sâmbătă, 20 octombrie 2018

DUMNEZEU TATĂL SLOBOZESTE SABIA , DIN MÂNA SA DREAPTA !


                       Noapte de 6 -7 Noiembrie 2017 ,ora 1,05 !

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor Cerul senin de ziuă care se deschide precum o cortina, iar aici, după Cerul nostru firesc ,vad dragii mei un alt CER,un CER in care este TRONUL LUI DUMNEZEU.

                         Image result for DUMNEZEU TATAL IMAGINI.

DUMNEZEU TATAL era tare trist si privea in jos spre Pămant,la noi Fiii Săi.
Image result for DUMNEZEU TATAL IMAGINI.
Dumnezeu Tatal Cel CERESC, tinea in Mâna Sa dreapta o sabie de lumină alba si stralucitoare foarte, sabie ce era pe jumatate băgată cu varful in jos înspre Pămant,într-un nor alb si stralucitor.
Dumnezeu Tatal Cel CERESC era in mijlocul unei Lumini albe orbitor de stralucitoare, si statea asezat ca pe un tron nevazut. 
Avea Chipul precum Îl vedem noi in Sfintele Icoane,si era îmbracat cu vesminte alb- albastre .
Lumina Cerului Lui Dumnezeu alb -albastra îi acoperise si Mâinile SALE. 
DUMNEZEU TATAL fiind tare trist din pricina FIILOR SĂI care au uitat de El ,privea ingandurat spre sabia care statea deasupra noastra, daca s-o slobozeasca sau nu, pentru ca noi sa ne intoarcem la EL, la CREDINTA cea adevarata.
Aproape jumatate din sabie era prinsa in norul care ,statea drept asternut picioarelor TATALUI CERESC.
Prieteni dragi, sa îngenunchem în faţa SFINTELOR ICOANE si sa ne rugam TATALUI CERESC, PREA SFINTEI TREIMI si MAICII LUMINII ,ca sa nu lase sa cada înspre Pământ sabia ; sa nu ne lase din Mâna Sa ocrotitoare prada RAZBOIULUI care ne bate la usa.
Sa învatam fratilor a ridica ochii nostri si inspre CERUL SFANT, si sa multumim in fiecare clipă pentru faptul ca avem viata,ca suntem sanatosi, pentru ca avem familie si pe toti cei dragi langa noi.
Trebuie ca in viata noastra cea de toate zilele,s-avem si momente in care, sa simtim ca ne unim cu BUNUL DUMNEZEU si cu MAICUTA DOMNULUI in timpul Rugaciunii noastre.
Numai prin Rugaciune curata si prin dragoste infinita fata de DUMNEZEU si Maica Luminii, faţă de Aproapele nostru, vom putea ajunge la INIMA si la MILA LUI DUMNEZEU care, nu ne va mai lasa de izbeliste ,nu va slobozi sabia din Mâna Sa dreapta ,ci ne va ierta, învelindu-ne inima si sufletul cu IUBIRE si cu multa DRAGOSTE Divina.
                                   Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. Este clar începe războiul sabia înseamnă război. Hai bărbosule aruncă sabia pe pământ și pornește războiul! Sper că nu ți-a pierit curajul că în vechiul testament erai mai tupeist și mai pus pe harță . Una două și spuneai mergeți peste ei și omorâții pe toți treceții prin sabie și jefuiții. Da ce ai pățit ai îmbătrânit și te-ai fleșcăit ai devenit in inimos?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer mi-am facut cruce la postarea ta 00:26, unde va este demnitatea mai lume chiar nu mai aveti respect fata de Dumnezeu? Atat de mult ati decăzut si inimile vi s-au împietrit ? Este numai bătaie de joc la adresa Creatorului in cuvintele tale satana. Doamne fereste si milueste.

      Ștergere
    2. Mai nesimtitule 00:26, antihristule si satano ce esti, cum iti permiti sa batjocoresti pe CREATORUL si numele cel sfant al LUI, Bunul DUMNEZEU???????????????????????????
      Roaga-te si cere iertare TATALUI CERESC pentru nesabuinta de care ai dat dovada prin gandurile malefice care ti-au trecut prin capul cel prost pe care-l tii pe umeri, Satano😤😤😤😤😤😤😤😨😨😨😴😨😨!!!

      Ștergere
    3. Dna Maria comentariul anonimului 00:26 (un cretin ) chiar merita publicat ?????

      Ștergere
    4. Dna Maria, dar comentariul anonimului 15:44, care face "cretin" pe aproapele sau, merita publicat????

      Doamne Dumnezeule, numai crestini de ochii lumii. Dar in fata ta Doamne, nu! Tu ii vezi, Doamne!!!

      Ștergere
    5. 21:42Cine e mai important individul obraznic sau Dumnezeu?Tu il aperi pe badjocoritorul lui Dumnezeu ?Si tu vei lua" rasplata" cu acesta pt ca nu-ti pasa de onoarea lui Dumnezeu!Toti dusmanii lui Dumnezeu vor primi ce merita!

      Ștergere
    6. Dragii mei semeni,nu va mai certati intre voi...An.00.26. cred ca se refera la Yahwe,cel din Vechiul Testament,dar acela nu e Tatal Ceresc ,Creatorul...Fiind ''prinsi''in trup de carne,noi nu-l putem cuprinde cu mintea noastra pe Tatal,dar il putem simti,cu sufletul,care e scanteia divina din noi,care e primita DIN Dumnezeu Tatal. Dumnezeu nu are caracteristici omenesti,El e Totul,El e iubirea absoluta,nu e razbunator si nici suparacios,pentru El noi toti suntem copiii Lui,toti vom ajunge la El,unii mai greu,altii mai repede,dar are rabdare cu noi...Da,vom da socoteala de tot ce facem,spunem,gandim,de noi depinde ce alegeri facem,dar candva toti ajungem acolo. Drumul e lung si anevoios,dar...PS.Ce am scris este doar parerea mea,parere avuta in urma experientelor personale din viata asta ,daca alte persoane nu sunt de acord cu mine,pot sa inteleg asta,suntem diferiti,desi suntem UNUL,toti...

      Ștergere
    7. 00:18, crucea ta e grea.... Numai Tatal Ceresc stie de ce....

      Ștergere
  2. NU CRED IN DUMNEZEU RAZBUNATOR CU SABIE--CHIAR SI DE LUMINA EL este CREATOR si stie ce rost avem pe pamant fiecare

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu adevarat, mai mult ca oricand, trebuie sa conștientizăm ca sufletul fiecaruia e un vas care se cere mereu a se curata de toate cate sunt păgubitoare pt calea sa spre Împărăția lui Dumnezeu. Doar curați vom putea intra in acea Lumina negrăit, neînțeles de mintea umana, de frumoasa. Sa ne rugam pt parintii care slujesc Sfintele Taine ale Bisericii sa ne fie aproape, jertfelnici si iubitori, ca sa ne apropiem cu dragoste si sfiala, cu indraznire si incredere in acest rost al spovedaniei. Domnul Hristos e acolo si ne astepta pe fuecare cu dor iar peotul este doar un mijlocitor. Sf. Ioan Botezatorul si Maica Domnului sa ne ajute!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa intelegem ca Sabia e pe jumatate lasata deja?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acesti 'comunicatori ' ai mesagerei, probabil ca se inspira din mesajele Sfintei Treimi si ale Fecioarei Maria date catre cativa Adevarati Credinciosi,si asta , de foarte multi ani in urma .

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe jumatate sau de tot lasata,sta asa de un an si tot nimic...!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sunt o persoana oarecare,ca cei mai multi dintre voi. Nu sunt o persoana religioasa,dar il iubesc pe Dumnezeu,asa,in felul meu...il simt si il vad pretutindeni,in semenii mei,in animalute,in pomi,in flori,e pretutindeni,El e Tatal,si e plin de iubire in toata creatia Lui.Nu obisnuiesc sa-i cer ceva,doar ii multumesc,la inceputul fiecarei zile,ca imi ofera o noua zi,ca totul va fi bine,atat la serviciu,cat si pe parcursul intregii zile,si asta o fac mereu in gand,chiar si cand merg pe strada...Am avut un vis fantastic cu...Tatal Creator . Se facea ca am iesit din trup si am inceput sa zbor cu o viteza inimaginabila,am iesit in spatiul extraterestru,zburam prin Univers cu o viteza de nedescris,m-am transformat intr-un glob urias de lumina,de foc ( mi-e greu sa descriu in cuvinte ceea ce am devenit ),ma simteam cu adevarat libera si puternica,vedeam stele,planete,galaxii intregi,era ceva de nedescris...Ei bine,am inceput sa-l simt pe Tatal Ceresc peste tot in jurul meu,il simteam ca pe un parinte plin de iubire si bucurie ca ma vede asa cum devenisem,era indescriptibila iubirea Lui,era peste tot in jurul meu,era fericire pura pentru mine...Desigur,m-am trezit la un moment dat,dar pentru mine,de atunci cu atat mai mult,El e tot ce poate fi mai minunat,El e Tatal meu ( adica al nostru,al tuturor ),credeti-ma,chiar merita iubirea noastra,El ne iubeste infinit de mult,pe toti...Iubiti pe Dumnezeu Tatal,El chiar ne iubeste si ne considera copiii Lui,pe noi toti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:55Cat de frumos a fost....!Am zburat si eu odata cu lectura!Multumim!

      Ștergere
    2. 22.51 asa este Dumnezeu, iubire infinita! Deci nu are cum sa fie razbunator sau cu sabie sau ranchiunos sau mai stiu eu in ce fel il ponegresc unii „crestini”. Dumnezeu e ceva atat de maret cum este iubirea, e ceva ce intrece orice imaginatie pamanteana, ceva atat de frumos ca nu are cum sa vibreze la niveluiri atat de joase cum il descrieti voi, prorocii de ocazie! Frica nu este de la Dumnezeu, Dumnezeu nu ne vrea fricosi sau infricosati ci cu iubire adevarata si neconditionata in suflet. Atat! Dar e tare greu!

      Ștergere
  8. frumos vis an 21 oct 22:51-ti-a aratatat TATAL CREATOR MARETIA CREATIEI LUI

    RăspundețiȘtergere
  9. Ar putea fi si un mesaj pentru Cavalerii templieri si nu numai, sa aiba incredere in invataturile vechi, atentice si sa aiba atitudinea corespunzatoare, asa cum o aveau primii lor Maestri. Se spune ca acestia intotdeauna au fost in Serviciul Divin si ocrotitorii Divinei Mame si ca li se reaminteste sa aiba incredere...

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria daca unii oameni fara Dumnezeu pot scrie asemenea cuvinte asta denota ca omul a decazut rau in fata lui Dumnezeu Creatorul Tuturor Celor Vazute si Nevazute.
    Ne mai miram de ce vin urgii peste omenire?
    Dumnezeu si Maicuta Domnului S-ai ierte ca nu stiu ce fac.
    Daca Dumnezeu Tatal a slobozit sabia va incepe secerisul,secerisul omenirii.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Armaghedonul este f. f. aproape. Puteți sa va jicniti cât doriți dar nu pe TatalCeresc. Nimeni nu va poate apara de cel rau. Nici chiar rugăciunile din cer. Amin.

    RăspundețiȘtergere