vineri, 19 octombrie 2018

BISERICA MANTUITORULUI IISUS HRISTOS ,RIDICATĂ LA CERURI DE DUHUL CEL PREA SFANT !

                                      11 Mai 2017,ora 6,11 dimineata !

                                         Dragii mei, 

În aceasta dimineată,trează fiind, mai stau in pat si admir cu ochii inchisi TAINELE  CERULUI SFANT.
Brusc,văd înspre Rasarit o SFANTA BISERICĂ cu o Turla înalta, iar deasupra Sfintei Biserici,puţin mai sus de ea, văd pe DUHUL CEL PREA SFANT.
Vad un Porumbel alb, cu o stralucire orbitoare.
Am ales la întamplare o poză cu o SFANTA BISERICĂ, pe care o voi posta mai jos :


     Image result for luna     Image result for duhul sfant imagini..

Dragii mei, vedeam cum în varful Turlei Sfintei Biserici, statea IISUS  HRISTOS  rastignit pe CRUCE.
Deasupra SFINTEI CRUCI cu IISUS RASTIGNIT, apare DUHUL CEL PREA SFANT cu aripile larg deschise.
La doar un pas de aripa stanga a DUHULUI SFANT, a apărut LUNA alba ,densa si stralucitoare.
Desi era ziua, un amurg senin, LUNA perfect rotundă se îmbraca în negru.
Este acoperita de un praf negru precum zgura,sau precum cad primii fulgi de nea si se vede inca pămantul, tot asa era acoperita LUNA alba si stralucitoare, ca de o perdea de zgură.
În acest moment,DUHUL SFANT se ridica la CERURI împreună cu tot cu SFANTA BISERICA de pe PĂMANT.

              Related image..

Da ! Sfanta Biserica a fost ridicata la CERURI, după ce LUNA s-a acoperit de o zgură neagra. 
DUMNEZEU ne-a luat de pe Pămant ,SFANTA  SA BISERICĂ!
Cerul s-a întunecat,Luna a disparut, iar stelele nu au mai apărut.Se asternuse intunericul,iar Pămantul nu mai avea BISERICA LUI HRISTOS si a MAICII SALE, dar si a noastra a tuturor.
Dragii mei, sa nu ne lepădam de SFANTA noastra BISERICĂ niciodata. Sa apărăm BISERICA LUI HRISTOS cu Rugaciunile noastre, cu lacrimile noastre de căinţă si pocăinţă, iar la nevoie,s-o apăram cu propria noastra viaţă.
Fratilor,sa imploram pe DUHUL SFANT, ca sa ne mai dea timp de indreptare,timp de căinţă si pocăinţă a sufletului si inimii noastre,Amin!

                                        Cu dragoste,,Maria.

13 comentarii:

  1. Ridicarea la cer a bisericii inseamna disparitia religiilor,deoarece au adus mai mult rau,decit bine(inchizitie,atentate,stat degeaba si asteptat sa pice din cer). Dezvaluirea care va duce la disparitia religiilor va veni din cer,asta inseamna ca va fi ridicata la cer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 7.29...va veni din centrul Terei
      https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1754455561277644&id=100001396509423

      Ștergere
  2. Sunt credincioasa! Dar in legatura cu premonitia dumneavoastra, nu cred ca noi oamenii avem vina ci preotii pedofili care tot mai des abuseaza copii...preoti care filmeaza copii cand acestia se schimba si tot asa! Va imbratisez doamna draga si va urmaresc cu drag blogul

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria inseamna ca venirea Domnului este foarte aproape.
    Am citit ceva nu mai retin o sa ma uit legat de aceasta vedenie a dv.ca Biserica va fi ridicata la ceruri si atunci Mantuitorul va veni .
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate sunt la Dumnezeu. Nu vedeti ca desi avem bisericile in care se fac liturghii si rugaciuni, noi oamenii tot rai si pacatosi suntem?. Biserica ar trebui sa fie si in sufletele noastre si sa facem fapte de iubire si de credinta, insa noi o tinem pe-a noastra inconstienti de faptul ca vom da socoteala pentru modul cum ne-am trait viata.

    RăspundețiȘtergere
  5. E vorba de Rapirea Bisericii, adica a credinciosilor la cer!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce inseamna credincios,cel ce pupa moaste,sau cel care e cinstit si respecta pe ceilalti,chiar daca nu merge la biserica?

      Ștergere
    2. 21:07 A doua variantă.

      Ștergere
  6. https://www.apologeticum.ro/2016/03/super-memorandumul-si-noua-super-religie-masonica-mond

    Cititi aici ce ne asteapta....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:08, astia care au facut acest proiect sunt niste nemernici. Niste demoni ai Ocultei. Cand ma gandesc la faptul ca printre semnatari sunt Iohannis si Ciolos... incep sa inteleg pe cine servesc astia doi.
      Oculta nu vrea binele omului iar UE este o organizatie construita de Oculta Mondiala. Romania a fost atrasa prin inselare in aceast organizatie. Poporul roman nu a fost intrebat in privinta aderarii sau nonaderarii la UE. Ne-au bagat "cu forta" in aceasta Comunitate atat de distructiva.
      De ce Iohannis si Ciolos nu au adus la cunostinta poporului roman ca au semnat acest Super Memorandum, de ce nu au informat poporul roman asupra continutului si l-au semnat din partea Romaniei fara sa ne anunte ce semneaza? Caci iaca nu suntem in acord cu acest continut al acestui Super Momorandum. Sau vointa poporului roman nu conta pentru astia doi? Ne-au demonstrat ce marionete sunt si la ordinul cui joaca.
      Avea dreptate Dr. Funar Gheorghe cand a divulgat informatii despre acest material.

      "Pentru a înțelege mai ușor de ce a fost boicotat și fraudat referendumul național pentru familia creștină formată din bărbat și femeie este necesar să fie cunoscut textul SUPER MEMORANDUMULUI adoptat la Strasbourg în perioada 25-29 iunie 2014 și intrat în vigoare de la 1 aprilie 2016. Din partea României a fost semnat textul acestui document (încă secret pentru Poporul Român) de către Președintele Klaus Werner Iohannis și premierul Dacian Julien Cioloș. Dintre numeroasele reforme cuprinse în acest document (în total 124) referitoare la Biserică, Învățământ, Sănătate, Armată, Administrație și Pensii am selectat următoarele cu privire la parteneriatele sexuale contra Religiei creștine:

      -„Începând cu data de 16 august 2016, vor intra în vigoare drepturile homosexualilor.”

      -„Începând cu data de 16 mai 2016, se va proceda la legalizarea căsătoriilor între homosexuali, a căsătoriilor între persoane de același sex și a înfierii de copii de către cuplurile homosexuale.”

      -„Începând de la data de 20 septembrie 2016, se va proceda la legalizarea homosexualității în cadrul instituțiilor de învățământ. În acest sens, în toate unitățile de învățământ se vor preda lecții referitoare la homosexualitate.”

      -„Începând cu data de 19 decembrie 2016, se vor înființa case de toleranță în apropierea unităților de învățământ de toate gradele, în întreaga Comunitate Europeană, precum și în interiorul cazărmilor militare.”

      -„Începând cu data de 22 decembrie 2017, se va permite pornografia infantilă pe internet, pentru copii cu vârste mai mari de 14 ani.”

      -„Începând cu data de 22 decembrie 2017, se vor preda, la toate nivelele, lecții de sex plătite, nu doar de către cadre didactice, ci chiar de angajate ale caselor de toleranță.”

      -„Începând cu data de 21 octombrie 2017, se vor încuviința convențiile de conviețuire în ceea ce-i privește pe homosexuali și la abrogarea caracterului obligatoriu al căsătoriei religioase și civile în întreaga Uniune Europeană.”

      -Începând cu data de 15 mai 2016, vor fi promovate cât mai multe proiecte de legi împotriva discriminării rasiale, care vor fi votate de toate parlamentele europene.”

      http://www.justitiarul.ro/agenda-lgbt-din-memorandumul-secret-de-la-strasbourg-semnat-de-tandemul-iohannis-ciolos-si-cifra-electoratului-real/

      Ștergere
  7. Anonim 21:07 esti un mincinos sau un tradator

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:49, de ce Iohannis si Ciolos nu au informat poporul despre acest Super Memorandum in anul 2014??? Sau noi nu trebuia sa stim??? Suntem buni numai pentru a fi exploatati precum niste vite???
      Poporul roman nu este si nu poate fi de acord cu bazaconiile cuprinse in acest Super Memorandum semnat la Strasburg in anul 2014. Acum vedem perfect cine este Uniunea Europeana si pe cine servesc Iohannis si Ciolos.

      Ștergere
  8. BISERICA SUNTEM TOTI CRESTINII-CEI IMBUNATATITI VOR FI RIDICATI LA CER CEILALTI DUPA CREDINTA SI FAPTE

    RăspundețiȘtergere