sâmbătă, 23 octombrie 2021

ZIUA LUI IISUS HRISTOS ESTE, IN PRIMA ZI DE CRACIUN !


 

.


Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:
"Căci a Ta este ziua!
Căci a Ta este, prima zi de Craciun!"
Iata dragilor,inca o confirmare daca mai era nevoie,că prima zi de Craciun este a Mantuitorului nostru bland si iubit ,Iisus Hristos!"
Nu mai este prea mult timp dragilor,pana la Sfantul Craciun,pana la Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos.
Începand din 14 noiembrie  2021,incepe Sfantul Post al Nasterii Domnului.
Sa ne rugam ca sa fim sanatosi si cu mare iubire si Credinta,iar dupa puterile noastre sa incercam sa tinem post mai ales de la rautate,de la ură, de la faradelegi,iar impreuna cu acestea,cine poate si ii permite sanatatea,poate sa tina post de la anumite alimente.
POSTUL dragilor, nu inseamna abtinerea de a manca anumite alimente oranduite de Sfanta Biserica.
Postul inseamna sa ai Credinta tare in Prea Sfanta Treime ,in Maica Domnului cu Sfintii Sai,inseamna ca sa nu urasti si sa nu jignesti pe nimeni,nici maca pe dusmani,si nu in ultimul rand,Postul inseamna bunatate,mila si iubire față de Aproapele nostru.Postul ami inseamna ca sa daruiesti din toata inima ta si din tot sufletul taumdin puținul tau sa daruiesti si celor necajiti si amărâți!
Sa multumim Mantuitorului Hristos si Prea Curatei Fecioare Maria,pentru toate cate am primit in DAR ,si niciodata sa nu ne lipsim de Hristos!
Cu dragoste,Maria.

 


9 comentarii:

  1. Cum au luat sfanta sarbatoare a Pastelui in 2020, probabil ca tot asa vor sa faca si cu sarbatoarea Craciunului si cu cele mai importante sarbatori. Dar Dumnezeu sa nu ii ajute pe antihristi! Si nici pe analfabetul ala numit arahat care este balbait si nimic nu se intelege din ce spune paganul ala incult. Sa se duca de unde a venit. La el in tara nu va putea sa faca dictatura pentru ca il rade poporul lui. Arahat nu are rezidentiat, e un pseudomedic de mana a 100-a. Nu a fost in stare sa practice nici o zi medicina, nu are rezidentiat, dar se da medic. Asta nu inseamna ca si este medic. E un fake, un no name, un ratat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BINE ZIS ANONIM ,03,26, DUPA CATE AM AUZIT ESTE FIU DE TERORIST URMARIT SI SI A SCHIMBAT NUMELE CU AJUTORUL LUI OMAR HAISAM ,NEPOTUL ACESTUIA..SA SPERAM CA UNE RAPESTE SF CRACIUN,SAU VOM AVEA MAREA REVOLUTIE EXACT ATUNCI,,,CINE STIE,,,DUMNEZEU SA NE BINECUVANTEZE ,SA MILUIASCA SI MANTUIASCA POPORUL ROMAN CRESTIN ORTODOX SI PE CEI CREDINCIOSI ADEVARTI .AMIN DOAMNE AJUTA

      Ștergere
  2. Pai da dar,Ciolacu a batut palma cu Ciuca de mai multi ani si ne asteapta o larga cohalite cu un craciunel plin de cadouri vaggineliste,ca ciolanalacu vrea si el romani morti cu orice pret.Asa ca,iar un craciunel innegrit de vesnicul harap negru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acelasi salut pe daltoizi,la toti care au condus destinele unui popor crestin,oameni fara cruce,fara Dumnezeu,slugi ale intunericului,fara juramant pe Biblie,care mai si indraznesc sa spuna ca asa sa le ajute Dumnezeu.De cate ori ati auzit poolitrucii de 30 de ani incoace sa polmeneasca de Tatal Ceresc?Nu va face pureci multi avortatul maciuca cu tooate steleeleele lui in cinci colturi.General auzi tu,ridicat in rang pe mortii irakieni plus romani si acum urmeaza alti morti cu miile,un batjocoritor de cadavre asociat cu toti de teapa lui.Ne asteapta fratilor un Cravciun ca in 89,de zece ori mai sangeros,sa nu fie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper din tot sufletul ca BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să le dea mi te și credință.
    Arafat va pleca din tara o sa vedeți.
    Păcat ca aveam o impresie buna si era iubit de noi.
    Nu stiu ce i sa intamplat?!!?

    RăspundețiȘtergere
  5. nimeni nu stie cand a fost prima zi a DOMNULUI-au trecut cateva sute de ani si tot omenirea prin preoti a hotarat CRACIUNUL-sunt multe nestiute- exemplu ziua exacta a rastignirii-noi ne bucuram doar de venirea luminii de PASTE care vine doar la ortodocsi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUNT DOUA LUCRURI DISTINCTE, DOAMNA MARIA SE REFERA LA ZIUA DE NASTERE CA FIIND IN PRIMA ZI DE CARAIUN,DACA PRIMESTE MESAJE SI VEDE CU AJUTORUL DUHULUI SFANT AL LUI DUMNEZEU,EU TIND SA CRED ,DEOARECE SAU IMPLINIT CAM TOATE SPUSE MAI DEVREME SAU MAI TARZIU,DACA NU CREDEAM NU MAI INTRAM PE BLOGUL DUMNEA EI.SI DACA I SA TRANSMIS DE DUHUL SFANT ASA ESTE,CINE SUNT EU SA CONTEST,CHIAR DACA LA INCEPUT NU CREDEAM ,DAR NICI NU SPUNEAM CA NU CRED,ASA SE SPUNE, CAUTA ,VEZI SI CERCETEAZA,SI CHIAR DACA NU S AR IMPLINII IMEDIAT ,ESTE PTR CA NU A VRUT DUMNEZEU IMPLINIREA IMEDIATA,PTR CREDINTA NOASTRA SAU NECREDINTA,DESI LA UN MOMENT DAT SE IMPLINESTE TOATE CATE SPUNE DN MARIA, DUPA ACEEA ,POTI SPUNE :CRED SAU ;NU CRED,DUMNEZEU SA NE LUMINEZE ,SA NE PAZEASCA SI MILUIASCA CA UN BUN SI IUBITOR DE OAMENI CA SUNTEM CREATIA LUI.
      AMIN. RASPUNSUL NU TI L AM DAT PTR A INTRA CU CINEVA IN POLEMICA,NOAPTE BINECUVANTATA

      Ștergere
  6. pt an 26 oct 01:12-asa se poate spune si despre biblie sau alti vazatori in duh-nu contest ce spune d-na Maria are stilul ei de explicare ,sau nu dar au fost cateva mesaje care s-au produs in scurt timp-deci nu este singura de pe pamant-sper ca nu supar ca nu jignesc

    RăspundețiȘtergere
  7. De fapt este o taina legata de Craciun .

    Ziua de data trecuta a fost in alta luna si chiar e sarbatorita inca din vechime de un cult mic crestin considerat ortodox cred ca din Armenia daca tin bine minte.
    Se stie ca a fost in akta luna si de restul vechilor culte.

    Doar ca prima data s.a pimenit de 25 decembrie adica ziua de azi de Craciun vechile Saturnalii intro profetie crestina carecsounea ca ziua Sa va fi serbata in acrasta zi.

    Dupa citeva secole s.a decis serbarea Sa in aceasta zi.
    Insa taina e ca de fapt venirea Sa de a a doua venire e de Craciun insa nu e vb de venirea cea vizibila ci de aoaritia trupeasca nenascuta care are o.misiune cu trup si abia apoi va iesi din anonimat .
    Iar iesirea din anonimat va fi intro zi de Simbata a Pastelui primul de dupa urgie si va fi o venire organizata anterior chiar de Dumnezeu insusi.

    RăspundețiȘtergere