miercuri, 17 octombrie 2018

VINE SODOMA SI GOMORA PESTE OMENIRE !


                            Noapte de 16 -17 Octombrie 2018,ora 2,45 !

                                        Dragii mei,

În aceasta noapte,cand abia ma bagasem in pat si-mi facusem Rugaciunea,spuneam in soapta Lui Dumnezeu si Maicii Domnului asa :
                  "Te iubesc Doamne si Stapana noastra!"
În aceasta clipă dragilor, aud glas care spune asa:

               Sodoma si Gomora .

Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI.
Deoarece ramasesem muta de uimire la auzul acestor cuvinte,glasul spune si mai hotarat:

     "Vine Sodoma si Gomora peste omenire ."

Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI.

Dureros ! Extrem de dureros acest MESAJ.
DUMNEZEU si-a intors FAŢA SA de la noi Fiii Săi care mult L-am supărat.
Ne vom duce CRUCEA fiecare dintre noi,asa după cum meritam. După vorbele noastre,după faptele noastre, după CREDINTA si IUBIREA care o avem faţă de DUMNEZEU si de MAICA DOMNULUI ,precum si faţă de Aproapele nostru.
Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI.

Nu trebuie ca sa deznadajduim,ci dimpotriva, trebuie sa ne intarim in Credinta si sa facem ca sa-nfloreasca Dragostea si Iubirea in inima si-n sufletul nostru,si astfel,vom birui pe cel rău care,va da startul in Lume pentru SODOMA si GOMORA. Aceste orase in care, oamenii faceau numai nelegiuri; femeile traiau cu femei,barbatii cu barbati si toate urateniile pămantului se gaseau in aceste doua orase SODOMA si GOMORA,pe care ,DUMNEZEU le-a sters de pe faţa pămantului nemaisuportand neascultarea Fiilor Săi,destrabalarea si desfranarea.
În urmatorul articol dragilor,veti revedea si vedea ca,OMENIREA nu va mai dura mult.JUDECATA IMPARATULUI CERESC asupra noastra,este foarte aproape.
Sa ne pregatim prin curatenie trupeasca si sufleteasca, prin Sfanta si dreapta SPOVEDANIE la PREOT si prin invrednicirea de a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE cu PREA SCUMP si cu PREA SFANT TRUP si SANGELE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
                            Cu dragoste,Maria.

 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  






38 de comentarii:

  1. Am visat acum cateva nopti un cer apocaliptic cu nori rosii in Romania si un vânt foarte puternic arata parca ca un uragan.Si nori diferiți in forme diferite .dar apocaliptic peisajul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă atunci Sodoma și Gomora au fost distruse cu foc din cer, acum Dumnezeu va pedepsi pe păcătoși cu armele făurit de ei și de ceilalți, pe care aceștia le vor folosi în cel de-al 3-lea război mondial.
    Prin aceasta se va face selecția grâului de neghina, a celor păcătoși de cei care sunt drepți înaintea lui Dumnezeu, pentru ca și atunci Dumnezeu a trimis să-i salveze pe Lot cu casnicii săi.
    Asta înseamnă că dacă ne vom îndreptat, ne vom pocăi pentru păcatele noastre și vom trăii mai mult după învățătura sfinților părinți, chiar dacă vom muri trupește, sufletul nostru va trece de la viața aceasta la viața de veci, pentru că el este nemuritor. În caz contrar el va fi mort, chinuindu-se în iad fără de Dumnezeu.
    Dacă nu ne vom ruga mai mult în duh și în adevăr, acasă și la biserică, dacă nu ne vom căii cu adevărat pentru păcatele noastre, ne mai dând vina pe alții pentru ele, poate că Dumnezeu se va îndura și ne va ierta. Dumnezeu este mult îndurător, milostiv și iertător, dar și drept judecător și răzbunător după cum citim în Sfânta Scriptura, în Deuteronom "judecata și răzbunarea este a mea."
    Dumnezeu să ne ierte, să primească pocăința noastră și să fie cu noi în vremurile care vor venii, prin care El va judeca acestă lume care nu-i mai slujește Lui ci banului și lui mamona (averilor dobândite pe căi necinstite).

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici doamna Maria nu mai exista loc de interpretare dupa toate relele omenirii nu are cum Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne mai rabde.
    Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa-i nimiceasca neghina in frunte cu Remus Cernea ,cei vinovati de spurcaciuni si urati de Dumnezeu(Romani cap 1/21-28)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Remus Cernea exista ca sa ne dovedeasca cat suntem de prosti si de creduli. Romanii il cred pe el si pe Dumnezeu mai putin.

      Ștergere
  5. Oare cei care au boicotat referendumul, sau care a zis "Nu" credeau cc e o cacialma?!
    S.au inselat amarnic. A fost o proba de credinta. Din pacate, satan si.a bagat coada, iar lipsa de credinta ne va duce la pierzanie.Mai rau chiar ca nu se putea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate că vine judecata că Sodoma și Gomora este deja. Omenirea trăiește într-o Sodoma și Gomora de mult timp și nu se rezumă doar la latura sexuală ci și la o Sodoma și Gomora în ce privește alte păcate printre care crima practicată de mulți creștini ortodocși. Foarte bine așteptăm judecata acestei lumi nenorocite cu cât mai repede cu atât mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu va mai dura mult, dar cat?
    mult, pt cine?
    asteptam articolul urmator.
    din anumite motive ma abtin de la umor.

    RăspundețiȘtergere
  8. SIDA ,HEPATITE,gonoree,sifilis si multe altele ,cabinete de masaj erotic in Romania pentru cei cu bani din vestul Europei ,
    Asta e pretul comoditatii si diversiunilor facute de germano-afoni , oportunisti maghiarizati si cozile lor de topor platiti de afara sa faca propaganda, pentru a nu iesi la Referendumul in scopul pastrarii identitatii crestine a romanilor.
    Vorba lui Iohanis 'sa nu nedreptatim minoritatile '',cum ne nedreptatesc ei de 28 de ani de cind ne conduc spre prapastie si sodomizare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria,am cunoscut persoane cu aceasta problema si am incercat din rasputeri sa o ajut la schimbarea mentalității gresite. Nu am reusit...si astefel am rupt orice legaturi, deoarece nu concep o asemenea nebunie ...sunt prea oribiti asta e concluzia mea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este o boala. Explicatia este alta, dar nu este acceptata de crestinism. Teoria reincarnarii spune ca dupa circa 6-7 incarnari in trul de femeie sau barbat se face reintrupare in sex opus ca sa facem evolutia si din punct de vedere al unei mame sau tata. La intruparea in sex opus celui avut, unii raman foarte atasati de sexul anterior (mai ales daca reintruparea se face la un interval de timp redus) si desi este acum barbat, este atasat si iubeste ca si cum ar fi fost femeie (sexul avut in sapte intrupari anterioare). Acest lucru nu se poate trata medical deoarece tine de spiritul din om si nu de trup.

      Ștergere
    2. 07:27, cauzele acestei probleme pot fi mai multe.

      “homosexualitatea nu este o boală, ci un comportament deviant, format în urma interacţiunii complexe între o multitudine de factori: conflicte personale, traume emoţionale din trecut, nevoi sufleteşti neîmplinite, incertitudine cu privire la identitatea sexuală, înstrăinarea de părintele de acelaşi sex, abuz sexual, teamă de intimitate cu sexul opus, o eventuală cauză hormonală, influenţe şi propagandă prin mass-media, diferite opţiuni personale şi altele”.

      Mai multe informatii, gasiti aici:

      http://www.homosexualitate.ro/index.html#axzz5UHfEtGtI

      Ștergere
    3. Important este ca atat homosexualitatea cat si lesbianismul se pot rezolva. Cei care se confrunta cu asa ceva se pot scapa de acesta problema. Este o veste buna pentru ei! De aceea nu este cazul a fi date legi pentru mentinerea problemei lor ca fiind o normalitate (?) ci trebuie sa se urmareasca rezolvarea acesteia incat cei care sunt in aceasta situatie sa fie izbaviti. Au fost o gramada care au scapat, important este ca acestia sa aiba deschidere si dorinta sa se scape din situatie si sa ceara ajutor.
      Nu societatea trebuie obligata prin legi sa se schimbe ci acestia aflati in situatie trebuie sa fie ajutati de catre societate sa scape de aceasta problema. Omenirea are un dusman, Oculta Mondiala care urmareste prin toate caile sa manipuleze, sa slabeasca omul, sa-i distruga identitatea nationala, sa-i distruga credinta, etc. Oculta nu doreste ca acesti oameni sa fie ajutati sa se izbaveasca ci vrea sa se foloseasca de ei pentru a subjuga populatia impunandu-i acesteia tot felul de legi aberante. Oculta Mondiala se foloseste de situatie astfel incat ei sa nu stie ca problema poate fi rezolvata iar lumea sa accepte ca fiind o normalitate ceva ce nu este de la Dumnezeu. Oculta cauta sa indemne omul la indeparare de Dumnezeu, la neascultare de Dumnezeu. Oculta nu doreste mantuirea omului ci va face tot posibilul sa indeparteze omul de Calea care duce la mantuire.

      Ștergere
  10. Fericiţi sunt proştii, spunea un semit
    Promiţând că-i duce într-un rai sofit.
    Nimeni nu-i ca prostul de nefericit,
    Îi replic eu, omul mult prea pătimit.

    Căci, mai mult ca sigur, în această ţară
    În curând, prostia, rău o să ne doară
    Şi-om plăti cu lacrimi falsele credinţe
    Bune pentru vite, nu pentru fiinţe,

    De oameni născute, culte, gânditoare,
    Conştiinţi supreme, sub al nostru Soare.
    Mai am o idee şi-nc-o întrebare:
    Când coboară focul ca să ardă hoţii,
    Miorlăiala "sacră", crima şi netoţii?

    RăspundețiȘtergere
  11. Sodom and Gomorrah 1962 Full Movie

    https://www.youtube.com/watch?v=7L2YOvPwLLY

    RăspundețiȘtergere
  12. Sodoma si Gomora - Legenda sau fapt real

    https://www.youtube.com/watch?v=IV11hC--SBo


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  13. Dzeu nu si intoarce niciodata fata de la noi, noi intoarcem spatele Lui. Culegem ce am semanat

    RăspundețiȘtergere
  14. Dna Maria, in ziua de 15 oct., ne-ai promis solemn, ca vei scrie despre Catalania, Iugoslavia, OZN-uri, inundatii si altele...asteptam cu sufletul la gura...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre OZN -uri am scris. O sa scriu chiar acum despre CATALANIA si IUGOSLAVIA !Cu drag!

      Ștergere
  15. Sodoma si Gomora, LGBT, Parintele 1 si Parintele 2, cat sa ne mai rabde Dumnezeu ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne va rabda pana ne vom ridica la nivelul de evolutie corespunzator acestei planete, dupa care vom merge pe o planeta mai evoluata.

      Ștergere
  16. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=278987226277102&set=gm.1747384715389887&type=3&theater

    RăspundețiȘtergere
  17. „O să apară din mulțime un om credincios și foarte iubit de popor. Dumnezeu îl va arăta într-o bună zi, părinte Neonil. Dar nici eu, nici tu, nu vom mai fi aici. Cel care ii va îndruma pașii va fi un Purtător de Hristos de la Sihăstria Putnei. În anul când omul a pășit pe lună s-a născut întru Hristos, pentru România, cel ales de Dumnezeu. Când va împlini jumătate de veac își va asuma misiunea. Bătălia credinței, pierdută în față sodomitilor, va fi dată uitării. Falsul, mișelia și necinstea vor fi biruite. Rațoiul sodomit va încerca să-l omoare și mulți de-ai noștri cu mintea rătăcind în lucruri nefolositoare ii vor da ajutor.” – Părintele Iustin Pârvu către Părintele Arhimandrit Neonil Ștefan, starețul Sfintei Mănăstiri Frasinei din județul Vâlcea.

    http://www.justitiarul.ro/prorocirea-parintelui-iustin-parvu-o-sa-apara-din-multime-un-om-credincios-si-foarte-iubit-de-popor/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jumatate de veac inseamna 500 de ani, eventual jumatate de secol (50 de ani). De mult asteapta acest popor un om (cu Dumnezeu in suflet) in fruntea tarii dar nu-i de unde .......

      Ștergere
    2. Veac sau secol este tot una și sunt sinonime și înseamnă 100 de ani.

      Ștergere
    3. VEAC, veacuri, s. n. 1. Interval de timp de o sută de ani (socotit de obicei de la unitate până la completarea unei sute); secol.

      https://dexonline.ro/definitie/veac

      Ștergere
  18. O sa învie sfantul Arsenie Boca.13:50
    El va avea si un rol de conducere in guvernul spiritual a lui Iisus.

    RăspundețiȘtergere
  19. Datele oficiale spun ca unul din 10 liceeni din Constanta se drogheaza si au iceput cu acest obicei cu multi ani in urma.
    Deci ne schimba din urma o generatie mai proasta si mai degenerata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Daniel Drof un republican proprietar a 7 bordeluri in SUA decedat la inceputul lunii la petrecerea de ziua lui in campanie electorala,desi decedat are sansa sa fie ale in alegerile americane de la inceputul lunii viitoare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. ASTAZI 18 OCT-PUTIN A DECLARAT CA DACA VOR FI ATACATI VOR RIPOSTA CU ARMA NUCLEARA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:03, tu ce-ai face daca ai fi in locul presedintelui Putin?! Nu acelasi lucru?!

      Ștergere
  22. 00,03 ce declara Putin nu are nici valoarea unei cepe degerate,valoare are doar ce face;a promis respectarea granitelor Ucrainei pentru ai lua la schimb armele nucleare apoi i-a incalcat granitele si desprins trei mari regiuni printre care Crimeea si Lugansc ,iar armele nucleare le foloseste pentru a-si santaja vecinii si a le lua noi teritorii cum e si cazul Georgiei.

    RăspundețiȘtergere
  23. an 19 oct 14:53-eu nu as face asa ceva EXISTA UN CREATOR =DUMNEZEU care ia decizii--cat priveste apararea ROMANIEI este cert avem la Magurele cel mai tare laser-rusii si americanii stiu--oricum atacurile atomice nu se compara cu un laser -nu-i asa!?

    RăspundețiȘtergere
  24. 00,15 la Magurele nici testele nu au inceput,am avea nevoie de timp si o industrie mare in spate pe care nu le vom avea

    RăspundețiȘtergere
  25. an 21 oct 16:55 noi nu stim ce se face in spatele cortinelor stiu doar atat ROMANIA NU VA SUFERI DUPA ATACURI INTR-UN RAZBOI CA ALTE TARI SUNT ANONIM 5 SI VA SPUN CE-AM AUZIT DIN GURA MONAHULUI VAZATOR IN DUH sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere