vineri, 7 septembrie 2018

GEORGE SOROS DESTABILIZATORUL GUVERNELOR LUMII ?


                                            7 Septembrie 2018,ora 6,11 dimineata !

                                                  Dragii mei,

Abia am scris un articol depsre GEORGE SOROS, ATEUL si MILIARDARUL lumii, si iata că, un alt MESAJ despre aceeasi persoana la doar 2 zile a aparut astazi.
Cine ar putea fi GEORGE SOROS in chip ascuns? 
Iata ce spunea un glas astazi dimineata,despre acest om:

              "George Soros distrugatorul RELIGIILOR lumii!
            George Soros destabilizatorul GUVERNELOR lumii!"

                          Imagini pentru GEORGE SOROS.
Prieteni dragi, traim vremurile de pe urma, dar nu trebuie sa ne lasam condusi de acesti oameni putrezi de bogati in bani; căci in CREDINTA,sunt goi pe dinauntru si pe dinafara.
Nimeni nu este mai puternic decat DUMNEZEU !
De vom avea CREDINTA tare in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI ,nimeni si nimic nu ne va indeparta de LUMINA INVIERII LUI HRISTOS !
Imagini pentru GEORGE SOROS.

Asa precum a fost si pe timpul LUI HRISTOS cand umbla pe Pămant,tot la fel se intampla si acum,cand,inca nu a venit in al Doilea Său Ierusalim.
Sunt astfel de semeni ai nostri care, si-au vandut sufletul diavolului,iar acum, cauta sa distruga Pacea lumii intregi, cauta sa atraga si alte suflete catre cumplitul diavol,cauta sa sădeasca in LUME,ura,mânia ,deznadejdea,necredinta si toate vilolentele si rautatile lumii.
Sa nu ne lasam cuprinsi de teama ,de panica,ci cu dragoste si cu iubire de DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI sa ne plecam genunchii si sa cerem de la PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII,dragoste,iubire, sanatate si iertare de păcate, Credinta fierbinte si Iubire fata de Aproapele nostru.
Asa sa ne ajute MANTUITORUL IISUS HRISTOS si PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU,Amin!
                                             Cu dragoste,Maria.


Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

16 comentarii:

  1. Senatorii americani cer anchetarea cetatenilor SUA care executa activitati politice platiti fiind de entitati straine.
    Suna cunoscut si la noi cu cei care instiga ONG-urile platite de Soros si Germania prin programul RESTART ROMANIA, sa faca manifestatii politice in locul celor alesi democratic?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e reptilianul sef ? Antihristul?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu i-a reusit satanei destabilizarea RO din 10 August...vom vedea ce VOR face mai de parte... Ai avut un mesaj cu unul care ne-a vandut acestei satane cu o cifra cu multe zerouri. Doamne sa vina ondata justitia Divina PE capul lor de tradatori !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:53 și gripa porcina tot Soros a adus-o după mintea ta și inundațiile din țară tot din cauza lui Soros au fost. Stai liniștit România e stabilă în sărăcie. Trăiți în neoliticul târziu cu buda în fundul curții fără autostrăzi vă plimbați cu căruța și vă descantati când vă îmbolnăviți. Sunteți stabili foarte stabili nici trecerea timpului nu vă urnește din neolitic !

      Ștergere
    2. 12:26, Soros este un malefic, nu-i lua partea. Degeaba cauti sa ascunzi mitza in sac, caci ii ies ghearele. Iti lipseste profunzimea intelegerii lucrurilor.

      Ștergere
    3. si cu gripa porcina,este ceva ciudat......acum importam carne de porc din Olanda......nimic nu este intamplator.

      Ștergere
    4. An.12.26 casa este cum spui tu...dar nu pentru ca RO ar FI o tara saraca ci pentru ca tara este vanduta unuia ca soros si allora ca el de catre ticalosii care o conduc din 89' incoace
      .Trebuie sa FI orb surd si nesimtit ca sa nu constientizezi acest lucru. Dar FI PE pace ca totul se schimba, si asta rapid...IAR acesti tra datori si danzatori de tara ISI VOR lua plata in modo sigur de la Dumnezeu. Amin.

      Ștergere
    5. Tu anonim 11.53 cu justitia ta divina ar trebui sa stii ca nereusita destabilizarii mi se datoreaza.
      Dar in prostia ta te-ai luat si de mine la un moment dat...
      Cere de la Dumnezeu numai de bine, altfel din celelalte pe care le ceri, negresit vei avea si tu o parte.

      Ștergere
    6. Dar,cine esti? Monica?

      Ștergere
    7. An.16.11. cine esti ?

      Ștergere
    8. An.16.11 te felicità si-mi cer scuze, nu-mi DAU seama daca m-am luat sau nu de tine. Oricum Justitia Divina vine pentru fiecare dintre noi, asa ca, ma rog lui Dumnezeu sa constientizez tot ce FAC sua zic sa fiù iertata.

      Ștergere
    9. O FI unul din "baetii buoni" Dumnezeu sa FIE cu noi, Doamne ajuta !!!

      Ștergere
  4. Relevant este ca faci greseli, oricine as fi.
    Ti-am spus ca sa te schimbi pentru tine, sa nu spui ca n-ai stiut.
    Tu vorbesti despre Dumnezeu cum mi-ai spune mie Marean in loc de Marian, basca Il asociezi cu procurori ?!?
    A spune divin, este o deturnare, zi frate Dumnezeu daca vrei sa te apropii de El;
    De ani deja va tot spun:
    Respectati urmatoarele :

    ,, 1. Eu sant Domnul
    Dumnezeul tau ; sa nu ai alti dumnezei in afara de
    Mine.
    2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
    3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.''
    Respectarea doar a acestor porunci in loc de toate cele 10 atentie plus ce deriva din ele,va poate face habotnici ; respectarea tuturor celor 10 ca pe o datorie , va face evrei, a caror incomesurabila greseala o cunoastem cu toti, crestini sau musulmani. ceilalti, orientalii, cu harachiri lor si cu papat-catei, cu iubirea gen Spiritualitate, cu un Burtos drept zeu, va dati seama cat ar manca un flacau ca Buda la o masa
    Daca as fi un copan si m-ar manca fie si un zeu, mi-as provoca pesta, gripa, ceva;Tocmai de asta stiu ca aste sant nenaturale, pentru ca daca cineva are potential raspuns impotriva raului, nu poate fi atacat exact ca tarile cu bomba nucleara.Apropo, daca Japonia avea nucleara, mai tragea Kim jong in ea, sau de ce n-a tras, sau de ce sau cine(jongland asa destabilizezi niste prosti de prin servicii)..,.
    Atata ma joc, ca nici eu nu mai stiu cand spun corect, sau va pacalesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aiba grija de sufletul acestui om fara Dumnezeu.
    Maleficul urla doamna Maria sa apuce cat mai multi la el si are destui adepti, in general oameni cu bani si averi care au pierdut masura si sufletul. Dumnezeu sa apere Romania de acest malefic si de adeptii lui.
    Cu drag doamna Maria si sanatate

    RăspundețiȘtergere