marți, 9 octombrie 2018

O ALUNECARE DE TEREN , UN CUTREMUR SI UN USOR TSUNAMI !



                                                9 Octombrie 2018,ora 15,55 !

                                                                  Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe BLOG, aud glas care spune asa:

                          "Un Cutremur intens si un usor TSUNAMI."

După ce am auzit aceste cuvinte dragilor,desi eram cu ochii pe monitor,vad un loc in faţa mea,o curte si o casa ,dar si o persoana care tocmai iesise din casa.Cand persoana a pus piciorul pe pământ,am vazut cum piciorul i se afunda de parca ar calcat pe ceva cu arcuri,sau mai bine spus ,pe un burete,asa se ducea pămantul de sub picioarele ei firave.
Cu grija a ocolit acea parte subreda a pămantului,si cand a ajuns aproape de poarta ,Pămantul chiar dadea semne de surpare.
Dragii mei,vom auzi de aceste trei evenimente neplacute si ingrijoratoare foarte. Vom auzi de o alunecare de teren,de un Cutremur si de un TSUNAMI usor.
Daca se vor petrece toate odata sau pe rand,toate intr-un singur loc sau in locuri diferite,vom afla impreuna. Tot ce putem face dragilor, este sa fim credinciosi,sa avem Dragoste de DUMNEZEU si pentru MAICA DOMNULUI,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si nu vom mai avea teama de astfel de evenimente triste.
                                                                      Cu dragoste,Maria.

             P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe


facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  







           

11 comentarii:

  1. Va avea loc in Marea Neagra ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu are legatura cu postarea dv. dar vreau sa spun ca dupa rezultatul referendumului, in timp, va veni cu siguranta urgia Bunului DUMNEZEU in tara noastra pt ca ne-am lepadat de MANTUITORUL IISUS HRISTOS si l-am imbratisat pe satana si tot alaiul lui...asa cum s-a intamplat in Indonezia unde era "talpa iadului" Lgbt, ieri intr-un minut au disparut 5000 de oameni inghititi de namol dupa lichefierea pamantului ......

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa apere pe locuitorii acelui loc doamna Maria.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am să mă refer la cutremurul de pământ ci la cel social și mă adresez în special celor care mai cred în Dumnezeu și mai au dragoste de țară.
    Ce am făcut am făcut la referendum, dar măcar acum să tragem învățăturile necesare. Că credem s-au, al 3-lea război mondial stă să înceapă pentru că lumea slujește banilor nu lui Dumnezeu. Cursa înarmarii a reînceput, iar Rusia și China vor și ele să conducă lumea nu numai SUA.
    Pentru noi problema se pune dacă mai vrem să existăm ca popor și țară. Ca militar în rezervă am să-mi fac datoria față de cei care m-au plătit și care mă plătesc. La fel ca mine gândesc și mulți dintre camarazii mei. Dar ce va fi când se va da mobilizarea, câți civili vor mai veni, 20% ca la referendum.
    Pentru un militar în linia întâi lucrează în țară 9 civili ca să-i asigure acestuia armament, muniție, echipament, alimentele și medicamente. Mă întreb oare se va mai mobiliza poporul la această lucrare sau vor face ca la vot.
    Dacă vom face ca la vot o parte vor fi în pământ, altă parte vor fi sclavi în Siberia și altă parte vor bananai ca și acuma prin lume, România va dispărea ca țară.
    Vă spun toate acestea pentru ca constat că în popor, nu în tacma jefuitorilor lui, nu mai este credință în Dumnezeu și dragoste de țară. Această țară s-a clădit de un popor care avea în stânga crucea ortodoxiei și în dreapta sabia. Eroii de Plevna și Vidin, de la Mărășești și Oituz, de Cotul Donului și Odesa dacă nu aveau credință și dragoste de țară nu ar fi făcut aceste mari jertfe. Oare mai suntem în stare ca popor să mai facem aceste sacrificii, sau ne lăsăm manipulați de hoții și formatorii de opinie vânduți, de oculta mondială care controlează Bruxellesul prin bani, corupție și necredința, de hacheri ruși care instiga poporul la nesupunere și revoltă.
    Din păcate referendumul a arătat cât de ușor suntem manipulați. Dacă vrem să schimbăm ceva în țară trebuie să alegem: suntem cu Dumnezeu și țară sau suntem cu lumea și cu interesele noastre de mărire și îmbogățire.
    Revoluția nu trebuie făcută în stradă, ci întâi în gândirea noastră și apoi în reformarea clasei politice prin alegerea numai a acelora care sunt buni profesioniști, iubitori de Dumnezeu și țară. Căutații și alegeții.
    Dumnezeu să ne ierte, să ne lumineze și să ne ocrotească țara.
    "În zadar zidește omul casa
    Dacă nu o zidește Dumnezeu
    În zadar apară ostașul cetatea
    Dacă nu o apară Dumnezeu."

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos spus! Toata stima domnule 17.58.

    RăspundețiȘtergere
  6. 17.58
    Foarte frumos , domnule , dar tinerii nostri nu vor participa la niciun razboi . Primii care vor pleca sunt ei cu un bilet spre Europa , iar restul.... cei cu bani.... ca sa se puna la adapost .
    Uitati-va bine la Siria cine a mai ramas : mii de copii, batrani, persoane care nu au avut bani sa isi plateasca tranzitarea in alte tari . Romanii nu vor fi carne de tun pentru rusi, turci, americani , si alte pasari cantatoare . Imi pare rau , patriotismul a murit cu Ceausescu , nu va apara nimeni pe imbuibatii miliardari , armata nu se mai face demult , nu poti da arme pe mana unor inconstienti ca risti razboiul civil , gen nebunul drogat al cartierului care trage cu ura in toata strada .
    Si in Siria au venit mercenari din alte tari pe langa armata lor siriana si a lui assad , acolo nu se mai stie cine cu cine se lupta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și atunci cu viitorul acestei țări și al urmașilor noștri cum rămâne. Să știi că cei care vor lupta și vor muri pentru această țară și popor nu sunt carne de tun pentru alți, ci își vor spala păcatele prin sânge și sudare, pentru că nu-i jertfă mai mare decât acea de a muri pentru libertatea și viața altora.

      Ștergere
    2. Crima din Bulgaria in ms "Atac sangeros...."!

      Ștergere
  7. De ce nu se introduce armata obligatorie inapoi,ar prinde bine pentru tineret,intr-adevar i-ad forma pentru viata si ar stii ce inseamna un juramint si sa-ti aperitif tara!Dar totul d dus naibii, nu vedeti nu sint legi dureaza, inca le modifica si pe cele existente,in favoarea infractorilor!Doamne Fereste-ne de orice rau,ca ar fii un haos total!

    RăspundețiȘtergere
  8. in Turcia orasul IZMIT este jumatate in mare dupa cutremur casele intregi se vad si de la malul marii SA NE OCROTESCA DUMNEZEU CA SI-ASA SUNTEM LA PAMANT NOI ROMANII

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.stiripesurse.ro/cutremur-de-magnitudinea-6-in-largul-insulelor-indoneziene-java-si-bali_1295678.html Doina

    RăspundețiȘtergere