sâmbătă, 23 aprilie 2016

MICROCIPAREA OAMENILOR, VA DEVENI OBLIGATORIE !

                                                       22 Aprilie 2016,ora 3,18 zori de zi !

                                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineață dragilor, mă trezeste un glas,care spune ceva la modă,in aceste zile pe care le traim.
Glasul spunea asa:
                     ”Microcipările ! 
              Microcipările la oameni !”
Și văd dragii mei inspre Rasarit ,văd multime de oameni care stau la un rand foarte mare.
Ei stateau doi cate doi la rând, dar lungimea rânduliui era foarte mare.
În stânga oamenilor, erau vreo 4 -5 ghisee ,prin fața cărora oamenii se opreau  întinzând mâna stanga, unde li se împlantau sub piele,lânga încheietura mâinii ,un Cip micuț.
Acest Cip dragilor,odată ajuns sub piele, se vedea ca un mic dreptunghi negru, cu linii negre, sau coduri barate. 
Un bărbat mi-a aratat bratul stang ,după ce acel Cip i-a fost implantat sub piele,si astfel l-am văzut ca un mic deptunghi cu linii negre la vertical.
Dragii mei, din nefericire pentru multi dintre noi, Microciparea la oameni,va deveni o realitate.
 Cu adevărat dragii mei, toti oamenii vor fi obligati ca sa primeasca aceste MICROCIPURI care spun totul despre cel însemnat.
Este strigator la Cer,dar ce putem face ?
Ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa ne dăruiasca si vremuri mai bune.
                                         Cu dragoste,Maria.

Iata aici,si-un material în acests sens:  
                                                     


Uluitor: companiile din occident implantează microcipuri în angajații lor


Oare ce ne rezervă viitorul? Vom fi urmăriți pas cu pas, zi de zi, nu vom mai avea libertatea de a exista fără a fi controlați? Cine și de ce ne controleazaă? Problema majoră este aceea că… mulți dintre noi se lasă controlați fără a se gândi la repercursiuni.
Companiile din occident au început să implanteze microcipuri în mâinile angajaților săi. Microcipul respectiv este puțin mai mare decât o boabă de orez și conține informații strict personale.
Principalele „facilitățile” oferite de aceste microcipuri ar fi următoarele: se pot deschide ușile fără a avea nevoie de o cheie sau de un card de identitate, pot servi drept card bancar atunci când mergi să cumperi ceva, fără să mai fi nevoit să porți cu tine bani cash.
400 de angajați ai companiei suedeze Epicenter au deja acest microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării cipurilor continuă.

-1x-1implantare microcipurilor la compania Epicenter din Suedia
Postul de televiziune NBC News a prezis că până în anul 2017 toți americanii vor primi un asfel de microcip. Greu de crezut că acest lucru s-ar putea întâmpla până anul viitor, dar este evident că autoritățile vor să convingă populația să accepte implantul cu cip RFID.
Mulți dintre americani sunt speriați de gândul că prin acest sistem de urmărire, guvernul va avea o totală putere asupra întregii populații. Se vor putea oare opune?
micro_00000reporter NBC News dând vestea implantării microcipurilor
Aceste vremuri par să fi fost anticipate de textul biblic unde se spun următoarele, în Apocalipsa lui Ioan:
16. Şi ea (FIARA – n.n.) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

69 de comentarii:

  1. Ara e,se adevereste tot din biblie,incet si sigur,dar tot asa de sigur e ,ca eu personal,si de mor,n-o sa accept asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba o sa accepti si tu caci alfel vei muri de foame....

      Ștergere
    2. Dar de unde sti Anonim 23 aprilie 2016, 13:02? Poate ca NU ii va accepta, nu fi asa sigur!

      Ștergere
    3. Intradevar, trebuie sa mancam si sa bem ca sa traim, avem nevoie de bani ca sa traim pe acest pamant, de asistenta sociala, educatie, aparare, justitie. Dar toate acestea sunt necesare corpului fizic. Viata am primit-o in dar de la Dumnezeu, iar cand El hotaraste sa plecam de aici, ii inapoiem darul vietii impreuna cu experienta traita. Stiind ca nu esti chemat sa fii vesnic locuitor al Pamantului, ca locul nostru este langa Tatal, ca nimic de aici, nici macar viata, nu este in stapanirea noastra, e usoara decizia de a nu primi cipul si de a suporta consecintele. Daca iti place viata de aici, traind in sclavie si fara posibilitatea de a lua propriile decizii, primesti cipul. E o alegere, in functie de stapanul caruia ii slujesti. Luati exemplul lui Iisus care in noaptea in care a fost vandut, a asudat sange rugandu-se sa traiasca. A ales insa misiunea pe care Tatal I-a incredintat-o, chiar daca acest lucru a insemnat moartea pe cruce, o moarte rusinoasa si extrem de cruda, batai si umilinte nemeritate. O data cu viata am primit la pachet si darul liberului arbitru. Aveti in fata alternativele si alegeti. Sunteti liberi sa o faceti, dar daca iese rau nu dati vina pe alti.

      Ștergere
    4. Da,aveti dreptate,mai bine mort decat sa accept cipul!

      Ștergere
    5. Numai sa nu bravati ca si Petru, care a zis: ,,Doamne chiar daca toti te vor parasi, eu nu te voi parasi..." si tot s-a lepadat. Nu bravati, rugati-va sa va tina constiinta treaza bunul Dumnezeu si sa ne fereasca de zilele acelea ca multi vor pieri.
      Vad ca diavolul e mai viclean decat am crede: intai ii va pecetlui pe mana stanga pt. a deruta oamenii si apoi pe mana dreapta.
      Cei care vor accepta cipul nu vor mai avea liberul arbitru.
      In momentul cand vor fi 90% microcipati isi vor pune planul in aplicare: planul ocultei ii sa reduca populatia lumii la 600 mil de oameni (10 din 11 oameni vor muri)
      Think twice!

      Ștergere
  2. Groaznic ce zile vor veni peste noi.Doamne fă ca acele zile să fie cît mai îndepărtate .Doamne aiila de noi și de întreaga lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfintul Arsenie a prezis ca,vor veni vremuri cand,o sa ne rugam sa se pravaleasca peste noi muntii Fagaras sa ne ingroape de vii!

      Ștergere
  3. Totul se intampla conform Cuvantului lui Dumnezeu. Toate vor trece, dar Cuvantul lui este vesnic.
    E o veste infricosatoare, profetiile se implinesc in timpul vietii noastre si sub ochii nostri. Doamne, ajuta-ne in incercarile vrajmasului sa ramanem statornici in Cuvantul tau, sa ramanem fii Tai, intareste-ne in fricile si deznadejdile noastre!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne sfinte , ca pe animale ! Traim intr-o societate bolnava in care chiar nimeni nu se opune , fratilor ? si avantajul care e ? Urmarirea ? Care urmarire cand azi razboiul este cu bombe si detonari , cu aruncari in aer cu cip sau fara cip . Adica daca un dement maine te obliga sa iti pui coarne , ti le pui ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce atatea mofturi,ori iti pui cipul si traiesti,ori nu-l pui si crapi!E foarte simplu...

      Ștergere
    2. anonim 23 aprilie,13:03 esti o maimuta preistorica!...

      Ștergere
  5. Ptr prima datăi a început sa- mi fie frică,răul vine de la americani! O să ne fie greu,foarte greu! Bunul Dumnezeu să ne apere și să ne binecuvânteze cu Credință ! Ce ne este scris asta se va întâmpla! Doamna Maria rugați - va ptr noi păcătoșii! Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit! Raul vine de la iudeo-masoni si khazari,americanii sunt doar una dintre uneltele lor....

      Ștergere
    2. mult adevar ai spus de la americani vine fiara...astia toti gramada sunt copiii lui antihrist punct! de la natia asta a pornit valva tehnologica, obsesia sexuala, libertinismul anarhism, goana dupa senzational...hhh

      Ștergere
  6. migratia si mai ales stoparea si urmarirea terorismului impune microciparea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Migratia si terorismul sunt creatiile iudeo-masonilor si khazarilor pentru a determina "goiymii" sa accepte sau chiar sa ceara microciparea....

      Ștergere
    2. Dar terorismul cine l-a creat-inventat-razboaiele se fac cu un scop,chiar mai multe,razboiul a dus la migratie,terorism si uite ca sar repede cu ciparea.Astfel a ajuns la scopul dorit si mai reduce si din populatie,vai de noi,Milena.

      Ștergere
  7. Era de asteptat!
    Vai celor care accepta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor accepta toti,sau ma rog,aproape toti...Cine nu va accepta,va muri....

      Ștergere
    2. nu va mai fie frica de cip, incredetiva total in DUMNEZEU si el o sa va treaca cu bine de aceste incercari. toti cei care vor refuza cipul o sa fie ascunsi vederi satanei. Apoi se stie cine refuza cipul Dumnezeu va avea grija de alesi sai. Fiecare clipa ce o traim e datorita bunatatii lui DUMNEZEU. Ca de era dupa cei rai eram demult rasi de pe fata pamintului. Cine refuza cipul nu va murii de foame caci le va da TATAL hrana duhovniceasca.Apoi voi nu stiti ca omul nu traieste numai cu mancare? luminita

      Ștergere
    3. Bun raspuns!Dar vor fi destui care nu vor accepta...De murit, murim fiecare.Dar...dupa ce murim???Unii mai si gandesc.Dar dincolo de vointa si inteligenta,e ajutorul venit de sus,pentru cei care isi doresc cu adevarat sa se mantuiasca.

      Ștergere
  8. Era de asteptat!
    Vai celor care accepta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai vom fi obligati sa acceptam, asa cum am acceptat si CNP-ul si cardurile de sanatate, altfel nu vom avea acces la nimic, la scoala, la dr, la servici, sa iesi in afara, sa calatorest prin oras, prin tara, doar daca ne facem toti pustnici in munti, dar si acolo putem fi gasiti ca nu mai sunt paduri sa ne ascunda ....... ce credeti ca vom putea face, daca aveti vre-o solutie ne-o spuneti ca nici noi nu am vrea .......dar nu vad scapare, mai ales pentru copiii si nepotii nostri ......

      Ștergere
    2. Exact lucrul de care mi-era teama!Groaznic!Parca suntem in jungla,astea pt ca nu suntem uniti!Daca noi ca tara am refuza totul ar fi mai usor dar cum niciodata nu suntem uniti....Alina

      Ștergere
    3. Anonim 23 aprilie 2016, 14:46, microciparea nu-i acelasi lucru cu cardurile DAR decat sa ne pierdem sufletul mai bine murim. Oricum moartea fizica este o chestie inevitabila...

      Ștergere
    4. Alina, te rezolva cu nanoroboti, nici macar nu vei mai fi intrebata dar nici nu vei sti, ii vei inspira din aer ... microcipurile implantate sub piele despre care se tot vorbeste sunt doar forma basica.

      Ștergere
  9. Biblia spune aceste lucruri .......daca nu ne schimbam tot se v-a adeveri din pacate !

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi se pare ca nu se poate opune nimeni : salariatii, pensionarii , cei care vor internari in spitale , copii la scoli , toti care au legatura cu viata sociala nu au cum refuza , e ca si cum te-ai sinucide . Nu poti trai fara job, fara pensie , fara sa frecventezi scoala , fara sa te duci la medic etc. E impropriu spus ,,te opui '' . Cum ? Plecand in munti si traind in pustietate cu lupii !? si cat rezisti ? Si tine te ajuta sa supravietuiesti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Indiferent unde mergi,nu traiesti mai mult,numai cat ti-e scris.

      Ștergere
  11. In primul rand cititi cate cuvinte prapastioase s-au spus mai sus in cateva fraze, asa e si gandul-negativ ca vorba: groaznic, frica, infricosator ... deci ac cuv tb evitate dragi cititori, controlate - gandul pozitiv, credinta in Bine; nu e din carti ac lucru, si una e sa spunem si sa ne gandim la Iubire (de la Dumnezeu Tatal) alta frica(de la d...) ce simtiti pe rand? Va face bine teama, panica? Mie nu. In al doilea rand, acum sapte ani a aparut un "nebun" la tv care spunea "eu sunt Iisus", a fost judecat pt aceasta mereu de minti restrictive, liniare, nu cu inima, dar atunci ne-a salvat de cipuri. De ce sa nu ne pastram credinta, rugaciune, gandire pozitiva, nu necesita mult efort, ci vointa. Aceasta ne va duce catre BINE!!! Si asa va fi! N.

    RăspundețiȘtergere
  12. doamna Maria intreaba pe duhul sfint cum am putea refuza cipurile sau cum sa ne protejam de ele Stiu caci sintem liberi sa decidem cum vrem sa facem Am citit mult acest subiect dar nu am gasit o rezolvare nu stiu daca sint destul de puternic sa spun nu Ma rog sa nu fie in zilele noastre multa sanatate si continuati a fi cu noi caci cei ce ne conduc nu o sa fie de partea noastra s-au vindut pentru ceva bani

    RăspundețiȘtergere
  13. este probabil inevitabil ....... scriptura se implineste, ori vrem, ori nu vrem ..... este obligatoriu, altfel nu esti lasat sa mai supravietuiesti ....... chiar daca atunci cand eram mici si se zicea ca vom fi insemnati ziceam ca noi nu o sa vrem, uite ca acum nu avem cum sa ne impotrivim si traim poate vremurile cele mai de pe urma .........

    RăspundețiȘtergere
  14. Atunci cand va veni obligativitatea implantarii microcipurilor sub piele, cei ce intradevar vor voi sa mearga pe calea mantuirii sufletului, se vor detasa de case, familie , conturi in banca etc....si i-si vor lua un rucsac in spinare ,si cu alti frati care vor MANTUIRE, vor purcede catre coclauri, paduri, munti , grote ,pesteri.....
    Aceasta este singura izbavire de PECETEA lui satana.Sa nu cautati alta ,caci nu va va ajuta.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-as alatura cu draga inima!!!

      Ștergere
    2. Ioane, nu vom ceda chiar de ar fi sa lasam totul in urma, caci Dumnezeu este cu noi, orice ar fi si orice s-ar intampla. Mai bune cu un rucsac in spinare decat cu microcipul in noi!Si indiferent ce s-ar mai intampla, NU NE VOM VINDE SUFLETUL!

      Ștergere
    3. Sus sus sus la munte sus, acolo si Iancu-i dus...
      Frate vom merge sus si vom trai in armonie cu natura in mici comunitati ca fratii si vom manca ce ne va da bunul Dumnezeu. Vom lua o haina de iarna si una de vara in rucsac si cu Dumnezeu inainte.

      Ștergere
    4. Mare dreptate ai !!!

      Ștergere
  15. noi care nu acceptam trebuie sa ne unim si nu pot face ceea ce vor nu sant multi si cei care si le pun sant slabi asta trebuie sa fie credinta noastra santem doar noi si ei care sant putini la numar dar cu aiere de zeii . cu o moarte santem datori !

    RăspundețiȘtergere
  16. Bine a-ți revenit Fr.Ioan!
    Da întradevăr, cei care au puterea de a merge mai departe pe calea credinței va trebui să fugă cât mai departe de aceste cipuri. 😓

    RăspundețiȘtergere
  17. Da dna Maria vrem parerea dvs despre microcipare ,multumesc.Alina

    RăspundețiȘtergere
  18. Din cunostintele mele de electronica de electronica orice circuit electronic se poate distruge cu ajutorul razelor gama sau cu camp electrostatic

    RăspundețiȘtergere
  19. Din cunostintele mele de electronica de electronica orice circuit electronic se poate distruge cu ajutorul razelor gama sau cu camp electrostatic

    RăspundețiȘtergere
  20. Din cunostintele mele de electronica de electronica orice circuit electronic se poate distruge cu ajutorul razelor gama sau cu camp electrostatic

    RăspundețiȘtergere
  21. Gaditi-va la Constanti Brancoveanu care a preferat moartea trupului atat a lui cat si a celor 4 feciori si a ginerelui iubit, decat sa-l tradeze pe Iisus, sa se inchine unui fals Dumnezeu. In termenii zilelor noastre, el a refuzat cipul, si acum e sfantul lui Dumnezeu, martir pentru credinta impreuna cu fii lui atat de tineri, traind in bucuria Tatalui vesnic. Frica e de la vrajmas, credinta este de la Dumnezeu. Aveti libertatea de a alege. E cumplita clipa alegerii, sa ne intareasca Dumnezeu in clipa disperarii. Si diavolul l-a ispitit pe Iisus in pustie cand se afla la finele postului si puterile Ii erau la limita. Dar a rezistat, iar la sfarsitul incercarilor ingerii lui Dumnezeu l-au slujit.

    RăspundețiȘtergere
  22. Dar cei care sunt constrânși să accepte microcipurilor vor fi osândiți ,adică sufletul lor va ajunge în iad sau eu nu stiu când se spune că va veni urgia peste ei adică.....?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa ce vor accepta cipul va urma o perioada de varf in care vor face tot ce vor cu cipul iar ceilalti vor fi prigoniti si aratati cu degetul. Atunci Dumnezeu nu va mai putea rabda nedreptatea si isi va varsa paharul urgiei peste ei: este demonstrat cat de usor se vor putea virusa cipurile, iar odata virusat toate conexiunile cipului cu corpul, cei care si-l implanteaza la ceafa sau in zona capului probabil vor avea niste dureri imense. Ideea este ca acuma se lucreaza la slabirea corpului uman prin medicamente si vaccinuri. Nu spun ca toate sunt rele dar aveti grija de unde provin ele. iar apoi vor conecta biotehnologia si medicina la sistemul IT din cip. Astfel bolnavii cronici isi vor primi medicamentele direct de la cip. Deci cand va fi virusat o va lua razna cipul si la fel si oamenii si atunci ,,vor zice mortilor: iesiti sa intram noi" de durere. Deci cred ca vor simti din durerile iadului inca de aici de pe pamant. Asa cum oamenii placuti Lui Dumnezeu au bucurii si fericiri inca de aici de pe pamant, pentru a stii pe ce cale se afla...Domnul Iisus Hristos Biruitorul sa ne intelepteasca sis a ne ajute

      Ștergere
  23. Asa este frate Ioane dar cati vor merge pe aceasta cale,Silvia

    RăspundețiȘtergere
  24. Microciparea nu se poate face cu forta ,diavolul vrea ca noi sa dorim acest cip (caci fecioara siluita cu forta , in fata lui dumnezeu tot fecioara este).Asadar totul tine de propria vointa si propriile convingeri. Evident ca un crestin ar prefera o moarte de mucenic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde ai mai scos-o si pe asta cu fecioara si comparatia.

      Ștergere
  25. Si cat vor rezista cei ce pleaca in grote, munti , pesteri ? Ce vor manca ? Ce vor imbraca ? Si mai luam si copii si batrani dupa noi care se vor imbolnavi imediat . cu alte cuvinte : nu mori de cip , dar mori de frig, foame , boli, sau sfasiat de animale . Nu functioneaza teoria intoarcerii la comuna primitiva , omul de azi nu e omul de acum 2000 de ani . Multi dintre noi luam si medicamente . In pestera de unde le iau etc. ...... ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23 aprilie 2016, 21:07, nu iti fa griji ca este Dumnezeu cu noi!

      Ștergere
    2. Oamenii nu mor de frig sau foame ci de necredinta. Multi sfinti pusnici din muntii nostri au trait cu cele oferea padurea.
      Sfantul proroc Ioan Botezatorul avea o luna cand a ramas orfan de ambii parinti in pustia Iordanului si ingerii lui Dumnezeu l-au hranit, iar mai apoi se hranea cu miere de albine salbatice si cu lacuste.
      Sfantul proroc Ilie a fost hranit de corbi 3 ani si jumatate in pustie.
      Deci nu trebuie sa disperam, daca vrea sa traim in aceasta viata, Dumnezeu iti va da si hrana si caldura, daca nu te ia la El, dar MANTUIT, nu vandut diavolului.
      Evreii au ratacit 40 de ani in pustia dintre Marea Rosie si Marea Moarta si hainele si incaltarile lor nu s-au rupt, au fost hraniti cu mana (painea ingerilor) si cu potarnichii cand au vrut carne.
      Asa ca nu va mai jeleti ci mai bine va rugati ca Dumnezeu sa ne dea iertare de pacate, credinta, nadejde si dragoste. Amin!

      Ștergere
  26. Microciparea va avea sensul asta cred:In loc de "M-am unit cu Hristos si ma lepad de satana"va fi opusul"Ma unesc cu satana si ma lepad de Hristos"Chinul va dura 3 ani jumatate din ce spun Sfintii Parinti.Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar timpul se va scurta scrie în biblie.

      Ștergere
    2. Alina. Si eu am citit despre acest subiect, imi place cum pui problema, imi doresc sa te cunosc. blucian89 este adresa mea de email, scrie-mi te rog

      Ștergere
  27. iti dai numele de Tesla ? unde sant inventile lui ? sant pe mana intunecatilor care fac demult calatorii in trecut si vor sa stapaneasca si viitorul care nu pot sa il modifice fara aprobarea ta inconstienta de accea se vb de sfarsitul timpului Kaly yuga a erei intunecate . probabil ca si profetiile fac parte dintro realitate care nu se poate schimba daca nu ne schimbam pe noi insine !

    RăspundețiȘtergere
  28. https://www.youtube.com/watch?v=oZSMZVPfiXk&index=5&list=PLRiaq2amMFkQkCAHxehSuSm1WEgLm8v18

    RăspundețiȘtergere
  29. Care nu vreti sa fiti microcipati si vreti sa mai supravietuiti dupa aceea apucati-va di invatati sa lucrati iara pamantul.cultivati si recoltati.tatal meu terra se va griji de voi.voi sa fiti harnici si cu grija lui caci el va va darui painea voastra cea de toate zilele caci el terra sta in ceruri(spatiul cosmic).iar daca si voi va grijiti de el asa cum trebuie si il faceti roditor pt voi si el terra va va ierta pacatele caci asta nu vreti sa stiti voi caci terra are constiinta.iar tot ce s-a intamplat si se va intampla este doar pentru simplu fapt ca nu aveti puterea sa il acceptati.uitati-va la el ca la un obiect si asa v@ va trata si el.

    RăspundețiȘtergere
  30. Sa presupunem ca oricine va accepta copil va primi 10.000 euro.V as putea spune: ce faceti bogaților ?

    RăspundețiȘtergere
  31. http://www.lovendal.ro/wp52/cutremuratorul-plan-illuminati-dezvaluit-intr-o-carte-a-unui-globalist-in-viitor-se-va-elimina-familia-si-dragostea-vom-fi-drogati-si-controlati-total-cu-ajutorul-microcipurilor-din-creier-scopul/

    RăspundețiȘtergere
  32. Oricine va accepta cipul vroiam sa spun, nu copil

    RăspundețiȘtergere
  33. Fratilor, sa credem cuvantul lui Dumnezeu,si avertismentele sfintilor parinti de a nu ne insemna cu semnul fiarei.Se spune ca drumul spre iad este pavat cu intentii bune ,vom fi ademeniti precum soarecii in cursa pentru a primi cip-urile. Unii le vom primi din lacomie, altii din prostie, altii pentru a fi altfel decat turma , altii din frica si lasitate. Propaganda privind cip-urile are scopul de a verifica reactia opiniei publice fata de acestea. Daca se vor confrunta cu o opozitie ferma ,lucrurile vor ramane in asteptare si in cautarea altor metode mai eficiente dar si mult mai perverse.
    Daca reactia va fi precum cea a catorva persoane de pe acest blog,
    cu siguranta cei ce vor sa ne cip_-eze isi pot face treaba linistiti,caci noi ne vom incolona cuminti sa ne pierdem identitatea umana ,sa devenim niste cifre intr-o baza de date , viitori robotei
    teleghidati. Credeti ca vor primi mai mult cei care accepta implantul, decat ceilalti ? Nu, totul este manipulare in vederea lepadarii de credinta cea adevarata care il arde pe vramas.Avertismentele pe care le primeste Maria, cred ca au rolul de a ne trezi la realitate, de a ne intoarce pe calea strabatuta de Mantuitorul nostru, pentru ca aceste evenimente sa nu aiba loc. Sa ne intrebam de ce nu s-a pus problema cip-urilor si a folosirii lor
    cu ani in urma , cand dupa parerea unora, omenirea era mai ignoranta. De ce acum ,cand se considera ca omul a ajuns la apogeul descoperirilor tehnice si stiintifice ?Suntem mai puternici acum decat cei din trecut sau suntem mult mai slabi decat ei? Am ajuns niste tanci plangaciosi, comozi si nemultumiti indiferent de varsta pe care o avem .

    RăspundețiȘtergere
  34. Timpurile au fost scurtate de accea sa avem credinta scrie biblia ! Deci nu poate dura asa de mult si Dumnezeu va lucra cum stie El mai bine ! Sa ne incurajam unii pe altii .

    RăspundețiȘtergere
  35. naspa,citesc ca-s cu frecventaradio.si ce motiv intemeiat au ca sa microcipeze?adica oficial.sa gasesca copii pierduti? pai pedofilul care rapeste un copil poate sa scoata cipul.Vor disparea copii si dupa microcipare,sunt alte interese.Cred ca se poate induce ceva purtatorului de cip.Dar baza de date cine o tine? Si daca e acolo cineva cu rea vointa,o sa poata schimba datele cum vrea muschiu lui

    RăspundețiȘtergere
  36. EXISTA UN LOC SIGUR , si acest loc este in HRISTOS . Cum intram in HRISTOS ? : 1 Cor. 12. 13 : BOTEZATI prin DUHUL SFANT . Slava , marire ci glorie biruitorului ISUS !!!
    F L O R I A N




    RăspundețiȘtergere
  37. Fara sa stiti deja aveti cip in voi si va.controleaza orice miscare acest cip isi pierde din putere numai prin sfanta impartasanie cititi

    RăspundețiȘtergere
  38. Este inca un film pe YouTube care trebuie vizionat Cuvioasa Palaghia pentru vrem urile din urma. Finul ei vorbeste despre ce trebuie facut cand nu ve-ti mai avea bani servici si pensie . Spune sa dam o atentie deosebita frunzei de tei care va ajuta sa nu-ti fie foame. Dar fara rugaciune nu se poate.

    RăspundețiȘtergere