun, iar povara Mea este
 uşoară.“
Eu am luat si voi duce toata viata "JUGUL LUI HRISTOS" DOMNUL si MANTUITORUL nostru al tuturor,căci e dulce divin, si nu insetez niciodata de Dragostea,Iubirea si APA cea VIE a VIETII cu HRISTOS si INTRU HRISTOS.
Incercati si voi fratilor,si veti simti ca nu va mai saturati ca sa fiti langa HRISTOS si-ntru HRISTOS.
Dracii fug de tot ce este sfant si de toti cei care IL au in suflet pe DUMNEZEU TATAL, pe DUMNEZEU FIUL si pe SFANTUL DUH,dar si pe MAICA DOMNULUI ,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
                                   Cu dragoste,Maria.

                      

87 de comentarii:

  1. Urmeaza un articol in care,IISUS ISI DUCE CRUCEA SA ,dar peste TRUPUL SĂU RASTIGNI era batuta in cuie si SFANTA SA EVANGHELIE !
    Asa precum era chinuit,batut si scuipat in saptamana PATIMIRILOR SALE, tot la fel era si acum, doar ca ,avea SFANTA EVANGHELIE batuta in cuie pe al SAU piept sangerand. IISUS ISI DUCEA CRUCEA cu SFANTA EVANGHELIE DESCHISA LA MIJLOC,SFANTA EVANGHELIE batuta in cuie pe pieptul SAU rastignit . Mai multe fratilor, in articolul urmator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înseamnă că oamenii nu vor ieși la votare , nu vor fi suficiente voturi DA

      Ștergere
    2. asta arata egoismul extrem al romanilor care nu se gandesc la viitorul copiiilor lor... sunt pierduti cu totii Alina

      Ștergere
    3. Categoric Romanii nu sunt poporul ales, asa vrem noi sa interpretam , asa ne visam probabil
      Prostia si fatarnicia cea mai mare este in Ro
      Un popor de fatarnici
      Asta nu e al 2 lea popor ales
      Poate a 2 a SODOMA SI GOMORA, asta da asta e Ro a doua sodoma si gomora

      Ștergere
    4. 3:35Cei ce nu vor vota sunt cei necredinciosi si nepasatori dar si prosti care vor fi trecuti de partea satanei si vor fi pedepsiti de Dumnezeu cu pieirea.Ei nu-si dau seama cat de important este acest vot pt Mantuirea lor.Vai de ei!Dar cel mai greu le va fi la Judecata intelectualilor("vai de voi carturarilor si fariseilor")caci din cauza mandriei si rautatii vor pierde viata vesnica.Mai aveti cateva ore poate constiinta voastra se va trezi totusi.Votati pt Iisus!DA!

      Ștergere
    5. 15.55 Iisus nu are de a face cu prostiile din capul vostru!

      Ștergere
    6. 21:02Ai habar de ceea ce vrea Iisus ?O sa afli in curand cand va veti blestema zilele de ceea ce o sa vina peste lume de la diavol pt ca nu ati votat cu Iisus..

      Ștergere
  2. Lipsa de actiune a lui Iohanis pentru acest REFERENDUM arata stilul lui de conducere pentru care un 00 barat vrea sa ne conduca inca un mandat de presedinte si asta pentru a avea cit mai multe case si copii de vindut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu. Mult adevar graesti an.09.34 ! Dumnezeu sa-i dea cupa faptele lui diavolesti si de antiromana!!!

      Ștergere
    2. Ce de anonimi idioti !!!! Probabil dna Maria nu o sa publice comentarijul pt.ca il considera jignitor dar anonimul 03:35 (si f.f.f multi imbecili ca el/ea ) care jigneste poporul roman spunand ca Romania nu este al doilea popor ales ci a doua Gomora si Sodoma nu îl consideră jignitor !!!!
      Multumim dna Maria Gheorghiu !!!!

      Ștergere
    3. 09.34 mare pedeapsa ai sa-ti iei pentru vorbele astea nechibzuite, minciunile nu sunt placute lui Dumnezeu!

      Ștergere
  3. When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each
    time a comment is added I get several emails with the same comment.
    Is there any way you can remove me from that service?

    Cheers!

    RăspundețiȘtergere
  4. 1+8+3+3+9+9=33=6. Sa fie cifra Dracului?Se pare ca a inceput sa -i adune pe ai lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:19 da a început să vă adune, grăbeștete!

      Ștergere
    2. 10:19Poate e cifra celor care vor ajunge in Iad pt ca nu au vrut sa voteze!

      Ștergere
    3. 10:19Poate e cifra celor care vor ajunge in Iad pt ca nu au vrut sa voteze!

      Ștergere
    4. Auzi,dar traiul mai bun al copiilor nostri nu se poate vota!?Sau o tot votam de 28 de ani ,si tot umblam la straini!?Inseamna ca tu nu ai prins vremea lui raposatul,de vorbesti de votare! N-ai observat ca orice au facut in acesti doi ani,numai s-au abatut de la promisiunile lor!EU nu tin cu nici o culoare,dar sa faca odata naibii ceva,sa fie bine intr-adevar, ca ne trece incet viata,si nu mai vedem nimic bun!!

      Ștergere
    5. 2:27Dar ce bine ti-au facut liberalii sau celelalte partide?Si mai si minti - au marit salariile si pensiile.Ce crezi ca ar fi facut ceilalti?Nimic ba mai rau si asta din cauza ticalosilor de la Bruxelles care poruncesc in tara noastra.Poate candideaza princ.Nicolaie ca presedinte
      poate ar fi mai bine!

      Ștergere
    6. Auzi, dar tu nu votai ptr PSD,PNL.PPT,UPC,ENEL.
      TU votai in fata lui Dumnezeu pentru FAMILIE (barbat+femeie)
      Cand ai nevoie de DUMNEZEU fugi la biserica,manastire,moaste,sfinti,icoane,,,IAR CAND ARE DUMNEZEU NEVOIE DE TINE (la vot)TE DAI LOVITA-N ARIPA.
      No ,asteapta tu ""sa faca odata naibii ceva""

      Ștergere
    7. 2:27 Ce experienta are?

      Ștergere
  5. 183399,daca le aduni = 33 varsta la care a fost crucificat Domnul Iisus
    Oricum, prezentarea viziunii extaordinar de puternica cu o semnificatie de neimaginat.
    Lupta puternica intre rau si BINE. BINELE INVINGE INTODEAUNA cu sacrificii dar INVINGE.
    Aici ,tehnologia CERNului a "invins",reusind ca sparga lacatul
    infernului si deschizand usa iadului +portale catre necunoscut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria ce mai putem comenta la cata spurcaciune este in lume in ziua de azi?
    Ma cutremur la cea ce ati vazut si auzit.
    Nu pot ina acest moment decat sa plang dar nu pot ca sunt la servici imi inghit lacrimile si ma rog la Bunul Dumnezeu sa nu ma lase sa vad atatea nelegiuiri.
    Numai ranjetul unui om il puteti vefea di cum se intoarce si merge sfidator.
    DOAMNE APARA POPORUL ROMAN CRESTIN DE URACIUNEA PUSTIITORULUI.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  7. 10:27"Burlacul"-cred ca e o referire la tipul"homo"care nu are sotie/sot in adevaratul spirit dumnezeiesc si astfel este ca un burlac dar intro lume neagra pe care si-a proiectat -o prin patimile sale "de ocara"(Epistolia catre romani a Sf.Apostol Pavel cap 1/26)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa nu faca cuib in tara noastra toti desfranatii..de prin UE SI AMERICA, VIN AICI LA INFIAT /cumparat copii...pe motiv ca sunt familisti....si cine stie ce fac cu acei copii, familie fara mama...nu ar trebui sa existee,

    RăspundețiȘtergere
  9. "Vine Burlacul lumii negre" presupun ca e vorba despre aratarea AntiHristului intregii lumi....care lume deja traieste Sodoma si Gomora, impreuna cu toate necuratiile care le implica....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:23, ai o perceptie fina...
      Treaba este foarte serioasa si se spune ca va iesi la iveala si cea careia i s-au descarcat toate informatiile,puterile, capacitatatile,calitatile si atributiile Marii Mame Cosmice, care-ar fi intrupata pe Terra cu misiunea restaurarii intregii Creatii Divine. Asadar, este posibil ca in perioada urmatoare sa ne apropiem de vreo "confruntare" intre cei doi?! Presupunem ca Binele invinge intotdeauna si ca Adevarul iese la suprafata intotdeauna...

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. 00:38,ai mare dreptate in tot ce ai spus...Adevarul biruie totdeauna...
      Doamne Ajuta !!!!! eu sunt 14:23..

      Ștergere
  10. Gripa aviară la bulgari

    https://evz.ro/pericol-granita-aviara.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria e prezența scăzută la vot ce facem ? Ce se intampla cu oamenii le-a sucit la toti mintile diavolul ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Au mai rămas 6 tari din UE care nu accepta căsătoria între 2 persoane de același sex:
    România
    Bulgaria
    Slovacia
    Polonia
    Letonia
    Lituania

    După cum arată prezenta la vot pana acum se pare ca va pica și România :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca Masinile de Votare sunt programate la dezinformare
      Tehnologia avansata poate sa functioneze si pozitiv si negativ
      (ca si la Masinaria de la Loto)

      Ștergere
  13. Doamne,a venit si ziua cand poporul Roman,a ajuns sa-si de-a examenul inaintea Sfintei Treimi si Maicii Tale,cat de mult te iubim noi din suflet.Cu acest referendum,noi suntem in lupta cu cel rau,ca multi doresc sa fim ca,in occident,sa inchidem bisericile,si sa-l slujim pe satana,prin lux si bani.Cred ca poporul Roman,nu se lasa intimidat de cei 47 de europaramentari,si de restul lumii,care doresc sa ne lepadam,indepartam de Cuvantu Tau Cel Sfant.Daca preotii pana acum nu sa-au implicat mai mult,sa fie mai aproape de sufletele noastre,stadioanele de fotbal,trebuia sa fie pline cu crestini sa auda Cuvantul Lui Dumnezeu,dar sa mers pe varianta,nu obigam pe nimeni sa-l iubeasca pe Dumnezeu.Daca acest popor nu se trezeste acum,sa iasa la vot,sa sustina familia,asa cum este lasata de Dumnezeu,mare jale va fi in Romania,si cu Romanii care nu vor sa mearga la vot.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma copile ala cu cernul,io nu graiesc sa te pui la pundt,da vezi tu limba care graieste adevarul gol golut! Cern egal negru,lipsa luminií,íntuneric! Razboiul crestin. Cernerea a íncepút cu invadarea sarbilor crestini.agrecilor,ucrainienilor sub forme perfide,a sirienilor si urmam noi. Nu ís greu de íntales...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma nene ,Io nu vorbeam de cernerea fainii malaiului
      Tataieee, Io vorbeam de CERN= ACCELERATORUL DE PARTICULE din
      Switzerland in Elvetia. E o masinarie mare rau de tot ,ca o capsula imensa care se invarteste in cerc (fuge ca metroul pe sub pamant intr-un tunel adanc 175 metri (diametru 2 km,lungimea 27 km,cu o viteza de te doare capul99,999999% din viteza luminii.
      Aia da tehnologie Tataie ,a costat multe palarii de bani 6 miliarde de euro, adica 6+9 zerouri (6 000 000 000 =mai hraneam doua planete cu atatea zerouri.
      Hai ca-ti mai dau o bomboana Tataie : la Roma vor sa construiasca un al doilea CERN si mai puternic mai performant cu si mai multe zerouri. Ce zici de asta Tataie?...Si matale ne vorbesti de invadarea sarbilor crestini,grecilor,ucraina,siria,iraj,etc..romanilor(sper ca NU ptr ca ploaie de FOC VA CADEA PESTE EI=asa a zis D-zeu prin gura parintelui Arsenie Boca). Astia care invadeaza alte tari o fac ca sa le fure malaiul(adica zerourile alea multe)si sa-i lase saraci si bolnavi.
      Doamne Ajuta si SANATATE

      Ștergere
  15. Fii sigura ca Dragnea o sa fie pedepsit de Dumnezeu mai rau decat gay. El a depus un juramant care l-a incalcat, va mai mult are nevasta mai tanara decat fiuso.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:50Dragnea a mers la vot dar vai si amar de cei care nu vor merge sau vor vota NU caci scuza nu vor avea in fata lui Dumnezeu .Ei sprijina astfel pacatele sodomiei pt care au fost arse Sodoma si Gomora.Sa ne fereasca Dumnezeu !Veniti la vot si indemnati si pe altii!DA!

      Ștergere
    2. 18:50Dragnea a mers la vot dar vai si amar de cei care nu vor merge sau vor vota NU caci scuza nu vor avea in fata lui Dumnezeu .Ei sprijina astfel pacatele sodomiei pt care au fost arse Sodoma si Gomora.Sa ne fereasca Dumnezeu !Veniti la vot si indemnati si pe altii!DA!

      Ștergere
    3. Aveti grija lui Dragnea, si azi va intereseaza mai mult Dragnea,decit interesul national??!1 Mergeti sa votati daca sunteti crestini,nu simtiti pericolul care se apropie?

      Ștergere
  16. La ce te poti astepta de la un Presedinte instigator cu palton rosu,nu se poate sa ia pozitie pentru o actiune cetateneasca in favoarea interesului national romanesc.
    Alta era situatia cind era vorba de vindut padurile austriecilor sau copii romani la traficanti de organe prin CANADA.

    RăspundețiȘtergere
  17. https://evz.ro/incendiu-iasi-infern-colosal.html

    RăspundețiȘtergere
  18. Mergeti la vot si votati "DA", mai oameni buni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-are rost, la ei nu le e frica de Dumnezeu ca mint de 28 de ani,si fura ?Eu de ce sa ma simt vinovat;ca nu votez deloc,poate n-am timp,poate am uitat,ca ei de promisiuni....nu ca as vrea sa vad pe doi de acelasi sem sarutindu-se,dar oricum o faceau si asa,si asa!

      Ștergere
    2. 2::12Te vei simti vinovat in fata lui Dumnezeu pt nesimtire ca nu ai luat atitudine in fata pacatului sodomiei
      Mai gandeste-te dar nu mult!

      Ștergere
    3. Referendumul de azi nu este legat de politica vreunui partid. Oameni buni treziti va ,mergeti si votati ca altfel va fi tare urit de trait in vaceasta tara. Nu va mai ginditi la bunastare, ginditi va la datoria crestineasca pe care o are fiecare din cei crestinati!

      Ștergere
  19. Poporul roman ori e legat de fortele divine la ochi si minte,ori e prost si dobitoc.Primitiv si necitit e sigur/.Nu sant credincios dar inteleg ca a venit timpul sa ne rugam asa cum primim informatii de la putwerile divine pentru a inlatura raul.Intrebarea de la referendum este inselatoare si nu punctuala privind relatia barbat femeie,votand ,,DA,,PSD-UL POATE COMPLETA SUTE DE ARTICOLE DUPA POFTELE LOR SI ALE ALTORA .rusine parlamentului romaniei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:56Nu fortele divine ci practicile oculte(vrajitoria sau actiuni paranormale indreptate contra romanilor de la distanta)Razboiul psihologic !E necesara ff multa rugaciune pt desfacerea actiunilor diavolesti indreptate contra Romaniei. Cei ce fac aceasta sa arda in veci!Prea Sfanta Treime ne rugam Tie cu inima indurerata Dezleaga poporul roman de toate legaturile diavolesti facute pt a-l tine in nepasare si orbire sufleteasca si trezeste spiritul poporului sa vina cu Hotarare grabnica la Vot pt apararea familiei formata din barbat si femeie
      intemeiata de Tine inca de la facerea lumii!Amin!

      Ștergere
    2. Art. 7 din Legea 3/2000 (adoptata pe timpul Presedintelui Constantinscu) prevede în mod expres ca orice referendum are un text STANDARD indiferent de tema: cetătenii au dreptul să răspundă cu DA sau NU la întrebarea "SUNTEȚI DE ACORD CU LEGEA DE REVIZUIRE A CONSTITUȚIEI ROMÂNIEI ÎN FORMA APROBATĂ DE PARLAMENT?".
      TEMA Referendumului din 6-7 octombrie este revizuirea, modificarea termenului SOȚI în UN BĂRBAT SI O FEMEIE. (Legea de revizuire a art. 48 a fost adoptată și publicată în Monitorul Oficial. Nu poate exista suspiciunea că întrebarea se referă la altceva decât legea de revizuire așa cum a fost adoptată.
      https://web.facebook.com/dragos.balinisteanu/posts/2292711627422775

      Ștergere
    3. Referendumul se desfasoara dupa aceasta lege adoptata si publicata in monitorul oficial:
      http://www.monitoruljuridic.ro/act/lege-din-18-septembrie-2018-de-revizuire-a-constitu-iei-rom-niei-emitent-parlamentul-publicat-n-205009.html
      Restul e gargara pentru cine nu a citit legea de organizare a referendumurilor, nu a ascultat nici explicatiile celor care au initiat referendumul si nu s-au interesat cat de putin de realitate...

      Pe scurt, DA, pentru: familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, la fel ca in majoritatea tarilor din jurul nostru:
      https://saccsiv.wordpress.com/2018/10/04/cele-12-tari-europene-care-au-scris-clar-in-constitutie-casatoria-intre-un-barbat-si-o-femeie/
      multe informatii utile gasiti si aici, asta de sunteti in stare sa citit mai mult decat niste sms-uri:
      https://ortodoxinfo.ro/

      Ștergere
    4. 00"55, sigur iti doresti asta? Se va intampla, insa s-a tot amanat tocmaipentru a putea omenirea sa fie pregatita...
      Din punctul meu de vedere deja s-a depasit termenul, deci...

      Ștergere
  20. Am citit ca verner este aliniat cu homisti si este impotriva referendumului. Il doare-n spot ca stearpa copii nu i-a facut IAR de copiii Romaniei nu-i passa. Halal presedinte ce are Romania! Doamne Dumnezeule vino si salveaza Romania PE poporul roman si PE copiii romanilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce parere aveti despre prezența slaba la vot mai suntem o tara crestina ortodoxă autentica ? Doar 3% mai sunt români adevărați ? restul poponari,gay,satanisti,securisti ..etc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aveti dreptate...preoti au o vina ca nu sau implicat mai mult sa le explice credinciosilor ce ii astepta ...pana la urma noi devenim al doi lea Ierusalim ? incep sa ma indoiesc....

      Ștergere
    2. Ce certitudine ai ca MASINILE DE VOT sunt corecte???

      Ștergere
    3. Daca nu se da nimic de pomana, romanul se da greu iesit din casa! Ei nu pricep ca azi nu i vorba despre Dragnea.Pacat,de banii care s au cheltuit! Romanul fara mici si bere, ...... t h

      Ștergere
    4. 20:31, este un dezastru, din pacate!
      Urmeaza ceea ce este firesc sa urmeze,adica ceea ce atrage acest "rezultat"...

      Ștergere
  22. REFERENDUM FAMILIE 2018. Prezența la vot până la ora 19:00 este 5,15%

    https://www.antena3.ro/actualitate/social/referendum-familie-2018-prezenta-la-vot-pana-la-ora-19-00-este-5-15-489725.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu va depasi 15% pina miine seara,asa e dat de sus,asa trebuie sa se intimple,nu va mai mirati. ..

      Ștergere
    2. 2:13Sa-ti fie rusine ca din inima ta intunecata cobesti .Ba pana la ora 17 sa fie 27o/o!Amin!Amin!Amin!

      Ștergere
  23. REFERENDUM FAMILIE 2018. 71 de secţii de votare din ţară cu prezenţă de zero la sută


    https://www.antena3.ro/actualitate/social/referendum-familie-2018-71-de-sectii-de-votare-din-tara-cu-prezenta-de-zero-la-suta-489724.html

    RăspundețiȘtergere
  24. REFERENDUM FAMILIE 2018. Judeţele în care s-a înregistrat o prezenţă redusă la vot sunt: Harghita, Covasna, Satu Mare, Maramureş, Tulcea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta inseamna ca oamenii sint interesati de altele,de viata grea,de preturi, de taxe se fuga de zi cu zi pentru as putea plati facturile!

      Ștergere
    2. 2:15Sa vezi ce preturi si ce facturi veti plati in focul vesnic cand veti pleca pe vealalta lume!Ca nu va pasat decat de cele lumesti dar de suflet si de Dumnezeu nu v-a pasat!Vai de voi lenesilor si nesimtitilor !

      Ștergere
  25. Ma copii,cern ii negru,íntunecat ín lipsa de lumina,asta vine din cuvant,dupa gand si ínainte de a face.,ínainte de a ritmetica cea care nu íi nimic fara geo metrica. Poate íntalegeti mai íncoló accentul.,asa cum veti íntelege importanta referendumului. D. A pentru familie. Oricum timpul nu exista.íi ín mintea noastra limitata. Tai,tai,pa,pa..

    RăspundețiȘtergere
  26. 06 oct 14:23aveti dreptate ANTIHRISTUL face rele printre altele distruge familia traditionala--SUNT ANONIM 5-VAZATORUL IN DUH CUNOSCUT DE MINE SI MII DE CRESTINI AU AUZIT ASA SPUNAND: SA STITI CA LA JUDECATA CEL CARE SE CHINUIE ESTE SUFLETUL CARE STA SINGUR SI GANDESTE LA CELE DIN VIATA PETRECUTA PE PAMANT SE DESFASOARA CA PE UN ECRAN CE A FACUT FIECARE---picturile din biserici mai ales cele vechi-prezinta diavolul in ipostaze urate ca omul sa se teama de faptele lui aici pe pamant si sa-si indrepte gandurile LA DUMNEZEU SI MAICA SA-va doresc sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere
  27. Cristian Opris se simte scârbit.

    Cam așa a arătat ziua unui cetățean care a “îndrăznit” să iasă la vot în prima zi a referendumului:

    Ca un cetățean responsabil, dimineață la ora 9:30 m-am prezentat la secția 940 din incinta Facultății de Drept împreună cu un coleg de facultate. La intrare, un domn grizonat, în uniformă de poliție și cu grade de agent șef, îi explica unei alegătoare că dacă votează, înseamnă ca e de acord cu toate legile lui Dragnea și că îl scapă de pușcărie. Crezând că am înțeles greșit, am intrat în secție unde mi-am exprimat votul.
    La ieșire, același domn polițist vorbea cu o altă alegătoare și îi explica același lucru, doar ca de această dată, lângă ei era și o doamnă în uniformă și cu grade de comisar de poliție care era și ea foarte interesată de acest subiect.
    Indignat fiind, i-am atras atenția ca se află în incinta unui centru de votare și i-am cerut să nu mai influențeze alegătorii, mai ales că e în uniformă de polițist.
    Deloc deranjat, m-a întrebat dacă am votat, totodată atrăgându-mi atenția ca dacă am făcut acest lucru, înseamnă că am votat legile lui Dragnea pentru a-l scapă de închisoare.
    I-am adus la cunoștință că, în conformitate cu legea 3/2000, așa trebuie să fie formulată întrebarea de pe buletinul de vot și că la fel a arătat și la referendumul din 2003, lege pe care ar trebui să o cunoască. Reacția lui a venit promt “Ce 2000? Legea asta si-a făcut-o Dragnea acum în 2018!”
    Între timp, o doamnă președinte al unei secții de votare din acel centru a iesit în hol cu un BULETIN DE VOT(!!!) pentru a-i arăta doamnei comisar cum sună întrebarea.
    Enervat am ieșit afară și am sunat la 112 pentru a sesiza cele întâmplate, fiind rugat să aștept sosirea unui echipaj.
    Până aici, toate bune și frumoase... ajunge și echipajul format din doi tineri agenți, abia ieșiți de pe bancile școlii, care au fost puși în situația de a constata o infracțiune comisă de superiori.
    M-am legitimat și am intrat împreună cu ei în holul în care se aflau cei sus menționați. De aici lucrurile au luat o întorsătură ciudată! Am fost jignit și amenințat de către cei doi plitiști pe care i-am reclamat și de către acea doamnă, care a iesit afară cu buletinul de vot. Ba mai mult, polițistul care instiga la neprezentare le-a dictat procesul verbal de constatare colegilor mai tineri și mai “jos în grad”.
    Consternat de cele întâmplate, am mers direct la Biroul Electoral Central unde am depus o sesizare, fiind sfătuit să depun și o plângere la secția de poliție în raza căreia se află centrul de votare.
    De la BEC am mers direct la secția 17 unde am depus plângerea și am primit număr de înregistrare. Și, într-un final.... abia acum am reușit să ajung acasă.
    Așa îmi trebuie dacă mi-am “permis” sa ies la vot!

    Sper ca de data aceasta, politia sa nu ii protejeze pe cei doi, la fel cum a făcut-o cu polițistul pedofil.

    P. S.: Și la această oră, polițistul care îndemna alegătorii să nu voteze e tot acolo, și probabil că face același lucru!

    RăspundețiȘtergere
  28. No comment...
    Premierul Dăncilă, alături de majoritatea europarlamentarilor PSD și PNL, au votat în 2015 un raport în Parlamentul European care recomanda legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoanele de același sex.




    Documentul a fost elaborat de italianul Pier Antonio Panzeri, iar în cuprinsul său se precizează că „ia act de legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de acelaşi sex (…), încurajează instituţiile şi statele membre să contribuie în continuare la reflecţiile asupra recunoaşterii căsătoriilor“.

    Potrivit unui articol publicat în cotidianul Adevărul din 16 martie 2015, 22 de europarlamentari români au votat în favoarea raportului: Victor Boştinaru (PSD, S&D), Cristian Buşoi (PNL, PPE), Andi Cristea (PSD, S&D), Mircea Diaconu (independent, ALDE), Damian Drăghici (UNPR, S&D), Vasilica Dăncilă (PSD, S&D), Doru Frunzulică (UNPR, S&D), Maria Grapini (PC, S&D), Cătălin Ivan (PSD, S&D), Monica Macovei (independent, PPE), Siegfried Mureşan (PMP, PPE), Ramona Mănescu (PNL, PPE), Dan Nica (PSD, S&D), Norica Nicolai (PNL, ALDE), Cristian Preda (independent, PPE), Ioan-Mircea Paşcu (PSD, S&D), Laurenţiu Rebega (PC, S&D), Theodor Stolojan (PNL, PPE), Daciana Sârbu (PSD, S&D), Claudia Ţapardel (PSD, S&D), Ciprian Tănăsescu (PSD, S&D), Adina Vălean (PNL, PPE).

    În mod contrar votului din Parlamentul European, acum, trei ani mai târziu, PSD s-a implicat activ în susținerea referendumului pentru redefinirea familiei drept căsătoria exclusivă dintre un bărbat și o femeie.

    Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea au susținut că PSD nu se va implica în referendum, dar dovezile contrare sunt copleșitoare (detalii aici).

    https://www.g4media.ro/dancila-si-europarlamentarii-psd-au-votat-in-2015-la-strasbourg-pentru-legalizarea-casatoriilor-dintre-persoanele-de-acelasi-sex.html#.W7hnpnjhRgY.facebook

    RăspundețiȘtergere
  29. 20,14 nu ea e stearpa ci mai bine spus el e o stirpitura de om ca si ea de altfel.
    Ambi ne trateaza ca pe copii naivi si prosti,deocamdata le-a tinut iar romanii sau conformat'' viziunii ''lor de smecheri.
    Din pacate unii care jura pe drapelul romanesc ii apara si au imbracat tricouri altor tari si joaca pentru interese si tari straine si opuse intereselor romanilor, devenind cozi de topor.

    RăspundețiȘtergere
  30. Trucul lui Dom' profesor de a incita la revolta adolescentina si anarhie oare cum se pedepseste pe lumea cealalta.?
    Vad ca pentru o cauza adevarata ca REFERENDUMUL initiat de cetateni il submineaza prin mutenia 'pestelui' de ....

    RăspundețiȘtergere
  31. La TV un propagandist cu coada la spate,din 'partidul verzilor' ,aparator al Gay-lor indeamna sa nu se paricipe la Vot.
    'Presedintele' tarii pina acum la aceasta ora, boicoteaza REFERENDUMUL initiativei civice si nu sa prezentat la VOT.

    RăspundețiȘtergere
  32. Incendiu azi noapte in Bucuresti pe str.Smirdan linga un club.Se dorea un nou Colectiv?

    RăspundețiȘtergere
  33. Sanatatea natiei depinde de acest referendum,nu numai cea spirituala ci si cea biologica prin tot feliul de boli transmisibile.
    Pentru reducerea focarului la de pesta porcina se sacrifica milioane de porci.
    Cu bolile transmisibile umane nu se pot ucide oamenii dar focarul bolilor poate fi redus mai simplu si ieftin prin votul de astazi.
    Cei ce BOICOTEAZA votul prin neprezentare duc la cresterea cheltuelior de la bugetul statului si al familiilor,dar sint si dusmani ai acestei natii,asa ca nu ma mir de ce Iohanis nu sa dus pina acum la VOT,dar vine si rindul lui la viitoarele alegeri prezidentiale.

    RăspundețiȘtergere
  34. Inamicii referendumului VOLUNTAR sau INVOLUNTAR ,doresc o tara de servicii pentru cei bogati din Europa cu saloane de masaje erotice in Romania, dupa reteta celor stomatologice,caz in care nu mai au nevoie nici de prezervative.

    RăspundețiȘtergere
  35. Din cauza asta nu le da cel de sus copii la astia cu boicotul referendumului ca Iohanis.

    RăspundețiȘtergere
  36. Delatorul Orban a fost la vot ca sa-si mai spele din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  37. 183399= 1+8/3+3/9+9
    9/ 6/18
    9 /6 / 1+8
    9/6/9 sau 666 mai exact

    RăspundețiȘtergere
  38. La Londra cozi mari de doua zile de citeva ore la sectiile de votare pentru REFERENDUM.Semn ca DIASPOREI ii pasa.
    Din pacate politicienilor nu le pasa decit de ei,de aceia nu au aprobat VOTUL prin CORESPONDENTA,fiindu-le FRICA de DIASPORA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  39. Ce cauta penticostali pe blogul asta ortodox????? Nu aveti prorocii vostri???. Voi comentati care faceti in ascunsuri toate prostiile

    RăspundețiȘtergere
  40. Iohanis mai asteapta,sa crapam sa ne ia casele

    RăspundețiȘtergere
  41. Răspunsuri
    1. Bun venit Sodomia! Asa se inclina balanta din cauza celor care nu au mers la vot. Vai de acest popor necredincios si neascultator de Dumnezeu.

      Ștergere
  42. E cum e cu referendumul creștinilor Lgbtisti ??

    RăspundețiȘtergere
  43. maria ghiorghiu iar umbli cu manipulari?

    RăspundețiȘtergere

  44. Anonim7 octombrie 2018, 21:09
    Sa-ti fie rusine pentru vorbele care le spui. Esti un ANONIM si-atat! Un om neinsemnat ! Daca te simti manipulat,sterge-o de pe acest BLOG DIVIN !

    RăspundețiȘtergere
  45. ȚINE MINTEA ÎN IAD ȘI NU DEZNĂDĂJDUI!
    Cifrele din flăcările iadului scrise cu ALB este numărul tuturor creștinilor ce se străduiesc să trăiască întru Hristos și pentru că nr acstora este totuși atât de mare NU VA VENI SFÂRȘITUL...încă!Dar vom trăi cu toții pe Pământ ca în flăcările iadului și ”Sfinţii se vor sfinţi mai mult şi spurcaţii se vor spurca şi mai rău”. Se pare că asta e voia lui Dumnezeu! Să trecem prin foc și pară! Că nu s-a văzut/simțit nici un pic de ajutor de Sus în aceste zile premergătoare referendumului... Ce să mai zic? Fie Dpamne voia Ta...!

    RăspundețiȘtergere
  46. Oamenilor le este frică de orice, mai puţin de păcat! Când păcatul va deveni legalitate, lumea va fi pe terminate!
    Zi binecuvantată oameni buni!
    Ioan Danci

    RăspundețiȘtergere