luni, 8 octombrie 2018

UN ATAC PREA SÂNGEROS ! CINE E SLAB DE FIRE ,SA NU SE UITE !



                              8 Octombrie 2018,ora 6,05 dimineata !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,aud glas poruncitor care striga asa:

                "Să terminăm cu ATROCITATILE !

Apoi un alt glas tremurand,spune asa:

                 Un ATAC sângeros.
             Cine e slab de Inger ,sa nu se uite !
            ATACUL este prea sângeros."

După care,glasul dispare.
Dragii mei,din nefericire,vom auzi de un groaznic ATAC SANGEROS !
Unde va avea loc acesta sau in ce context,eu nu cunosc dragii mei.
Atunci cand vom afla de acest ATAC cumplit fratilor,daca credeti ca nu va tine inima,mai bine sa nu va uitati la TV,sau Doamne fereste sa fi in jurul nostru.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI  ,ca sa nu ingaduie sa se intample asemenea ATROCITATI.
Sa ne ierte pentru ale noastre păcate, si sa ne ajute ca sa fim curati la inima si luminati la minte si la suflet.
Dragostea si Iubirea fata de Dumnezeu si fata de Aproapele nostru ,sa ne inconjoare trupul ,inima ,sufletul si-ntreaga noastra fiinta.
Numai asa suntem si vom fi demni de IUBIREA LUI HRISTOS si-a MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA,Amin.
       
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe


facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  







58 de comentarii:

  1. Maria Ghiorghiu
    16 minute
    “Cifrele sunt limpezi și fiecare le va folosi pentru a argumenta în felul ce-i convine. Am văzut deja reacția unor vectori de imagine aplaudând cu o mână și cu cealaltă postând pe facebook, sursa cea mai de preț a diseminării unei manipulări vrednice pentru o cauză politică adevărată.

    Ne-am testat și am ieșit pozitiv la ură și preconcepții, la greață prin privire la sexualitatea celuilalt, la mediocritate și vulgaritate, la incultură politică. Constat că cea mai boicotată ne-a ieșit conștiința. Unii din copiii creștini ai Bisericii mele au ieșit din abstracția boicotului. Alții, asemeni unor adolescenți care le știu pe toate, au spălat vase, au curățat cartofi, au făcut baie de aburi și au aplicat orice în încercarea de a-și trăi Duminica așa cum o fac mereu. De fapt, adepții boicotului nu au făcut decât ce fac mereu Duminica. Se afundă într-o credință personală și îl reduc pe Dumnezeu exact doar la ce cred ei că este, un Dumnezeu al oportunismului detailat până la aroma de cafea și fumul de țigară. Nespălații pe creier au acuzat spălații. Acuzele lor dovedesc că sunt mult mai grave fisurile din conștiința noastră decât simpla provocare și menținere a unui boicot. Motivarea, construcția unei atitudini neloiale pentru cultura democratică a fiecărei persoane implicate în procesul gândirii nu a contat și nici nu va mai conta deloc. Par că și-au anulat apartenența la Biserica Ortodoxă, și probabil că vor face un spectacol media din asta, o serie de personalități culturale, media, de scenă ori film, membri ai colectivului larg al divertismentului românesc. Acesta este cel mai mare câștig al Referendumului, probabil, identificarea unei majorități declarativ creștine care nu știe Crezul. Bine că nu au avut azi de mers la vreun Botez ori Cununie… Cum ar fi rezonat cu ceea ce scrie Crezul mintea lor născocitoare și hrănită din profunzimile boicotului. Un boicot care folosește exact aceluia pe care acuzau că-l slujim ceilalți, votanții. Liderul unui partid care a promis un Referendum și l-a dat, a promis UE un Nu și l-a oferit, a dovedit încă o dată că știe mai mult decât autointitulații politicieni că politica se înrudește, temeinic și pentru mine definitiv, cu cea mai veche meserie din lume – cum le place să zică.

    Unii se întrebau dimineața cât a crescut peste noapte procentul de participare. Nu, creștinii României nu v-au provocat la un exercițiu de hoție cum v-ați obișnuit și cum jurați că va fi și acesta. Nu boicotul vostru și nici pompieristicii observatori ai unor partide au făcut să fie corectă participarea la Referendum. Cum mai pot crede eu în obiectivitatea unui partid și ai observatorilor lui când de la început au acuzat de fraudă un act în a cărui organizare nu creștinii și nici ceilalți, votanții, sunt implicați? Unde mai pui că la nivel local, același partid, i-a dăruit voturile câștigate de un candidat al său membrului unui partid de la putere prin redistribuire, socotind aceasta moralitatea întruchipată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continuare:

      Pe bune, ca votant n-ar fi trebuit să mă întrebe dacă vreau să le ofer celuilalt, dacă nu cumva ceva mai mult decât o obligație m-a făcut să dăruiesc votul omului lor? De fapt, înțeleg acum că nici nu contează. Votăm, boicotăm ori amerizăm pe lacuri de gudron toxic, credem că ținem de același neam, de aceeași populație matură și gata să mergem mai departe în vot. Cred că de fapt facem parte din Neamul cel mai ciudat al Planetei numită democrație. Neamul lu’ Boicot. Că de fapt ați testat pe noi noua baterie de voturi, alcătuită științific din manipulare-minciună-boicot. V-a ieșit. Se dovedește, a câta oară, că nu ne cunoașteți și că în încercarea de a descoperi un adevăr, unii dintre noi chiar sunt gata de orice anulare de sine. Voi puneți-vă în valoare, creați-vă omul nou- al politicii corecte- suntem aici în calitate de martori că tot ce-am spus, prin voci oficiale, se va împlini întocmai.

      Duminica e pe sfârșite. Poate că nici nu va mai fi niciodată o Duminică reală. Nu, n-am să mă mai gândesc în timpul Liturghiei cum vă boicotați sufletele, m-am dezlipit de această datorie. Știu. Nu mi-ați cerut-o niciodată, dar mi-au trebuit zilele acestea să înțeleg. De fapt nu ați cerut Bisericii nimic. Ea v-a oferit mereu, ca o îndrăgostită, iubitului ei – sau, mă rog, definiți cum vreți cuplul, e liber – tot ceea ce ținea de boicotarea răului din voi, din viețile voastre. Nici măcar nu mai e nevoie să ne prefacem de-acum. Știm fiecare încotro ne îndreptăm privirile, care este drapelul sub care slujim. Criza de lideri politici amendată, insistența timp de 30 de ani pe toate greșelile reale ori închipuite ale oamenilor din Biserică și mai nou din tot ce o mărturisește, utilizarea diasporei pe post de marotă a politicii liberale până când s-a dovedit prea legată de cultura de Acasă ca să nu înțeleagă cultura Înstrăinării în care trăiește și multe, multe altele, sunt motivul unor procente mici, dar importante.

      De azi creștinismul românesc a intrat în minoritate! Cerem să fim tratați ca atare! Iar prima cerere, rețineți, este aceea că familia este alcătuită din bărbat și femeie. Nu, nu pentru că un Cod Civil, care va fi diluat în 3 ore într-un Parlament dezorientat, va mai scrie sau nu că vorbim despre aceasta în chip moral, ci pentru că oricât de multă hârtie învelește cadavrul ciopârțit al anatomiei umane, ea rămâne legată de bărbat și femeie.

      Ne-am boicotat, nu o dată, de-a lungul istoriei, am ajuns performanța teribilă de a ne boicota de noi înșine, de propria natură și naturalețe. Crucile din cimitire vor spune, cândva, arheologilor viitorului că și în acest Neam au trăit familii. Dacă nu ne-om boicota cimitirele, transformându-le grabnic în autostrăzi.”

      Sursa: www.tribuna.ro

      Ștergere
  2. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=16

    RăspundețiȘtergere
  3. Am trāit atâtia ani cu iluzia cā suntem 80% ortodocsi,din pācate suntem numai 20%....mare pācat!
    Dumnezeu sā ne ierte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest referendum a fost un test al credintei in Dumnezeu pe care poporul roman l-a picat. Vai acestui popor neascultator si aplecat cu inima asupra celor necurate din Sodoma, care a uitat de Dumnezeu si si-a intors privirea catre cel Necurat, nesocotind Porunca Divina.

      +++

      "Grea suferinta sta sa vina asupra romanilor. Cu lacrimi si durere se vor uita peste aceasta zi a cercetării in care au preferat sa stea acasa. Au vrut spitale? Spitale vor avea, dar si boli multe. Au vrut drumuri? Drumuri vor avea, dar nu vor avea unde sa fuga de mania Lui Dumnezeu. Au vrut scoli? Scoli vor avea unde copiilor lor li se vor indesa pe gat din frageda pruncie toate spurcaciunile sodomiei....si astea in locul orelor de religie. Au plans copiii ce se culca flamanzi....saturati vor fi acei copii de toti sodomitii veniti la vanatoare de prospaturi in biata noastra tara. Vai tie, neam care ai vandut azi legea Lui Dumnezeu pentru legea satanei. Aceea o vei avea si va stapani peste tine, te va robi si te va incatusa. Amarnic vei plange nepasarea ta din aceasta zi. Pentru ca somnul ratiunii tale astazi a zamislit si a nascut monstri."

      Ștergere
  4. Of doamna Maria aproape ca sunt sa ma duc undeva in munti di s-a nu mai vad si sa nu mai aud nimic.
    Mare dreptate va dau.
    Referitor la mesajul de azi glasul zice
    Hai sa terminam cu atrocitatile.
    Poate peste ei vine ceva ei fac atrocitatile nu noi oamenii care ne ducem amarul de azi pe maine.
    Doamna Maria sunt atat de dezamagita in cat nu mai zic nimic la cei care parasesc aceasta tara.
    Ma rog la Bunul Dumnezeu s-a nu ne paraseasca atumci va fi vai de noi.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Marioara surioara,te iubesc si pe toti care te-aurmat aratínd ca sunt ai. Lui. Iísus. Hristos. Asta íi. Biserica. Vie. Despre morti,tot ce merita la judecata personala!Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine vorbește acești hulpavi în sutană prinși și dovediți ca homosexuali prinși și dovediți ca hoți și șpăgari această plagă BOR căreia societatea i-a întors spatele că nu le mai rabdă fariseismul. Ați ajuns să vă ascundeți de popor nelegiuirile în spatele lui Iisus veți plăti voi BOR căci ați făcut din templul lui Dumnezeu o casă a nelegiuirii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:33, deci, Dumnezeu ne spune ca este un pacat sodomia, iar romanii in loc sa mearga sa taie aceasta buruiana otravitoare de la radacina au stat pasivi. Nu BOR iti spune ca sodomia este un pacat ci chiar Insusi Dumnezeu. Cei mai multi romani, in acest week-end, au sters pe jos cu Cuvantul lui Dumnezeu si au ales calea Satanei.

      Ștergere
  7. N-au iesit taranii la vot !!!
    Au fost doar 1,7 milioane ... Poate "Coalitia pt familie" n-a avut sa le dea ulei si zahar, galeti si cizme de cauciuc ... P'astea le are doar PSD-ul ca ei au furat de-au rupt si nici nu i-a indemnat la vot ...
    De preoti si biserica nu mai asculta secaturile care traiess la tara ...nu le mai spun tarani ! Nu merita !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sint aceeasi hominizi pe care-i vezi in birt, la inundatii, atunci cind apa e pina la briu ...

      Ștergere
    2. 14:47, de ce stai sa te bazezi pe tarani? Dar orasenii ce au facut? Ce au ales sa faca? Au stiut prea bine pentru ce este organizat referendumul acesta si au ales sa faca orice altceva multi dintre ei decat sa mearga la vot. Dar sunt atei cei mai multi. Asta este, din pacate.

      Ștergere
    3. Anonim 14:47
      Secătură ești tu , nu mai jigni .

      Ștergere
    4. Anonim 8 octombrie 2018, 18:03

      Da' ce-or fi ???
      Nu mai au nimic in mintea si in sufletul lor ... si nu cred c-au avut ceva vreodata !

      Ștergere
    5. 21:46, dar tu ce-i fi? Te crezi mare si tare?

      Ștergere
    6. TARANII ROMANI nu pot sa-i judec aspru si nici Dumnezeu nu cred ca e suparat pe TARANII ROMANI.
      De ce ?...pentru ca cei bogati nu cred in foamea celor saraci
      Inainte de UE , se descurcau cu un cal+caruta,un tractor
      pentru gospodaria lor,animale pe langa casa,un porc ptr
      hrana familiei,mici fabricute-uzine-mine unde sa lucreze
      Astazi , la cat de bolnavi,saraci,lipsiti de ajutorul
      copiilor plecati in alte tari, fara doctori-spitale
      azile-medicamente,fara locuri de munca,transport etc
      Nu-i mai judecati gresit pe majoritatea taranilor(si nu e vorba de o galeata+un zahar+un ulei.
      De judecat sunt cei care au profitat de-alungul anilor
      de acest popor roman - de aceasta tara.

      Ștergere
  8. http://profetieavertisment.ro/mesaje/642/rationamentul-uman-este-lipsit-de-sens-cand-incercati-sa-definiti-viata-vesnica/

    RăspundețiȘtergere
  9. Cei care ne conduc probabil au avut un interes ca cei mai mulți cetățeni să nu înțeleaga mesajul trebuia ca intresare de pe buletinul de vot sa fie mai clara Respec doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:00, romanii au inteles prea bine pentru ce a fost organizat referendumul, dar nu au vrut sa iasa la vot. Majoritatea au un TV in casa, chiar si la tara.
      Legat de buletinul de vot, nu se putea formula altfel intrebarea caci continutul obligatoriu al acesteia este prevazut in Legea privind organizarea si desfasurarea Referendumului nr. 3/2000 la art.7, alin (1).

      Art. 7.
      (1) Cetățenii care participă la referendum au dreptul să se pronunțe prin "DA" sau "NU" la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: "Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament"

      Ștergere
  10. Europa - care vrea sa ne integram https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2018/10/08/de-ce-psd-nu-s-a-implicat-in-sustinerea-referendumului-de-frica-cui/

    RăspundețiȘtergere
  11. Azi am discutat mult cu doi minoritari din Bungard-Sibiu,din care unul din ei la nici 36 de ani are 9 copii dar ce e mai curios ca e casatorit in acelasi timp cu doua femei,cu prima are 5 copii iar cu a doua 4 deocamdata,Sotiile desi au case diferite stiu una de cealalta si ambele cu sotul ies duminica la iarba verde si gratare'Deci tot Sibiul e 'fruncea' la rautati/.

    RăspundețiȘtergere
  12. Una vorbeam la televizor si alta scriam pe buletinul de vot.Romanii s-au saturat de promo9varea pe ascuns e legilor la pachet.Asta afacut parte din manipulare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre ce legi la pachet tot vorbesti 19:49? Este aiurea ce precizezi, caci Referendumul a avut doar o singura tema, anume sa spunem DA sau NU pentru Familia Crestina, cea formata dintre un barbat si o femeie asa cum Dumnezeu a lasat. Atat.

      Ștergere
    2. Din cauza faptului ca intrebarea pusa la referendum nu era clara s-au putut face multe manipulari ...

      Ștergere
  13. Faptul ca nu a iesit lumea sa voteze la referendum, nu ne da nimeni niciun drept sa i judecam sau sa i jignim, fiecare cum le dicteaza constiinta. Mai bine sa ne rugam de sanatate si pt pacatele care le facem, cu vorba si cu fapta, constient sau inconstient !!! Faptul ca i judecati pe cei care n au iesit la vot, nu va fac mai buni crestini sau mai ortodoxi( cum spun unii pe aici) ca cei care n au iesit. Fratilor, cand deschideti gura si ii judecati este un mare pacat. Oare de ce mare Duhovnic al Romaniei, parintele Arsenie Boca spunea, cel mai mare post al omului este postul limbii si al gandului sa aiba grija la ce gandeste si ce vorbe scoate pe gura. Deci voi cei care va credeti fara de pacat si ca mergeti pe biserici( am vazut multa lume mergand la biserica doar de fatada) nu sunteti mai presus de cei care n au iesit la vot...toti sunteti la fel ca ei. Sa va dea Domnul si Maicuta Domnului sanatate, intelepciune si luminarea capetelor care le aveti pe umeri !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:41,bine ai scris,bravo!

      Ștergere
    2. 21:41, nu-i judeca nimeni, doar ca prin atitudinea lor au permis sa intre in Romania, legiferarea sodomiei, ceea ce nu este in armonie cu legile divine si cu Dumnezeu. Iar din cauza asta noi toti vom suferi.

      Ștergere
    3. 21:41Daca ar fi fost acum pr Arsenie Boca primul ar fi iesit.Pt sanatatea ta si pt iertarea de pacate stii sa ceri de la Domnul dar cand a fost vorba sa-l sprijini ,sa aperi cuvantul Sau si viitorul copiilor su nepotilor tai , nu ai vrut sa votezi.Nu stiti decat sa cereti.Sa va fie rusine fatarnicilor si tradatorilor!Din cauza nepasarii voastre" iubita"UE va impune guvernului legile satanei! Voi sa dati socoteala in fata lui Dumnezeu si pe voi sa cada pedeapsa lui Dumnezeu!

      Ștergere
    4. 21:41Daca ar fi fost acum pr Arsenie Boca primul ar fi iesit la Vot .Pt sanatatea ta si pt iertarea de pacate stii sa ceri de la Domnul dar cand a fost
      vorba sa-l sprijini ,sa aperi cuvantul Sau
      si viitorul copiilor su nepotilor tai , nu ai
      vrut sa votezi.Nu stiti decat sa cereti.Sa
      va fie rusine fatarnicilor si
      tradatorilor!Din cauza nepasarii voastre"
      iubita"UE va impune guvernului legile
      satanei! Voi sa dati socoteala in fata lui
      Dumnezeu si pe voi sa cada pedeapsa
      lui Dumnezeu!

      Ștergere
    5. 16.06 nu au permis nimanui nimic. Totul va fi ca si pana acum, nu se schimba nimic INSA, PSD-ALDE vor introduce parteneriatul civil deci? Cine e de vina, poporul sau PSD-ALDE?

      Ștergere
    6. 01:21, esti scurt la intelegere. PSD+ALDE nu este parlamentul. Iar Parlamentul nu are ce sa mai faca atata timp cat romanii au ales la Referendum sodomia iar UE asteapta masuri in directia aceasta. Nu mai poate sa se opuna Parlamentul ci va trebui sa respecte vointa populara, caci Parlamentul a fost ales de popor. Altfel vom fi acuzati de UE ca in Romania nu sunt respectate principiile democratiei.

      Ștergere
    7. Anonim10 octombrie 2018, 01:21

      Nu prea iti merge titirezu , daca poporul a ales sodomia parlamentul respecta vointa poporului ... ai inteles bre ?

      Ștergere
  14. Homosexualitatea de-a lungul istoriei

    Unele atitudini moderne referitoare la homosexualitate au la bază considerente religioase, „morale”, prejudecăți, stereotipuri și ură. Această discriminare este cauzată de credința că este normal să fii heterosexual și anormal să fii homosexual. Astfel de atitudini au variat de-a lungul istoriei și chiar dacă în anumite părți ale lumii este considerată legală căsătoria între persoane de același sex precum și adopția unui copil, în altele homosexualitatea se pedepsește cu închisoarea pe viață, cum este cazul Ugandei.

    „În ultima sută de ani, oamenii au definit homosexualitatea ca o preferință sexuală (asemănătoare unei preferințe pentru vinul alb în locul celui roșu), ca un dar din partea zeilor care îi oferă unei persoane înțelepciune și puteri de vindecare, ca un păcat înfiorător, o boală mentală sau pur și simplu un element al diversității umane.” (Mondimore, 1996). Același autor ne spune că termenul „homosexualitate” nu a existat înainte de anul 1869 când a apărut într-un pamflet de forma unei scrisori deschise către ministrul justiției din Germania. Autorul pamfletului, Karl Maria Kertbeny a fost unul dintre scriitorii care a militat împotriva legilor care condamnau „sodomia”, începând să dezvolte conceptul de orientare sexuală. Ideea că atracția sexuală față de persoane de același gen este o trăsătură inerentă a personalității cuiva și imposibil de a fi schimbată era relativ nouă. Însă homosexualitatea a existat dintotdeauna, chiar înainte de existența acestui cuvânt.

    „Homosexualitatea în sine este un fapt de viaţă, un fapt social. Comportamentul sexual în sine nu este un comportament deviant. Societatea este aceea care, în raport cu o multitudine de criterii, care ţin de sexul şi vârsta persoanei, de preceptele religioase şi morale existente în cadrul acesteia la un moment dat, de interesele anumitor grupuri şi instituţii sociale etc., îl califică drept o formă potrivită sau nepotrivită a sexualităţii umane. Societatea este aceea care face din comportamentul homosexual un comportament deviant. Homosexualitatea, la fel ca multe alte forme ale comportamentului uman, nu este inerent deviantă; ea devine o formă a comportamentului deviant ca rezultat al unui complex proces social care o defineşte astfel. Atât atitudinile publice de antipatie, homofobie, ostilitate ori intoleranţă faţă de comportamentele homosexuale, cât şi represiunea legală a acestora nu reprezintă altceva decât o consecinţă a calificării lor drept acte deviante de către societate. Aşa se face că, în cultura occidentală, homosexualitatea a devenit o conduită stigmatizată, sever condamnată social şi legal în diferite perioade de timp.” (Vlăduț, 2004)

    În America precolumbiană, persoanele care aveau o orientare sexuală diferită de a majorității primeau un statut special, uneori unul privilegiat, alteori nu. La azteci și israeliți ceea ce conta era reproducerea sexuală, orice altă formă de exprimare a sexualității fiind interzisă și pedepsită.

    În unele societăți precum Grecia antică, genul unui partener sexual era mult mai puțin important decât alte atribute precum statutul social ori vârsta. În acest caz, homosexualitatea era privită ca fiind o conduită normală, obișnuită, legitimă, fiind considerată chiar o formă de iubire superioară heterosexualităţii, neatrăgând atenția cu nimic, așadar nu era nevoie să fie găsit un termen specific pentru a o descrie.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ulterior, „antichitatea târzie a marcat o cotitură decisivă în concepţiile şi în practicile sexualităţii în Occident. După perioada greco-latină, când sexualitatea, plăcerea trupească sunt valori pozitive şi când domneşte o mare libertate sexuală, se instituie o condamnare generală a sexualităţii şi o reglementare strictă a exercitării ei. Principalul agent al acestei bruşte schimbări este creştinismul” (Vlăduț, 2004 apud Jacques Le Goff, 1981)

    În Evul Mediu homosexualii erau considerați a fi periculoși, păcătoși, inamici politici, eretici, bolnavi mental, „scursuri” ale societății, criminali. Biserica a sancționat sever acest gen de conduită, dogmele sale devenind legi prin care homosexualitatea era considerată un delict extrem de grav și pedepsită drastic – prin ardere pe rug, castrare, spânzurare de organele genitale, moarte. În Epoca Renașterii lucrurile au rămas neschimbate, însă Iluminismul a adus, spre sfârșitul acestei perioade, o mai mare toleranță.

    În a doua jumătate a secolului XX încep să se producă schimbări importante în privința atitudinilor legate de homosexualitate odată cu adoptarea anumitor documente internaționale precum: Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale, Pactul internaţional cu privire la drepturile civile şi politice, Recomandarea nr. 924, Despre discriminarea homosexualilor adoptată de Consiliul Europei.

    Deși pe parcursul umanității au fost făcute progrese considerabile în privința atitudinilor sociale și politice referitoare la homosexualitate, într-un fel putem spune că suntem abia la început. Mulți oameni nu cunosc cele mai elementare noțiuni care explică acest fenomen, însă își impun propriile opinii personale ca și cum ar fi adevăruri științifice, încercând să îi convingă și pe ceilalți cât de multă dreptate au, mizând pe vulnerabilitățile celor care se tem de Iad, sau celor mai puțin cunoscători.

    Înainte de toate, cred că este necesar să înțelegem mai bine ce înseamnă orientare sexuală și care sunt cauzele pentru care cineva este sau nu este heterosexual.

    Ce este orientarea sexuală?

    Orientarea sexuală se referă la atracția sexuală resimțită față de o persoană de același sex, o persoană de sex opus sau față de ambele sexe. Aceasta trebuie să fie diferențiată de alte aspecte ale sexualității precum sexul biologic, identitatea de gen (sentimentul de a aparține unui gen sau altul în ciuda sexului biologic) sau rolurilor de gen (normele culturale referitoare la comportamentul masculin versus cel feminin).

    În prezent cei mai mulți dintre cercetători sunt de acord că orientarea sexuală a unei persoane este rezultatul interacțiunii unor factori complecși – biologici, precum influențele ereditare, hormonale și prenatale; cognitivi și de mediu. Orientarea sexuală se formează la o vârstă fragedă și nu poate fi schimbată, nu este o alegere voită. Copiii nu își pot cunoaște orientarea sexuală până când nu încep să simtă atracție sexuală față de același sex sau față de sexul opus. Acest lucru se întâmplă în medie în jurul vârstei de zece ani.

    Atitudinile sociale și politice referitoare la o anumită orientare sexuală sunt influențate de credințele despre cauzele acelei orientări sexuale. Cei care au atitudini pozitive (de ex., că nu este nimic greșit în homosexualitate sau exprimarea ei) tind să creadă că orientarea sexuală nu depinde de factori sociali, că este ceva cu care te naști. Cei care au atitudini negative (de ex., că homosexualitatea este indezirabilă sau imorală și că societatea ar trebui să împiedice exprimarea ei) cred că homosexualitatea are cauze sociale, că este „contagioasă” și că se poate răspândi prin „recrutarea” altora și influențarea lor să devină homosexuali (de parcă acest lucru ar fi posibil), prin acceptarea morală și legală a comportamentului homosexual.

    Nimeni nu își schimbă orientarea sexuală devenind homosexual pentru că vede în jur astfel de exemple. Nimeni nu poate fi „recrutat”.

    RăspundețiȘtergere
  16. Însă, dacă societatea acceptă acest lucru ca pe ceva normal, dacă nu mai există legi sau atitudini care să o incrimineze, cu siguranță cei care se ascund vor înceta să mai facă asta. În acest caz, nu putem spune că numărul homosexualilor crește pentru că societatea încetează represaliile și discriminarea, ci pentru că acum acești oameni nu mai au de ce să se ascundă, de ce să se ferească și își recunosc și își manifestă sexualitatea.

    Cele mai plauzibile ipoteze din punct de vedere științific sunt greu de testat. Cu toate acestea, există mult mai multe dovezi care să susțină că orientarea sexuală nu depinde de factori sociali, ci de factori biologici. (Bailey și colab., 2016).

    Studii recente merg înspre o direcție nouă, arătând spre exemplu că orientarea sexuală este influențată de procese epigenetice. Aceste procese includ modificări chimice ale genomului dar nu ale unei structuri de bază ale ADN-ului (LeVay, 2017)

    Este homosexualitatea o boală?

    Oamenii de știință au început să studieze comportamentele sexuale, însă, fără a verifica validitatea premiselor, s-au străduit să caute o patologie care presupuneau că se ascunde în spatele acestei „boli”. Așadar, în viziunea asupra homosexualității a fost integrat și conceptul de „boală”, nemaifiind privită doar ca pe un păcat capital, așa cum susținea și încă susține Biserica. Această schimbare de perspectivă a fost considerată una pozitivă, evolutivă, deoarece o persoană „bolnavă” este mai greu de condamnat decât un „păcătos” și un „criminal”. Cu toate acestea, definirea homosexualității ca o boală psihică nu a făcut altceva decât să perpetueze stigmatul.

    Carl Friedrich Westphal, psihiatru german, a introdus în anul 1870 termenul de „sentiment sexual contrar” (contrary sexual feeling) publicând un articol în care vorbea despre două cazuri ale sale pe care le avea sub observație. Acest articol este considerat prima lucrare medicală în care se discută despre ceea ce acum se numește homosexualitate.

    Richard von Krafft-Ebing, preluând conceptul de „sentiment sexual contrar” scrie într-un articol din 1877 că atracția sexuală față de același gen este cauzată de o afecțiune care are legătură cu formarea constituției fizice la un nivel incipient, un mixt între trăsături feminine și masculine, și că asta duce la degenerarea sistemului nervos central. În 1901, cu un an înaintea morții sale, declară că homosexualitatea nu este o boală, ci mai degrabă o anomalie. Lucrările sale influențează domeniul psihiatriei zeci de ani de acum încolo.

    Marc-André Raffalovich publică în 1896 o carte în care încadrează homosexualitatea în spectrul normalității comportamentului sexual.

    Paul Näcke, de asemenea psihiatru german, scrie într-un articol din 1910 că atracția sexuală față de același gen poate fi considerată cel mult anormală, dar cu siguranță nu o boală sau o degenerare.

    Havelock Ellis concluzionează în volumul său „Psihologia sexului” din 1933 că homosexualitatea este o anomalie congenitală care se poate numi patologică, dacă patologia este nu știința bolilor, ci a anomaliilor, așa că o persoană homosexuală este la fel de sănătoasă ca una daltonistă.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sigmund Freud consideră că toți oamenii se nasc bisexuali și că devin homosexuali sau heterosexuali în funcție de anumiți factori care le condiționează dezvoltarea, de interacțiunea cu părinții sau alte persoane. Freud este de acord cu Ellis că orientarea homosexuală nu ar trebui considerată o formă patologică. Psihanaliștii care i-au urmat nu au împărtășit însă punctul lui de vedere. Sandor Rado a privit homosexualitatea ca pe o evitare fobică a sexului opus cauzată de interdicții parentale privind sexualitatea în perioada copilăriei. Paul Friedman și Edmund Bergler considerau necesară terapia pentru „vindecarea” celor care suferă de această boală iar vizunea lor era împotriva homosexualității.

    Chiar dacă teroriile psihanalitice au avut influențe considerabile în domeniul psihiatriei, acestea nu au trecut printr-un proces empiric riguros de testare, ci erau bazate pe observațiile clinice ale analiștilor față de anumite persoane despre care știau deja că sunt homosexuale, fapt ce a influențat validitatea lor. În plus, pacienții observați se aflau deja sub îngrijire psihiatrică, așa încât nu puteau fi considerați reprezentativi pentru populația generală

    Homosexualitatea apare ca „deviere sexuală” în DSM-I (1952) și în DSM-II (1968) iar începând cu anul 1973 nu mai este considerată o boală fiind eliminată din DSM. Problema homosexualității rămâne touși controversată în cadrul Asociației Americane de Psihiatrie astfel încât în DSM-III (1980) este încadrată sub denumirea de „homosexualitate ego-distonică” referindu-se la acele persoane care sunt nefericite cu condiția lor, însă în același timp nu au dorințe heterosexuale. În anul 1987 homosexualitatea este eliminată în totalitate din DSM-III-R.

    Asociația Americană de Psihologie susține demersul Asociației Americane de Psihiatrie de a elimina complet homosexualitatea din DSM și descurajează orice fel de discriminare susținând că „psihologii, psihiatrii și alți profesioniști din domeniul sănătății psihice sunt de acord cu faptul că homosexualitatea nu este o boală, o tulburare mentală sau o problemă emoțională. Peste 35 de ani de cercetare științifică demonstrează că homosexualitatea nu este asociată cu vreo tulburare mentală, emoțională ori cu probleme sociale.Homosexualitatea a fost considerată odată o boală pentru că profesioniștii din domeniul sănătății mentale dar și societatea au avut informații eronate a căror validitate a fost compromisă (biased information). În trecut, studiile asupra persoanelor gay, lesbiene sau bisexuale îi vizau doar pe aceia care se aflau deja sub observație psihiatrică, compromițând astfel rezultatele. Când cercetătorii au început să examineze datele obținute de la cei care nu se aflau sub o formă sau alta de terapie, ideea că homosexualitatea este o boală mentală s-a dovedit cât de curând a fi neadevărată.”

    Pot fi persoanele homosexuale niște părinți buni?

    Este important de înțeles faptul că orientarea sexuală a părintelui nu dictează orientarea sexuală a copilului. Copiii părinților homosexuali au la fel de multe șanse ca și cei care cresc în familii heterosexuale să aibă o orientare de tip homosexual (Allen & Burrell, 2002). În plus, a fi sau nu un părinte bun nu ține de orientarea sexuală, ci de alți factori mult mai importanți. A crede că o persoană homosexuală nu poate fi un părinte bun doar din acest motiv este o idee bazată pe multitudinea de prejudecăți și credințe iraționale dominante în societate.

    RăspundețiȘtergere
  18. Asociația Americană de Psihologie arată că în urma studiilor efectuate pe grupuri de copii crescuți de părinți homosexuali versus copii crescuți de părinți heterosexuali nu au fost găsite dovezi care să ateste diferențe în dezvoltarea lor privind inteligența, adaptarea socială, adaptarea psihologică și relațiile interpersonale. Patterson (1992) demonstrează același lucru – că nu există diferențe semnificative din punct de vedere statistic între aceste două grupuri de copii la nivel de abilități sociale, sănătate mentală sau adaptare.

    Câteva concluzii

    Homosexualii au fost marginalizați, persecutați, exilați, închiși și omorâți de-a lungul timpului. Ura și stigmatizarea îndreptate împotriva lor îi determină pe mulți dintre ei să se confrunte cu o criză a identității – se ascund, le este rușine cu cine sunt, nu se pot accepta, se simt vinovați, rușinați ori își poartă rănile emoționale vreme de mulți, mulți ani.

    Ura față de homosexuali este irațională și nejustificată. Discriminarea, intoleranța și stigmatizarea încă există, represalii legale încă există, agresivitate și violență încă există, privarea de anumite drepturi încă există. Înainte de a ne defini calitatea și valoarea umană în funcție de orientarea noastră sexuală, apartenența la o anumită etnie, rasă ori religie ar fi bine să o definim mai degrabă în funcție de felul în care suntem noi ca oameni, indiferent de toate aceste aspecte.

    Nu este nimic rușinos, imoral sau de condamnat în ceea ce privește homosexualitatea. Ceea ce este într-adevăr problematic este faptul că după atâția sute de ani de evoluție și descoperiri științifice, mulți oameni sunt încă tributari unei gândiri învechite, care se află în profundă disonanță cu timpurile în care trăim.

    În încheiere doresc să mai spun un singur lucru. Prin ceea ce gândim, înfăptuim și legiferăm ar fi normal să urmărim evoluția, nu regresul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:45, concluziile tale sunt cele lumesti. Dumnezeu ne spune clar ca sodomia este un pacat. Eu aleg sa-L cred pe Dumnezeu, caci Intelepciunea Lui este calea care duce spre lucruri sanatoase nu "intelepciunea" oamenilor care au tot felul de interese si care se lasa purtati de demonii lui Satana.
      Dumnezeu sa te lumineze si sa alegi sa urmezi Calea Sa nu a celui necurat! Caci povata dumnezeiasca este viata pentru cel ce o asculta si o ia in inima sa iar poavata necuratului inselare este.

      Psalmul 1

      1.Fericit bărbatul, care n-a umblat în sfatul necredincioşilor şi în calea păcătoşilor nu a stat şi pe scaunul hulitorilor n-a şezut;
      2.Ci în legea Domnului e voia lui şi la legea Lui va cugeta ziua şi noaptea.
      3.Şi va fi ca un pom răsădit lângă izvoarele apelor, care rodul său va da la vremea sa şi frunza lui nu va cădea şi toate câte va face vor spori.
      4.Nu sunt aşa necredincioşii, nu sunt aşa! Ci ca praful ce-l spulberă vântul de pe faţa pământului.
      5.De aceea nu se vor ridica necredincioşii la judecată, nici păcătoşii în sfatul drepţilor.
      6.Că ştie Domnul calea drepţilor, iar calea necredincioşilor va pieri.

      Ștergere
    2. 21:45Homosexualii reprezinta o grupare de umanoizi nu oameni pt ca a fi OM inseamna sa fii una cu Iisus-Om si Dumnezeu ori Duhul lui Iisus nu suporta spurcaciunea sodomiei si deci acesti indivizi sunt umanoizi(mesaj transmis de Maica Domnului ) si sunt pedepsiti de Dumnezeu pt desfranarea lor(Sf Evanghelie -Romani cap 1/21-27).

      Ștergere
    3. Cel mai mare DUȘMAN și URĂTOR de HOMOSEXUALI și LGBT este ÎNSUȘI DUMNEZEU TATĂL NOSTRU.În cele 10 porunci,ne-a transmis ce avem voie si ce nu.Clar?
      Nu există nici o scuză omenească,nici măcar "toleranța creștină"și "nediscriminarea",drept motiv pentru admiterea "normalității" homosexualilor,atunci când însuși Dumnezeu Tatăl e împotrivă! Toate"studiile"făcute de OM,științifice,psihologice sau de orice fel,care "explică"normalitatea acestei practici anormale,și care ne îndeamnă să-i acceptăm pe cei ce o practică,(ptr că altfel am deveni intoleranți cu minoritățile)sunt satanice!.Provin de la oameni,nu de la Dumnezeu.De la oameni îndoctrinați satanic de către o știință falsă(chiar fără știrea lor),ca cel de mai sus,care ne îndeamnă pe șleau să-i acceptăm cu bratele deschise.Depinde de fiecare dintre noi dacă acceptăm sau nu.Un partener bărbat care se crede femeie,dintr-un cuplu homosexual,rămăne pănă la moarte TOT BĂRBAT,oricăte operații de schimbare de sex ar face,sau oricăt de "feminin"ar fi creierul,psihicul și credința sa.Asta,deoarece,toate trilioanele de celule din care este alcătuit trupul său,au cromozomii XY de bărbat și sunt CELULE de TIP BĂRBĂTESC.Pt.a fi femeie, ar trebui să schimbe ADN-ul tuturor celulelor care îl alcatuiesc în ADN de femeie cu doi cromozomi XX,deci toate celule trebuie să fie de TIP FEMEIESC.Sexul e dat genetic de cromozomii sexuali.Toate schimbarile de sex "înăscute"sunt boli psihice sau spirituale-omul se lasă ispitit și pradă simțurilor,lăsănd judecata de o parte-și pot fi tratate.Dar Dracul nu vrea!Așa că,a îndepărtat toți geneticienii de elită ai lumii(unii au fost"sinuciși")și i-a promovat pe cei devianți,ca fiind "farul" de găndire al omenirii,care prin teoriile lor,au descoperit(vai Doamne)ce normali sunt sodomitii,necrofilii,pedofilii,etc.Apoi au îndepărtat din DMS(lista bolilor omenești)boala numită"deviatie sexuală".Apoi s-a dat bătălia ptr acceptarea lgbt ca minoritate cu drepturi,după care a urmat legiferarea căsătoriei lgbt și înfierea de copii(pt că,bineînțeles,ei fiind antihriști,nu pot procrea copii).Urmează represalii(în unele țări au început deja)împotriva celor normali(creștini)ptr.că se va considera"ofensatoare""abuzatoare"și prozelitism violent fățiș"la adresa gaylor,faptul de a se căsători un bărbat cu o femeie!Nu veți mai avea voie sa vă căsătoriți bărbat cu femeie!Îi veți ofensa.Veți fi considerați o sectă religioasă minoritară,arhaică,retrogradă,învechită,înapoiată,dogmatică și limitatoare de libertate omenească! Asta e ținta!Nepoții voștri se vor căsători pe ascuns!Copiii vor fi făcuți doar cu aprobare și numai de către femei purtătoare(care va deveni o meserie),plasați apoi în pepiniere,de unde vor fi aleși ca la piață de cuplurile "normale"gay.
      Dar "La judecata de apoi",partenerul gay"femeie" va fi judecat ca bărbat,nu ca femeie,adica conform sexului genetic XY care i-a fost dat prin voință divină la naștere.Pămăntul nostru este o școală cu examene de dat și trebuie să absolvim conform lecțiilor ce ne-au fost date de către Dumnezeu,încă înainte de a ne naște(destin).Unii au primit trup de femeie și lecții de femeie,alții de bărbat.Nu-l poți trișa pe Dumnezeu,schimbându-ți sexul și lecția de viață,pe motiv de înclinație psihică înascută.În concluzie:
      Problema alegerii este f.simplă:ești cu DUMNEZEU care URĂȘTE și respinge PĂCATUL SODOMIEI,sau ești ÎMPOTRIVA lui DUMNEZEU(adică ANTIHRIST)acceptănd acest păcat pe baza așaziselor studii științifice(făcute de oameni,special să iasă părtinitoare față de lgbt,pe bani grei și la comanda din umbră a lui Lucifer, prin marionetele lui)
      Chiar asta este lecția de viață și examenul de trecut,dat de către Dumnezeu către gay:să reziste acestei tentații,să conștientizeze că omul nu este Dumnezeu,și să se trateze prin căsătoria cu celălat sex,și purificare prin sfânta taină a căsătoriei.

      Ștergere
    4. Interesant, spui că a accepta homosexualitatea este ceva normal și evolutiv spiritual, dar homosexualitatea nu a mai fost acceptată la nivel stat din vreme imperiului roman, și atunci cum rămâne cu evoluția spirituală dacă ajungem să gândim ca acum 2000 de ani, când omenirea deabia începea să cunoască filozofia de viață pe care Domul Iisus ne-a predat-o prin apostoli.
      Atunci cine gândește înapoiat eu care nu accept homosexualitatea la 2000 de ani de la venirea Mântuitorul, sau tu care o accepți acum și încerci să ne convingi cu niște studii pseudo-psihologice făcute de nu știu ce "mare psiholog" ateu din America, țara cu 1001 religii și 1.000.000 de secte, cele mai multe sataniste.
      Amăgeștei pe alții, nu pe noi.
      Homosexualitatea este o boală a sufletului care afectează și gândirea, și să nu-mi spui mie că un copil care vede că are ca părinți doi bărbați sau două femei nu se sminteste punându-și întrebarea cum a apărut el, când la școală a aflat că copiii se nasc prin unirea unui bărbat cu o femeie nu că-i aduce barza.

      Ștergere
    5. Daca ei sunt homo si se plac asa cum sunt de ce adopta numai fetite? Asta se intampla afara... nu inteleg, tu ca barbat homo ce cauti cu fetite ? Daca nu cumva o strategie...

      Ștergere
    6. 14:25, nu adopta numai fetite. Homalaii adopta numai baieti si lesbiencele numai fetite. Cred ca iti dai seama de ce, nu trebuie sa mai expunem informatii despre ce se va intampla cu acei copii.

      Ștergere
    7. Anonim9 octombrie 2018, 09:55
      21.45, ce copii se vor mai putea infia cand, acultandu-ti sfatul,toata lumea, pana la ultimul devine in mod sanatos homosexuala ? ; iti spun eu, copii matii.

      Ștergere
  19. O idee promovata cu obstinatie pe TV si nu numai a fost 'dreptul de a nu vota'promovat ca ar fi un drept pe linga cel de a spune DA sau NU el a fost astfel ascuns in afara denumirii lui adevarate de BOICOT promovat de juristi si politicieni dar indirect si de 'PRESEDINTELE' iohanis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o noua smecherie a stingistilor - creeaza asa-zis majoritati prin lipsa ... in fapt majoritati false. Toti cei care nu vin la vot ( in cele mai multe cazuri din lene si neglijenta ) sint trecuti automat in tabara boicotacilor, implicit in tabara celor care le-ar sustine cauza ...
      Asa se distruge sistemul democratic, prin creearea unei majoritati virtuale ... Nu prin majoritati reale dovedite prin prezenta.

      Ștergere
    2. 16:55, toata vremea ati boicotat acest Referendum pentru familie voi pro-sodomitilor, pe toate caile. Toata vremea ati cerut oamenilor sa nu iasa la Referendum. Acuma tot voi cautati sa dati vina pe altii? Oamenii v-au ascultat pe voi, pro-sodomitilor si acum tot voi sunteti cu gura mare? Tot voi??? Ba mai mult pe langa faptul ca ati profitat de naivitatea si necunoasterea acestui popor si l-ati facut sa mearga intr-o directie gresita, acuma ati ajuns sa faceti acest popor lenes si neglijent? Voi, vrajmasii lui Dumnezeu care ati cautat sa va bateti joc de Legile Sfinte. Sa va mustre Dumnezeu caci faceti jocul Sataneiin aceasta tara.

      Ștergere
    3. Daca maine s-ar repeta referendumul dar fara psd si dragnea, romanii ar vota pentru casatoria intre un barbat si o femeie. Dragnea usuca tot ce atinge! Lui trebuie sa-i sariti in cap si nu poporului roman care nu s-a last pacalit de un carciumar cu visuri de presedinte de tara!

      Ștergere
    4. Anonim10 octombrie 2018, 01:43

      Cred că ești tu uscat la minte și inimă dacă nu ai fost la vot din cauza lui Dragnea :((

      Ștergere
    5. 01:43, credinta nu are nimic in comun cu politicul. Intrebarea a fost strict una de constiinta personala. Romanul nu a fost intrebat despre Dragnea daca il vor sau nu ci a fost intrebat despre Familie, daca este de acord sau nu ca familia sa aiba la baza casatoria intre un barbat si o femeie. Iar poporul a ales ca nu vrea aceast lucru. Toata lumea a stiut ca Referendumul are ca tema Familia.

      Ștergere
  20. Ce sa întâmplat sa întâmplat, acuma vom vedea ce urmează, am citit la știri pe net ca guvernul va înainta săptămâna viitoare un pachet de legi care va reglementa parteneriatul civil, așa că homosexuali au câștigat și nu este exclus ca și Dragnea să scape, pentru că UE vor legi bune pentru homexeuali și vor închide ochii la modificările aduse legilor justiției.
    Felicitări tuturor celor care nu au votat pentru ca Dragnea să fie condamnat. Dații înainte #rezist că vom vedea ce va ieșii până la urmă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiti ce se spune in presa straina ? Ca romanii au acceptat casatoria intre homo asadar v-au lucrat rau de tot

      Ștergere
    2. 14.20 Lasa bre ca si la antena 3 se spun niste gogomanii cat casa, asta nu inseamna ca e si adevarat!

      Ștergere
    3. 01:44, presa internationala nu are ce sa spuna decat un fapt care s-a intamplat in Romania si pe care il stim si noi. Referendumul nu a fost validat, romanii au ales familia formata si din alte combinatii nefiresti, barbat+barbat si femeie+femeie (adica sodomia), nu doar strict dintre un barbat si o femeie.

      Ștergere
  21. Cei care au votat au ascultat glasul inimii si nu le-a fost teama ...
    iar cei care au stat acasa nu au luat in serios acest vot datorita minciunilor din mediul online.Daca se dorea succesul trebuia o informare
    corecta cu explicarea pentru ce urmeaza rezultatului acestui referendumului

    RăspundețiȘtergere
  22. 21.45, ce copii se vor mai putea infia cand, acultandu-ti sfatul,toata lumea, pana la ultimul devine in mod sanatos homosexuala ? ; iti spun eu, copii matii.

    RăspundețiȘtergere
  23. O ziarista de investigatii investigind fonduri europene deturnate in Bulgaria a fost gasita violata si asasinata la Ruse pe malul Dunarii.Este arestat un suspect ucrainian-moldovean cu pasaport moldovenesc sau posibil si romanesc ,inca nu este confirmat clar de autoritatile bulgare.

    RăspundețiȘtergere