joi, 18 octombrie 2018

RĂZBOI ? INSTITUTIILE STATULUI SA FIE PREGATITE ,DE UN POTENTIAL RĂZBOI !


                                        Imagini pentru steagul romaniei                   


                    18  Octombrie 2018,ora 4,44 zori de zi !

                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,aud glas care spune ceva extrem de ingrijorator .
Glasul ne previne dragilor, si nadajduiesc ca AUTORITATILE Romane sa tina cont de acest Mesaj.
Stiu,este extrem de dureros si de trist ,dar trebuie sa luam la modul cel mai serios acest MESAJ.
Iata ce spunea acel glas:

               "România ! 
              Întreg Statul Român .
            Institutiile Statului ,sa fie pregatite de un potential Război ."

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, este extrem de ingrijorator si de trist,dar de la FAŢA LUI DUMNEZEU,unde sa ne ascundem? Nu avem unde,deoarece,Dumnezeu este peste tot si in toate,
Trebuie doar sa-L iubim cu toata inima noastra,din tot sufletul nostru,sa ne inchinam LUI si Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, si nu avem a ce ne mai teme. Orice s-ar intampla, suntem in MAINILE LUI DUMNEZEU si sub ARIPILE OCROTITOARE ale MAICII LUI DUMNEZEU.
Sa incercam ca sa fim mai buni,mai milostivi si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                               Cu dragoste,Maria.

 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




38 de comentarii:

  1. Doamne fereste , nu se poate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanilor,arma noastra este RUGACIUNEA.Romania este tara MANTUITORULUI LUMII.Sa aplecam genunchii,inaintea Sfintei Treimi si.Maicii Domnului,sa ne cerem iertare pentru faptele si pacatele noastre,ca multa jale vine pe pamant,si nu avem unde fugi,doar la rugaciune.

      Ștergere
    2. 09:20, unii ziceau ca este Gradina maicii Domnului...

      Ștergere
    3. Da,este adevarat ca Romania este Gradina Maicii Domnului,pentru ca,Ea,Maicuta Domnului,IISUS HRISTOS,Ioan Botezatorul,Arhanghelii,si multi Sfinti,din Vechiul Testament,sunt nascuti in Romania,Moldova.

      Ștergere
    4. Hmm..., 22:07 am mai auzit si in alta parte si tot citim si pe aici! Poti sa ne dai detalii?

      Ștergere
  2. Rusia cea care a ocupat Crimeea ne tot ameninta ,o vrea Putin o noua Uniune Sovietica pina in Cosovo,sau si dincolo pina in Mediterana

    RăspundețiȘtergere
  3. Filmul documentar'Martorul lui Putin' prezinta secvente din ultimii 19 ani ai 'Tarului' rus este prezent la festivalul International al filmului Documentar de la Sibiu,dar realizatorul secventelor si filmului este fugit din Rusia la Riga.

    RăspundețiȘtergere
  4. Era de așteptat dat fiind că la ora actuală sunt multe puncte fierbinți pe glob. Și nu vă faceți iluzii că Americanilor nu le-ar plăcea un război mai mare ba dimpotrivă apasă tare pedala și îi zgândără ba pe Ruși ba prin Orientul Mijlociu ba pe Chinezi . Undeva va exploda situația și atunci să te ții. Situația nu este deloc roz economic și politic la nivel global.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce razboi?Ca in ziua de azi ce arme sofisticate sint, praful s-ar alege de tot! Nu mai e ca la al doilea razboi mondial, inca si atunci nemtii intr-un timp scurt,au fabricat o gramada de avioane bombardiere, de s-a miral tot globul! !De aceea au luat prin surptindere toata Europa atunci!De aceea se teme,careva sa inceapa ceva,ca ar fii vai si amar! Sa ne rugam,mai bine sa ne fereasca Dumnezeu de tot raul!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum pe DIGI 24 emisiune in direct linga Podul Minciunilor puteti vedea inalta in spate CASA LUXEMBURGHEZA a 'germanilor'luxemburghezi din SIBIU.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel mai periculosi nu sint rusii,ci COZILE de TOPOR din interior ,fii de cominternisti,procurori-militieni si multi altii gata oricind sa le pregateasca calea din interior.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/medic-cresterea-varstei-de-vaccinare-impotriva-infectiei-hpv-ar-trebui-adoptata-si-in-romania-17548183
    http://profetieavertisment.ro/mesaje/613/aceasta-vaccinare-va-fi-o-otrava-si-va-fi-prezentata-in-cadrul-unui-plan-mondial-de-sanatate/

    RăspundețiȘtergere
  9. Va mai aduceti aminte cind va spuneam sa aveti bagajul facut bani si actele pregatite sa aveti timp sa fugiti va fi urgie domne dumnezeule aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde vrei sa fugi, viteazule ???

      Ștergere
    2. Daca esti asa credincios ar trebui sa sti ca nu fuga te scapa si credinta. Si mai invata gramatica limbii romane.

      Ștergere
    3. 22.24 cum le stii tu pe toate! Dar de ce n-ai fugit inca? Faci ce faci si iar ne trantesti aceeasi placa!Spune frate, clar, ce ai de spus, ce tot o dai pe dupa visin?

      Ștergere
  10. Dacă începe un conflict între NATO și Rusia, estul Europei și vestul Rusiei va fi doar moloz

    RăspundețiȘtergere
  11. Si rusii au facut un antrenament cu chinezii la granita comuna,au participat 300 000 rusi si 3000 chinezi.Data viitoare cind va fi pe real vor fi tot 300 000 rusi dar probabil 3 milioane de chinezi sa le confiste bogatiile din Siberia ,la prima ocazie,deocamdata chinezii se multumesc cu copierea primului avion invizibil rusesc-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visezi un război Rusia China. Au făcut un antrenament împreună adică au mimat cum se vor bate în viitor of of măi măi. Poate că s-au antrenat la cum să le-o tragă Americanilor mai ales că Americanii au amenințat China cu distrugerea insulelor artificial construite de China în Marea Chinei de Sud. Nu e zi să nu se amenințe China cu America în legătură cu navele de luptă americane care patrulează în Marea Chinei de Sud.

      Ștergere
    2. Dl. Crăciun greșești, Rusia și China sunt acum aliați pentru că vor să detroneze SUA de la cârma lumii. Astai sminteala marilor puteri, care se cred stăpânii lumii, de parcă ei au făcut-o nu Dumnezeu Tatăl.

      Ștergere
  12. Poate fi război civil...pe 1 Decembrie :/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, la asta ma gandeam si eu! Cel mai probabil așa. Cum spunea si doamna Maria de razboi civil, revolutie, greva generala...

      Ștergere
  13. suntem carne de tun-SA NE FEREASCA DOMNUL

    RăspundețiȘtergere
  14. Din păcate toată Europa va fi molozoz, pentru ca rachetele intercontinentale cu capete multiple pot lovi și distruge orașe de mărimea Moscovei, a Londrei sau a Parisului de la mii de km. Să nu creadă nimeni că va scăpa fugind din țară. Dacă aviația franceză sau engleză va lovi ținte din Rusia, oare Rusia nu va riposta?
    Singura noastră șansă dea a supraviețui ca popor și țară este să ne mobilizam ca în 1989, pentru că altfel vom fi pribegi prin lume ca evreii, sute de ani. Să nu ne jucăm cu focul pentru ne vom arde noi și vom arde și viitorul copiilor noștri.
    Un popor este învins numai atunci când se consideră învins și preferă să trăiască îngenuncheat și cu capul în pământ, iar un popor fără de țară este un popor nomad.
    Să nu ne temem, dușmanii noștri se încred în tancuri, avioane și vapoare, noi să ne încredem în puterea și ajutorul lui Dumnezeu care i-a scăpat pe evrei de oastea egipteană. Condiția este ca și noi să fim cu El, pentru că El este cel mai puternic aliat și cel mai statornic în vremurile care vor veni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect spus. Vă mulțumesc. Fără Dumnezeu, suntem pierduti.

      Ștergere
  15. În sfârșit o veste bună începe războiul! Foarte bine să înceapă cât mai repede. Ar trebui să vă bucurați oricum doreați voi să vă întâlniți cu Iisus Hristos așa că vi se va facilita întâlnirea rapidă cu Iisus. Vă cade o bombă pe casă și ajungeți instantaneu la întâlnirea cu Iisus. Nu mai trebuie să bateți mătănii toată ziua pe blog pe aici încercând să arătați lumii ce credincioși sunteți voi. Bucurați-vă ajungeți în împărăția cerurilor mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.stiripesurse.ro/rusia-vorbe-te-despre-un-nou-razboi-mondial-i-acuza-exerci-iile-militare-nato-din-romania-nimeni_1297498.html

    Incredere in Domnul Dumnezeul nostru si rugaciune curata ! Doina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Discursul lui Lazov este un discurs de dezinformare militara, liderii ruși vor o Europa puternică dar condusă de ei prin resursele din Siberia și extremul nordic. Aplicația, la care a participat și 3000 de militari chinezi s-a desfășurat la țărmurile M. Japoniei, și a avut ca tema principală crearea unui cap de pod operativ-strategic similar cu cel făcut în 6 iunie 1944 în Normandia de forțele aliate deschizând astfel cel de al 2-lea front în Europa.
      Aceste aplicații pregătesc trupele și statele majore pentru o debarcare în ori ce colț al lumi (M. Baltica, M. Neagră, M. Nordică, M. Joponiei, M. Chinei de Est, etc).
      E bine de știut că locul ales este în vecinătatea unui stat, Japonia, care este aliata cu SUA, pentru care China are sentimente ca ungurii fata de noi și cu care Rusia are un litigiu pentru insulele Curile, motiv pentru care nu are încheiat nici un tratat de pace cu aceasta din 1945 și până în prezent.
      Concluzia: minciuni diplomatice care fac parte din războiul psihologic pe care Rusia îl duce din 2014 cu toți potențialii inamici. Idem Hitler care spunea în 1938 ca dacă este lăsat sa unească toți germani din Germania, Austria și Slovacia, nu va mai avea nici o pretenție teritoriala, dar la 1 septembrie 1939 a atac Polonia pe care a împărțit-o cu Rusia.
      Vă rog nu va lăsați amăgiți de ruși, ca sunt urși în piei de oaie.

      Ștergere
    2. 12:54, blufezi. Eu am incredere in Ministrul de externe Lavrov, in Presedintele Putin, in Secretarul de Stat Pompeo, in Presedintele Trump, in Presedintele Reuven Rivlin, in Premierul Netanyahu , in Rabinii Mesianici, in Rabinii Ortodocsi, in Papa Francisc, in Patriarhul Kiril, in Patriarhul Daniel, in Patriarhul Teofil al III-lea al Ierusalimului si in unele Ordine ( militare sau nemilitare, masculine si feminine, de care am citit sau auzit) Calugaresti sau laice (insa care cred intr-un Creator..., dupa denumirea agreeata de catre ei), in autenticii shamani, budisti, alchimisti, esoteristi, in autentici parapsihologi, in "Casta IO", in autenticii Samurai, in autenticii vikingi, in autenticii credinciosi intr-o divinitate de esenta feminina, masculina...

      Ștergere
  17. Este vorba de Institutiile Statului poate este vorba de razboiul dintre ei doamna Maria Parlamentul cu judecatorii,cu procurorii este tot un razboi intre ei intretinut de Presedimte care nu aproba nimic ca legile Dtatului sa intre in vigoare.
    Ba blocheaza una ba alta nu se mai ajunge deloc la liman
    Daca nu avem legi care sa se allice si sa se ia ofata taurul de coarne la razboi se ajunge.
    Sunt nervii intinsi la maxim si la oameni si la ei care nu se inteleg.
    Dumnezeu si Maicuta Domnului sa le dea mintea de pe urma sa le lumineze calea.
    Cu drag doamna Maria si sa auxim nai de bine. Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  18. Subscriu Anonim 1.04 Parintele Arsenie spunea ca ne vor pierde daca nu avem credinta. Sa ne incredem in puterea Lui Dumnezeu si sa fim uniti. Dezbinarea si tradarea fac mai multe victime decat un razboi . Si de fapt dupa 1989 ne aflam intr-un razboi fratricid cultivat si intretinut de alesii votati si platiti de noi cu bani grei. A fost vreodata liniste in politica noastra ? S-a creat o voita diferentiere intre oameni pe toate planurile : material, social,cultural iar acum s-a atacat ultima reduta cea spirituala. Sa speram ca aici am pierdut doar batalia si nu razboiul . Suntem doriti doar in postura de zombi, fiinte fara sentimente, fara securitatea unui camin ,motivati doar de obtinerea blidului de mancare si aia otravita, indatorati la banci, chipurile pentru a fi in ton cu moda .Oamenii au pierdut reperele adevaratei destinatii pe pamant , sunt bolnavi de boli inexistente pana acum ,sau existente dar nu la aceasta scara . Cei cu bani multi sunt majoritatea depresivi, unii consumatori de droguri Cand mai faceau mamele depresie dupa nastere ? Maternitatea era cea mai mare bucurie in viata unei femei . Se inoculeaza ideea ca dragostea este echivalenta cu sexul, vor sa fim sub animalele care traiesc si se imperecheaza cf legilor firii. Oameni buni nu uitati ca Dumnezeu ne-a inzestrat cu facultatea gandirii, sa o folosim, sa nu privim doar in jos , in strachina cu mancare si nu numai, sa ridicam ochii in sus la cele de deasupra noastra vazute si nevazute. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu va faceti speranțe prea mari cei care va doriti razboi ca va începe pana la sfarsitul lui 2021,avertizarile prin doamna Maria sunt reale dar numai ca trebuie sa luam in considerare si celelalte evenimente care vor urma înaintea războiului.Si nu va doriti sa vina pentru ca va fi plângere peste tot,ca si la cutremur care nu va fi bine cand va veni.Deci aveti grija ce va doriti ca le atrageti.E suficient sa vina un potop de apa ca nici nu va mai doriti război. Ar fi bine ca acuma sa ne concentrăm strict pe trezirea si mantuirea noastra sa punem accent mai mult pe credința decat pe frica care generează blocaj energetic,totodata atrăgând si bolile dar si stresul.Scopul principal nu e sa stam cu frica pentru ca niciodata frica nu aduce un lucru bun si nici mântuire.Sa stam doar cu frica de Dumnezeu ca intr-o zi ne vom reprosa ca nu ne-am apropiat de El cu iubire mai mult sa putem atrage lucrurile de sus si sa evoluam catre cer.Pentru ca toata bogăția,sănătatea,fericirea noastra adevarata nu sunt pe pamant ci toate sunt in cerul sfant unde împărăția este vesnică si lumina dăinuie ..Acolo este bogăția noastra,aici pe pamant le mănâncă moliile si sunt stricatoare.Si cand va veni acel război totul va distruge in cale.Pe pământ suntem săraci,dar in cer bogati.
    MM

    RăspundețiȘtergere
  20. Lumea asta e dementă rău pe bune. Cum să îți dorești să fie război, păi sunteți cu capul sau ce aveți? Ferească dumnezeu de așa ceva. Nu știți ce vorbiti păi unde crezi tu că te ascunzi in cazul unui război? E hai că santeti tari unii din voi aici pe blog .🇷🇴🕊pacea fie cu noi toți. Cu dumnezeu înainte.

    RăspundețiȘtergere
  21. Americani au relatii economice destul de bune cu China unde vor face o fabrica pentru autoturisme Tesla-electrice,iar cu Rusia colaboreaza in cosmos pe statia spatiala internationala si prin folosirea in lansare a rachetelor rusesti.
    Un razboi nu vad decit provocat de orgoliul lui Trump si ambitiile lui Putin,de o criza economica care se anunta deja sau de divergentele date de efectele incalzirii globale-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Trump a anuntat intentia de a retrage SUA din acordul de neproliferare a armelor nucleare semnat in 2010 cu Rusia cobdusa atunci de Medveev si care expira in 2021.
    In acelasi timp Putin face declaratii belicoase spunind ca rusii sint gata sa moara pentru ''mama Rusia'' dar spune ca vor folosi armele nucleare doar in cazul unui atac.
    Oficialii americani au programate discutii si se vor deplasa la Moscova.
    O fii Razboi sau Pace?
    Viziunile spun sa ne pregatim de razboi,mai devreme sau mai tirziu nu vom scapa de razboi.
    Cu cit sintem mai pregatiti cu atit sintem mai respectati si ocoliti sau feriti.-craciun

    RăspundețiȘtergere