sâmbătă, 2 aprilie 2016

ALEGERI PREZIDENȚIALE !!!


                                 2 Aprilie 2016,ora 10,05 dimineața !

                                                        Dragii mei,

Astazi dimineață in timp ce eram la SFANTA BISERICĂ,in care se savarsea Sfanta Slujbă de Pomenire a mortilor, desi eram in strana si cântam alături de dascal, aud un glas care spune ceva ,dar in acelasi timp ,si vad ceva,desi priveam spre Sfantul Altar.
Aud glas care spune asa:
                       ” Alegeri Prezidențiale!
               Sub alegeri Prezidentiale!”
Și vedeam dragilor in stanga mea,de parca as fi avut un al treilea ochi  la tâmpla stanga, văd o Sala de votare, cu multi birocrati si cu oameni care votau la urne.
Dragii mei, sa avem oare alegeri Prezidentiale,mai devreme decât ne asteptăm?
Sau sa fie ceva de acest gen,in alta Țară, si sa iese cu scântei???
                                    Cu dragoste,Maria.  

18 comentarii:

  1. Avem alegeri in iunie.dar nu prezidentiale

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate la americani vor avea loc mai devreme decat erau programate in noiembrie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. alegerile au devenit un mod de a spala creerele oamenilor . ca sa i divizeze pe oameni sa inventat de dreapta s au stanga in loc sa fie folosit numele unui om ca un brend . de ce sa conteze daca eti de dreapta s au staga ? aici apare posibilitatea celor din umbra sa conduca fara sa aibe functii cu ajutorul unor slugi oarbe care nu mai pot vedea decat avantajul personal pana ajung in mocirla instantelor . Nu avem democrarie dar vrem voi dintr un singur tur si le place asta dar nu isi dau seama sa vor iesi primari cu 15 la suta si vor merge direct la puscarie dintr un singur tur .

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=7ebQeQFzGTs

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca Maria asa a vazut inseamna ca asa va fi.Niciodata sa nu spui niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Alegeri prezidentiale vor fi si in Republica Moldova. Tinand cont de contextul actual si de dorinta ca pana in 2018 sa se faca Unirea Romaniei cu Basarabia, iar domnul Iohanis a fost cam impotriva, agenturile au inceput sa lucreze. Vor s-o incalte pe miss Iohanis, sa-l faca pe ne-a plimbaretul sa plece si sa coreleze alegerile anticipate cu cele din Republica Moldova, punand un baiat de-al lor la comun pentru "Marea Unire", ceva gen Cuza, Moldova si Tara Romaneasca. Se cam grabesc sa le iasa caci la alegeri se mai fura bani, trebuie sa se organizeze temeinic pentru asemenea eveniment ca sa dea bine la public. E mana rusilor, ursuletul coca-cola care se dezgheata isi baga nasul peste tot. Scopul final este sa desfiinteze Ucraina si sa mute frontul NATO-SUA in fundul nostru, la gurile Dunarii, si in nord sa vina vecini cu prietenii unguri, cehi si sa-i supravegheze mai bine pe fratii lor, carnaciorii polonezi. Deja ii ia prin invaluire pe turci si cu Armenia-Azerbaidjan si sarmanul Erdogan nici nu-si da seama ca sunt incercuiti. Mai este putin. Cu o Europa dezbinata si slaba, cu un NATO ezitant si cu reactie intarziata si cu o SUA bezmetica, macinata din interior de baietii infiltrati si zapacita mai cu niste alegeri, cateva atentate si cu copiii care se impusca prin scoli, suntem fiii ploii. Nici nu vom sti ce ne va lovi. Noi ne vedem de ale noastre, mai un Borcea, Capatos, ce-a mai facut Basescu, pe cine mai aresteaza Kovesi si cine mai scapa, de-ale nostre mioritice preocupari, sau ce costum de baie isi mai ia gagica pentru la mare si unde plecam in concediu. Recomand la munte. La mare vom face plaja cu amfibiile si printre proiectile. Domnul sa ne aiba in paza si sa ne lumineze mintea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După Constituția băsărăbenilor, nu e suficient să ai doar cetățenia, ci e musai să ai și cel puțin 8 ani de ședere în așa intitulata Rep. Moldova.

      Ștergere
  8. Poate ca in Romania! Scapam de Iohannis si il instaleaza pe Ciolos, Oculta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca Putin le-o cam da ocultei si il pune pe catelul obedient Basescu. Din cate am inteles intr-o stire de saptamana trecuta, Baselu se cam grabeste sa-si ia cetatenia Republicii Moldova ceea ce ii va da dreptul sa candideze la presedentie acolo, a se vedea miscarile de strada pentru Unire care au si inceput. In tara deja isi face prezenta cu dosarele pe care le-a strans ca un harciog despre toti. In congresul lor PIMP, facea ca Orban cu cine este generalul, doar ca el a intrebat daca vor Unirea Romaniei cu Moldova. Basescu se intoarce ca Arnold Schwarzenegger in "Terminatorul": "I'l be back!". Va fi pus din nou de "tinerii frumosi si liberi si cu inteligenta peste medie", de facebook ca deja reteta functioneaza, Merkel, Putin, serviciile care lucreaza de zor spre bucuria publicului roman orb si de noul sistem de vot infiintat, prin corespondenta, cerut cu vehementa de "diaspora" care ne decide viata celor din tara doar de 11 ani si care uita de ce au plecat. Acest sistem de vot prin corespondenta va funciona infinit mai bine pentru Baselu decat voturile de la Paris din 2009. Ciolos e prea mic, e sluga si mai mic decat sluga-stapan Isarescu care se inchina la icoana ocultei mondiale, dar cum spuneam, ciolanul e prea mare iar cu Putin nici oculta nu prea poate sa se joace in voie fiindca ambii se inchina la acelasi stapan dar Putin este el insusi un stapan, iar oculta e sclava. Domnul sa ne aiba in paza caci numai la El ne mai putem ruga pana la venirea Lui, caci tara si lumea deja e aranjata pe tabla de sah de potrivnicul.

      Ștergere
    2. CATA DREPTATE AI!CORECT!

      Ștergere
  9. Anonim 9:31 ! Felicitari ! Excelent comentariu! Bravo ! Cu mare drag !

    RăspundețiȘtergere
  10. Ridic o intrebare serioasa , a mai fost pusa de cineva insa nimeni nu a dat un raspuns obiectiv . Deci , care dispune de mijloace informationale directe sau indirecte, sa spuna cum va fi Romania peste 10 ani ? Sunt de acord cu sinteza facuta de dl. de mai sus , 9.31 insa din context lipseste si viziunea viitoare . As dori sa stiu intrucat nu fiu carne de tun pentru nimeni . Intr-o societate corupta si anarhica , unde nu te pazeste nimeni , se instaleaza rapid razboiul civil si sacalajul caracteristic . In Siria nu mai stii cine cu cine lupta . As dori o parere corecta, leala .

    RăspundețiȘtergere
  11. stim cumva ce facem astazi ?? ca sa vorbim de maine ? cum scrie ? mu te ingrijora de ziua de maine , ajunge zilei necazul ei . si chiar ingrijorandute ce poti sa adaugi o zi vietii tale ? Cautatima pe Mine in voi si va voi da cele de trebuinta ! inclusiv planul pe care trebuie sa mergem .

    RăspundețiȘtergere
  12. Aseara am urmarit rezultatul primului tur la alegerile prezidențiale in Austria. 35 la 100 pentru extrema dreaptă, cel mai mare procent. Cred ca este un semnal de alarma.

    RăspundețiȘtergere
  13. Aseara am urmarit rezultatul alegerilor prezidentiale, dupa primul tur, in Austria. Extrema dreapta se situeaza pe primul loc cu 35%. Cred ca acesta este un mare semnal de alarma.

    RăspundețiȘtergere
  14. Autoritatea Electorala Permanenta aduce la cunoştinta publicului candidatul
    la alegerile presidenziale din aceasta perioada Catalin Ivan este acuzat de fraudare ale alegerilor din acest an.
    Informatii efective puteti gasi aici

    RăspundețiȘtergere