miercuri, 3 octombrie 2018

POLITIA ATACATA ???


         3 Octombrie 2018,ora 5,39 dimineata !

                             Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit un glas care, spunea ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

               "Sa mergem ,să putem să atacăm!

Iar un alt glas intreaba:

                Ce să atacăm ?
   Iar un alt glas spune:

                Să atacăm Politia ."

Clipă în care,vad o padure sub un Cer de noapte inspre Vest ,in care erau mai multi indivizi imbracati in verde inchis ca niste soldati ,aveau arme in maini casti pe cap si chiar masti care le acopereau faţa,masti care-i ocroteau de posibile violente.
Si au pornit cu totii gata de lupta,asa  după cum singuri graiau,spre a ataca POLITIA.
Care Politie dragilor, a carui Stat, unde anume si cand eu nu stiu a va spune.
Dar sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului pentru ca sa nu se ajungă la astfel de violente grave, ci toata lumea sa traiasca in pace si-n buna intelegere.
Sa nu uitam fratilor ca ,ROMANIA este si ramane in veci ROMANIA DUHULUI SFANT si VIITORUL al DOILEA NOU IERUSALIM indiferent prin câte incercari crancene va trece.
    Cu iubire,cu dragoste si cu nadejde in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI, vom reusi ca sa regasim CALEA MANTUIRII Sufletului nostru.
                               Cu dragoste,Maria.

P.S.

Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:
                         

63 de comentarii:

  1. Pare o lovitura de stat pe undeva,ca la noi lupta se da intii pe internet la nivel spiritual si tot aici ea poate fi DECONSPIRATA SI PREVENITA.
    Un rol mare au viziunile trimise doamnei Maria si comentatorilor liberi,nu acelora cu interese si foloase ascunse finantate si instigate din strainatate-oculte-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. O fii poate in Statele Unite, aici nu prea cred sa atace ceva soldati politia,n-are de ce.

    RăspundețiȘtergere
  3. asta aduce a razboi civil DOMNUL SA NE APERE- ca iese rau daca ar fi la noi

    RăspundețiȘtergere
  4. O fi vorba de padurari, sau braconieri!

    RăspundețiȘtergere
  5. craciun, cand ai de gand sa nu te mai „inspiri” de la antena 3?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:32Cifra 3 este Benefica!Este cifra Sfintei Treimi iar Antena 3 este inspirata de Dumnezeu!

      Ștergere
    2. Anonim 23:53 dacă este inspirată de dumnezeu te poți închina antenei 3 şi dumnezeilor Gâdea și Badea.

      Ștergere
    3. 4:07Nu oamenilor ma inchin ci lui Dumnezeu dar acolo unde vad mai mult adevar si bunavointa acolo ma si uit.Nu astept aprobarea nimanui si nici parerea cuiva in aceasta privinta.

      Ștergere
  6. Poate fi si la noi. Se incearca sabotarea referendumului. Cine stie ce mai au de gând. Au zis ca boicoteaza stând acasa, dar cine stie ce planuri au. Tot citind ce au mai postat unii si altii pe facebook si comentariile aferente, m-am ingrozit cât de multi atei sunt in tara asta si nici macar nu erau tineri.

    https://web.facebook.com/RomaniaConservatoare/posts/299498857539080?__xts__[0]=68.ARBY6aCUujbiTVuRhvLJZ-nCormzsp4qhB8hJ3JweczC3uHy_J9UNZHYeNKXD8tlbXpKOAEUY1iQEsILcOXe988HHpIVmrpBsrBxpuUU-cF_BDgBR9HzslGOuqT-xYE7LNcCzSDNmfg2s6jOSQ580k8UlGqxLowapUT5P_P0hEZOVgfIk6Y1Rw&__tn__=C-R

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine zici,daca cel de acasa iti reproseaza zilnic ca esti o persoana slaba tu,ca toti care sunt sunt credinciosi si merg la biserica.Sunt atei convinsi pana la primul hop si dau din colt in colt si striga in gura mare Doamne unde esti?Si cum isi revin putin iar uita de Dumnezeu si jicnesc,fara niciun respect.Si nu sunt tineri.Ramanem fiecare cu credinta noastra si Dumnezeu ne intareste la toate vorbele de ocara ca si Maria

      Ștergere
  7. "'Cum te cheamă?
    -Laura.
    -De ce nu te cheamă Matei?
    -Pentru că sunt fetiţă.
    -Şi ce dacă eşti fetiţă? Te poate chema Matei.
    -Ce vrei să te faci tu când vei fi mare?
    -Topmodel.
    -Aaa...Deci nu vrei să ai copii.
    -Ba da! Vreau să fiu mamă!
    -Păi de ce? Asta înseamnă să stai la cratiţă şi să faci cumpărături. Mai bine fă-te tată!
    -Păi cum să mă fac tată dacă sunt fetiţă?
    -Şi ce dacă eşti fetiţă? Te poţi face tată! Ce, ţie nu-ţi place fotbalul?''

    https://www.viata-libera.ro/prima-pagina/comments/report?commentID=297996

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În Suedia MULTICULTURALĂ, Sfânta Lucia poate fi și un BĂRBAT

      https://www.activenews.ro/externe/In-Suedia-MULTICULTURALA-Sfanta-Lucia-poate-fi-si-un-BARBAT-152941

      Ștergere
  8. Si la noi se poate intampla.Orice este posibil.Oameni buni traim vremuri ciudate.Sunt vremurile de pe urma.

    RăspundețiȘtergere
  9. Referendumul e unul politic psd,luni e procesul lui dracna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inițiativa celor 3.000.000 de românia a traversat 4 Guverne: în 2015 Cioloș, apoi Grindeanu, Tudose, Dăncilă. Este exclus ca Referendumul să fie al lui Dragnea. Este al cetățenilor români care au semnat pentru revizuire. Organizatorul Referendumului este Guvernul nu PSD. După o astfel de logică și alegerile de la anul sunt ale partidului care e majoritar la guvernare.

      https://web.facebook.com/coalitiapentrufamilie/videos/464745354019052/

      Ștergere
    2. 22:49Lasa-l pe Dragnea ca nu e Dumnezeu si nu e vesnic pe pamant. Tu sa te gandesti ce o sa o sa raspunzi lui Iisus la Judecata pt ca nu ai votat contra pacatelor
      strigatoare la cer(sodomia).Asa ca fii intelept si gandeste-te la sufletul tau.

      Ștergere
    3. 11.36 L-am lasa noi pe dragnea dar nu ne mai lasa el pe noi. Tocmai a fost modificata legea referendumului unde s-a hotarat ca frauda electorala sa fie legala. Cine nu crede, sa caute articolul de lege pentru ca este publicat in Monitorul Oficial. Si eu sustin casatoria dintre barbat si femeie dar nu pot participa la o mascarada de referendul util lui dragnea. Cu el ne va scoate din UE si atunci va fi mai rau ca pe vremea lui ceausescu, vom fi iar inchisi in propria tara fara acces la informatie. Acest referendum este doar o repetitie pentru fraudarea alegerilor si atunci sa va vad ce-o sa spuneti cand va veti trezi in dictatura. Dragnea e satana, nu stiu cine il mana din spate dar e diabolic. Aveti grija maaare in cine va incredeti!

      Ștergere
    4. Anonim 11:36 şi ca să mă cobor la mintea ta am să răspund lui Iisus la judecata că nu am fost la vot exact ce ai să-i răspunzi tu când te va întreba de ce ai fost să votezi niște politicieni care prin hoția lor au ucis şi ucid oameni. (Ai votat acești politicieni care au furat banii medicamentului care îl salva pe bolnavul x de la moarte ești părtaș la crimă.) Vai de creierașul tău ăla lipsă auzi cu ce se ocupă Iisus cu monitorizarea unui referendum fără nici un rezultat concret într-un trib de babuini.

      Ștergere
    5. 21:28Coboara-te dar vezi sa nu cazi si sa te lovesti drept in....suflet cand iti vor lua handralaii copiii sau nepotii !Doamne fereste!

      Ștergere
    6. Anonim4 octombrie 2018, 21:28
      Anonim 11:36 şi ca să mă cobor la mintea ta am să răspund lui Iisus la judecata că nu am fost la vot exact ce ai să-i răspunzi tu când te va întreba de ce ai fost să votezi niște politicieni care prin hoția lor au ucis şi ucid oameni. (Ai votat acești politicieni care au furat banii medicamentului care îl salva pe bolnavul x de la moarte ești părtaș la crimă.) Vai de creierașul tău ăla lipsă auzi cu ce se ocupă Iisus cu monitorizarea unui referendum fără nici un rezultat concret într-un trib de babuini.


      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      ia sa vezi DUMNEZEU AL SFINTEI TREIMI ( DECI SI IISUS HRISTOS ) CU CE S-A OCUPAT cind A ARS SODOMA SI GOMORA ca NU AU FACUT REFERENDUM SI ACOLO ERAU LGBD , PEDOFILI , SADOMASOCHISTI , ETC ETC ETC ... TOTI , ABSOLUT TOTI AU MURIT CU FOC ...

      Strigarea Sodomei şi a Gomorei e mare şi păcatul lor cumplit de greu. Pogorî-Mă-voi deci să văd dacă faptele lor sunt cu adevărat aşa cum s-a suit până la Mine strigarea împotriva lor“ (Facerea 18, 20-21)

      asadar DAAAA IISUS MONITORIZEAZA SI REFERENDUMUL( SFINTA TREIME E MEREU PREZENTA prin DUHUL SFINT ) ...
      alte nelamuriri ???
      ps si moartea celor care spun NU si prin neparticipare este EVIDENTA mai incolo ... curatirea Romaniei se va face LA ALEGERE fie esti cu IISUS HRISTOS sau FARA IISUS HRISTOS iar PACATELE VOASTRE aduc MOARTEA ... deci se poate alege si moartea , nu e necesar sa traiesti ... ha ha ha
      alte nelamuriri ???? copiii Romaniei nenascuti inca NU VOR TRAI IN DEZMATUL -political corect- CA RAZBOIUL va repune ADEVARUL unde ii e locul DACA VOTUL VA FI IMPOTRIVA SFINTEI TREIMI ... deci SFINTA TREIMI va JUDECAT si PEDEPSI PE TOTI PRO LGBD SI ALTE FARADELEGI . simplu ca buna ziua ...
      alte nelamuriri ???

      Ștergere
    7. Si cu tradarea de tara, cu hotia, cu marlaniile politicienilor cum ramane!

      Ștergere
    8. Anonim5 octombrie 2018, 16:30
      Si cu tradarea de tara, cu hotia, cu marlaniile politicienilor cum ramane!

      Simplu :
      asta e pentru toti NEVOTANTI la referendum adica cei 80 la suta ai romaniei
      e DEMONO-cratie ... deci CINE I-A VOTAT ?? cumva PARINTII SI BUNICII TAI ??? asadar inainte sa ataci '' politicul '' mergi acasa LA TINE si aplica legea INSELARII in care te-au adus FAMILIA TA SI PUSCARIA A LOR TAI care au permis DEZMATUL DE 29 DE ANI , care AU ALUNGAT COPIII LOR LA STRAINI prin NEPASAREA FATA DE TARA si acum TOT NEPASAREA ODRASLELOR LOR care NU AU VOTAT PRO FAMILIA CRESTINA ci PRO EUROPA = CURVISTINA ... deci ce facem acum ??? exact NIMIC . ci DEZASTRUL PESTE TOTI CEI 80 LA SUTA din romani TRADATORI DE NEAM SI CREDINTA ortodoxa ,CARE NU AU VOTAT si a copiilor lor . deci SUFERINTA VOASTRA de acum incepe ... scrisnirea dintilor IN DURERI ATROCE nu ne va mai impresiona deloc CALAILOR . asadar sa inceapa '' petrecerea '' ca tot v-ati bucurat pe toate canalele de socializare . ati cerut boicot acum primiti BORHOT cu foc ...

      alte nelamuriri ???

      Ștergere
  10. "Va marturisesc ca sunt ingrijorata...Fetitele mele se joaca in jurul meu si glascioarele lor vesele nu reusesc sa acopere aceasta spaima, aceasta dezamagire pe care o simt de cateva zile .. Parca bat in inimi de piatra, vorbesc cu prieteni buni de altfel, si in inima lor rasuna a gol... Si ma intreb..si ce am facut in timpul in care, mamici ca mine, da, mame! au ajuns atat de departe , de orbite incat acum nu inteleg ce deserviciu fac copiilor lor, nemergand la referendum, unele chiar boicotand... ce vor face mai departe? Cand in scoli vor napadi ore de educatie sexuala obligatorii- pentru ca experienta altor tari ne arata ca aceste ore nu vor avea democratia de care s- a bucurat ora de religie...dar ce spun eu de scoli... O prietena din Franta imi trimitea programa de la o gradinita de acolo, programa a copiilor de 5 ani, am citit- o si am inlemnit... copiii erau indemnati , in joaca sa isi descopere si sa isi mangaie sexul, sa mimeze iubirea intre persoane de acelasi sex... si alte oribilitati. Deja au inceput si la noi, in unele manuale de clasa a treia sa se furiseze intunericul... Aceste mamici ce vor face, sarmanele? Vor iesi atunci la protest? Pe cine vor mai boicota? Pe cele care nu au niciun copil dar fac aceste manuale pentru bani multi? Cum vor mai privi in ochisorii puilor lor?
    ...Credeti ca asta nu ni se va intampla noua, probabil ca asa au gandit si persoanele de buna credinta din Occident, care au gresit prin pasivitate. Probabil ca asa credem si despre cancer sau despre moarte... Noua ni ni se poate intampla...Dar S -a intamplat si la case mai mari.
    Ma adresez mamelor- care daca m-ati intreba pe mine, ar trebui sa aiba atatea drepturi de vot cati copii cresc....mamelor, primul cuvant al unui copil, Mama, nu parinte 1 si parinte 2.
    Mamicilor din Romania intreaga, mergeti la vot, spuneti Da mama, Da tata. Atat, DA. Luptam pentru cel mai dulce cuvant din lume."
    Camelia Florentina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ce ne facem cu fetele care raman insarcinate la 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, ani? Ce ne facem cu ele? E ok sa fie asa? Oare nu e bine sa stie care sunt riscurile? Intreb doar... dar cu tatii care isi violeaza fiicele? Dar cu parintii care isi exploateaza copii?

      Ștergere
    2. Anonim 09:03 e ceva normal care se practică la ortodocși împreună cu hoția.

      Ștergere
    3. Camelia Florentina programa grădiniței din Franța conține mimarea sexului între persoane de același sex? Ai uitat să spui orașul şi grădinița pentru că minți și furi ca un veritabil român ortodox.

      Ștergere
    4. 9:03Si ce propui sa fie lesbiene?Sa le faca mamele bunicele educatie crestineasca ca necredinta si indiferenta parintilor i-a adus pe copii si tineri aici!

      Ștergere
    5. Daca aveti programa din Franta, va rog sa o postati aici, sa o vedem si noi, ca sa nu banuim ca mintiti. Sa stiti ca stiu franceza si sunt si profesoara, deci stiu sa citesc o programa.

      Ștergere
    6. Nu am propus sa devina lesbiene doar ca anumite lucruri trebuie discutate la scoala precum: contraceptia, ce inseamna sa iti incepi viata sexuala,efectele asupra psihicului si toate astea... mai ales sa invete ce este un abuz. Acum cate mame romance prefera sa isi petreaca ziua cu sticla in mana lasandu-si copii de izbeliste? Cred ca e un top prezentat de INSSE pe net... sincer consider ca abuzurile suferite acasa le fac pe fete sa cada in plasa celor care isi doresc "LUCRURI SAU RELATII SPECIALE"... de aceea vedem fetite care locuiesc cu barbati adulti... acum cu ce solutii putem veni sa ne protejam cu adevarat copii? Homosexualitatea este o alegere a fiecaruia... nu judec si nu arat cu degetul ca sincer nu e treaba mea ce face fiecare in viata lui... problema mea e protectia copiilor din familii. Acum nici sa se cada in extrema cealalta unde sunt prea detaliate lucrurile astea ... din experienta spun ca in familie astfel de discutii sunt evitate insa nu cunosc motivele ... majoritatea celor cu care am vorbit nici macar nu stiau ce este menstruatia sau ce reprezinta o bts. Asta e doar parerea mea... acum, problema parintilor care isi abuzeaza sexual copii ... oare ei nu sunt o problema mai mare? Ce putem face sa protejam copii impotriva acestor oameni care atenteaza la proprii copii?

      Ștergere
    7. Anonim4 octombrie 2018, 09:03
      Pai ce ne facem cu fetele care raman insarcinate la 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, ani? Ce ne facem cu ele? E ok sa fie asa? Oare nu e bine sa stie care sunt riscurile? Intreb doar... dar cu tatii care isi violeaza fiicele? Dar cu parintii care isi exploateaza copii?

      Raspuns :
      DE CE ramin insarcinate ??? exact ... ACOLO EDUCI si NU ARATIND RISCURILE ci TIMPUL de a face DRAGOSTE SI CE IMPLICA EA ... daca subiectul DRAGOSTEI este TABUU SI PARINTII SE CASATORESC NUMAI DIN INTERESE MESCHINE sigur ca si copii LOR fac sex ORICIND , ORICUM SI CU OTRICINE ca FARADELEGILE EDUCATIEI PARINTILOR determina SARCINA la copii , ca poate asa DUMNEZEU EDUCA SI BUNICII SI PARINTII prin sarcini '' nedorite '' .ai inteles , da ? .. EXACT , PARINTII SUNT DE VINA , APOI SCOALA FARA REGULI E DE VINA SI SOCIETATEA OPEND MINDED E DE VINA ...
      alte nelamuriri ???


      Ștergere
  11. Atacarea poliției, poate însemna și atacarea a cea ce reprezintă poliția într-un stat: ordinea, liniștea publică și legalitatea. Nu intru în polemica modului de aplicare a acestor principii în țara noastră, las la precierea fiecăruia.
    În continuare am să mă refer la referendumul de sâmbătă și duminică și vă îndemn să participați și să votați DA. Spun aceasta pentru că referendumul este un test pentru noi prin care Dumnezeu vrea să vadă dacă suntem cu El sa nu.
    Nu am nimic cu homosexuali, este păcatul lor, am cu homosexualitatea, adică nu judec pe păcătos judec păcatul, pentru că dacă nu condamn homosexualitatea mă fac părtaș la aceasta. Spun aceasta bazându-mă pe două învățături ale Domnului Hristos:
    1 "Nu vreau moartea păcătosului ci să se întoarcă și să fie viu";
    2 ...Pe cel care greșește și după ce a fost dus și în fața bisericii (a adunării drept credincioșilor creștini) "să îți fie ție ca un fariseu și vameș".
    Pe păcătos îl va judeca Dumnezeu, atunci când va vrea El. Noi să fim atenți pentru că dacă ne facem părtași la păcatul lui vom fi și noi condamnați. Spre demonstrare am să dau două exemple:
    1 Revoluția bolșevica a început în orașul San Petersburg (Leningrad) care în cel de al doilea război mondial a suferit o blocada de aproape trei ani care a dus la moartea a jumătate din populația lui.
    2 La sfârșitul celui de-al doilea război mondial, Germania a fost distrusă în proporție de 70-80% și a pierdut a 8-a parte din populație, și nu în ultimul rând poartă și acum pecetea crimelor umanitare săvârșite de regimul hitlerist. De toate acestea oare numai Hitler se face vinovat, sau și poporul care a fost de acord cu el.
    O să spuneți ca homosexualitatea nu este atât de gravă ca hitlerismul și bolșevismul, și că este o minoritate care nu face nici un rău. Dar oare la fel va mai fi peste 50 sau 100 de ani. Și este deajuns săi dai unui om un deget că îți ia mâna toată. Acum vor doar recunoaștere, mâine nu vor mai vrea discriminare, vor să adopte copii ca să-i sminteasca și pe ei, iar atunci când vor fi majoritari o să spună:"cine nu-i cu noi este împotriva noastră" și își vor impune voia lor. Dacă nu vom vota DA, aceasta nu va mai fi considerată un păcat și va fi ceva normal. Adică va fi așa cum spun sfinții părinți "albul negru și negru alb".
    Deasemenea trebui ca familia să fie definită în constituție pentru ca nici un partid sau parlament să nu o modifice după cum vrea el, așa cum au făcut și cu legile justiție.
    Am arătat toate acestea pentru că chiar dacă credem sau nu, al treilea război mondial stă să înceapă, deci vremea judecății pentru noi ca popor se apropie, ajunge păcatul avorturilor prin care sa omorât peste 20 de milioane de prunci din 1945 și până acum și la care suntem părtași pentru ca nu vrem să considerăm avortul o crimă și să-l condamnăm ca atare, hai să nu ne facem părtași și la sodomie, pentru că vom păți ca Sodoma și Gomora.
    Doamne iartă-ne și ne luminează ca să facem voia Ta. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si, ce-o sa fie peste 50 sau 100 ani? O sa fim toti homo? Dupa tine, Dumnezeu este o persoana cruda, care pedepseste la gramada? Dumnezeu a pedepsit pe cei din Leningrad, cu ajutorul hitleristilor, pe care i-a pedepsit cu ajutorul aliatilor? Urmeaza sa plateasca aliatii.
      "Nu vreau moartea păcătosului ci să se întoarcă și să fie viu"; atunci, de ce au murit cei din Leningrad?
      "să îți fie ție ca un fariseu și vameș".adica cum?
      Mai bine te abtineai!

      Ștergere
    2. Dumnezeu este drept si nu crud. El ne-a facut pe noi nemuritori, pentru ca sufletul este nemuritor, atunci cand ne pedepseste prin aceasta moarte trupeasca, El de fapt ne impidica ca sa nu mai gresim mai mult si sa nu-i mai smintim si pe altii. Adevarata moarte este atunci, cand pentru pacatele noastre ajungem in iad si nu-l mai avem pe Dumnezeu cu noi.
      Despre modul cum Dumnezeu pedepseste pe oameni prin oameni citeste in cartea 1 a lui Moise FACEREA, la capitolul 9 versetele 5 si 6. Dumnezeu sa te ierte si sa te luimineze. Amin.

      Ștergere
    3. De ce sa ma ierte si sa ma lumineze? Nu, mai bine, pe tine? Tu L-ai facut razbunator. Biblia e altceva decit crezi tu, e de la alt Dumnezeu, nu de la cel din mintea ta.

      Ștergere
  12. Sa mergem la vot, altfel asta ne asteapta:
    https://www.activenews.ro/subiecte/Identitate-de-gen-teoria-genului-2642

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe scurt vreau sa spun,fara multe povesti,un preot care nu mai e,nu stiu grec sau ce natie era,am citit a prezis ca in momentul in care homosexualitatea va fii legalizata in Romania,vor incepe problemele!Deci eu cred in unii proroci, clarvazatori,ca ei sursa fost inzestrati de Dumnezeu cu aceasta putere.Cu asta vreau sa spun,ca totul e scris inainte,si moartea noastra,a fiecaruia asa se vor intimpla si cu astea,si de mergi si de nu mergi la vot!

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.romaniatv.net/atac-armat-in-sua-un-politist-a-fost-ucis-si-patru-raniti-intr-un-schimb-de-focuri_441525.html

    RăspundețiȘtergere
  15. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/senatorul-leon-danaila-amendat-pentru-afirmatia-un-homosexual-poate-sa-cumpere-copii-poate-sa-i-fure-855277?utm_source=Sharefb

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce crezi, ar trebui sa revina inchizitia, ca sa nu ne faca rau homalaii peste 50 sau 100 ani? Sau, ca sa mai amanam vremea judecatii?

    RăspundețiȘtergere
  17. Legi secrete=Contracte secrete=Protocoale secrete=Interese oculte=ROMA-NIA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.57 numai secrete si protocoale ai in cap! Nu pricepi nimic din ce se intampla dar tragi concluyii anteninste!

      Ștergere
  18. 9.03

    Se chiama incultura , analfabetism .
    Cand creierul nu este dezvoltat , apare instinctul animalic si se dezvolta primitivismul in om .
    2. In societatea noastra nu exista parghii , puncte de reper , unele familii sunt sub nivel, altii sunt asistatii sociali, nu avem centre de dezalcoolizare, de reabilitare dupa consumul de droguri, in plus scoala nu mai educa .
    Comunitatea este formata din oameni slabi, nepregatiti , spatiul rural este sinonim cu saracia lucie .
    Cati intelectuali sunt la sat ? Cati medici , cati oameni de ordine , cati muncitori si lucratori mestesugari mai isi spun cuvantul intr-o obste ? Nimeni, bate vantul . Si aici chiar nu mai putem sa ne dam dupa cires ca ba americanii , ba rusii sunt de vina , nu !
    Cand o resursa umana a unei tari este in pribegie in lumea mare, cand tinerii nostri isi cauta destinatii de dus dar nu si de intors , este inceputul sfarsitului . Cand apar hienele, lupii, sacalii , iar deasupra zboara vulturii, inseamna ca prada poate fi atacata.
    Fara reguli , fara conducatori buni, cinstiti, patrioti, Romania va fi sfasiata . As introduce ca materie in scoli ,,lectia de patriotism '' in locul atator ore de materii fara sens , fara interes , majoritatea copiiilor sunt vorbitori de engleza dar si de alte limbi straine si asta pentru ca educatia forteaza tanarul sa se pregateasca sa plece dupa bacalaureat in afara .
    Identitatea romaneasca incepe in sistemul de invatamant , se continua acasa , se promoveaza la locul de munca .... Dar asta era odata , acum la serviciu se intra pe pile, iar la multinationale esti pe plantatia lor obligat sa vorbesti limba lor.
    Suntem intr-un proces ireversibil de destramare identitara , suntem sub presiunea celor care dicteaza in casa noastra romaneasca, dar rădăcina naţionalismului creştin ortodox sa cautam sa o tinem vie în sufletul nostru si al tuturor celor care tânjesc cu adevărat sa ramana Români.
    O seara buna Romania !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect , ce diferenta este intre societatea de azi si cea a parintilor nostri , ce copilarie am avut noi si ce mizerie traieste generatia actuala ... cluburi, droguri, violenta, desfrau .

      Ștergere
  19. Români prin Europa

    Pe această uşă,
    Astfel scriu stăpânii:
    Interzis să intre
    Câinii şi românii.

    Umblăm prin Europa ca bezmetici,
    N-avem de lucru, n-avem bani de pâine,
    În vremurile când nu mai contează
    Deosebirea dintre om şi câine.

    Acesta e şi continentul nostru,
    Plutim incestuos din ţară-n ţară,
    Copiii-nvaţă multilingv, cerşitul,
    Cum pot şi omorî şi să şi moară.

    Şi nimeni nu ne mai întinde mâna,
    Decât cu viclenia jucăuşă,
    De-a ne o prinde şi de-a o închide,
    Cu minimum de riscuri, în cătuşă.

    Noi suntem infractorii de serviciu
    Ai Europei, care stă la pândă,
    Aşa cum e cu alţii iertătoare
    Ea ca pe sclavi încearcă să ne vândă.

    Părinţii şi copiii mor, prin ţară,
    Şi noi de noi ne-străinăm cu toţii,
    Purtând pe umerii trudiţi şi gârbovi
    Cămaşa rece a străinătăţii.

    În plină degradare, zi şi noapte,
    Invidia şi dorul ne apasă,
    Ne lenevim, ne pervertim, ne ducem,
    Că n-avem loc şi rost la noi acasă.

    Umblăm prin Europa fără ţintă,
    Ca nişte zilieri, de azi pe mâine,
    Furăm şi siluim, mai şi ucidem,
    Români la rangul dintre romi şi câine.

    Adrian Păunescu (15 mai 2008)

    RăspundețiȘtergere
  20. Adio, mamă patrie, adio!

    Probabil, mâine-aici va fi pustiu
    Şi toţi în pribegie vom porni-o.
    Drum bun, popor pierdut la un pariu,
    Adio, mamă patrie, adio!

    În loc să fim o ţară numai fraţi,
    Simţim, în noua epocă barbară,
    C-am fost în viaţa noastră blestemaţi
    S-ajungem chiriaşi la noi în ţară.

    Din tot ce facem, nu avem nimic,
    Ne macină străine interese,
    Făina noastră n-are spor nici pic,
    Nici pâinea în cuptor nu ne mai iese.

    Trăim acelaşi tragic simţământ
    Sub politicieni şi sub contabili,
    Că noi, ca neam, avem destinul frânt
    Şi suntem de prisos şi nerentabili.

    Umili, ne cerem scuze de la toţi,
    Că nu ne-au chinuit destul în viaţă,
    Şi ne conduc nişte fanarioţi.
    Ce pe cei mici trădarea îi învaţă.

    Poet nebun, ce vorbe mai îndrugi,
    Când am ajuns în ţara noastră slugi
    Şi suntem cerşetori la noi acasă?
    Şi vii, şi morţi, amestecaţi, acum,
    Dispuşi să emigreze, se arată,
    Mormintele se pregătesc de drum,
    În România deromânizată.

    Sus-puşii nu mai au nimica sfânt,
    Ca pe cravate, jurământu-şi schimbă,
    Nu mai avem nici fabrici, nici pământ,
    Vorbim şi limba noastră-n altă limbă
    Şi-acum, se aude clopotul final.

    Vin vremuri de urgie şi de grindini
    Şi este seara ultimului bal,
    Din zori, vom fi români de pretutindeni.

    Probabil, mâine – aici va fi pustiu
    Şi toţi în pribegie, vom porni-o,
    Drum bun popor pierdut la un pariu,
    Adio, mamă patrie, adio!

    poezie de Adrian Păunescu

    RăspundețiȘtergere
  21. În veci, ortodocşi

    De mic, sunt ortodox, ca toţi ai mei
    aceasta e credinţa mea creştină,
    am învăţat cu tălpile să calc,
    cum am aflat că mâna se închină.

    Atunci am înţeles că sunt dator
    să nu cedez cumva vreunei noxe,
    ci să rămân, cu neamul meu cu tot,
    fidel pe veci credinţei mele ortodoxe.

    Ai mei puteau muri şi n-ar fi dat
    credinţa lor pe niciun fel de bunuri,
    nici dacă ar fi fost crucificaţi,
    nici dacă s-ar fi tras în ei cu tunul.

    În anii dogmei, mi-am păstrat şi eu
    în fiece istorică furtună,
    credinţa-n Dumnezeu, cum mi L-a dat,
    prin toţi ai mei, Biserică străbună.

    Şi m-am opus căderii în neant
    şi celor care dărâmau altare
    şi clopote-n Ardeal am construit
    şi calendare pentru fiecare.

    Şi "Noul Testament de la Bălgrad"
    eu l-am crezut aducător de leacuri
    şi m-am zbătut că să apară iar,
    la Alba, dup-aproape patru veacuri.

    Şi-am fost convins că niciun leninism
    credinţa ortodoxă n-o ajută
    ci, dimpotrivă, ateismul crunt
    ar vrea să o transforme-n surdomută.

    Dar dintr-o dată ce mi-e dat să simt?
    A început la Bucureşti să crească
    un demonism bogat şi indecent,
    ce-ameninţă credinţa strămoşească.

    Nevolnicii lovesc pe ortodocşi,
    îi tot mânjesc şi culpabilizează,
    îi fac răspunzători de bolşevism,
    îi umplu de lehamite şi groază.

    E clipa când mă simt dator să spun
    că nu ne poate frânge vijelia,
    că nu sunt bunuri pe acest pământ,
    ca să ne cumpere Ortodoxia.

    Noi nu putem să devenim mormoni
    sau, altceva, conform unei reţete,
    noi suntem ortodocşi definitiv
    oricât ar vrea cu droguri să ne-mbete.

    Eu n-am crezut că, într-o zi, s-aud,
    această fărădelege epocală:
    "Ortodoxia naşte comunism!"
    Deci, să fugim de ea ca de o boală.

    Dar nu există-n lume avantaj
    cu care ar putea să ne îmbie
    catolici, evanghelici, protestanţi,
    să ne retragem din Ortodoxie.

    Precum nici noi pe nimeni nu silim
    să fie ortodox când nu o simte,
    noi suntem pe vecie ortodocşi,
    cu leagăne, cu vieţi şi cu morminte.

    Că nu ne poate nimeni mitui
    s-o părăsim pe mamă în etate
    din tragicul motiv că pe pământ
    există alte mame mai bogate.

    Ci noi, cu toate-acestea, chiar acum,
    când ni-i credinţa însăşi în pericol,
    îi salutăm pe ceilalţi fraţi creştini,
    că harul de-a iubi nu e ridicol.

    Şi îi iubim pe toţi aceşti creştini
    ce, dincolo de orice paradoxe,
    la rândul lor, respectă şi iubesc,
    pe credincioşii turlei ortodoxe.

    Dar, vai, se-ntâmplă zilnic un complot,
    o comedie pare tragedia,
    e în pericol cultul ortodox,
    se deromânizează România.

    Fii, Doamne, lângă noi, măcar acum,
    când sumbre acuzaţii se adună,
    ia-n mână crucea de la Est,
    ai grijă de biserica străbună.

    Şi dă-ne dreptul de-a ne apăra
    chiar dacă de la fraţi asediul vine,
    permite-ne să fim în veci creştini,
    ca ortodocşi urmându-Te pe Tine.

    Adrian Păunescu (12 noiembrie 1997

    RăspundețiȘtergere
  22. 18.44 Foarte frumos, 100 % realitate .

    RăspundețiȘtergere
  23. Sa-i fie tarana usoara geniului numit Adrian Paunescu !

    Adrian Paunescu a avut curajul sa spuna "lucrurilor pe nume" cand la majoritatea Romanilor "le era frica sa deschida gura"...
    In oceanul dictaturii, Cenaclul a fost fereastra spre libertate spirituala.
    ,,Sunteti in transmisie directa cu veacul urmator.''

    https://www.youtube.com/watch?v=HnQqccjtm1I


    In memoriam.

    RăspundețiȘtergere
  24.  Peste 100 de ani se va naste un alt titan precum Paunescu! 

    RăspundețiȘtergere
  25. mai anonime "4 octombrie 21:37" nu o mai acuza pe Camelia Florentina ca minte pt ca nu spune orasul din Franta unde se petrece grozavia de la gradinita, mai citeste presa de la noi, si atentie nu-i vorba de presa asa-zis indoctrinata religios ci presa mainstream si ai sa vezi ca prezinta exacta aceeasi situatie , de data asta intr-o scoala primara din Marea Britanie unde copilasi de 6-7 ani sunt pusi sa invete anatomie "pe viu" , pipaind organele genitale ale colegilor. Am citit articolul cu pricina zilele astea , totul este absolut adevarat.Inainte sa acuzi ca "minti si furi ca un veritabil roman ortodox" uita-te cu atentie la tine; adica romanul este hot si daca e si ortodox e o crima si mai mare. E clar ca esti de alta etnie si nu e greu de ghicit care, aceea care nu iubeste crestinii ortodocsi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu crezi ca e o problema sa fii hot si ortodox? Nu-i nimic,te duci la biserica,dai niste bani la popa si pacatele sunt iertate

      Ștergere
  26. Adevărat a cuvintat Adrian Păunescu !!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Frumuseţea religiei creştine este legată de faptul că Însuşi Dumnezeu face parte dintr-o familie. O Familie a Sfintei Treimi, dar şi una omenească, pentru că Dumnezeu Fiul se întrupează şi devine om, asemenea nouă, tot în sânul unei familii. Dumnezeu a intrat în istorie ca un copil şi a crescut într-un mediu familial - o dovadă divină a faptului că omul nu poate trăi singur şi izolat, ci doar în sânul unei comunităţi, aşa cum a poruncit Dumnezeu, încă de la actul creaţiei: „Nu este bine să fie omul singur, să-i facem ajutor pe potriva lui“ (Facere, 2, 18). Pe acest argument s-a bazat şi Sfântul Ioan Gură de Aur, atunci când a spus că „omul de la început a fost creat ca familie“.

    O instituţie în tranziţie?

    În aşa-numita societate dezvoltată sau postindustrială, familia trece prin mari schimbări. Însuşi tabloul familiei tradiţionale, în care tatăl, mama şi copii aveau roluri bine stabilite, este astăzi repictat. Problemele spirituale, sociale şi economice, şomajul şi dificultatea de încadrare pe piaţa muncii, televizorul, telenovelele, ştirile despre VIP-uri, toate au lăsat şi lasă răni adânci în trupul familiei.

    Specialiştii au demonstrat că schimbările petrecute în lumea contemporană au făcut să crească instabilitatea vieţii de familie. S-au înmulţit exemple triste de familii destrămate, conflictele conjugale, divorţurile şi procesele judiciare pentru custodia copiilor, dependenţa de droguri şi violenţa domestică. În plus, importul unor modele considerate occidentale a dus la apariţia, în ultima vreme, a unei mari diversităţi de modele familiale şi stiluri de viaţă noi, cu totul diferite de familia tradiţională. Aşa au apărut familia monoparentală, concubinajul, dar şi conceptul de „familie gay“.


    Familia monoparentală

    O structură tot mai des întâlnită este familia monoparentală, în care singurul părinte este, cel mai adesea, mama. În Europa Occidentală, proporţia familiilor cu un singur părinte varia, în 1991, între 14 şi 22%. Procentul a crescut sistematic, până în 2010, ajungând la aproximativ 49% din totalul familiilor înregistrate. În România, familia monoparentală are un caracter aparte. Dacă în Occident aceasta se naşte din refuzul tinerilor de a se căsători, în ţara noastră principala sursă a familiei monoparentale o reprezintă rata divorţurilor.

    RăspundețiȘtergere
  28. În anul 2013, Institutul Naţional de Statistică oferea o cifră a divorţurilor care ar trebui să ne dea de gândit: 32.632 de cupluri s-au destrămat. Conform statisticilor, cele mai multe s-au despărţit din cauza fenomenului migraţiei.

    Această realitate a zilelor noastre are un scenariu deja cunoscut. În general, un părinte rămâne în ţară cu copiii, iar celălalt lucrează în străinătate. Acolo, furat de mirajul financiar şi de posibilitatea menţinerii unui loc de muncă, pune în joc însăşi instituţia familiei. Victime sigure sunt copiii - privaţi de dragostea caracteristică familiei, care cresc, de multe ori, rata abandonului şcolar şi a delincvenţei juvenile. Grav este faptul că România „se poate lăuda“ astăzi cu aproximativ 80.000 de copii care au unul sau ambii părinţi emigraţi şi care trăiesc în atmosfera sumbră a familiei monoparentale.

    Concubinajul, sau fuga de responsabilitate

    Sociologia defineşte concubinajul ca fiind „un mod de a trăi împreună al cuplurilor moderne, în afara contractului de căsătorie“. Dincolo de acest aspect, trăirea în concubinaj este o percepţie falsă şi dăunătoare a societăţii. O stare incertă socială, care are drept scop doar trăirea beneficiilor de scurtă durată a împreună vieţuirii, precum satisfacţia sexuală, înseamnă o fugă de responsabilitatea pe care o presupune familia. Din păcate, este o practică des răspândită în rândul tinerilor care trăiesc împreună, în concubinaj, şi câte trei, patru ani, până la o eventuală căsătorie. Statisticile arată că 60% dintre cuplurile care trăiesc în această stare ajung să se despartă. Femeia găteşte, bărbatul aduce banii acasă, seara la televizor sunt împreună şi toţi sunt fericiţi. Dar, la un moment de criză, cel puţin unul dintre ei va da înapoi, tocmai din cauza faptului că nu există obligaţii.

    La recensământul care a avut loc în România, în 2002, 609.121 de persoane trăiau în uniune consensuală fără forme legale de căsătorie, având o reşedinţă comună.

    Precedentul Lunacek

    Devierile sexuale sunt o adevărată plagă asupra familiei actuale. Căsătoriile între persoane de acelaşi sex, adoptate prin lege în mai multe ţări europene au, din luna februarie a anului 2014, o exprimare oficială. Un proiect legislativ depus spre dezbaterea Parlamentului European, denumit după europarlamentarul care l-a iniţiat, Ulrike Lunacek, a creat cadrul legislativ pentru definirea comportamentului gay ca fiind „normal“, pentru legalizarea căsătoriilor gay şi permiterea adopţiei de copii de către asemenea „cupluri“. Raportul pretinde că persoanele gay trebuie protejate de orice critică, numită generic „crimă de ură“. În acelaşi timp, se pretinde că libertatea persoanelor gay, „de a se aduna şi de a se exprima“, nu trebuie să fie în niciun fel restricţionată.

    De la acest cadru legislativ european, care poate deveni oficial prin ratificarea de către parlamentul unei ţări, până la dreptul că „familia gay“ să poată adopta mai este doar un pas. Deşi ţara noastră încă nu se confruntă cu această situaţie, în lume ea este o practică des întâlnită. Spre exemplu, în Statele Unite ale Americii, Departamentul pentru Servicii Sociale din Massachusetts a acordat titlul de „Părinţii anului“ unui cuplu de „bărbaţi căsătoriţi“, aşa cum afirmă jurnalistul Brian Camenker, pentru publicaţia Christian Post.

    Legi contra familiei

    Dacă Declaraţia Fundamentală a Drepturilor Omului, adoptată la nivel mondial în anul 1948, prevedea că „familia este nucleul natural şi fundamental al societăţii şi are dreptul de a fi protejată de societate şi de către stat“, politicile actuale devin contrare. La nivel legislativ european s-a ajuns să se vorbească tot mai mult despre „procesul de modernizare a instituţiei familiei“. Rezoluţia Lunacek, votată fără nicio obiecţie şi de către şase europarlamentari români, este un atac clar la adresa familiei, ca uniune sacră între un bărbat şi o femeie. Mai mult, Fondul Social European pregăteşte o propunere legislativă de înlocuire din Codul Familiei European a termenilor „soţ/soţie“ cu „partener/parteneră“.

    RăspundețiȘtergere
  29. În propunere se doreşte şi eliminarea prerogativelor tradiţionale. Astfel, tatăl poate fi şi o femeie, nu neapărat un bărbat, şi invers. Copilul nu mai este neapărat rodul uniunii intime dintre un bărbat şi o femeie, iar căsătoria nu mai reprezintă doar uniunea dintre un bărbat şi o femeie, ci şi unirea a două persoane de acelaşi sex.

    Sunt propuneri ale unor semeni de-ai noştri, nu a unor personaje dintr-o altă lume sau din viitor. Este o luptă ce se duce făţiş împotriva celei mai sacre instituţii: familia. O luptă neloială, care poate avea efecte nefaste asupra întregii societăţi umane. În acest context înfricoşător pentru soarta copiilor şi a nepoţilor noştri, din ce în ce mai mulţi oameni îşi pun întrebarea: familia este, oare, ameninţată cu dispariţia?

    La cum decurg lucrurile în lume, ne putem gândi şi la asta. Însă, speranţa rămâne în mila lui Dumnezeu, Care a trăit şi El într-o familie, a simţit din plin dragostea şi binecuvântarea unui cămin. Speranţă trebuie să ne dea şi faptul că, deşi pe plan mondial situaţia familiei este tragică, în România creşte numărul tinerilor ce caută Biserica şi întemeierea unei familii. Speranţa vine şi din mulţimea pruncilor care calcă pragul Bisericii, în braţele sau de mâna părinţilor. Atât timp cât va răsuna în biserici gânguritul pruncilor, nu este totul pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  30. Scrisoare din Basarabia - Grigore Vieru



    Cu vorba-mi stramba si pripita
    Eu stiu ca te-am ranit, spunand
    Ca mi-ai luat si grai, si pita,
    Si-ai navalit pe-al meu pamant.

    In vremea putreda si goala
    Pe mine, frate, cum sa-ti spun,
    Pe mine m-au mintit la scoala
    Ca-mi esti dusman, nu frate bun.

    Din Basarabia va scriu,
    Dulci frati de dincolo de Prut.
    Va scriu cum pot si prea tarziu,
    Mi-e dor de voi si va sarut.

    Credeam ca un noroc e plaga,
    Un bine graiul cel slutit.
    Citesc azi pe Arghezi, Blaga -
    Ce tare, Doamne, am fost mintit!

    Cu pocainta nesfarsita
    Ma rog iubitului Iisus
    Sa-mi ierte vorba ratacita
    Ce despre tine, frate,-am spus.

    Din Basarabia va scriu,
    Dulci frati de dincolo de Prut.
    Va scriu cum pot si prea tarziu,
    Mi-e dor de voi si va sarut.

    Afland ca frate-mi esti, odata
    Scapai o lacrima-n priviri
    Ce-a fost pe loc si arestata
    Si dusa-n ocna la Sibiri.

    Acolo-n friguroasa zare,
    Din drobul mut al lacrimei
    Ocnasii scot si astazi sare
    Si nu mai dau de fundul ei.

    Din Basarabia va scriu,
    Dulci frati de dincolo de Prut.
    Va scriu cum pot si prea tarziu,
    Mi-e dor de voi si va sarut.

    RăspundețiȘtergere
  31. 1983: Translarea unui Bloc întreg cu tot cu locatari în București

    https://www.youtube.com/watch?v=7SEvUmXm-J8

    RăspundețiȘtergere
  32. Mistere din munţii şi subsolul României

    https://www.youtube.com/watch?v=D9JBjCSWLlw&t=1s

    RăspundețiȘtergere
  33. Secretul din Adâncurile Platoului Bucegi

    https://www.youtube.com/watch?v=1cnvJRmBc0s

    RăspundețiȘtergere
  34. De ce este Tabu subiectul Bucegi?!?

    https://www.youtube.com/watch?v=w8AouZVl8Q0

    RăspundețiȘtergere