luni, 18 octombrie 2021

MINUNEA DIN TIMPUL RUGACIUNII MELE !

 

                                      Dragii mei,

             



După ce am scris aici pe Blog, în astă seară m-am aşezat în genunchi în faţa Icoanelor sfinte şi mă rugam cu CREDINŢĂ şi cu frică de DUMNEZEU la sfanta Icoana a MÂNTUITORULUI , aşa  cu ochii deschişi. Când, văd şi simt cum din ochii mei curg izvoare de lumina alb-albastră,izvoare care topesc Cerul nopţii şi îl fac pe el să strălucească şi să fie transparent. Dar iată fraţilor, ce îmi spune un glas chiar acum, referitor la Cerul nopţii.
 Eu am spus că, lumina din ochii mei face să strălucească CERUL, iar glasul îmi spune :
    " Îl face pe el de se cutremua !"
După cum vedeţi  fraţilor,în fiecare clipă , lângă mine, întru mine, cu  mine, este o Putere divina care mă corectează atunci când ceva nu este după VOIA  LUI  DUMNEZEU.
Dar să continui. 
Deci ,în timp ce mă rugam la SFANTA  ICOANĂ cu  MÂNTUITORUL nostru bland si iubit, în care IISUS stă aşezat ca pe un Tron ,asa precum s-ar topi Soarele şi nu ar mai fi rotund, ci ar fi  numai un Cer de Soare, tot aşa fraţilor, de la IISUS din SFÂNTA  ICOANĂ s-a ridicat un norişor auriu ca din Soare, un norişor oval si orbitor de strălucitor, iar în mijlocul lui dragilor, se ridica şi MÂNTUITORUL  IISUS  HRISTOS îmbrăcat într-un veşmânt alb ca LUMINA, cu MÂINILE  întinse spre în faţă ca şi cum ne-ar îmbrăţişa.
 Avea  Trupul Său ca din carne şi oase, cu mâinile rozii, cu Chipul roziu, cu părul castaniu şi inelat, lunguţ până pe umeri.
Asa stralucea DOMNUL nostru  IISUS  HRISTOS în norul  auriu intens ca de soare.Fiind în picioare în Lumina  ca de Soare, IISUS se tot inalta precum S-a inălţat la 40 de zile după a SA răstignire.
Şi a ieşit miraculos din sfanta SA  ICOANĂ, atunci când, eu L-am rugat ca să mă ierte pentru ca am aţipit la Rugăciune, aşa în genunchi fiind.
Şi am văzut această MARE  MINUNE cu ochii deschişi, uimită fiind şi eu că pot vedea aceasta cu ochii liberi şi să mă minunez de PUTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS !
Fraţilor, minunaţi-vă  şi voi şi vă închinaţi DOMNULUI, şi să credeţi cu tărie în EL şi în MAICA DOMNULUI, căci toate câte vă spun,sunt adevărate şi pe toate le văd şi le aud, numai cu voia LUI DUMNEZEU şi cu PUTEREA  DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT !
                   Pentru voi toţi, cu dragoste, Maria !

17 comentarii:

  1. Scriam odată ca trebuie sa vedem trucurile germane pentru a nu fi surprinși de politica lui Iohannis din păcate trebuie sa recitim și scrierile lui Vadim despre evrei pentru a înțelege politica lui sanitara acum cind spitalele sint pline de morți ajunși pe locul I în lume în timp ce partidele se cearta pe banii din PNRR iar romanii sint înecați în facturi-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sa creadă romanii în vaccin cind președintele era la Romexpo și la Bruxell fără masca???? - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Romanii nu l-au văzut pe Iohannis vaccinindu-se adoua sau a treia oara, nici măcar cu ser fiziologic tot asa cum nu au văzut medicamente sau teste-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ciolos =Trișor în maghiara, face ce știe el mai bine, vine în Parlament cu un guvern cacialma din fii de procurori proveniți din servicii-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Premierul sloven a publicat o lista de 13 europarlamentari ai UE care ar fi marionetele evreului Soros la UE declansind un scandal.
    Pe de alta parte la noi un ziarist din zona Clujului spune despre patriotul national gomflat Rares Bogdan ca si el ar fi evreu si probabil ca si sotia lui unguroaica sa fie tot evreica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. 😂 Din 6 comentarii.....5 comentarii sunt scrise de craciun !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Craciun este singura persoana de pe blog ale carui comentarii sunt extrem de pertinente, logice si ff bine informate. Sunt extrem de bine informate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie imi place sa citesc tot ce spune Craciun, o persoana ff informata in multe domenii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna un om informat face cat 10 sau 20!

      Ștergere
    2. craciun dezinformea, nu informeaza! E cazut in cap direct pe asfaltul din Sibiu!

      Ștergere
    3. Si tu ai vi tane lumanarea de cand i_ai pus pedeca priateneasca.

      Ștergere
  9. Si patriotul gomflat Rares Bogdan a pierdut definitiv procesul cu Ionut Costache de la TVR caruia trebuie sa-i plateasca daune morale-craciun.

    RăspundețiȘtergere