miercuri, 27 octombrie 2021

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE, PURTATI NUMELE SFANTULUI DIMITRIE,IZVORATORUL DE MIR !

 

 

La 26 Octombrie 20212-SFANTUL DIMITRIE IZVORATORUL de MIR !

La multi ani tuturor celor care purtati cu dragoste si cu vrednicie ,numele Sfantului Mare Mucenic Dimitrie ,Izvoratorul de Mir !

Sa fiti sanatosi,fericiti si binecuvantati impreuna cu toti cei dragi inimii voastre!


.
Cu dragoste,Maria!

31 de comentarii:

  1. LA MULTI ANI doamna Maria
    LA MULTI ANI la toată lumea.
    Sfântă zi de astăzi sa ne aduca sanatate bucurie și mântuire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele zece măsuri propuse de PSD!?

      1. Plafonarea prețurilor la energie

      2. Compensarea facturilor plătite de consumatorii casnici și IMM-uri la nivelul lunii decembrie 2020

      3. Subvenționarea gigacaloriei pentru consumatorii din sistemul centralizat la nivelul lunii decembrie 2020

      4. Aplicarea legii consumatorului vulnerabil. Adoptarea normelor metodologice simplificare + debirocratizare

      5. Creșterea alocațiilor pentru copii conform Legii 14/2020. Copiii între 2 și 18 ani au 214 lei alocație, iar o creștere de 40,2% ar însemna creștere la 300 de lei. Copiii între 0 și 2 ani și cei cu handicap au 427 de lei, iar o creștere cu 40,5% ar însemna o alocație de 600 de lei, de la 1 noiembrie

      6. Creșterea salariului minim. La 1 noiembrie salariul minim să fie 2.550 de lei general și 2.600 pentru studii superioare și la 1 ianuarie 2022: 2.740 salariul minim general și 3.000 de lei pentru cei cu studii superioare

      7. Creșterea pensiilor conform Legii 127/2019. Punctul de pensie să crească de la 1.442 de lei în prezent la 1.600 de lei la 1 noiembrie, iar indemnizația socială minimă, de la 800 de lei în prezent, la 1.000 de lei la 1 noiembrie;

      8. Gestionarea pandemiei: vaccinare + testare + 1.500 de paturi ATI. Creșterea stocurilor de urgență. Atragerea de personal medical.

      9. Planul Național de Redresare și Reziliență. Adoptarea sistemului de implementare.

      10. Alocarea fondurilor la nivel local pentru finalizarea investițiilor cu fonduri UE și pentru funcționarea autorităților locale.

      Ștergere
  2. Iisus este impotriva afacerilor... ori ce afacere are că scop profitul cat mai mult deci dorinta de îmbogățire.
    Nu uitați că Iisus a dărâmat tarabele din templu unde se făcea negoț unde nu trebuia și lacom.
    De ce există atâtea afaceri lacome?
    Atâta timp cât oamenii vor doar îmbogățire cu orice preț o afacere este un păcat
    Lucrurile materiale nu au viața așa de mare,mai bine faceyi-va comori in cer.
    De ce nu se mai satura omul de afaceri,marile concernuri,reclame agasante,totul e după ban și îmbogățire,totul e că sa îți ceara bani și să își umple conturile marile firme,micile forme,orice fel de afacere.
    Iisus a dat un altfel de exemplu, a fost sărac, umil dar cu inima mare și cu caracterul imaculat..pe când acum toți vor da facă afaceri, să își deschidă, ba este și un domeniu numit antreprenoriat în care se învață fugă după bani și cum sa te îmbogățești mai ales
    Urat.Lumea fuge doar după ban și se știe că banul e ochiul dracului,banul a primit dus cea mai mare dezbinare au cele mai mari conflicte și neliniști.
    In loc sa fugim după bani mai bine fugim după Iisus Hristos și îi urmam exemplul,viața, învățăturile căci El a fost cea mai mare personalitate istorica,sa ne adunam comori in cer sau să fim expresia dragostei, păcii și cumpătării in ceea ce priveste lucrurile materiale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma,Aihao,in primul rand,des_tainuie tuturor profanilor ce insemneaza ai ha iuo,ori ai ha bar.Aici este vorba de a intelege fiecare de ceea ce se intampla in jurul sau,ca un om con_stient,altfel se raporteaza la evenimentele care al iau pe repede inainte.In Marea Evanghelie dupa Ioan,scrisa de Scribul Domnului Iacob Lorber,este amintita de o intalnire a tanarului Iisus impreuna cu discipolii Sai in palatul regelui David care a fost refacut doar intr_o zi,fiind asteptati cu toti in palat si la mese imbelsugate.Intr_un alt capitol,dupa rascumpararea casei parintesti pentru neplata darilor spre fariseii acelor timpuri,Mama Fecioara era plina de griji ca nu putea sa omeneasca atatia oaspeti,fiind o casa goala.Iar tanarul Iisus a umplut de bunatati toata casa,pana si de pesti mari locul unde se mentineau pestii vii dupa pescuit,un fel de bazin din piatra.La cel mai sarac om,Domnutul Iisus Hristos ai inmulteste toate cele necesare in primul rand ale sufletului si in al doilea rand trupului sau.Dupa cum ne rugam,da_ne noua painea noastra cea de toate zilele astazi si mereu,Cu inima fierbinte,nu ne va lasa fara de paine sufleteasca si trupeasca.Atunci,de ce sa ne vindem sufletul pentru o iluzorie paine care nu ne va tine de foame,pentru ca nu este bine_cuvantata.Care vor pricepe,bine,care nu,treaba lor.Pa,pa.

      Ștergere
    2. In cei trei ani de propovaduire,tanarul Iisus a fost insotit permanent DE SUBLIMUL INGER RAFAEL SI DE O MULTIME DE INGERI AI DUMNEALUI PERMANENT.VOI CREDETI CUMVA CA UN ASEMENEA TANARCELESC,NU ERA INSOTIT DE SLUJITORI CARE LA PRIMUL SEMN NU ACTIONAU?Ganditi_va la un conducator de stat,cati a_l inconjoara.DAR PE CEL MAI IUBIT FIUT AL BUNULUI TATA CERESC CE ERA PREGATIT SA_SI DEA VIATA PENTRU INTREG NEAMUL OMENESC.Noi in felul in care vietuim,nu stim sa apreciem imensa jertfa prin care am fost rascumparati.Este imperios necesar sa supra_vietuim,sa traim mai inalt,sa spargem granitele acestei lumi,:Indrazniti,ca Eu am biruit lumea.Pronuntand in tot timpul vietii noastre Numele Sfant al Domnutului Iisus Hristos si luadu_ne Crucea,cu ajutorul Lui vom ajunge la scopul vietilor noastre,la mantuirea sufletelor noastre,iubiti frati si surioare.Pa,pa.

      Ștergere
    3. Din fericire,avem parte de o pleiada de preotei plini de Duh Sfant,cum ar fi Calistrat,Psf.Teodosie,parintele de la biserica Tipografilor din Timisoara,Ioan parca se numeste,alti vrednici parinti pe stil vechi,episcopul Longhin,cei de la Sibiu de la Acoperamantul Maicii Domnului si multi altii care nu au dat mana cu acest sistem de opresiune medicalopolitic subordonat noii ordini globaliste.Sa aveti incredere in duhovnicii vostri si sa ramaneti aproape de Sfanta Biserica,pentru ca impreuna cu cei credinciosi din armata se va inchega o rezistenta comuna a poporului roman impotriva dusmanilor vazuti si nevazuti si vom invinge,cu sacrificii mari,dar vom invinge ca de fiecare data in fata penibilei curve a istoriei si a tuturor sodomitilor si gomorenilor ce o slujesc.Liberi am venit in viata,liberi sa murim.Pa,pa.

      Ștergere
    4. Sa cititi tot in acea carte,despre invierea fiicei lui Iair,la trei saptamani dupa moarte si fantastica lectie de anatomie si mai mult,a corpului omenesc.Ori cum ai aduceau esenienii,printre care m_am numarat si eu,de am ramas tablou,sarcofage cu trupuri si de doi ani imbalsamate.Ne_a spus atunci sa nu mai aducem,pentru ca totul se va schimba si cu toata consideratia si prietenia ce ne o poarta,sa nu mai apelam la aceste interventii.I_am multumit si am plecat.Dar,eu prostitul de mine m_am ales cu paispe ani de reeducare in iadul recent infiintat si desfiintat ulterior.Ma,in iad nu ai timpul ca pe pamant,cand spui paispe ani as multi,in fine,ai altfel de numaratoare.De fapt,nu_i asa de rau,dar ai sentimentul ca vrei sa avansezi si ceva iti ia din aer,te trage inapoi.Si din cand in cand jucatul pe pietre care pana la urma era un fel de jojing la temperaturi variate,un fel de rece,cald,da o fost al naibii de distractiv,ca sa nu va infricosez pe viitorii candidati.Ma,sa nu doriti celui mai mare dusman al vostru sa ajunga acolo unde am fost eu,hai ca nu mai glumesc.Pa,pa.

      Ștergere
  3. Ce spune Pr Calistrat despre vaccin.

    https://youtu.be/9t6nE9xMjpU

    Vaccinul și Libertatea, Sănătatea de la Dzeu- Pr Calistrat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai isi raceste gura degeaba ca nu are cu cine.Oamenii nu au cultura religioasa intiparita in ei prin convingere,au o cultura de fatada cu multe studii,un fel de gaste plutind pe iordanul cunoasterii,fara a fi patrunsi prin toti pori de acest simtamant Divin.Multi dintre voi nu ati simtit fiorul Sfantului Duh si va dati cu parerea.Stiiti ceva ,mii se rupe de voi ,fraierilor ce sunteti.HDespre surioara Marioara,ce pot sa va spun decat ca oamenii inalti cad mai rau si ai doresc din tot sufletul sa nu mai continue aceasta injectare satanista cu particele de fetusi omorati si sa nu se mai mandreasca cu o hartie care arata tuturor cat de slaba este in credinta,cu toate ca a absolvit institutul teologic.Revino pe Calea Ortodoxiei celei adevarate,surioara Marioara.Daca nu te_as iubi,as fi indiferent.Pentru ca te iubesc cat nu poti tu pricepe,nu te las sa cazi,pentru ca ne cunoastem de prea mult timp ,dintr_o viata anterioara si o sa_ti detaliez mai multe lucruri.Sa stii ca te iubesc mult de tot si nu vreau sa te pierd,surioara mea de suflet.Mintea ta a fost virusata ,ai luat o hotarare neinteleapta,trebiuie sa te gandesti de unde a venit totul si vei gasi solutia .Am incredere in puterea ta de luptatoare,cum ai fost candva cu multi ani in urma.Te iubesc neconditionat.

      Ștergere
    2. Daca este Libertatea cea mai Sfanta pe pamant si nu drept sau o dreptate ce mi_e data de Cel Sfant,nu poti tu,mahomede,sa_mi iei ce este un dat,sa_l prefaci in scrum de viata,pentru ca esti stat in stat.Caci nu sunt doar o farama de tarana si un spin.SuntLumina din Lumina si Scanteie din Divin.N_ai tu dreptul sa_mi iei suflul,vezi mastile,ce_ l primii din Creator,nici sa_mi pui pecete_n sange,din mila de salvator.Ce numesti tu sanatate,intr_un mod abject,viclean,e mutatie de gene,este parte din Satan.Asta ai crudul adevar Marioara surioara si lapada_te de propaganda vaccinista pana nu este prea tarziu pentru tine si semenii tai.Am scris acestea din dragoste curata.Asa sa ma ajute Tatal Ceredsc Pa,pa,

      Ștergere
  4. Corect! Slava Domnului sa scăpăm de chinuri!

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi Iohannis cu doamna în alb în Egipt în vizita lingă piramide în timp ce în România eșuată de el mor număr record de romani-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Val de demisii de la liberali care il acuza pe Iohannis si CItu de dezastrul sanitar si politic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sfârșitul lumii va veni în anul 2050,mi-a zis Dumnezeu printr-un vis

    RăspundețiȘtergere
  8. Si sondajul popular cu 14 procente la Iohannis si 8 la Citu ii considera tot Mari Vinovati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe TV NCA în discuția cu Guse, Liviu Alexa jurnalist la Strict Secret. ro lansează în gluma ipoteza unirii Romaniei cu RMoldova sub Bine facerea unui acord rus-german prin care Rusia sase aleagă cu Transnistria iar România sub prezidentia viitoarei președinta Maia Sandu-care are și cetățenia Romaniei ar putea ca sub masca Regionalizarii sa piardă Ardealul de Nord-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tot pe TV NCN se arata un pacient la ATI costa casa de sănătate 15000 de Euro pe toată spitalizarea, respectiv peste 4 ooo lei zilnic plus 2000 pe cele 11 zile din salonul normal, dar sint persoane internate și o luna indiferent dacă e asigurat sau nu sau dacă e cetățean roman sau străin.
    La fel și cu tratamentelor sigure pentru cancer, dar ținute la secret din cauza costurilor mari-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Senatoarea Sosoaca a vorbit la tribuna Parlamentului despre Dictatura europeana pregătită ilegal prin Identitatea Digitala coapta la UE de 3 ani care va duucee în final oficiala vestitul cip sub piele prin care sa se controleze totde la conturi pina la libertăți-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Lecţia de viaţă oferită de Charlie Chaplin fiicei lui. „Nu am fost un înger, dar am încercat să fiu OM. Încearcă şi tu!”

    Cineastul Charlie Chaplin a încercat să fie cât mai prezent şi în viaţa fiicei sale, Geraldine.
    În 1965, fiica lui se străduia să-şi facă loc în lumea dansului, la Paris, iar artistul a simţit că trebuie să-şi încurajeze fiica, aşa că i-a transmis un mesaj emoţionant lui Geraldine.
    Fiica mea,
    În lumea în care trăieşti, nu există numai dansuri şi muzică, Geraldine! La miezul nopţii, când părăseşti sala de spectacol, poţi uita de admiratorii bogaţi, dar nu uita să întrebi şoferul taxiului, care te va duce acasă, de soţia sa. Şi dacă este însărcinată. Iar dacă nu are bani de scutece pentru viitorul copil, pune-i nişte bani în buzunar.

    Mergi din când în când cu metroul sau cu autobuzul, mergi şi cunoaşte-ţi oraşul.
    Fii mai atentă în jurul tău, la oameni! Priveşte văduvele şi copiii orfani. Spune-ţi măcar o dată pe zi: “Sunt ca ei”. Da, eşti ca ei, fiica mea! Mai mult decât atât. Arta, înainte să dea aripi omului pentru a-şi lua zborul, îi rupe picioarele. Şi dacă va veni ziua când te vei simţi mai presus decât publicul, părăseşte scena. Ia primul taxi şi mergi prin periferiile Parisului. Îl ştiu foarte bine! Acolo vei vedea multe dansatoare ca tine, poate chiar mai frumoase, mai graţioase, mai mândre.

    Uită-te cu atenţie! Nu dansează mai bine decât tine? Recunoaşte, fetiţa mea! Întotdeauna se va găsi cineva care dansează, joacă mai bine decât tine! Dar ţine minte: în familia lui Charlie Chaplin nu a certat nimeni şoferul de taxi, nu a râs nimeni de săracii care locuiesc pe malurile Senei. Eu voi muri, tu îţi continui viaţa.

    Dorinţa mea este să înţelegi cu adevărat ce am vrut să-ţi spun. Charlie a îmbătrânit, Geraldine. Mai devreme sau mai târziu rochiile albe, de scenă, vor fi înlocuite de haine de doliu, pe care le vei îmbrăca pentru a veni la mormântul meu. Nu vreau să te întristez. Uită-te însă în oglindă din când în când: acolo vei vedea trăsăturile mele, în venele tale curge sângele meu. Chiar şi atunci când sângele nu-mi va mai curge prin vene, să nu uiţi că Charlie a fost tatăl tău. Nu am fost un înger, dar am încercat să fiu om. Încearcă şi tu!
    Te sărut, Geraldine! Al tău, Charlie. Decembrie 1965”.

    Charlie Chaplin a trăit 88 de ani.
    Ne-a lăsat 4 declarații:
    (1) Nimic nu este pentru totdeauna în această lume, chiar și problemele noastre.
    (2) Iubesc să mă plimb prin ploaie pentru că nimeni nu-mi vede lacrimile.
    (3) Cea mai pierdută zi din viață este ziua în care nu râdem.
    (4) Șase dintre cei mai buni doctori din lume:
    1. Soare
    2. Odihnă
    3. Exercițiu
    4. Dietă
    5. Respectul de sine
    6. Prieteni
    Păstrează-le în toate etapele vieții tale și bucură-te de o viață sănătoasă…
    Dacă vezi luna, vei vedea frumusețea lui Dumnezeu…
    Dacă vezi soarele, vei vedea puterea lui Dumnezeu…
    Dacă vezi o oglindă, vei vedea cea mai bună creație a lui Dumnezeu. Deci, crede-mă.
    Toți suntem turiști, Dumnezeu este agentul nostru de turism care ne-a definit deja rutele, rezervările și direcțiile… Încrede-te în El și bucură -te
    Viața este doar o călătorie!
    Așa că trăiește ziua de azi!
    Mâine s-ar putea să nu mai fie...

    RăspundețiȘtergere
  13. O parte trista a adevarului.Multe manastiri ridicate acolo de voievozii romani nu mai apartin romanilor si grecii sunt cei mai drepti.Sunt apa chioara,niste hoti si cumparati.Nu avem ce invata de la ei.Sunt un neam slugarnic si mai ales hot.Merita tot ce patesc.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Maternitatea Timișoara îngheață la 16 grade iar președintele consiliuluiJudetean spune ca vinovat e primarul spion Fritz căruia iau recomandat din primăvară soluții dar asta nu a făcut nimic.
    În țimp ce faraonul Iohannis cauta piramide-cai verzi pe pereți în Egipt-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Efectele schimbărilor climatice, cea mai mare temperatura europeana în Sicilia 48,8, prima cafea tot acolo dar și cicloane tropicale cu inundații și vint peste 100 la ora-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. O veste proasta, a revenit Iohannis.
    Scăpa cine poate-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Prima victima a primarului spion Frit al Timișoarei, un pensionar gazata la aragaz.

    Ceaușescu era mai slab cu gloanțele în 1989,nemtii au metode mai ieftine și productive Gazarea ca și la Rechstagul Colectiv-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Azi în Timișoara, miine _n în toată tara.
    Sper ca nu ca la frigul din case-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Președinții Rusiei și Chinei nu vor fi prezenți din cauza situației Covid din tarile lor, la summit-ul G20 care are loc la Roma peste cite a zile-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Obligativitea Certificatului Verde pentru studenți anulata de Tribunalul din Suceava-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Un manifestat din Piață Universității spunea azi ca ar fi murit Pavel Corut fost securist și autor a zeci de cărți pe teme patriotice și existențiale-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Pavel Corut fost ofițer de contrainformații a murit bolnav de cancer, el a scris printre multe alte cărți cum sa te tratezi de Cancer si alta cum sa trăiești 150 de ani, dar nu a fost sa fie sa trăiască nici jumătate murind la 72 de ani în timpul Ciumei galbene a evreilor din PNL Evreiesc a a Fanariotului greco-evreu Iohannis-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. R Moldova aflata în mare criza de gaze din cauza opririi tranzitarii lui prin Ucraina a primit ieri din România primul gaz prin conducta Iași-Chișinău.
    Potrivit unui sondaj numărul unionistilor cu România a crescut cu 5 procente luna octombrie fiind acum de peste 40 procente-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere