duminică, 21 octombrie 2018

RUSIA SI ROMANIA, SAU , ROMANIA SI RUSIA !


                                      21 Octombrie 2018,ora 14,34 !

                                      Dragii mei,

Astazi după pranz, cand abia am deschis calculatorul,aud glas care spune ceva despre RUSIA si despre Romania.

               Iata ce spunea acel glas :

                    "Începem cu România !
Iar un alt glas spune:

                     Rusia ! 
 Si vad scris in aer,asa:

                     Rusia. R. facem loc la alta ."

                                          Imagini pentru PUTIN IOHANNISImagini pentru PUTIN IOHANNIS.

După care,totul dispare.
Dragii mei, ce inseamna acele doua cuvinte :Rusia . R .,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu cu foarte mare siguranta este faptul că,tensiunile de tot felul dintre Rusia si Romania se vor intensifica.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa ne ocroteasca si sa ne păzeasca ca Popor al al Său,pentru a-L primi pe MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS in Noul Său Ierusalim -Romania Duhului Sfant!
                                       Cu dragoste,Maria.

 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





                  
              


                                                  




10 comentarii:

  1. Recent a aparut o imagine cu Maica Domnului pe cerul Rusiei! Oare asta inseamna ca Rusia este protectoarea celei care este intrupata acum pe Terra(asa s-ar decodifica "imaginea aparuta pe cer", detinand toate calitatile, atributele, calitatile, capacitatile si responsabilitatile "Marii Mame Cosmice"?!Oare poate fi adevarat, din cate se spune, ca Templierii si alte Ordine militare(sau nemilitare) calugaresti si necalugaresti(prezenti in toate zonele planetei...), se vor alia cu Rusia, strict pentru protectia Ei?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.Asa se vorbeste si in profeția lui Sundar Sign.Ca Rusia va ajuta Romania in misiunea ei spirituală si ca vor fi de un real ajutor poporului roman dar la fel si poporul Indian..Despre cea întrupată mai poți da câteva detalii aici.

      Ștergere
  2. Normal, Romanii nu au treaba cu latinii decat ca au luat de la Romani alfabetul si multe cuvine dupa ce a fost rapus Decebal de catre Traian. De fapt noi am fost o alta natie si ma gandesc ca am fi fost primii oameni din natiile slave adica bulgari, yugoslavi, rusi etc si din poporul nostrul s-a raspandit peste tot celelalte natiuni slave. Treaba cu latinii a venit dupa ce Romanii au castigat razboiul cu Decebal. Voi ce ziceti, suntem un popor mai batran decat orice popor slav? Sa stiiti ca avem multe cuvinte care se aseamana cu cuvintele noastre cu totul ca unii jidani inputiti au incercat sa ne scimbe limba. Astept parea si comentariile vostre despre articolul meu. Sa aveti bafta cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca e vorba de originii, acum citiva ani unii sustineau ca un stramos al lui Putin ar fi roman din Crimeea si ca numele ar veni de la putina.
    Dar eu nu m-as baza de loc pe asta ,dar daca se pot dezvolta si folosi rachete nucleare cu raza medie de actiune ,la Deveselu,ar trebui sa ne facem griji-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ocroteasca Bunul Dumnezeu si Romania si Rusia poate ajung sa se inteleaga ca suntem vecini si asa ar fi normal si frumos.

    RăspundețiȘtergere
  5. PUTIN apara Ortodoxia , dar noi care suntem in m UE ,NU sustinem prin referendum mersul NORMAL dupa Cuvantul lui DUMNEZEU, adica , casatoria cea adevarata , dintre un barbat si o femeie , in schimb conducatorii nostrii , incearca sa ne convinga ca si pisdosnicii trebuie tratati ca o familie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un comentariu pentru Cicerone Lichi.
    Poporul roman s-a format in spatiul Danubiano Pontic si este un popor de sine statator nu s-a raspandit nici nu a migrat a fost si este un popor de sinestatator.
    Peste noi au venit multe popoare si nu am facut decat sa ne aparam nu am plevat cu razboi nu am ridicat sabia devat sa ne aparam acest pamant.
    Dumnezeu a ales aceasta tara minunata pentru ca este un popor crefincios si harnic Dnexeu iubeste omul vrednic, muncitor si cu frica de Dumnezeu.
    Restul istoriei il stim toti cum s-au petrecut evenimentele.
    Dar mentionez pentru tine ca suntem un popor de sinestatator.

    RăspundețiȘtergere
  7. 19,55 Putin nu apara ortodoxia ,ci panslavismul ,vrea un nou URSS,dar a primit o lovitura prin desprinderea si independenta ortodoxilor ucrainieni ,dar panslavismul din el il face sa nu se opreasca pina nu o va lua inapoi, bucata cu bucata,sau ca sa citez un clasic'pas cu pas'.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Un ziarist spunea ca Rusia ,prin atacuri de razboi hibrid, vrea sa atraga Romania intr-o cursa a inarmarii care sa o secatuiasca de fonduri pentru alte necesitati,si in acelasi timp dind exemplu si vina pe noi sa-si justifice si acopere astfel in fata rusilor nerealizarile sale interne si ale Rusiei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Citez" Ceea ce stiu cu foarte mare siguranta este faptul că,tensiunile de tot felul dintre Rusia si Romania se vor intensifica."

    https://www.mediafax.ro/externe/vladimir-putin-ameninta-tarile-care-gazduiesc-sisteme-balistice-americane-vor-fi-primele-tinte-ale-rusiei-17569746

    RăspundețiȘtergere