vineri, 12 octombrie 2018

RAZBOI,RAZBOAIE ! VETI AVEA RĂZBOAIE !



                                            11 Octombrie 2018,ora 23,15 !

                                          Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad in stanga mea cateva randuri scrise , randuri adunate ca intr-un link.
Erau circa 4 randuri,dar eu am putut a citi doar cateva cuvinte din primul rand ,dar aud si glas care spune cuvintele de mai jos:
Citez:
                 "Război,Războaie,veti avea Războaie."

Dragii mei,sa cerem iertare Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului,căci mult am mai gresit. Toti gresim ai am gresit.
Dar Mult Prea Milostivul Dumnezeu ne iarta daca ne caim pentru gresalele noastre.
Nimic nu este fara de iertare,numai Hula imptriva Duhului Sfant. 
Sa-L rugam pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI ca sa ne apere de razboaie si de toate cate aduc lacrimi si suferinta.
                                   Cu dragoste,Maria.




P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  







                        

28 de comentarii:

  1. https://www.stiripesurse.ro/vladimir-putin-pune-intreaga-lume-pe-jar-teste-masive-ale-fortelor-nucleare-strategice_1295905.html
    https://www.stiripesurse.ro/unda-de-oc-printre-miliardarii-lumii-au-pierdut-99-de-miliarde-de-dolari-in-urma-turbulentelor-de-pe-bursa_1295904.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Romaniei ori cu razboaie ori fara tot aia e ca e deja distrusa. Cu o populatie super extra nepasatoare ( adica fara aspiratii, fara respect pt tara) nu e de mirare ca totul a fost distrus: fabrici,uzine,paduri taiate de austrieci ( toti needucatii se intreaba de ce ursii coboara prin sate, dar hai sa-i impuscam si pe aia, distrugem tot), acum hai sa distrugem ce a mai ramas ( cresterea animalelor in gospodarii si restul faunei)
    http://www.ziare.com/economie/pesta-porcina/incepe-masacrarea-a-3-500-de-mistreti-si-sacali-din-delta-dunarii-1533466

    Drepturi si libertati zero, justitie in bataie de joc mai ceva ca mafia, puscarii, ce sa mai tacamul complet pt o tara de ruinata total toate astea intamplandu-se din cauza prostiei si nesimtirii populatiei .o populatie nedemna de aceasta tara. Orice popor ar avea grija de propria patrie si bineinteles de proprii cetateni. Suntem ruinati din cauza prostiei caracteristice acestui popor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Protejati-va copiii!!! Uitati-va cine spune asta: https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3797567
    Am zis eu mai demult ca amenintarea vine din interior si nu din afara

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru a opri destrabalarea de orice fel a lumii, Dumnezeu trebuie sa le dea oamenilor necazuri caci numai la necazuri oamenii se intorc catre Dumnezeu. Razboaiele sunt o solutie de a mai rari suprapopularea planetei si totodata suferinta creata de razboaie este o lectie si o invatatura fara egal pentru oamenii. In razboaie oamenii se salbaticesc si-si produc suferinta unii altora si se omoara intre ei fara sa-si foloseasca ratiunea data de divinitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fals,cei care s-au destrabalat(oare cum,au cumparat 7 case,1000 de femei?) si au murit fara sa apuce razboiul,cum au fost determinati sa se intoarca spre Dumnezeu?

      Ștergere
  5. Cei care am votat sa ne rugăm fierbinte Bunului Dumnezeu sa i ierte pe frații noștri care nu au votat și să i ierteam și noi. Cu dragostea noastră pentru neam si tara sa implora mila dumnezeiască. Din această ramasita de 3,5 milioane de români creștini sa refacă Domnul prin puterea Sa poporul roman. Dragostea toate le crede , toate le răbda, toate le nadajduieste, dragostea nu cade niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi cei care am votat, credeți ca suntem singurii care îl iubim pe Dumnezeu? Aceasta afirmație nu doar ca sfideaza inteligenta , ci este o afirmație plina de mândrie și lipsita de iubire fata de aproape. Nu judecați pe nimeni, asta nu este treaba voastră! Tot ce urmează sa se întâmple este deja scris, dragii mei. Helen H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo,cata dreptate ai Helen H,asa este!

      Ștergere
    2. Este dureros să spun că suntem cestini de formă.
      Mai mult ne ducem cu turma să votăm niște tâlhari dar stăm foarte relaxați când se pune în pericol fibra morală , viitorul tării acesteia.Povestea cu Dragnea este o vrăjeală esti ori cu Dumnezeu ori cu.Eu am prins comunismul care s-a instaurat tot prin minciună .Vom vedea că nu vom mai putea să ne exprimăm liber despre pacatul acesta scârbos , noi și copii noștri vom fi reeducați în spiritul LGBT.Nu vă faceți iluziii Antihristul este la ușă iar noi cei mai mulți dormim nepăsători.Prin anii 50 câteva mi de oameni lupau împotriva comunismului iar restul dormeau sau îi tradau și turnau la securitate.Vremurile acelea vor veni și nu există scuza că n-am știut.Se vortrezi cei care au dormit dar cred că mult prea târziu.Dumnezeu nu se lasă batjocorit.

      Ștergere
    3. Asta vrem si la noi?

      https://ortodoxinfo.ro/2018/10/05/adult-18-foto-de-ce-la-gay-pride-sunt-in-pielea-goala/

      https://ortodoxinfo.ro/2018/10/05/adult18-video-si-foto-de-ce-la-gay-pride-homosexualii-si-lesbienele-fac-asa-ceva-cu-crucifixele/

      Ștergere
    4. Anonim 14:19 bati campii !!! Referendum a fost o capcana pt.schimbarea constitutiei dupa bunul lor plac . Nu are nici o legatura cu Dumnezeu si Mântuitorul nostru Iisus Hristos . Imediat cu propuneri in parlament pt legalizarea casatoriei homosexualilor A VENIT DE LA P.S.D. NU MAI AMESTECATI CREDINTA (BISERICA) CU POLITICA

      Ștergere
    5. 22:19, gresesti! Nu aveau cum sa schimbe Constitutia decat strict la art 48 alin 1. Referendumul a avut ca tema revizuirea Consitutiei la art 48(1) prin redefinirea Familiei, iar Curtea Constitutionala a Romaniei a decis acest lucru in urma unei verificari riguroase. Daca poporul mergea la vot si era validat Referendumul, in ziua de azi nu mai aveam riscul oficializarii sodomiei, deci neprezentarea poporului la vot a atras efecte care nu corespund cu moralitatea si credinta crestina, efecte care contravin Invataturii Manuitorului Iisus Hristos.
      Asta s-a intamplat la indemnul de boicot din partea unor "binevoitori" ai poporului roman care stiau prea bine ca neprezentarea la vot atrage riscul oficializarii sodomiei, dar ei aveau alte interese ascunse si au profitat de naivitatea romanilor.

      Ștergere
    6. 22.59 „daca poporul mergea la vot” , a doua zi dragnea era stapan si pe restul tarii, dictatuta era gata! Poporul a simtit viclesugul si nu s-a lasat pacalit! Dovada este parteneriatul civil pe care dragnea si tariceanu se bat cu pumnii in piept ca-l vor legifera dupa referendum.Ce nu intelegi?

      Ștergere
    7. 01:55, asta este o tampenie ce spui tu. De unde si pana unde o scoti pe asta, tu nu vezi ca nu are logica? Daca Familia era redefinita in Constitutie ca fiind formata dintre un barbat si o femeie, Dragnea devenea dictatorul Romaniei??? Maaai dar este o aberatie ce tot spui.
      Daca Referendumul trecea poporul acesta castiga enorm si anume nimeni nu putea sa mai faca ceva pentru a legaliza sodomia in Romania. Astfel asiguram generatiile viitoare la o viata nespurcata de aceasta mizerie numita sodomie.
      Daca Referendumul trecea, nu mai presau cei de la UE si nici nu mai aveau pretentia legiferarii vreunui parteneriat. Dar daca voia populara a aratat ca se doreste legalizarea sodomiei, ce mai poate face Parlamentul? Ce mai poti spune in fata UE care este o organizatie pro demonism LGBT si care vrea cu tot dinadinsul asa ceva legiferat si in Romania?

      Ștergere
    8. 01:55
      Afara nu stie nimeni ca poporul a votat impotriva lui Dragnea. Afara se stie ca poporul nu este interesat de familia barbat femeie. Asa ca acum vine LGBT-ul vede sansa sa aplice agenda globala.

      Dragnea o sa dispara in cateva luni LGBT insa nu mai pleaca...

      Ștergere
  7. A zis si cand?
    Ca din 2016 e pace si "amanare", ca sa va citez.

    RăspundețiȘtergere
  8. Helen H, mai sint si nesimtitii care n-au iesit la vot ...
    Cum sa-i uitam ?
    Bineinteles ca si aceia sint iubitori de Dumnezeu !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cei care nu au votat inca mai rad pe la colturi de cei care au votat...si nu inteleg, si nu cred nimic din ce urmeaza

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt de acord cu tine Helen , nu doar cei care au votat il iubesc pe Dumnezeu. Corect, nu judecam pe nimeni, dar nu pot accepta ca suntem supusi unui destin implacabil . Dumnezeu ne-a facut un mare dar : libertatea de a alege dupa vointa noastra. Evenimentele pe care traim sunt consecinte ale alegerilor noastre : bune sau rele. Credinta fara fapte este moarta spune Iisus , indrazniti, Eu am biruit lumea. Ne vorbeste mereu de actiune nu de latenta. Ce trebuia sa se intample s-a intamplat : Dumnezeu a venit in ajutorul nostru cu aceasta oportunitate. Nu avea sa voteze in locul nostru. Vorba proverbului,, Dumnezeu iti da , dar nu iti pune in traista".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.42 deja ai pus o eticheta pe fruntea semenilor tai care nu au mers la vot. Rusine sa-tie fie ca te crezi superioara si mare iubitoare de Dumnezeu dispretuind un popor intreg. Cand ai votat pentru cativa lei un grup mafiot la putere nu te-a durut constiinta? Stii ca unele dintre porunci este SA NU FURI, SA NU MINTI, SA IUBESTI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSUTI?
      Dumnezeu nu a facut referendum pentru ca Dumnezeu nu face partide. A face politica inseamna a minti inevitabil. Coalitia pentru familie va deveni partid. Iti spune ceva lucrul asta?

      Ștergere
    2. 02:02, sodomia este putregaiul societatii. Sodomitii isi vor pierde sufletul, caci Dumnezeu Insusi ii condamna pe astia.

      Ștergere
    3. Aoleu , dar amarmic mai esti Anonim 02 .02 Cum ai tras tu concluzia ca in comentariul de mai sus e vorba de acuzatii aduse cuiva ?Faptul ca o persoana are o alta parere despre o situatie si o marturiseste nu inseamna ca are ceva personal cu respectiva persoana , ci se refera strict la situatie. In alta ordine de idei, ce legatura a avut referendumul cu politica ? Si da, sunt gata sa intorc si celalat obraz pentru urmatoarea palma. La teorie sumtem foarte buni toti , practica ne omoara . Si sa stii ca romanul are o vorba : e mai aproape camasa decat haina. Asta asa vis-a-vis de ,,aproapele "pe care incerci sa-l evidentiezi. Binele se face doar atunci cand este necesar , in rest Hristos Insusi ne invata sa nu aruncam margaritare in troaca porcilor .

      Ștergere
    4. Va deveni partid si va face aceleasi lucruri: pensii speciale pentru ei,isi vor pune rudele peste tot si alte lucruri de nimic,ca acest referendum

      Ștergere
    5. Si uite asa , toti devenim vizionari ...si nu judecam pe nimeni. Care ar fi problema daca ar deveni partid? Astazi partidele se inmultesc precum ciupercile.

      Ștergere
    6. Care ar fi problema? Ca ar obtine automat 20% din voturi,de la cei ce au mers la referendum.Si,n-au minte!

      Ștergere
    7. 06:08, toate aceste "pensii speciale", cum le spui tu si toate pensile exagerat de mari(chiar si cele din UE) fata de cele normale, vor trebui sa fie pe acelasi nivel cu pensile tuturor romanilor sau pensile romanilor vor trebui toate sa fie la acelasi nivel cu "pensile speciale sau cu "pensile parlamentarilor alesi" de catre romani pentru a-i reprezenta in UE. Nimic mai putin de-atat...

      Ștergere
  11. In SUA toate pensiile de stat sint la fel,la noi cei ce nu au cotizat nicodata la sistemul de pensii au pensii speciale de criminali ai comunismului,ca Visinescu et compani.

    RăspundețiȘtergere
  12. O data cu incalzirea globala,schimbarea axei polilor,migratia ,foametea data de reducerea cimpiilor si dezechilibre in precipitatii, cutremurele si razboaiele vor fi inevitabile.
    Mai ales pentru zonele fertile cu riuri abundente cum e Europa si Romania,din partea celor dezavantajati de secete si reconfigurarea zonelor reci ale noilor pozitii ale polilor,dar si pentru zone mai inalte de podis si munte cum sint in BalcaniI , Spania dar si coroana Carpatilor-Transilvania-craciun

    RăspundețiȘtergere