luni, 25 octombrie 2021

DUMNEZEU TATAL ŞI SFINTELE USI IMPĂRĂTESTI DIN CAMERA MEA !




                               Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o Lumina alba si stralucitoare foarte, si astfel, cu ochii inchisi fiind,vad cum plafonul camerei mele se transforma intr-un Cer de noapte albastra si senina.
Plafonul disparuse ,si vedeam cu ochii inchisi, Cerul Lui Dumnezeu.
La foarte mica inaltime de locul unde eram in pat,sa fi fost vreo 3 -4 metri inaltime, apar SFINTELE UŞI IMPĂRĂTESTI ,aurii la culoare si care, straluceau mai tare decat Soarele.
Era Lumina Lui Dumnezeu, a Prea Sfintei Treimi. 
În clipa urmatoare , SFINTELE USI  din Lumina aurie ca de Soare, se intorc cu varful lor spre mine şi cu deschizatura spre Cerul Lui Dumnezeu.
                Imagini pentru usi imparatesti
 Exact in mijlocul lor, asa cum erau cu varful inspre mine, IL vad pe INSUSI DUMNEZEU TATAL CEL CERESC care avea ambele Sale Mâini ridicate spre Cer.
                              Imagini pentru dumnezeu tatal
Dumnezeu Tatal Cel Ceresc era îmbracat in vesminte bleu-albastre stralucitoare. Acum, vedeam Cerul de noapte in casa mea, sub plafonul care nu mai era, vad forma USILOR SFINTE IMPARATESTI din Lumina ca de Soare, şi exact pe mijlocul lor, Îl vad  pe Însusi DUMNEZEU TATAL Cel CERESC cu Mâinile Sale Prea Sfinte ridicate spre Cer. 
Dumnezeu Tatal Cel Ceresc a stat o clipă si m-a privit iubitor,după care,  S-a urcat lin spre Cerul Său ca intr-un zbor lin ,pana cand, a intrat in Cerul Său .
Dragii mei, bucuria sufletului meu a fost infinit de mare si nu poate fi comparata cu nimic din viata  noastra, de-aici de pe pămant.
Prieteni dragi, fiecare dintre noi poate trai o asemenea uimitoare Minune . Trebuie doar, ca s-avem Credinta si nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,sa fim buni si milostivi si sa iubim pe Aproapele nostru, asa precum ne iubim pe noi. 
Sa multumim PREA SFINTEI TREIMI si PREA CURATEI FECIOARE MARIA pentru toate Darurile pe care le primim in fiecare clipă din viata noastra.
Iar cel mai de preţ DAR divin dragilor,este Viaţa de care ne bucuram alaturi de cei dragi.

                      Cu dragoste, Maria

12 comentarii:

  1. Pandemia asta total atipica marchează începutul sfârșitului lumii și a Necazului cel mare din Biblie și din Apocalipsa.
    Credeți că e adevărat?
    Au mai fost pandemii dar niciodată cu așa consecinte și impact social major și mondial(restricții multe, îngrădiri, îngrădiri ale libertății fundamentale ale omului, forțarea vaccinării cu orice preț și discriminarea oamenilor pe baza vaccinului, închiderea sau restricționarea consultațiilor și internarilor in spitale ale celor cu alte boli cronice, proteste foarte numeroase și de mare amploare, inducerea terorii și fricii de către guvern, politicieni și unii medici probabil plătiți și de către aproape toată mass media))etc
    Eu cred că asta e inceputul sfârșitului lumii.
    Voi nu credeți asta? Ce părere aveți despre subiectul acesta? E un semn al sfârșitului lumii dar fiind faptul că evo pandemie total atipica? Eu cred că da, sfârșitul lumii se apropie iar asta e doar inceputul durerilor și Apocalipsei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are toate șansele să fie așa . Dar ce e mai rău e că oamenii nu vor să vadă adevărul , care e în fața lor . Aia mă doare .

      Ștergere
    2. Nici cand era epidemie de ciuma, lepra, tifos sau alte boli ingrozitoare NU se punea problema ingradirii drepturilor si libertatilor cetatenilor asa cum se intampla acum si se face atata atmosfera pentru virusul asta gripal.

      Ștergere
    3. https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

      Ștergere
    4. Pai in 1918 a fost pandemie provocata prin vaccinare.Acum e la o scara mult mai mare si pregatita din timp prin indatorarea tarilor si impunerea de conducatori obedienti nbig farma in toate statele.Noi ortodocsii si in special romanii suntem prima tinta.Primul stat ortodox atacat a fost Rusia si s_a descurcat cat de cat ca era o prada prea mare.Am urmat noi prin asasinarea lui Ceausescu,ultimul conducator din stirpea Basarabilor.am fost prima tara din lume fara datorii externe!!!A urmat dezmembrarea Iugoslaviei ortodoxe la care a pus umarul din greu regimul lui Constantinescu .Credeti ca sarbii,vecinii nostri vor uita vreodata.de copiii bombardati in maternitati,de bombele cu grsafit radioactiv si alte substante toxice aruncate asupra lor de avioanele ce decolau de la Timisoara???A urmat Grecia.

      Ștergere
    5. A fost luata in colimator Moldova,sa preantampine reunirea cu Romania.Apoi Romania a semnat rusinosul tratat cu Ucraina,cedand din teritorii.Credeti ca Ucraina ramane asa in dorul lelii?In scurt timp Rusia asi va lua inapoi pamantul,din pacate si Moldova si fereasca_ne Bunelul Dnezeu si Moldova de dincoace.de Prut.Daca ne vom uni in cuget si simtire toti romanii,vom alege un conducator roman si crestin pana in maduva oaselor si iarasi vom fi primii in lume,un exemplu de urmat.Sustin cu toata taria Miscarea Pamantul Stramosesc.Cu Dumnezeu alaturi,Romania va fi o reduta impenetrabila.Amintiti_va de niniviteni.Pa,pa.

      Ștergere
    6. Voi credeti ca austriecii,nemtii,ungurii si rusii au uitat de primul si al doilea razboi? Asi vor da mana si ne vor sfasia fara un conducator destoinic in fruntea tarii romanesti,fara un nou Antonescu.Mi_am dat seama cat de izbitor ai seamana Calin Georgescu,un mare patriot care va aduna toti romanii laolalta si vom arata iarasi forta unui popor mic si hotarat tuturor marilor puteri gaunoase ce conduc lumea.Pa.pa.

      Ștergere
  2. In curand Biserica ortodoxa romana va fi atacata crunt inclusiv de presa romana!? Vad cum oculta mondiala si-a infiltrat oamenii peste tot dandu-se mari credinciosi si vorbind de extraterestrii!? Nu vor invinge fiindcă credința oamenilor este foarte puternică si este Dumnezeu cu ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca eu sunt ortodox si vorbesc despre cei care exista in alte spatii fara de numar,ce inseamna dupa tine.Tu stii ca de Invierea Domnului,la ceremonia Cereasca,pana si Lucifer cel cazut are tronul lui de fiu risipitor,insa nu vrea sa fie prezent deocamdata,insa are reprezentante?Pa,pa.

      Ștergere
  3. Iarasi un raspuns,de la Isaia 59,13_15:"Necredinta si tagada DOMNULUI,caderea de la Credinta in Dumnezeu,grairea minciunii si razvratirea,nascocirea si cugetarea de lucruri viclene.Si lasarea la o parte este judecata,iar dreptatea sta departe;adevarul se poticneste in piete si fapta cinstita nu mai are loc.Adevarul nu mai este si vcel care se da la o parte din calea rautatii este sfaramat".Vagginul nu este nici Calea,unica solutie,nici Adevarul "hexpertilor" si cu atat mai putinViata,un bine social oferit gratuit.Vechii greci spuneau:fereste_te de daruri.Pa,pa.Si altceva,frica de adevar si de initiativa,de a spune lucrurilor pe nume,ne va duce la lepadarea de Hristos.Din pacate marea majoritate dintre semeni aleg sa fie caldicei,motivand protectia vietii lor si a familiilor.Cei ce cauta viata in afara lui Hristos o vor pierde,iar cei ce o vor pierde in numele Lui,vor castiga nemurirea.Multumesc surioara Marioara si te inteleg ca esti infricosata din toate partile.Te iubesc.Pa,pa.Tot raul e inspre binele nostru cel mai inalt,MANTUIREA SUFLETULUI.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria BUNUL Dumnezeu are grijă de dv.si va iubește pentru iubirea dv.va dăruit acest mare har,dar de a vedea si auzi de la Duhul Cel Prea Sfânt.
    Sa fiti binecuvântată și noi toți.

    RăspundețiȘtergere
  5. Masinca27 octombrie 2021, 10:17 Doamne ajuta scumpa mea ! Te pup si te imbratisez cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere