miercuri, 3 octombrie 2018

PLÂNGE HRISTOS CU LACRIMI DE SÂNGE ! UN M DE FOC PE CERUL ROMANIEI !



     Noapte de 1 - 2 Octombire 2018,ora 0,10 !

                        Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Est un CER de noapte senin,iar pe Cer de la Pămant în sus,de la Orizont as putea spune,s-a ridicat o litera mare si rosie ca de foc.
Aceasta litera era cea de mai jos:

                              Imagini pentru M.

Litera  M de foc fratilor, a urcat de la Pămant pe Cerul noptii, dar tot foarte aproape de pămant era.
De doua ori consecutiv s -a intamplat astfel.
M dragilor,era de la MANTUITORUL HRISTOS.
Faptul ca era ca de foc, numai DUMNEZEU stie de ce ni s-a aratat asa.
Dar iata că,chiar acum cand scriu aici aceste randuri, imi apare in faţa ochilor IISUS HRISTOS imbracat cu vesminte rosii si albastre,si din a Cărui ochi albastri senini curg râuri de lacrimi.
 Erau lacrimi de sânge adevarat.
                    Imagini pentru IISUS
IISUS HRISTOS plange pentru noi fratilor !
Oare de ce ???
Fiecare dintre noi ar trebui sa ne punem aceasta intrebare,iar daca ni se pare ca am gresit cu ceva,undeva,candva si asupra cuiva,sa ne indreptam. Sa nu aducem nimanui lacrimi si durere din pricina faptelor noastre,din pricina cuvintelor noastre, din pricina alegerilor noastre  care nu sunt deloc placute LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI.
Dragii mei, oricat de greu v-ar fi in zilele de 6 si 7 octombrie,lasati toate deoparte si mergeti la VOT; meregeti la REFERENDUM si votati DA pentru HRISTOS ! 
Votati DA pentru CUVANTUL LUI DUMNEZEU care ne-a creat, si a facut barbat si femeie,ca unindu-se, sa fie un singur trup.
     Imagini pentru crearea lumiiImagini pentru crearea lumii
IISUS HRISTOS fratilor, a binecuvantat NUNTA dintre barbat si femeie,NUNTA din CANA GALILEII.
                     Imagini pentru nunta cana imagini
Iata:

23 dec. 2015 - Încărcat de Dinu Iancu Salajanu
Videoclip produs de Dinu Iancu Sălăjanu Facebook: https://www.facebook.com/

Sa implinim fratilor Voia Lui DUMNEZEU, si sa nu ne abatem nici intr-un fel de la implinirea celor 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI.
                                     Cu dragoste,Maria.

41 de comentarii:

  1. Pericolul e dat de cresterea consumului de energie,bioxid de carbon-masini,apa potabila si toate bazate pe energie neregenerabila care daca nu sint reduse vor duce la catastrofa globala a Pamintului asa cumsa intimplat si cu planeta Marte-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Se va trezi oare poporul român, conștientizând păcatele sale pentru a dobândi iertarea înaintea lui Dumnezeu? Avem nevoie fraților de o ROMÂNIE CREȘTINĂ! România are nevoie în ceasul acesta critic al existenței sale de foarte multă rugăciune și pocăință adevărată. Este timpul mărturisirii Adevărului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cei ce nu voteaza sau spun Nu vor fi judecati de Hristos ca au sprijinit pacatul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Isus nu are ochi albastri. Evreii sunt maslinii, cu ochii caprui inchis sau negri. Nici blond nu este. In iconografie este infatisat mai deschis la culoare ca o metafora a luminii, dar el, cel intrupat, nu putea sa aiba decat infatisarea obisnuita a unui evreu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 4:13Complet gresit.El nu semana cu evreii obisnuiti pt ca Tatal Sau era Duhul Sfant.Iar descrierea lui e facuta corect de Lentilius care il descrie ca cel mai frumos barbat pe care l-vazut vreodata.Nici nu e de mirare fiind Fiul Preaiubit al Lui Dumnezeu caruia I se cuvine :Toata Cinstea Slava si Inchinaciunea-Tatalui si Fiului si Sfantului Duh!Amin!

      Ștergere
    2. Angela,cum de le stii tu pe toate! Ori era fiul lui Dumnezeu ori a Duhului Sfint? Dar,cine e Duhul Sfint?

      Ștergere
    3. 20:29Bine zici "ca le stiu pe toate"caci toata viata am invatat si citit f. mult dar asta nu a fost de ajuns caci de la un moment al vietii am primit un "prieten" desavarsit care ma ajuta sa raspund in diverse situatii.Intrebarea ta e complet gresita:Duhul Sfant salasuieste atat in Tatal cat si in Fiul adica Tatal Fiul si Duhul Sfant(Sfanta Trime)una sunt in 3 fete(asa cum a aratat printro minune Sf.Spiridon cu exemplul caramidei care cuprinde 3 elemente:apa foc si pamant )Sper ca ai inteles daca nu iti voi mai explica!Doamne ajuta!

      Ștergere
    4. 20:29Tatal Fiul si Duhul Sfant -Una sunt in 3 fete.Duhul purcede si din Tatal si din Fiul!Altceva?

      Ștergere
    5. 20:29Dumnezeu este duh si deci din Dumnezeu purcede duhul cel mai curat desavarsit numit Sfant.Duhul lumii din pacate nu este sfant ci intunecat de greselile noastre .De aceea trebuie sa ne intoarcem la Dumnezeu ca sa ne curete cu Duhul Sau Sfant sufletul nostru (care este tot duh)si sa ne mantuim.PS Nu exista decat 2 alternative:Mantuirea sau pieirea.

      Ștergere
    6. Anghel4 octombrie 2018, 00:09
      20:29Tatal Fiul si Duhul Sfant -Una sunt in 3 fete.Duhul purcede si din Tatal si din Fiul!Altceva?


      raspuns
      1. NUMAI din TATAL purcede DUHUL SFINT .
      2. Din Fiul NU PURCEDE Duhul Sfint .

      ai citit mult dar nu orice lectura este si adevarata .
      alte nelamuriri ?

      Ștergere
    7. 22:22Ma corectez ,numai Dumnezeu le stie pe toate noi suntem "praf si cenusa "inaintea Lui.M-am lasat dusa de exprimarea ta20:29!

      Ștergere
    8. nu am inteles nimic, nici nu e de inteles. Care e minunea cu caramida? Adevarul e asta: Tatal e Yahve, fiul e Isus, iar duhul e o persoana nevazuta cind se aud niste voci, in aparate de comunicare la distanta, asa cum foloseau ET acum 2000 ani

      Ștergere
    9. 8:16Ti-as da un sfat ,aici nu suntem intro arena si daca nu ai inteles caracterul crestin al ms mele ar fi bine sa il intelegi ca sa mai primesti un raspuns .Referitor la observatia ta te contrazic pe baza convorbirilor lui Sadhu Sundhar Singh cu Iisus care i-a comunicat ca ambele religii crestine ;catolica si ortodoxa au unele invataturi gresite.Despre catolici stim dar si in ortodoxie exista aceasta greseala ,anume ca Duhul Sfant nu purcede si din Fiul.Fals!Raspunsul lui Iisus pt Sundhar Singh a fost:"Eu si Tatal Una Suntem iar Duhul purcede si din Tatal si din Fiul

      Ștergere
    10. 15:26Caramida s-a format din pamant apa si foc(arsa in cuptor)dar noi vedem una singura.Tot asa Dumnezeu Tatal ,Dumnezeu Fiul si Duhul Sfant formeaza un Intreg numit Sfanta Treime!

      Ștergere
    11. 15:26Caramida s-a format din 3 parti : pamant apa si foc(arsa in cuptor)dar noi vedem una singura.Tot asa Dumnezeu Tatal ,Dumnezeu Fiul si Duhul Sfant formeaza un Intreg numit Sfanta Treime!

      Ștergere
    12. Anghel4 octombrie 2018, 23:19
      8:16Ti-as da un sfat ,aici nu suntem intro arena si daca nu ai inteles caracterul crestin al ms mele ar fi bine sa il intelegi ca sa mai primesti un raspuns .Referitor la observatia ta te contrazic pe baza convorbirilor lui Sadhu Sundhar Singh cu Iisus care i-a comunicat ca ambele religii crestine ;catolica si ortodoxa au unele invataturi gresite.Despre catolici stim dar si in ortodoxie exista aceasta greseala ,anume ca Duhul Sfant nu purcede si din Fiul.Fals!Raspunsul lui Iisus pt Sundhar Singh a fost:"Eu si Tatal Una Suntem iar Duhul purcede si din Tatal si din Fiul


      fals din nou :
      INTERPRETARILE SUNT GRESITE nu religia ortodoxa si catolica INAINTE DE 1054 adica schisma . catolicii de azi sunt pe aratura si vor pieri complet fie prin disparitie , fie prin REINTOARCERE LA ORTODOXIE .

      Faptul ca IISUS ESTE UNA CU TATAL nu inseamna ca duhul purcede din fiu ... deci E FALSA INTERPRETAREA asta ca invatatura CATOLICA , ortodoxia STIE ADEVARUL : PURCEDE NUMAI DIN TATAL DUHUL SFINT

      si o logica simpla :
      LA NASTEREA LUI IISUS HRISTOS FIUL , DUHUL SFINT a adumbrit-o pe SFINTA FECIOARA MARIA ... deci nu are cum sa purceada din fiul CACI NASTEREA ESTE DE LA DUHUL SFINT DAT DE TATAL ...
      deci DUHUL SFINT NU PURCEDE DE LA FIUL CA LOGICA SIMPLA ilogica A TA ESTE CA FIUL ESTE TATAL FIULUI ... VEZI ILOGICA intepretarii GRESITE A CATOLICILOR SI A LUI SIGH ( daca asa i s-a spus si nu au adaugat CATOLICII asta )???

      DECI NU CREDE CA SUNDAR SIGH STIE MAI BINE DECIT ORTODOXIA VENITA DE LA APOSTOLI ca TE INSELI AMARNIC

      mai studiaza
      ps DUHUL SFINT PURCEDE NUMAI DE LA TATAL ca sa ramina Sfinta Fecioara insarcinata de la DUHUL SFINT si se naste FIUL IISUS HRISTOS
      pe scurt ca sa se retina simplu
      Dumnezeu TATAL - Purcede Duhul sfint in FECIOARA MARIA si se naste FIUL = IISUS HRISTOS

      si ce inseamna purcede
      PURCÉDE, purcéd, vb. III. Intranz. (Pop.) A pleca, a porni la drum.
      18.Iar naşterea lui Iisus Hristos aşa a fost: Maria, mama Lui, fiind logodită cu Iosif, fără să fi fost ei înainte împreună, s-a aflat având în pântece de la Duhul Sfânt.

      mai studiaza

      Ștergere
    13. Anghel4 octombrie 2018, 23:19
      8:16Ti-as da un sfat ,aici nu suntem intro arena si daca nu ai inteles caracterul crestin al ms mele ar fi bine sa il intelegi ca sa mai primesti un raspuns

      fals din nou
      si antihrist are crestin in el CA IMITA tot ... deci nu mai folosi replici de genul '' caracterul crestin al ms mele'' ca scris este :
      SFINTA SCRIPTURA CITIRE :
      8.Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
      9.Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit - să fie anatema!

      vezi , da ??? anatema este ORICE INVATATURA care nu este IN CONFORMITATE CU ORTODOXIA = DREAPTA CREDINTA si replica ta'' caracterul crestin al ms mele ar fi bine sa il intelegi'' se incadreaza aici :
      13.Iar oamenii răi şi amăgitori vor merge spre tot mai rău, rătăcind pe alţii şi rătăciţi fiind ei înşişi.timotei 3

      deci cind esti ratacit cum e mesajul tau ???
      mai studiaza ca altfel smintesti pe altii cu smintelile tale si e scris ce se intimpla cu cel care sminteste :

      7.Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.matei 18

      si daca te simti certat si te indrepti E BINE ca scris este :
      5. Şi aţi uitat îndemnul care vă grăieşte ca unor fii: "Fiul meu, nu dispreţui certarea Domnului, nici nu te descuraja, când eşti mustrat de El.
      6. Căci pe cine îl iubeşte Domnul îl ceartă, şi biciuieşte pe tot fiul pe care îl primeşte".
      7. Răbdaţi spre înţelepţire, Dumnezeu se poartă cu voi ca faţă de fii. Căci care este fiul pe care tatăl său nu-l pedepseşte?
      8. Iar dacă sunteţi fără de certare, de care toţi au parte, atunci sunteţi fii nelegitimi şi nu fii adevăraţi.(evrei 12)
      mai studiaza

      Ștergere
    14. Care e minunea cu caramida? Caramida o vedem, dar Sfinta Treime nu, pentru ca nu exista. De ce-ar fi avut Dumnezeu un singur fiu, cind in biblie se vorbeste de mai multi fii ai lui Dumnezeu?
      Geneza 6:1-4 spune: "Când au început oamenii să se înmulţească pe faţa pământului, şi li s-au născut fete, fiii lui Dumnezeu au văzut că fetele oamenilor erau frumoase; şi din toate şi-au luat de neveste pe acelea pe care şi le-au ales. "

      Ștergere
    15. 8:52Lucrurile Lui Dumnezeu nu se interpreteaza in logica omeneasca pe care o folosesti tu ci cum bine stii duhovniceste.Iisus aflat pe pamant afirma la un moment dat "Eu sunt si aici si in cer"!Oare El a parasit de tot cerul cand a venit pe pamant?Oare nu El a spus "Voi trimite la voi pe Mangaietorul cand ma voi sui la cer?"Si cu ce putere(duh )facea vindecarile,minunile?Oare nu El a spus:"Eu si Tatal ,una suntem!Cu siguranta Duhul Sfant purcede si de la Fiu.A studia si a ti se"descoperi"sunt doua lucruri diferite.Duhul adevarului si al intelepciunii sa lamureasca lucrurile!Si mai putina aroganta caci si satana stie Evanghelia pederost!

      Ștergere

    16. Anghel6 octombrie 2018, 04:28
      8:52Lucrurile Lui Dumnezeu nu se interpreteaza in logica omeneasca pe care o folosesti tu ci cum bine stii duhovniceste.Iisus aflat pe pamant afirma la un moment dat "Eu sunt si aici si in cer"!Oare El a parasit de tot cerul cand a venit pe pamant?Oare nu El a spus "Voi trimite la voi pe Mangaietorul cand ma voi sui la cer?"Si cu ce putere(duh )facea vindecarile,minunile?Oare nu El a spus:"Eu si Tatal ,una suntem!Cu siguranta Duhul Sfant purcede si de la Fiu.A studia si a ti se"descoperi"sunt doua lucruri diferite.Duhul adevarului si al intelepciunii sa lamureasca lucrurile!Si mai putina aroganta caci si satana stie Evanghelia pederost!


      FALS din nou
      SATANA DENATUREAZA si nu o stie pe de rost CA AR FI RAMAS inger .

      Iisus este SI FIULUL OMULUI de aceea este PE PAMINT si FIUL LUI DUMNEZEU , in CER adica ESTE TEANDRIC = DUBLA NATURA

      teándric, -ă, teandrici, -e adj. Care se referă la teandrie; privitor la dubla natură a lui Iisus Hristos: de Dumnezeu și om. – Din gr. theandrikos.

      ca sa pricepi SIMPLU avem SFINTA TREIME

      Dumnezeu TATAL DUH
      Dumnezeu sfintul DUH
      DUMNEZEU FIUL TRUP

      deci DUHUL TATAL DA DUHUL SFINT SI TRUPUL HRISTOS si asa este OMUL FACUT DIN DUH si TRUP ( DUBLU)

      deci TRUPUL NU POATE PURCEDE DUH , asadar fiul CARE ESTE TRUP NU PURCEDE DUH .

      iar despre mangaietorul TRIMIS , este argumentul care iti STA IMPOTRIVA ca daca iisus DA DUH atunci nu mai are ce sa trimita ... deci ILOGIC din nou

      asadar 2 lucruri pina aici
      1DUHUL ADUMBRESTE PE SFINTA FECIOARA MARIA SI NASTE PE IISUS FIUL OMULUI SI A LUI DUMNEZEU , deci FIUL NU POATE SA FIE DUH , ASADAR nuuuuu PURCEDE DUH DIN EL
      2. EL , FIUL fiind duh , dupa logica ta lipsa , nu are cum sa urce el si sa se trimita TOT PE EL , diferit de el , purces din el ...

      vezi , da ??? sunt deja 2 argumente care EXPLICA CLAR ca DIN FIUL IISUS HRISTOS NU PURCEDE DUHUL CA NU E DUH

      ai retinut , da ??? se intepreteaza DUH-ovniceste DUMNEZEIESTE(TATAL- DUH ) SI SFINTESTE ( DUHUL SFINT DUH )
      mai studiaza

      Ștergere

    17. Anghel6 octombrie 2018, 04:28
      8:52Lucrurile Lui Dumnezeu nu se interpreteaza in logica omeneasca pe care o folosesti tu ci cum bine stii duhovniceste.Iisus aflat pe pamant afirma la un moment dat "Eu sunt si aici si in cer"!Oare El a parasit de tot cerul cand a venit pe pamant?Oare nu El a spus "Voi trimite la voi pe Mangaietorul cand ma voi sui la cer?"Si cu ce putere(duh )facea vindecarile,minunile?Oare nu El a spus:"Eu si Tatal ,una suntem!Cu siguranta Duhul Sfant purcede si de la Fiu.A studia si a ti se"descoperi"sunt doua lucruri diferite.Duhul adevarului si al intelepciunii sa lamureasca lucrurile!Si mai putina aroganta caci si satana stie Evanghelia pederost!


      FALS din nou
      SATANA DENATUREAZA si nu o stie pe de rost CA AR FI RAMAS inger .

      Iisus este SI FIULUL OMULUI de aceea este PE PAMINT si FIUL LUI DUMNEZEU , in CER adica ESTE TEANDRIC = DUBLA NATURA

      teándric, -ă, teandrici, -e adj. Care se referă la teandrie; privitor la dubla natură a lui Iisus Hristos: de Dumnezeu și om. – Din gr. theandrikos.

      ca sa pricepi SIMPLU avem SFINTA TREIME

      Dumnezeu TATAL DUH
      Dumnezeu sfintul DUH
      DUMNEZEU FIUL TRUP

      deci DUHUL TATAL DA DUHUL SFINT SI TRUPUL HRISTOS si asa este OMUL FACUT DIN DUH si TRUP ( DUBLU)

      deci TRUPUL NU POATE PURCEDE DUH , asadar fiul CARE ESTE TRUP NU PURCEDE DUH .

      iar despre mangaietorul TRIMIS , este argumentul care iti STA IMPOTRIVA ca daca iisus DA DUH atunci nu mai are ce sa trimita ... deci ILOGIC din nou

      asadar 2 lucruri pina aici
      1DUHUL ADUMBRESTE PE SFINTA FECIOARA MARIA SI NASTE PE IISUS FIUL OMULUI SI A LUI DUMNEZEU , deci FIUL NU POATE SA FIE DUH , ASADAR nuuuuu PURCEDE DUH DIN EL
      2. EL , FIUL fiind duh , dupa logica ta lipsa , nu are cum sa urce el si sa se trimita TOT PE EL , diferit de el , purces din el ...

      vezi , da ??? sunt deja 2 argumente care EXPLICA CLAR ca DIN FIUL IISUS HRISTOS NU PURCEDE DUHUL CA NU E DUH

      ai retinut , da ??? se intepreteaza DUH-ovniceste DUMNEZEIESTE(TATAL- DUH ) SI SFINTESTE ( DUHUL SFINT DUH )
      mai studiaza

      Ștergere
  5. M fiind de culoare rosie este mai degraba de la mamaona=diavolul, de aceea plange DOMNUL NOSTRU IISUS CHRISTOS! Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  6. In Danemarca si Marea Britanie se fac propuneri ca peste 15-20 de ani sa se interzica masinile pe motorina dar si benzina ca masura de reducerea poluarii.
    Dupa aprobarea in Parlament mai mult ca sigur ca se va incepe cu marile orase.Peste tot se va trece la MASINI ELECTRICE-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. IIsus plânge pentru ca suntem condusi de niste dictatori.Vom intra in dictatură ce sa zic.Si cei de la PE sunt îngrijorați de starea țării.Mergem inapoi spre anii '45-60 ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne,Tu plangi in Cerul Sfant,eu plang aici pe pamant,cat de rai suntem inaintea Ta.Multi spunem ca te iubim,merge la biserica,dar de minciuna si fapte rele nu ne indepartam.Esti foarte suparat si pe cei care spun ca te iubesc,si trebuie sa te urmeze,dar ei de 7 ani,mint zi si noapte,pe aproapele lor.Doamne,ma doare sufletul,fata imi este arsa de lacrimi in fiecare zi,cand vad pe pamant atata rautate,si omenirea sa indepartat de Cuvantul Tau Cel Sfant,chiar preotii au anuns sa minta,si sa traiasca intre ei,am ajuns mai rau ca animalele.Imi este frica ca poporul roman,nu o sa iasa la vot,sa sustina familia,si rau te va supara,de mare pedeapsa vei trimite asupra noastra,ca nu te iubim din suflet.Doamne,litera M,este de la Tine,Mantuitorul Lumii,dar si de la prenumele celei promise omenirii,pentru a pregati lumea,pana la a doua venire a Ta,pe pamantul Romanesc,unde esti nascut.Pe cerul Sfant,va aparea litera M,cu foc,ca toata omenirea sa vada si sa creada ca cea promisa lumii,primeste Har de la Duhul Sfant,sa-si ia misiunea pe pamant,asa cum a fost hotarat in Cerul Sfant de Sfanta Treime.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma copii, íisus. Fiul. Lui. Hristos ó fost esenian dupa. Sfanta . Mama. Maria. Avea ochii albastrii cu nuanta ín verde. Io l-am vazut la botez si nimenea nu ma poate mintí! Mila. Domnului sa fie cu noi toti!. Amin.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu sunt din neamúl acesta! Ce atata índoiala? Nicí de atata amar de timp,nu íi clar ca o fost. Fiu.divin si pamantesc,sange din. Cer si sange omenesc? Si a curs sange si apa! Sa nu ma aburiti cu lichidul interstitial....

    RăspundețiȘtergere
  11. Noi sa facem bine sa ne ducem la vot,ca orice lucru bun cerem ín . Numele. Domnului. Iisus. Hristos,ne va fi dat,sa nu fiim lenesi,ca suntem crestini,ne facem de ras?...

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria nu gasesc cuvintele potrivite dar nu pot citind acest mesaj al dv.sa nu plang.
    Am vazut atata minciuna si ura din partea unora cum sa nu planga Mantuitorul Nostru?
    Atat de mult imi doresc ca lumea sa inteleaga si sa nu mai fie atata ura invidie,razbunare.
    Doamna Maria nu este nimeni perfect toti avem greseli dar este bine sa vefem unde gresim si s'a ne indreptam
    Cu siguranta merg la vot am facut-o de fiecare data
    Sper din tot sufletul ca poporul roman sa voteze DA din toata inima.
    Multumesc Bunului Dumnezeu si Maicuti Domnului ca va ales doamna Maria pentru mantuirea poporului roman cu voziunile dv.Bunul Dumnezeu s-a va binecuvinteze si pe noi pe toti fii lui
    Cu mult drag tuturor si sa ne ajute Dumnezeu sa avem dragoste curata intr-u Hristos Mantuitorul sufletelor noastre.
    Sa nu ne pierdem sufletul pentru o viata scurta pierdem o vesnicie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Putem fi atacati militar de rusi,vor muri multi si ,,M ,,POATE INSEMNA SI MOARTE in zona estica a Romaniei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:45Ai visat urat asta noapte?Inchina-te la culcare si ai sa visezi ca M inseamna:Mantuitorul!

      Ștergere
    2. M din oM care este Mo(rt). M de foc.

      Ștergere
  14. Ma,bine ca ínsamna si moarte,da moarte pentru. Sfanta. Cruce íi. Viata. Vesnica,pai ma iar sunteti greuti la íntales? Si la copilul acela cu. Domnul. Sfantul. Duh de. Viata. Facatorul,pai nu se putea íntrupa pe pamant decat. Treimic! Nu avea cum sa vie dupa íntelesul nostru profan ,ci dupa credinta cea mai de sus. Pai cand o facut toate lumile,nu s-or sfatuit ín trei? Toate sunt ín con lucrare. Si pe pamant,nu sunt toate la fel? Nu avem o con lucrare? Unirea ín gand,vorba si fapta ínsamna . Viata,lepadarea unirii ínsamna moarte,stagnare,ne miscare,asteptare sa vina de unde,daca nu de la noi? Sa nu mai ne tot sucim ca bula pe dupa copac,da ce ma suntem neam de bulisori?. O cam trecut vremea lui...

    RăspundețiȘtergere
  15. Al cui o fost si cum o vint si ce o facut,da noi facem ceva pentru binele semenilor? Suntem drepti macar zece ín sodoma de azi? Íl asteptam ca ninivitenii pe. Iona? Asteptam sa aleaga altii de peste mari si tari ín locul nostru de bastina? La vot ca suntem romani crestini,nu mati sugaci!...

    RăspundețiȘtergere
  16. Da are dreptate 20-24 tot ce se poate
    Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza sa.
    Doamne ajuta la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma copii,suntem un suflet,un neam si o tara sfanta,ca am pierdut averi si pamant,da sa nu ne pierdem. Credinta. Nadejdea si. Dragostea! Sa fiim vii precum. Domnutu nost. Íisus. Hristos íi viu,ín vecii veciilor. Amin!..

    RăspundețiȘtergere
  18. Am și eu o întrebare ! Care este întrebarea de la referendum, de ne spuneți sa votam "DA"?

    RăspundețiȘtergere
  19. 1:19DA!-casatoria intre un barbat si o femeie!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma rozete cu ochi,familia. Adriana si. Marius. Gruia fac peste zece mii de km din estul . Siberiei pana la. Moskova sa spuna. D. A pentru familie si voi nici nu va miscati dosul,mai trogloditilor,macar sa spuneti daca íl vreti caldicel ori rece! Sa faci bine sa ma ierti. Marioara surioara si sa dai mesajul mai departe. Multumesc frumos. Cu. Dumnezau ínainte..

    RăspundețiȘtergere