joi, 26 ianuarie 2023

ROMANIA! MINUNILE UMBLA SPRE ROMANIA!



                                             Dragii mei, 

În aceasta după amiază, în timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune ceva minunat de frumos pentru România noastra,pentru ŢARA tuturor Fagaduintelor,pentru Romania Duhului Sfant.
Un glas spunea asa ,dragilor:

              "Eu zic sa facem totul.
           MINUNILE umblă spre România !"


                           .
După care dragii mei, aud din nou alt glas care spune asa:

                      "Unii Apostoli zic să pregatim Cerul de Venire a Lui Hristos !"
Prieteni dragi, sa pregatim si noi inima si sufletul nostru pentru Cea de-a Doua Venire a Lui Iisus Hristos pe Pămant, si nu oricum, ci pe Pămant romanesc.
Sa fim buni si milostivi,sa avem Credinta tare in Bunul Dumnezeu si-n MAICUTA DOMNULUI, sa ne iubim APROAPELE ca pe noi insine,si astfel, ne vom putea bucura de tot ce inseamna Dragoste Divina ,dar si de Împărătia Lui Dumnezeu.
                                            Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Au fost gasite in Egipt la 20km de Cairo morminte intacte cu multe mumii de 4300 de ani.
    Acum e mai simplu cu atitea Euri cam toti vom ajunge mumificati, din pacate inca din viata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atentie la scripte
    De la data de 1 februarie restaurantele sint obligate sa treaca in cartea cu meniuri si ingedientele din mincare inclusiv E urile ,-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam toate vedeniile de pe blogul ăsta s-au înplinit între 5 și 10 ani. De obicei la 7 ani de la primirea vedeniei. Pregătirea asta ar însemna că va mai dura cel puțin 7 ani și după aceia ne putem aștepta la venirea Cristosului cel viu. Exact cum am mai scris eu, venirea lui Cristos va fi în următorii 10 ani. Minim 10 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După cum evoluează lucrurile.cred ca mai e puțin pana la a doua venire a lui IISUS

      Ștergere
  4. Si Arsenie Boca a zis ca numele tarii se va auzi in lume intai pt putina vreme .
    Dar treb spus ca abia din ziua cintarilor in Sion si intai in 3 privinte care sint:
    1 Teofania Femeii Cineva Duhul zisa cifrat < prunca 7> deja nascuta la prima viata primul trup in orient de o mama baptista anuntata anterior de Arhanghel. Acum va fi doar dedublare teofanica identica discreta incerc m8c in Bucovina in preziua zilei cibtarilor in Sion. Teofania din 2Mac.2.4..Dumnezru insusi de fapt cumisiunea de a reprezenta pe Duhul careceste Eonul chakrei 7 si al Erei Varsatorului iar Iisus de data astaceste cea mai mare Venire insititoare care reprezibta partea masculina a chakrei zis ca i S.a dat judecata caci nu o executa exclusiv .
    2 Acelasi tipde dedublare ot continuarea vietii a mai fost si in cazullui Arsenie Boca de aceea Cineva va cere cum.profetise lui Iisys sa fie deshumat si canonizat abia atunci nu anterior caci la canonizare se va pupulariza ca mai traise inca cxa10 anilaSimbata la manastire unde a fost vazut de lume in anii 90 intre care si eu . Cerea sa nu ducem vestea pt a nu se face prea aglomerat ci doar celor mult suferinzi care pot veni acolo la el . Nu stiu daca ProTv mai are filmarea emisiunii din 92 din studio cind 30 min. fusese intre invitati .
    3. O carte profetita si confirmata de sf.Ioan de Kronstadt cu talmacirea unica corecta a Apocalipsei cu detalii si din trecut si presarara cu multe profetii deja existente dar prea putin stiute sau chiar tainuite rastalmacite respinse ori vagi etc.Carte la care se va face trimitere in ziua Sionului in mesajul planetar alDomniei Sale Cineva.
    Cartea nu e de tip ancheta jurnalistica sau de justitie cu maximum.de detalii ci doar cele de baza de la care se pot face noi cercetari extinse si este pe versiunea de Apocalipsa din sec.10 care nu are 9 sau 10 alterari ca cele de azi ci doar vreo 2 adaugiri azi vagi de profetii seculare destinate occidentalilor fata de care India este in .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai aiureli debitezi, și nu vb.asa "Arsenie Boca", Sfântul Părinte Arsenie Boca, asa se cuvine!

      Ștergere
    2. Mihai 35,ai făcut un talmus-balmus, înțeleg ca ești baptist, de ce nu ne scutești cu aberațiile tale, ufff...

      Ștergere
  5. Adiacent poate fi adusa in discutie si existenta in Romania a sculpturii antice Sarpele Glycon care simbolizeaza trinitatea prin forma :
    1. trupul.de sarpe tine de forma de deplasare a puterilor Duhului prin spatiu la orice distanta inclusiv in timp.
    2 capul de miel simbolizeaza Fiul pe Iisus .
    3.Coama de leu pe Tatal desi in VT se refera la Iisus revenit care va varsa mania Sa facind dreptate pina la capat dupa urgie dupa venirea Sa cea vizibila de toti.
    Din cite am auzit un grup de clerici a intocmit in trecut acum vreo 10 ani un act clerical prin care se cerea luarea in.posesie de care BOR a sculpturii Glycon motivata de studii religioase si promovarea credintei in.lume b etc ( pt a o confisca si dustruge) insa muzeul de aici din Constanta a refuzat cedarea cita vreme nu era un act ministerial sau guvernamental conf legii.
    Aceiasi clerici promisesera pe net ( yahoomail group ) ca vor cauta si topi cele 2 placute de aur de la Sinaia ramase ascunse sub un locas de cult care prin continut se refera la profetii biblice posibil chiar pt Romania viitoare.
    Iata in total 5 teme legate de Romania dar mai merita inca vreo doua :
    - un grup de romani a initiat un studiu extins interdisciplinar a carui rezultat finalizat in Gernania numit Noua medicina germanica este o corelare de tip psihomedicala intre un mare nr de afectiuni boli si cauza lor psihospirituala asa cum dejase stia ca ukcerul stomacului e pe fond nervis de stress .
    Cauzele fiind pacate deci incalcarea calitatilor caracterului intre care si detasarea.
    Dificultatea corelarii nu a tinut de lipsa cazuisticii ci de situatiile cind de fapt cedeaza prima partea cea mai slabita apasata de mai.multe desi mai mici
    Revelatiile au ajutat uneori cit si invaraturile orientale in situatiile neclare cum.ar fi alergiile si fobiile.
    -existenta macar a documentarii despre o tablita (de la Tartaria daca retin bine) cu plansa meridianelor energetice in corp. Se pare ca a fost distrusa deja de fanatici sau furata de traficanti dupa 90.
    -porunca lui Zamolxe catre daci de a se converti in viitor la credinta unui Fiu de Zeu venit pe pamant care va fi fost apoi ucis de propriul.popor si va fi inviat din morti.
    - Sorgintea divino ingereasca a lui Zamolxe ca si preexistenta ca limba adiacenta a latinei in teritoriul doar partial cucerit de romani al Daciei. Latina provine de unul din triburile dacice din zona Urali care nu era militarizat ci se ocupa cu extractia de aur apoi cu negotul in toata Dacia si Europa unde a dus latina de care cumparatorii si furnizorii erau interesati comercial
    Practic avusera bogatie din aur si cultura insa au fost fortati se plece de catre barbarii migratori. Lucru deja stiut de istoria de azi.dar neactualizat in invatamint.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi Mihai, în loc să citești prostiile care le-ai scris aici, nu e mai bine să citești de cîteva ori noul testament? citești încet și de mai multe ori. Poți să mergi la penticostali pt studiul bibliei sau le poți găsi pe google și pe youtube. Voi citiți toate tîmpeniile altora și după aceia veniți aici și scrieți tîmpeniile lor. Timp pierdut degeaba. Studiul bibliei nu-l face de capul tău că nu ai nici un gram de înțelepciune. Mergi la pocăiții penticostali doar pt studiul biblie sau îi găsești pe youtube. Apucăte de vegană crudă și după o lună ține și tu post cu apă cîte 2-3 zile că îți vine mintea la cap și îți prinde bine. Nu mori de foame 2-3 zile, alții au ținut 3-4 săptămîni. Zi și tu ca ăla: curaj găină că te tai.

      Ștergere
  6. Prunca lui Dumnezeu,este din zona Botoșani,născută din părinți ortodocși,și din auzite că este în zona Banatului,până nu se va descoperi Chivotul Legământului și Adevărată Biblie Cerească,noi pământenii vom trăi în minciuna.Am auzit foarte multe despre cei care conduc lumea,că nu toți cred în IISUS HRISTOS,SFANTA FECIOARA MARIA,SFANTA TREIME,SFANTA CRUCE,SFINTE ICOANE,SFINTE MOASTE,și multe alte .Durerea cea mare a omenirii este că și-au vândut sufletul satanei pentru partea materiala,sa ajuns cei care au terminat teologie,daca nu cotizează cu mii de euro nu ajung preoți,foarte multi cu teologie lucrează în fabrici,in spital daca vrei un post că medic la spital județean,trebuie să cotizezi 100 000 Euro,și în învățământ este jale mare,daca nu ai bani că sa dai copilul la ore,ajunge corigent sau repetent,daca nu ai cunoștințe poți să fii cinstit și corect înaintea lui Dumnezeu,că mori cu dreptatea în mână,în sălile de judecată a României se judecă Minciuna nu Dreptatea,ați văzut sau auzit ,avocați,procurori sau judecătorești să li se ia ce au Jurat pe Sfânta Biblie,câți sunt corupți ? Sau toți sunt Sfinți?
    Oare de ce suntem așa de răi înaintea lui Dumnezeu,nu ne este frica de pedeapsa Divină pentru păcatele noastre , vorbește m de mult armament pentru Ucraina,dar de ce nu îi sfătuim să pună Sfânta Cruce ,pe toată granita lor,inamicul va avea putere să tragă în Crucea Lui IISUS HRISTOS .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi anonimule, prunca 7 încă nu s-a născut și chivotul lui Dumnezeu a fost pe pămînt cu 2 mii de ani în urmă. Chivotul lui Dumnezeu este însuși Cristosul cel viu. Toți veniți cu presupuneri și vă dați mari ca și deșteptul de mai sus, Mihai 35 dar sunteți grămadă cu toții. În rugăciunile voastre, cereți lui Dumnezeu să vă deschidă mintea să-l cunoașteți și să vă dea înțelepciune dar cînd cereți să cereți în numele Cristosului cel viu și îndată veți primi. Doar că încetul cu încetul vei înțelege înțelepciune dată de Dumnezeu, nu în 5 minute.

      Ștergere
    2. Chestia cu cotizația viitorilor preoți e de f.mult timp(dacă nu cumva de pe la începuturi) cu cât cotizația e mai mare(zeci de mii de E) cu atât parohia e mai buna, (banoasa)

      Ștergere
  7. Cicerone, daca esti penticostal, ce cauti pe un blog ortodox? Sau e chemarea lui Dumnezeu care vrea sa treci la ortodoxism, dar nu doar cu numele?

    RăspundețiȘtergere