marți, 24 ianuarie 2023

7 JUDETE! INFORMATII SI MULTE INTREBARI PE CELE SAPTE JUDETE!

 

.
24 Ianuarie 2023,ora 6,34 !

Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata, treaza fiind, aud un glas care spune asa:
"Informatii si multe intrebari pe cele 7 Judete !"
Dupa care,glasul dispare.
Dragilor, care vor fi cele 7 judete din Romania despre care vom auzi mult vorbindu-se, eu nu stiu a va spune.
Stiu insa,ca asa se va intampla precum mi-a grait mie Duhul Cel Prea Sfant.
Sa fim buni dragilor, sa avem Credinta fierbinte si nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai si vom avea numai de castigat.Ne vom simti plini de viata si de energie, vom fi ocrotiti de Divinitate,intr-un cuvant,vom fi fericiti.
Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Dictatul de la Viena repus pe tapet de secui incepind cu protestele din 10 martie stabilite de Hunor in discutiile cu Iohannis de la Cotriceni de data asta fara Oradea si Cluj-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Rusia ameninta R Moldova pentru demersurile de intrare in Ue si apropierea de Nato desi ei sint neutri militar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda multe tari isi declarau neutralitatea in timpul celui de-al doilea război mondial și până la urmă au fost ocupate . Se pare că varza din capul R Moldova este aceiași cu cea din capul Maiei Sandu o ard pe neutralitate dar cer sisteme de aparare antiaeriene si vor in nato. Maia Sandu daca a vazut ca primeste milă Jalenski a zis sa mai cerseasca si ea ceva. Ultima data era prin România la cerșit de gaze. Acum a avansat cu cersitul s-a mutat in cartierul bogatilor si cerseste tehnica militara. O mai vanturau cretinii de pe la noi si ca posibila prezidentiabila a României pe Maia Miloaga. După ce a facut din R Moldova raiul pe pământ să o punem si in Romania presedinte ca să manance si gura ei o paine moca saraca că na Romania este obisnuita sa adune de pe strada toti cocalarii si sa sii puna in frunte.

      Ștergere
    2. Sa lase Romania in pace, ca e destul de saraca. Daca vine asta la conducere, saraceste de tot tara. Ce sa faca? Mai rau decat in R. Moldova?

      Ștergere
  3. Liberalii evrei din Sibiu-Diliu au jucat hora unirii in 18 ianuarie in avans cu o saptamina ca evreica masona scotiana liberala Caterina de la Londra sarbatorea ziua culturi in loc de 15 ianuarie dupa patru zile pentru ca nu voia de ziua lui Eminescu caruia evreul Patapievici i-i spune -scheletul din Debata- imbogatit pe banii culturii romane de la minister si a Editura Humanitas al evreului Liiceanu ce a primit de la Cultura zeci de spatii gratuite in centrele tuturor resedintele de Judet prin evreul Iliescu si Petre Roman unde fac doar propaganda culturala antiromaneasca evreiasca de manipulare si dezinformate a Romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mina dreapta a Kazarului Zelenski a demisionat si vorbeste despre imposibilitatea Ucrainei de a cistiga razboiul si de persecutarea minoritarilor ca ortodoxii Romani din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot la Sibiu —Diliu numele dat si scris pe Casa de Cultura de Ion Besoiu tot un turnator la securitate ca Ion Tiriac,Basescu,Sobicech ,Sergiu Nicolaescu si multi alti culturnici-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cei din valul de demisii ei vorbesc despre Esecul de la Kiev vorbesc despre politica gresita a Ucrainei prin interzicerea limbii si religiilor minoriarilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ilie Serbanescu -E o cursa contra cronometru in Ucraina care va influenta existenta Romaniei atacata de toate taberele si de Rusi Austria Olanda ,Ungaria care transforma Romania in Tinta pentru rusi in orice incercare de Unire .
    Romania acum atacata din toate partile daca Rusia si Sua nu ajung la o intelegere in Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cristoiu -De ce Romania condusa de Iohannis si Kelemen Hunor nu ia nimeni apararea preotilor romani ortodoxi prigoniti din Ucraina de un regim de rara Dictatura ca americanii nu au sensibilitati.
    Singur Dinescu a luat atitudine, eu zic sal punem pe el Patriarh-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ilie Serbanescu Zelenski se comporta asa pentru ca stie ca statul Roman nu exista- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Represiunea Trezeste Constintele

    In Bucovina de Nord erau mai multe Asociatii Romanesti dar nu s-au Unit.
    Acum dupa noile legi ale lui Zelenski s-au Unit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ingroparea invatamintului Romanesc
    Ministru Deca fost consilier przidential tine Proiectul legii Romania Educata la secret ca si contractele de furt de la EADS sau OMV Petrom pina la votarea in Parlament a lui Bombinel-Nastase.
    Pentru ca nimeni nu ne vrea Destepti dar toti ne vor cit mai Prosti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Denis kirev care lucra in Rusia pentru Ucraina din 2009 si a avertizat cu data exacta de 24 februarie 2022 a invaziei rusesti in Ucraina a fost omorit gresit ca tradator urmare unei neintelegeri intre serviciile secrete ucrainiene acum cosiderat Erou -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Un pilot american care in 1952 in Coreea atacat de 6-7 Miguri desi nu era dotat pentru asa lupta singur a reusit sa doboare vreo 4-5 si sa scape cu peste 100 de gauri in avion, a fost decora abia acum-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. 11 comentarii- craciun ??? Nu poți să scrii totul într-un comentariu ? 😳

    RăspundețiȘtergere
  15. Armata rusa filmata in Lugansk folosid arme cu vid-zise si Termibarice ,interzise

    In timp ce KGB isti declara ca unul din doi agenti nu sint de acord cu invazia din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Poate luăm înapoi ce nu sa luat.
    De la toți care au ocupat din teritoriile țării noastre,cu județe,etc.cine știe?

    RăspundețiȘtergere
  17. Dupa putin timp.de la ziua cintarilor in Sion vor urma fazial nai multe transformari teritoriale cu cauze si efecte opuse incepind cu noi pierderi de juxete in tital 12 catre 3 tari dupa Romexituri si tot cam oe atunci capitularea Ukrainei ramasa cu Kievul distrus atomic urnata de intrarea rusilir si in R.Moldova contra regimului fascist al dictatoarei Maia Sandu care nu lasa in.pace etnicii rusi deci vior face epurare etnica la orase contra tuturor moldovenilor iar ONU si Nato vor reactioba militar pina la urgie dar nedecisiv ci cu fereala zonelor populate.
    Urgia va fi resetarea unica in toate privintele care va face dreptate si religioasa si politica si militara. Urmand a fi completata de noile pedepse promise pina la obtinerea treimii supravietuitoare a scrisilor actuali.
    Dupa urgie reunificarea tarii va fi in macar 2 etape din care prima recuoerarea celor 12 si reunificarea cu R Moldova fara Transnistria . , iar mai apoi Venirea Cineva Femeie va trasa granitele finale cind tara va fi devenit deja de pelerinaj pkanetar prin mutarea Sa in Romania pt restul vietii ( 7 ani =2300 zile inclusiv gematrice) in urma cererilor depuse de judetele din tarile vecine de a face parte din tara Sa binecantara suplimentar haric nu doar favorizata economic si tehnologic pt optimul necesar .
    Suprafata finala nu va cuprinde insa Transnistria ci doar restulpartilor foste din Ukraina de azi pina la Nistru si mare parte din Basarabia rotunjind forma sus iar in rest cam cite jumatate din fostele teritorii intre care din Campia Panoniei , Timocul.sirbesc, Cadrilater.
    La final Domnia Sa va renumi tara Dacia.
    Chiar si vechea masina Sacia 1300 sau 1310 va reibtra in oroductie mentinibd vechea forma dar mai tehnologizata.. insa nu stiu cu ce fel de motor pt ca se va trece mondial sila inlocuirea motoarelor octanice si ekectrice cu motoare exclusiv pe baza de magneti ecranati intrun sens.
    Modelele de masini cele mai populare vor avea prioritate la inlocuire ca tip de motor potrivit pt fiecare nefiind facute chiar pt oricare model. Despre avioane nu am detalii ci doar ca cele mici vor fi mult mai accesibile si pt care se vor crea plafoane si rute speciale etc.
    Noua Rusie va adera la UE si ea modernizata legislativ cu Presedinte pe Iisus revenit ascuktat de toate tarile.
    Rusia isi va finaliza singura autostrada Moscova Bucuresti care actualmente e facuta pina la Chisinau.
    Belarus va adera la Rusia insa unele zone nevorbitiare de rusa se vir separa de ea iar Ukraina i se va alipi cerut de ea dupa o generatie de iertare si uitare dar si de recobstru tie asmata de Rusua.

    RăspundețiȘtergere