duminică, 14 octombrie 2018

EUROPA SE RUPE !


       Imagini pentru STEAGUL EUROPEI   


          Noapte de 13 -14 Octombrie 2018
                  ,ora 4,17 zori de zi !    

                                     Dragii mei,

Iata cum,tot in aceasta noapte,un glas foarte hotarât ne graieste asa:
          
              "Se rupe Europa .

                Dumnevoastra,celor care veniti spre Europa,se rupe Europa !

                           
                     Imagini pentru EUROPA HARTA.

Dragii mei,asa cum scriam si cu ani in urma,EUROPA nu va mai fi cea de-acum. Europa se va destrama; Europa se va rupe.


15 feb. 2017 - UNIUNEA EUROPEANA SE VA DESTRAMA ! ATENŢIE !!! Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile ...

Dragii mei,se pare ca din tot ce am scris

 pana acum despre Europa,se va adeveri 

intocmai. 
Este trist si dureros,dar este ADEVARUL 

LUI DUMNEZEU,este ADEVARUL 

DUHULUI SFANT.

Pâna acum, poate ca multora dintre noi,ni 

se părea o gluma cu Europa; ca va dura

 la infinit.

Categoric Europa se va destrama; nu va 

mai rezista.

Cand anume si-n ce context,vom afla

 impreuna dragilor.

                               Cu dragoste,Maria.




 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  









42 de comentarii:

  1. Uniunea Europeana va pica, se va destrama. Este o veste foarte buna. In felul acesta tarile care au fost prinse in lant de aceasta organizatie demonica vor fi eliberate de jugul capuselor de la butoanele UE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:40Doamne ajuta!Sa se implineasca cat mai repede sa ne scape Dumnezeu din laturile ei!

      Ștergere
    2. 11.42 vai de capul tau sec!Habar nu ai ce spui, reciti de la antena 3! Asta inseamna sa nu mai primesti bani degeaba pentru priecte de dezvoltare si sa iesi din tara doar cu viza, retardato!

      Ștergere
  2. Doamne ajuta, Europa a Adus doar lacrimi, destramari de familii si multa suferinte, au duso bine doar CEI de la butoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.56 Doamne, cum de ingadui atata prostie in capul unei femei? Europa a fost refugiul celor fara sanse in tara, acolo au gasit de lucru. Din cauza psdului tau murim cu totii subjugati de o mana de infracactori care au pus mana pe toata bogatia si institutiile tarii!

      Ștergere
  3. Da, sa mergem spre Rusia, nu-i asa? Ce bine ca Europa se rupe, nu ne va mai monitoriza nimeni cand furam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iți pune mintea cu ei că o au odihnită! Când vor ajunge iar gubernie rusească și vor behăi de foame vor urla iar că să vină să-i salveze europa sau america. Ăsta-i românul e de vină europa că ei votează niște hoți care îi țin că sclavii pe plantație de 30 de ani. Niște imbecili care nu au fost în stare să ia bani gratis de la ue care cred că o să o ducă mai bine când nu vor mai avea de unde să ia bani li se vor taxa exporturile și vor trebui să dea și datoriile făcute înapoi. Să vezi veselie pe capul lor.

      Ștergere
    2. 23:07Nu sa mergem catre Domnul ca El ne va indruma ce sa facem.!

      Ștergere
    3. Domnul ne-a dat minte ca s-o folosim nu sa fim ca niste legume si sa asteptam totul de la El.

      Ștergere
    4. 00.43, 21.10 bravoo! Asa este!

      Ștergere
  4. Se va rupe si pamintul acum o saptamina specialistii in clima atrageau atentia ca mai sint 12 ani pina la un dezastru climatic dat de incalzirea globala.
    La Paris manifestanti cu cartoane cu temperaturile zilei de 29=30 grade in zone in care trebuia sa inceapa sa ninga alta data'
    Asta precis va aduce razboaie,migratie si cresterea oceanului deci si foamete.
    Asa ca s-ar putea ca dezmembrarea UE sa fie un efect,unul nedorit dar va fi doar 'bomboana' de pe tort=coliva omenirii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Ata ete, o minciună chiar dacă-i frumos ambalată nu poate rezista prea mult timp!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da de s-ar rupe odata! Ca de nu ne rupem noi toti de tot ce-i sfant! O luam razna cu totul!Numai inselaciune pe toata linia.Ne directioneaza cum vor ei si noi suntem numai buni de plata,ca sa ramanem tot cu grija zilei de maine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:10, se va rupe caci Dumnezeu nu va mai lasa multa vreme aceasta Casa a Diavolului sa mai fie. Praful si pulberea se va alege de tot ce este diavolesc. Parasiti orice rau si stati in puritate caci doar prin puritatea inimii vom inainta spre mantuire. Cel ce are pe Domnul in inima sa si va lua pe a Sa Invatatura drept Calauza va capata intelepciunea care duce la nemurirea sufletului. Cugetati toata vremea la al Sau Cuvant, umblati cu toata ravna dupa intelepciunea dumnezeiasca.

      Ștergere
  7. Tare mi-e teama ca aceasta destramare a Uniunii Europene se va face printr-un razboi, caci daca oculta mondiala renunta la "creatia" ei ( e vorba de uniunea europeana)care i-a adus numeroase castiguri de toate felurile, atunci e de presupus ca doar un razboi e mai "banos" pt oculta decat U.E.(industria de razboi abia asteapta sa-si vanda armamentul statelor ce vor fi implicate).Vai de Romania, e un stat cu toate institutiile parazitate si conduse de nemernici habarnisti afaceristi si tradatori ai interesului national; ne vom gasi fara aparare in fata cotropitorilor, politicienii si hotii au suficienti bani sa traiasca 1000 de ani bine de aici inainte, numai oamenii de rand vor fi lasati de izbeliste in cazul unui razboi si a crizelor aduse de acesta.Ai zice ca toti ticalosii mafiotii si criminalii din lume s-au strans in Romania si au ajuns doar ei sa conduca si sa distruga Romania.Nicaieri in lume nu s-a distrus si furat pe timp de pace ca la noi si doar Siria are un numar de migranti mai mare ca romanii dar acolo e razboi.Uneori stau si ma intreb (insa fara sa gasesc raspuns) oare de ce a abandonat Dumnezeu pe romani prada criminalilor? cui foloseste daca aici nu va mai fi picior de roman pe aceste plaiuri(pentru ca cei care nu vor apuca sa emigreze vor muri de foame si exploatare crunta, decimati de strainii ce vor ocupa Romania)?Am o banuiala sinistra ca daca aici va fi al doilea Ierusalim el nu va mai fi pentru romani (decat daca ii vor pastra in cusca ca la gradina zoologica , cate 2-3 exemplare ca sa arate cine popula aceste teritorii in trecut).Cred ca am dreptate,se urmareste asiduu exterminarea romanilor in Romania, si nu, nu fabulez deloc, am luciditate maxima cand spun asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca UE se va destrama si, dupa cum se spune, nu mai este mult pana in acel moment. Multa lume zice ca Romania va fi protejata si asa este.

      Ștergere
    2. Doamne, facă-se voia Ta!
      Tu știi ce-i mai bine pentru noi, de Sus e cel mai bun văz...

      Ștergere
  8. Intunericul ne invaluie mintile. Pacat ca nu avem vointa de.a iesi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa promovam partea feminina, ca sunt pacifiste.si tin la unitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.47 da, uite la maria, ea vrea sa ne tina uniti in jurul psd-ului. Ei sa fure si noi sa platim!

      Ștergere
  10. APELUL UNUI ROMÂN DIN CANADA

    Eu am urmarit evoluţia drepturilor la homosexualii din Canada, și treaba stă cam așa: La început au zis ca ei nu vor absolut nimic, doar să fie acceptaţi. Au fost acceptaţi. După aia au vrut sa fie consideraţi oameni normali (nu oameni cu probleme psihologice, așa cum erau declaraţi ei în urmă cu 20 de ani). Au fost. Dupa aia au vrut o zi dedicată lor, Gay Parade. Au primit-o și pe asta. Dar o zi nu a fost de ajuns. Anul asta au avut o lună întreagă dedicată lor. Luna iunie. Steagurile curcubeu au fluturat timp de o lună pe toate instituțiile publice. Să nu mai zic câtă atenție li s-a oferit în mass media. După aceea au vrut drepturi, să se căsătorească și să aibă copii. Li s-a dat și asta. După aia au vrut ca niște copii inocenţi să înveţe la școli toate mizeriile pe care le fac ei (sex anal, oral), să înveţe de identitatea de gen. S-a făcut și asta. Anul acesta o Universitate creștină de avocaţi din Canada a fost dată în judecată de homosexuali pe motive de discriminare. Universitatea a pierdut procesul. Tot anul ăsta statul a înființat un program prin care ajută studenții să își găsească un loc de muncă pe timpul verii. Problema e că tu, companie, nu poţi participa la acest program decât dacă semnezi o hârtie potrivit căreia ești de acord să angajezi homosexualii. Prin urmare, statul canadian a fost dat în judecată de companiile care au valori creștine. Deci homosexualii au tratament special, încalcă toate drepturile celorlalți, și tot ei sunt victimele? Vă sugerez la cei care staţi în România, să nu faceţi nici un compromis. Nu cedaţi absolut deloc, nimic. Sunt și ei oameni, nu-i urâţi, nu-i bateţi, nu-i înjuraţi. Dar nu acceptaţi să vă calce în picioare valorile și principiile. E dreptul vostru să vă apărați valorile.

    https://www.aparatorul.md/homosexualii-au-tratament-special-incalca-toate-drepturile-celorlalti-si-tot-ei-sunt-victimele/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:38, este incredibil ceea ce ne spui aci! Cum de s-a permis sa se ajunga la asa ceva?! Cine, de ce si cui foloseste aceasta strategie de-a se acorda atatea privilegii acestei organizatii?!
      Hmm...
      Multumesc poentru aceste informatii aduse!

      Ștergere
    2. 17:59, citeste ce scrie si in acest link. Se urmareste intr-adevar o ingradire a libertatilor omului prin aceste facilitati acordata astora. Sa nu permitem in Romania ceea ce se intampla deja in alte tari.

      https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2018/09/20/drepturile-homosexualilor-scrisoare-deschisa-catre-politicieni-jurnalisti-si-sustinatorii-casatoriilor-homosexuale/

      Ștergere
  11. Agenda LGBT din Memorandumul secret de la Strasbourg semnat de tandemul Iohannis-Cioloș și cifra electoratului real

    http://www.justitiarul.ro/agenda-lgbt-din-memorandumul-secret-de-la-strasbourg-semnat-de-tandemul-iohannis-ciolos-si-cifra-electoratului-real/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Pentru a înțelege mai ușor de ce a fost boicotat și fraudat referendumul național pentru familia creștină formată din bărbat și femeie este necesar să fie cunoscut textul SUPER MEMORANDUMULUI adoptat la Strasbourg în perioada 25-29 iunie 2014 și intrat în vigoare de la 1 aprilie 2016. Din partea României a fost semnat textul acestui document (încă secret pentru Poporul Român) de către Președintele Klaus Werner Iohannis și premierul Dacian Julien Cioloș. Dintre numeroasele reforme cuprinse în acest document (în total 124) referitoare la Biserică, Învățământ, Sănătate, Armată, Administrație și Pensii am selectat următoarele cu privire la parteneriatele sexuale contra Religiei creștine:

      -„Începând cu data de 16 august 2016, vor intra în vigoare drepturile homosexualilor.”

      -„Începând cu data de 16 mai 2016, se va proceda la legalizarea căsătoriilor între homosexuali, a căsătoriilor între persoane de același sex și a înfierii de copii de către cuplurile homosexuale.”

      -„Începând de la data de 20 septembrie 2016, se va proceda la legalizarea homosexualității în cadrul instituțiilor de învățământ. În acest sens, în toate unitățile de învățământ se vor preda lecții referitoare la homosexualitate.”

      -„Începând cu data de 19 decembrie 2016, se vor înființa case de toleranță în apropierea unităților de învățământ de toate gradele, în întreaga Comunitate Europeană, precum și în interiorul cazărmilor militare.”

      -„Începând cu data de 22 decembrie 2017, se va permite pornografia infantilă pe internet, pentru copii cu vârste mai mari de 14 ani.”

      -„Începând cu data de 22 decembrie 2017, se vor preda, la toate nivelele, lecții de sex plătite, nu doar de către cadre didactice, ci chiar de angajate ale caselor de toleranță.”

      -„Începând cu data de 21 octombrie 2017, se vor încuviința convențiile de conviețuire în ceea ce-i privește pe homosexuali și la abrogarea caracterului obligatoriu al căsătoriei religioase și civile în întreaga Uniune Europeană.”

      -Începând cu data de 15 mai 2016, vor fi promovate cât mai multe proiecte de legi împotriva discriminării rasiale, care vor fi votate de toate parlamentele europene.”

      Sursa:
      http://www.justitiarul.ro/agenda-lgbt-din-memorandumul-secret-de-la-strasbourg-semnat-de-tandemul-iohannis-ciolos-si-cifra-electoratului-real/

      Ștergere
    2. 21.54 nu mai dezinforma lumea cu elucubratiile din justitiarul.ro! Informeaza-te cine detine ziarul inainte sa iei de bun tot ce scuipa un cretin!

      Ștergere
    3. 20:00, pana sa le numesti elucubatii mai bine informeaza-te.

      Ștergere
  12. http://www.justitiarul.ro/ce-nu-au-inteles-adeptii-boicotului-de-la-referendum/

    http://www.justitiarul.ro/s-au-demascat/

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu pot posta nici un comentariu:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim17.59, cum de s-a ajuns aici Ademenind oamenii precum soriceii spre cursa....cu putin,,cascaval ". Li se promit drepturi dar de fapt li se ingradesc libertatile..cine are ochi de vazut , sa vada . Nimeni nu striga ca sunt carciumi din 10 in 10 metri , dar se striga tare impotriva bisericii, cu sau fara prilej. Si s-a ajuns din cauza nepasarii ... ,,pentru ca raul sa triumfe, binele nu trebuie sa faca nimic" -precum romanii la referendum.

    RăspundețiȘtergere
  15. Trump a admis intr-un interviu recent ca Putin isi omoara adversarii,ca incalzirea globala e o ceritudine dar ca altele ar fi cauzele,iar China si Europa sint trecute la adversarele Americii.

    RăspundețiȘtergere
  16. SUNT ANONIM 5-acum 20-25 de ani vazatorul in duh parintele monah pe ca l-am cunoscut multi crestini spunea:EUROPA SE VA UNI DAR UNIREA NU VA DURA--iar in anii eceia nici nu se stia de unirea statelor-am mai scris si acum vreo 2 ani sanatate si pace in suflele si in lume

    RăspundețiȘtergere
  17. Predictii de la athos
    Italia si germania revin la regimuri naziste . Italia a picat prima . Urmeaza Germania . Apoi europa se destrama . Apoi vin rusii . Rusii pierd razboiul . Dar tot ce ii deasupra dunarii praf si cenusa . Bucurati-va ca pica UE
    ...... Nu o sa aiba cine sa va adune oasele ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02:15, nu vi se pare ca deja Germania e nazista cu baba Merkel la carma? Eu cred ca Da...

      Ștergere
  18. 20,oo 'cretinul' de care vorbesti, de la Justitiarul, numit MARIUS ALBIN a fost primul care in anul 2000 a scris despre casele luate cu fals de Iohanis si dovedite dupa 15 ani cu hotariri judecatoresti definitive.
    Intietate ce i-a fost recunoscuta si de Basescu-cel mai informat ,pe toate televiziunile.
    Dar Justitiarul a scris si de casele evreilor luate de el ca fiind ale germanilor,inclusiv constructii noi' facute' sub Ceausescu pentru care acum Lumea Justitiei a deschis actiune judecatoreasca pentru;'' abuz in serviciu,fals si uz de fals ,spalare de bani''.
    Ca sa nu mai vorbimi ca ''germano-afonii'' astia se dadeau germani ca sa-i asupreasca pe majoritarii romani si pentru avantaje de la habsburgi,inclusiv terenurile si munca iobagilor romani,de fapt ei sint luxemburghezi si valoni si nu se inteleleau intre ei dintr-un cartier in celalalt al Sibiului.
    Ca sa va fie mai clar uitati-va la fondatorii Sighisoarei care in Wikipedia scrie ca se pretindeau germani si copleteaza''- dar in realitate erau valoni'',.
    Dar adevarul istoric e mai profund si tot pe aceiasi pagina din Wikipedia se recunoaste ca Sighisoara era cunoscuta cu 1500 de ani mai inainte de venirea colonistilor , ca o cetate a romanilor.
    Asa ca inainte de a face pe alti 'cretini' mai si informeaza-te,altfel cine zice ala e.
    Si ATENTIE MARE la dezinformarile si trucurile politice germane ale 'germanului'' luxemburgez' ca va prosteste sa-l votati si a doua oara si va vinde cu TOT-ul .HA-HA-HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  19. Cit despre Referendumul cistigat de dezinformatorii platiti de afara prin germano-afoni si oportunistii maghiarizati este prima lor 'MARE'victorie in a submina IDENTITATEA crestina a poporului roman.
    Liber la SIDA,hepatite si serviciile de cabinete de masaj erotic pentru occidentali in Romania.HA-HA-HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  20. Boicotul a scos la lumina un tratat de la Strasbourg de acum citva ani se zice semnat in secret de Iohanis si Ciolos care contravine referendumului.
    De ce fac si tin lucruri ascunse alogenii astia care vor sa ne conduca precum mieii la taiere?
    Despre ambii se mai spune ca ar fi si cetateni straini ,unul german celalalt francez ,ambi au incalcat constitutia,deci au de ascuns multe lucruri.
    Dar romanii ,mai ales crestinii inca nu sau trezit sa-si aleaga un roman bun care sa-i conduca,iar astia joaca tontoroiu' peste noi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. Retragerea doamnei Angela Merkel reprezintă un risc pentru Uniunea Europeană!

    RăspundețiȘtergere