luni, 1 octombrie 2018

UN NOU COLECTIV ? URMEAZA UN NOU COLECTIV ?

 
                30  Octombrie 2015  -30 Octombrie 2018 !

            Tragedia de la CLUBUL COLECTIV
                       din BUCURESTI !

                3  Ani de la cumplita TRAGEDIE !

                                                 Imagini pentru lumanari.

         

TRAGEDIA din Colectiv: Cine sunt cele 64 de victime care au murit în urma incendiului. Artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi străini, printre cei dispăruţi - GALERIE FOTO

Bilanţul victimelor incendiului din Colectiv a ajuns la 64 de morţi. Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei se numără artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi străini.
Imaginea articolului TRAGEDIA din Colectiv: Cine sunt cele 64 de victime care au murit în urma incendiului. Artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi străini, printre cei dispăruţi - GALERIE FOTO
TRAGEDIA de la Colectiv: Cine sunt cele 63 de victime care au murit în urma incendiului. Artişti, jurnalişti şi studenţi străini, printre cei dispăruţi
Radu Eduard Sienerth, cea de a 64-a victimă care şi-a pierdut viaţa în urma incendiului din Colectiv.
Incendiul din clubul Colectiv, izbucnit în seara zilei de 30 octombrie 2015, a durat, potrivit datelor oficiale, 153 de secunde. În tragedia care zguduit România şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, 27 în incendiul propriu-zis iar restul ulterior, în spitalele din ţară şi din străinătate, iar alte 146 au fost rănite.

     DUMNEZEU sa-i odihneasca in pace !

Iar acum dragilor,voi scrie despre un posibil nou COLECTIV !

                                               

                                1 Octombrie 2018,ora 3,13 zori de zi ! 

                                        Dragii mei,

                                           
           În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune ceva inspaimantator.
Glasul spunea asa:

            "Dar oricum, i-o omorât pe toti.
    Iar raspunsul ,veni imediat de la un alt glas:

              Da ! Gen Colectiv !"

Clipă în care,vad o bucatarie mare ca la un restaurant, iar un barbat cu camasa alba si pantaloni negri, tocmai luase de pe gratar o bucata de carne care, inca ma sfârâia si o aseza cu grija pe o farfurie pentru a fi servita la masa.
Totul se petrecea inspre Est.
Dragii mei, cu groaza ma gandesc ca s-ar putea intampla sa se repete un nou COLECTIV ,fie la noi in ţara sau in alta ţara. 
Locul nu mi s-a specificat si nici o zi anume.
Dar asa cum stim cu totii, la un moment dat,toate se adeveresc in timp.
Sa evitam dragilor locurile aglomerate; sa fim atenti foarte tare macar in aceasta luna OCTOMBRIE (si nu numai )cand urmeaza a se implini 3 ani de la cumplita TRAGEDIE de la COLECTIV,in care tineri nevinovati au murit arsi de vii.
Eu nu pot fratilor decat, sa scriu despre ce urmeaza a se intampla si sa ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa nu ingaduie a se intampla astfel de nenorociri. Dar in final,DUMNEZEU va face numai după Voia SA!
Sa ne rugam impreuna dragilor, si sa avem mare grija pe oriunde ne indreptam zilnic.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa ne ocroteasca pe toti si sa ne ierte toate cate am gresit cu gandul,cu fapta,cu voie sau fara voie.
                                  Cu dragoste,Maria.


P.S.
22 aug. 2018 - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !



                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


24 de comentarii:

  1. La Obiectiv acei oameni au fost jertfiti zeului Moloh de catre iudeo-masonerie,jidani si khazari!Si se poate sa mai urmeze si alte jertfe umane...

    RăspundețiȘtergere
  2. Lupul merge pe unde a mai mincat o oaie,daca e adevarat ca primul 'Colectiv' a fost intentionat si un ''succes'' s-ar putea sa doreasca a face politica prin EMOTIE' si un al dolilea' COLECTIV'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:11Nu asa ci cum spune Dumnezeu:"Orice pom care nu aduce Roade se...Taie!Cine are minte sa inteleaga.Mania lui Dumnezeu este mare impotriva pacatosilor.

      Ștergere
    2. 12:43 te-ai gandit mult??!!
      Ann18:11 ,l-am inteles,"politica prin emotie" Are dreptate.

      Dar tu la ce te-ai referit ? :
      -orice pom fara roade se taie
      -mania Domnului asupra pacatosilor.

      Cum poti sa gandesti asa, ERAU NISTE COPII NEVINOVATI la COLECTIV. esti om fara suflet

      Ștergere
  3. Or fi calculat ca singura metoda de a nu pierde puterea definitiv ar fi un nou Reichstag dupa vechea metoda patentata in Germania de Hitler care a luat puterea incendiind parlamentul si atribuindu fapta comunistilor precum se spune ca si NERO a incendiat Roma atribuind fapta crestinilor de atunci aflati la inceputuri in clandestinitate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are Maria un mesaj in care spune ca,,Parlamentul va deveni camp cu musetel,,

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. 19:12Du-te la un.duhovnic bun!Urgent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa te duci tu...foarte urgent chiar...vrei sa auzi voci sa te întreb mâine ce ti -a spus vocea...

      Ștergere
    2. 22:15 stai liniștit deșteptule ca nu scapă nici unul vor fi Arși de vii 2 miliarde de oameni intr-o singura ora.credeti ca scapă vreunul sau tu...Nu știu cum dracu va băgați in seama așa repede nu ma știi și vorbești de parca ma Cunoști...vedeți de treaba ta și nu te mai bagă atât in seama...

      Ștergere
    3. 19:12
      Nu cred ca postarea a fost indecenta de ati sters-o, a fost un punt de vedere

      Ștergere
  6. Poate ia foc vreun club de homosexuali , astfel opinia publica va fi mai "imblanzita". Politicienii sunt în stare de orice. Am ajuns la concluzia ca ne urăsc, au uitat ca sunt oameni și ei și ca funcțiile pot dispărea peste noapte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:42Sa lamurim un lucru pt toata lumea si pt totdeauna,ca va place sau nu Adevarul este al lui Dumnezeu si nu al oamenilor.Nu de mult Domnul Iisus a lamurit un Mare Adevar prin vocea Maicii Domnului in legatura cu calitatea/insusirea de a fi OM.Iisus Hristos este OM si DUMNEZEU si deci prototipul omului desavarsit.Fecioara Maria a transmis omenirii adevarul despre cine suntem cu adevarat;Cei care apartin lui Iisus si-l poarta in inimi au duhul Lui si sunt OAMENI ,ceilalti necredinciosi si nepasatori care nu s-au straduit sa-l cunoasca si sa si-l aduca in suflet au alt duh(?)si sunt Umanoizi.Numai cei ce se impartasesc de duhul lui Iisus sunt adevarati oameniMulti mai ales cei nepasatori si razvratiti sunt duhuri ratacitoare din Univers"prinse-ntradins pt a fi nimicite"!(Sfanta Evanghelie)Cine vrea sa se Mantuiasca sa lase scandalul si nepasarea si sa se intoarca la Iisus cat mai este timp caci El are rabdare sa vina la El toti sa nu se piarda niciun sufletSlava Sfintei Treimi invecii vecilor!Amin!

      Ștergere
    2. 22:42 ce va mai place sa va victimizati ca sa fi-ti mangaiati pe cap : vai saracii trebuie luati in brate si cocolositi.
      Nu va uraste nimeni, dar v-ati pierdut simtul REALITATII.

      Ștergere
  7. Poate dau foc vreunui club de homosexuali , astfel opinia publica va fi mai "imblanzita". Politicienii sunt în stare de orice. Am ajuns la concluzia ca ne urăsc, au uitat ca sunt oameni și ei și ca funcțiile pot dispărea peste noapte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 1 oct 22,42, nimeni nu uraste pe nimeni . E o mare manipulare . E foarte vizibil faptul ca cei care lanseaza provocari sunt tocmai ce se victimizeaza. Sa nu uitam ca toata lumea are si indatoriri nu numai drepturi . Si nici o
    functie nu dispare peste noapte ...fii sigur. Toata lumea striga ca li se ia un drept acestor persoane . Cand au avut acest drept pentru a fi luat acum ? Cand a existat in istoria noastra o casatorie intre persoane de acelasi sex? Nu strigati au inainte de a fi loviti. Priviti-va fratilor in oglinda sufletului si vedeti ca sunteti mai mult decat trup pofticios . Sunteti fii de Imparat, nu vase murdare. Cei din jur nu va sunt urasc, dar nici niu pot ramane nepasatori . Daca in fata ta cineva e punctul de a cadea in prapastie nu il ajuti? Medicul e dusmanul pacientului cand face injectii sau opereaza ? Se gandesc aceste persoane la durerea pe care o provoaca celor apropiati? Si sa fim sinceri pana la capat.... majoritatea celor care au vorbit despre astfel de relatii spun ca primul contact a fost un abuz produs asupra lor .Unii au devenit astfel din frica(nu s-au mai putut opune), altii fin necesitate(pentru cativa arginti), atii din timidiate , altii din curiozitate . Pana acum ceva timp aceste relatii erau privite ca si o deviere de la normalitate de catre medicina . Acum vorbim de egalitate crezand ca se va face rachita pom si va rodi. Daca fiecaruia legiuitorul ii poate indeplini dorintele fantastice , sa cerem si noi ce muncim in tara asta si suntem minoritari, sa primim case cu piscina si salarii de mii de euro stand acasa . De ce sa nu avem drept?Daca s-a schimbat functia peste noapte, iacata vrem si noi asta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei 8.08 ( 8-08-2008, m-am lasat de fumat pe data asta)
      eu ced sa fie toata lumea sa gandeasca asemeni tie; dar sa stii, tu gandesti astfel si datorita influentei avute de mine asupra acestui blog...
      Toti santem unul, sau vom fi !

      Ștergere
  9. ASA ca PARINTI bucuresteni sau de prin tara, ATENTIE pe unde vi se plimba copii dupa inceperea scolilor, ca aveti acolo pe unii 'SPECIALIZATI PROFESIONALIZATI' in a profita de copii SI OAMENI naivi cu minte de copii ,de obicei mai in virstra si la fel de usor de dus de nas MAI APOI...pe la urne.
    Viata o manevreaza astia precum un JOC de tenis,sau mai bine spus ca de biliard.Fara mila ,PRINCIPII sau scrupule pe care pot cel mult sa le invoce pentru a va adormi VIGILENTA.

    RăspundețiȘtergere
  10. ''I-o omorit pe toti..gen Colectiv '' mesajul trimis de SUS ne spune foarte,FOARTE CLAR ca ACTIUNI-le sint INTENTIONATE.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.realitatea.net/alerta-in-rusia-peste-400-de-persoane-evacuate-din-cauza-unui-incendiu-intr-un-mall_2164788.html

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.realitatea.net/explozie-puternica-la-o-universitate-din-crimeea-cel-pu-in-10-mor-i_2166677.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

    RăspundețiȘtergere