joi, 4 octombrie 2018

UN CUTREMUR DE PĂMÂNT ?


                                             3 Octombrie 2018,ora 22,30 !

                                               Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor, vad plafonul camerei in care stau, de parca as mai fi avut un al treilea ochi in crestetul capului ,il vad dragii mei tot crapat, fisurat de parca era tabla de sah.
Nu vedeam nimic clatinandu-se,dar o asemenea fisurare pe toata suprafat plafonului nu putea fi decat de la un CUTREMUR puternic.
Cred ca vom auzi dragilor de un CUTREMUR intens, care va afecta si zidurile locuintelor.
Chiar daca mi s-a aratat camera mea cu plafonul fisurat precum o tabla de sah, asta nu inseamna ca va fi la noi in Romania.
              Imagini pentru CUTREMUR IMAGINI
De multe ori mi s-au aratat Cutremure in casa mea, iar acestea s-au produs in cu totul alta tara.  
Romania este sub ocrotirea MAICII DOMNULUI si a BUNULUI DUMNEZEU.
Vom auzi dragilor de un Cutremur intens si sa fereasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI si de un posibil TSUNAMI. 
                                      Cu dragoste,Maria.                                                                                                                                                                                                                                                                        P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe


facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  





18 comentarii:

  1. Am sa va deconspir ceva despre d-na PM .Numele de familie este Nica care inseamna"Cu acest semn vei birui"!
    Unele persoane care au misiuni importante(pozitive sau negative) s-au nascut in familii al caror nume semnifica ceva(de cinste sau rusine/necinste)D-naPM este de....Cinste!Despre cealalta categorie prefer sa...uit!



    RăspundețiȘtergere
  2. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=18%2C56%2C41%2C21

    RăspundețiȘtergere
  3. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=1002%2C1042%2C104%2C1004

    RăspundețiȘtergere
  4. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=45%2C71%2C26%2C60

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=130%2C34%2C

    RăspundețiȘtergere
  6. Vieţuirea pe faţa pământului va mai dura 30 de ani (până în 2022). Profetia preotului Ioan Alexandru
    http://noulierusalim.blogspot.com/2010/04/profetiile-preotului-ioan-alexandru.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  7. Sorin Mănduc:

    "Va veni vremea să dorim să să ne ridicăm pentru a da răspunsul nostru, dar nu ne va mai întreba nimeni.

    Când turcii i-au cerut să renunțe la credința strămoșască și să devină păgân, Constantin Brâncoveanu și-a pus capul pe un butuc, în Constantinopolul îndepărtat. Așa a înțeles el să apere credința neamului românesc, să-și salveze sufletul și să devină reper peste veacuri.
    Câți dintre noi am reuși, astăzi, să facem la fel? Era Domnul Țării Românești. Și ar fi putut avea lumea la picioare dacă ar fi vrut să-și trădeze neamul și să renunțe la tradiția creștină. ”Am pierdut totul pe acest pământ (a spus celor patru copii ai săi). Să nu ne pierdem și sufletul”. Și a preferat să moară martir, decât să trădeze credința părinților săi.
    Iar noi ne smiorcăim și ne lamentăm căutând argumente și răspunsuri în lumi necreștine. Ne e greu să facem câțiva pași pentru a da împreună o sentință firească de apărare a familiei.
    Comparăm autostrăzile din Danemarca ori din Olanda, cu icoana lăsată de părinții noștri în casa părintească. Comparăm luxul și bunăstarea din Suedia cu tradițiile populare lăsate de străbunicii noștri. Comparăm abundența bogățiilor de pe masa occidentalilor cu pâinea frântă în mâinile bunicilor care ne-au crescut. Comparăm ”civilizația” țărilor străine cu liniștea spirituală a acestui tărâm.
    Da, suntem în cumpănă.
    Uităm că unele dintre statele la care râvnim au transformat bisericile în discoteci. Ori nu vrem să vedem. Sau nu ne interesează. Suntem orbiți de luciul de fațadă al marilor puteri și nu ne amintim de vorbele părinților noștri, de icoana din casă, de mamă ori de tată.
    Nimeni nu vrea să conteste adevăratele valori ale Occidentului. Așa cum nimeni nu ar trebui să calce puținele valori ale neamului românesc ce ne-au fost lăsate moștenire. E adevărat. Noi nu am învățat încă să luăm doar ce e bun de la ceilalți. Sau nu suntem capabili. De 28 de ani alergăm să luăm degrabă ce e rău. Și nu găsim măcar înțelepciunea să ne păstrăm puținele daruri divine pe care le avem aici.
    Sunt mâhnit că oameni de valoare, la care țin, promovează cu atâta înverșunare sintagma ”să stăm acasă”, acum când e vremea să luptăm. Nu le port supărare, dar am datoria de a le spune ce simt. Sunt mâhnit să văd că oameni cu studii înalte compară legea Codului Civil pe care o poate schimba un oarecare Parlament în cinci minute, așa... ”noaptea ca hoții”, cu legea fundamentală a unui stat, Constituția, pe care o poate schimba doar poporul român, prin referendum.
    Va veni vremea să ne dorim să ieșim și să ne ridicăm din patul durerii, pentru o cauză nobilă, și nu vom mai avea putere. Va veni vremea să dorim să dăm răspunsul nostru, dar nu ne va mai întreba nimeni. Va veni vremea în care, neputincioși, ne vom ruga cu lacrimi pentru binele copiilor noștri și vom implora ajutorul divin. Și vom spune: Doamne, fac tot ce îmi ceri! Și vom vrea să fi făcut. Și vom vrea să ne audă. Va veni vremea când vom regreta că ne-am rupt din rădăcina neamului nostru, că nu ținem seama de îndemnul părinților noștri.
    Dacă ne e dor de părinți sau de bunici, și dacă ținem la ei, ar trebui să-i întrebăm ce-ar face ei dacă ar trăi pe pământ. Seara, când punem capul pe pernă, ar trebui să-i întrebăm. Atunci suntem doar noi, cu ei. Fără televizor, fără tabletă ori telefon, fără lecțiile predate de mai marii Europei. Doar noi și rădăcinile noastre.
    Eu cred că o să ne răspundă cumva, de acolo, de sus. Ori din inima noastră, ori din colțul ochilor noștri, ori din sufletul pe care ni l-au dăruit, ori din propria conștiință.
    Și dacă nici argumentele acestea nu sunt de ajuns, măcar noi, creștinii, ar trebui să știm că una dintre cele 7 taine ale bisericii e căsătoria. Fără a judeca și fără a da lecții de moralitate, cutez a spune că nu se cade să o călcăm în picioare."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar asa,adica saraci si cinstiti,ar fi bine dar,nu e asa!

      Ștergere
    2. F.frumos ai scris!20.44.Asa trebuie sa gandeasca tot Poporul Roman si Crestin Ortodox.Ma bucur sa vad ca mai sunt Oameni Buni pe acest Scump Pamant Romanesc.

      Ștergere
  8. F.frumos! Cu siguranta este vorba de o persoana cu o educatie aleasa,cu respect si multa pretuire pt. parinti , bunici.pt.adevaratele valori ale acestui neam.Felicitari! cc

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma copile,fain tare ai grait! Bine cuvantat sa fii cu tot neamú tau mai. Sorin. Multumesc. Serb. Ilie-. Sorinel. Cu. Dumnezau ínainte la vot pentru familie! Asa sa ne ajute. Sfanta. Treime! Amin...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma copii am citit si io ce ínsamna culorile cucúrbeului . L. G. B. Tistilor si am ramas blocat. Fata de . Curcubeul cel adevarat. R. O. G. V. A. I. V,ii diferenta ca de la. Cer la cea mai íntunecata gaura de vierme din iad. Pana si dracii raman zapaciti cand vad ca oamenii io depasit ín greseli! Va dati cu sama ca neamú omenesc io depasit ín ínjosire? Pana si demonii ísi recunosc gresalele..

    RăspundețiȘtergere
  11. D na Maria ați avut un mesaj in trecut despre Elena Udrea care , abia ieșise din arest , că va fi iarăși arestată , nu mă bucur ,doar că ați avut dreptate .

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria ati spus ca Codrut Marta este viu
    Acum la Romania tv.scrie Document-Bomba Codrut Marta este viu.
    Deci s'a adeverit ce ati spus dv. Cu ceva timp in urma.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Codruț Marta e viu.
      https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/05/marta-traieste.html?m=1

      Ștergere
  13. Anonim 4 oct 20'44 foarte frumos si la obiect comentariul tau . Multumim

    RăspundețiȘtergere
  14. D-NULE SORIN-jos palaria pt un comentariu frumos si la obiect-dragii mei crestini ROMANI sa ne adunam puterile si sa-i cinstim pe stramosii nostri harnici buni si respectuosi-DOMNUL SI MAICA SA SA NE APERE SI SA NE INDREPTE GANDURILE VORBELE SI FAPTELE CA SA AJUNGEM SUS CURATI

    RăspundețiȘtergere