miercuri, 20 octombrie 2021

O SUTA DE OAMENI AU CERUT VIATA LUI IISUS HRISTOS !

 


                           Dragii mei,
Este trecut de miezul noptii si eu încă mai stau la Rugăciune în coltisorul meu de Rai. 
Dar brusc, Rugăciunea -mi este întreruptă de un glas care spune aşa :

           "O suta de oameni, au cerut viata lui si a Lui IISUS HRISTOS!"
Clipă în care dragii mei, ÎL  văd pe Iisus Hristos căzut în genunchi, sprijinindu-se de imensa Cruce din lemn ud, Cruce pe care o ducea pe umărul stâng. 



Era îmbrăcat cu o cămaşă albă lungă, avea faţa rozie, părul castaniu  şi inelat, lunguţ până pe umeri, iar din ochii LUI albaştri precum seninul CERULUI, curgeau râuri de lacrimi, lacrimi de suferinţă.
Cineva din mulţime ,din spatele LUI, ÎL lovea cu ură şi cu putere atât de tare, încât IISUS se apleca spre în faţă cu fiecare lovitură primită în spate, sprijinindu-se atât cât mai putea, de CRUCEA de pe umărul Său.
Avea CHIPUL însângerat şi suferea enorm, enorm de mult, din pricina loviturilor primite în spate,de  batjocoririle  primite ,cât şi de greutatea CRUCII din lemn masiv şi umed. Toate Îi aduceau o suferinţă cumplită pe Trupul Său prea sfant si prea curat,pe Chipul Său tânăr şi dumnezeiesc de luminos.
Dacă aţi fi văzut dragii mei, ceea ce eu am văzut, adică pe  IISUS  HRISTOS pătimind  de la oamenii carora le-a făcut atata bine,  , fără îndoială, nu v-aţi m-ai îndoi niciodată de EXISTENŢA  LUI  DUMNEZEU !
IISUS Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria ,suferea cumplit, suferea cu adevărat atat ca OM, dar şi ca FIU  al LUI  DUMNEZEU !
Să-I dăruim fraţilor, sa-I daruim inima noastră, sufletul nostru şi să-I spunem cu dragoste, aşa : DOAMNE  IISUSE  HRISTOASE, toate ale mele, sunt ale tale! Te rog,povăţuieşte-le după  voia TA ! Mă supun ŢIE,trup şi suflet, inimă şi cuget !
Şi veţi trăi fraţilor, în DRAGOSTEA LUI  HRISTOS şi cu MILA  MAICII  DOMNULUI !
                      Cu dragoste şi cu preţuire, MARIA.
        

29 de comentarii:

  1. Iisus a fost omorit prima oara de evreii necredincioși, iar pentru romani a doua oara prin Eminescu și tot de evrei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca Iisus ar veni din nou pe pamant, oamenii L-ar rastigni ori de cate ori ar veni... Trist, dar adevarat!
    Chiar si prin faptele si gandurile emise de multi oameni, Iisus este rastignit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata la toata lumea.
    Doamna Maria ce pot spune este ca tare greu cu ce se întâmplă la noi sute de oameni mor.
    Plânge sufletul in mine.
    Niciodata nu a fost ca acum am trăit timpuri dar ca acum nu.
    Mântuitorul Sufletelor Noastre a suferit DEGEABA ca lumea este din ce in ce mai rea,mai mincinoasă, ura invidie,cum sa nu primim tot ce se întâmplă.
    Asta este printul adevar.
    Cu mult drag si BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Sanatate la toata lumea. 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum vine in slava sa ne judece si rasplateasca si pedepseasca vesnic in functie de faptele fiecaruia dintre noi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare ca de data asta e invers

    RăspundețiȘtergere
  6. Sonet 10 ( Michelangelo B. )

    Se toarnă din potire coifuri, spade,
    iar sângele lui Crist se vinde – ciuturi!
    Nu spini şi cruce vezi, ci săbii, scuturi:
    răbdarea însuşi lui Isus îi scade...

    Ar sângera spre cer până-n Pleiade
    dacă-ar sosi-n romanele ţinuturi;
    s-ar face pentru pielea-i împrumuturi
    şi-n drumul faptei bune baricade !

    Cum am pierdut, pot pierde-orice tezaur,
    dar cel în mantii sfinte mă îngheaţă,
    precum Meduza din ţinutul Maur.

    Ce alinare ne-ar mai sta în faţă,
    când ştim că-n cer n-au preţ nici bani, nici aur
    şi un alt semn a stins cealaltă viaţă ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Comform lui Jean-Jaques Crevecoeur- conferentiar francofon cu peste 10 carti dinainte de 1989 si fondatorul Academiei de Viata- Noua Ordine Mondiala -pentru cei neavizati,in plina implementare in sapte etape din care trei au fost aplicate
    FAZA 1] Punerea in scena a unei Pandemii
    -Umflarea numarului de cazuri si decese
    Faza 2]Discordie si Dezbinare -[a la Iohannis] cu masuri coercitive neconstitutionale,paralizia comertului,,stigmatizare si supunerea unei majoritati,cenzurarea dizidentei,pedepsirea nesupunerii,crearea confuziei,speranta in vaccin.
    3] Gasirea solutiei mortale cu vaccin gratuit pentru imunizarea turmei,redresare partiala a economiei,ascunderea statisticii cu efece secundare si deceselor[peste 6900 in UE],sanctiuni pentru medici cu tratamente''ilegale''
    4] -cea in curs de aplicare.Instalare cod Apartheid si QR din iunie pina octombrie 2021 si pasapot vaccinare[cod QR] reducerea drepturi cei nevaccinati si favoruri pentru cei vacccinati,control digital si saracirea adversarilor.
    5] Stabilira haosului,somajul sa explodeze oprirea economiei si lipsuri de alimente,asasinarea batrinilor,diabolizarea si lichidarea opozantilor
    6] Lichidarea banilor si a bancilor si'' MAREA RESETARE''si introducerea portofoliului digital,rationalizarea alimentelor pe baza CODEX Alimentarius.|
    FAZA 7 ] Generalizarea creditului social si a Controlului Total dupa model chinezesc cu sisteme de control si monitorizare,eliminarea totala a adversarilor control fiziologiei,emotiilor si comportament inclusiv cu nanoroboti implantati,zombificarea.- craciun.


    ilegale''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect adevarat Craciune!!Asa stiu si eu ca se va intimpla,se vor scoate banii in citiva ani,va fii ceva bitcoin-statal,moneda de stat digitala si controlata,cel la negru ce exista bitcoin acum,va fii interzis!!

      Ștergere
  8. Triplu vaccinată, Gabriela Firea a fost testată pozitiv la coronavirus: Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare

    https://www.activenews.ro/stiri/Triplu-vaccinata-Gabriela-Firea-a-fost-testata-pozitiv-la-coronavirus-Stiam-ca-vaccinul-nu-ne-protejeaza-de-o-posibila-contaminare-170124

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mau mult, arhiepiscopul Devei a murit desi era vaccinat cu 3 DOZE!!!
      La fel se intampla si in tarile in care s-au vaccinat chiar 95-100%!!!!!!!

      Ștergere
  9. Presedintele Braziliei pe punctul de a fi acuzat de GENOCID pe tema COVIDULUI.
    Mai cunosc eu unii .. si pe la noi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat ca intelegi pe invers.Omul ala nu are nici o vina.Nu corespunde ocultei.Au mai fost patru asasinati.

      Ștergere
  10. Sloganul lui George Simion; 'Nu va fie frica si Iohannis Pica''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Continua campania anti-Ortodoxie a sexomarxistilor care s-au opus si referendumului pentru Familia Crestina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. 9,54 ai inteles ceva dar cam invers pentru ca si exprimarea a fost cam sumara,o comparatie interesanta ca o paralela-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. N-am auzit o rugăciune la toate emisiunile de “salvare” a națiunii, deși ieri au murit conform cifrelor date de ei 547 de oameni. N-am auzit nici “Tatăl nostru”, n-am auzit nici un simplu “Doamne ajută!”, n-am auzit să se facă vreo referire la Dumnezeu, care ne poate ajuta, deși am stat ieri cu urechile la radio și cu ochii în televizor cel puțin un ceas. Dar drăcuieli, ură și nimicuri am auzit cu nemiluita. Oare am rămas doar noi, fără credință? Oare țara aceasta 98% creștină a uitat să se roage?
    N-am auzit un preot invitat la vreo emisiune ca să ne vorbească despre smerenie, pocăință și cum trebuie să ne pregătim în fața morții, n-am auzit sa fie chemat vreun preot ca să ridice moralul oamenilor, să le dea o speranță si o mângâiere, deși au murit ieri 574 de oameni, iar o jurnalistă ne anunța sec că vor mai muri vreo 10.000 în următoarele zile. Ei știu si câți mor, au devenit experți în apariția “valurilor”, în estimarea îmbolnăvirilor și chiar a morților, dar nu i-am auzit să devină experți în chemarea oamenilor la Dumnezeu! Oare această bătălie cu moartea este pur materială, pur trupească? Oare n-avem și Creator care se poate implica, oare n-avem și veșnicie în care să ne ducem?
    N-am auzit politicieni care să trimită spre Dumnezeul care poate, n-am auzit pe nimeni de acolo de sus să lase pentru o vreme cearta pe scaune, să lase deoparte ședințele acelea uneori inutile și să facă cu toții o rugăciune, PSD, PNL, AUR și cu USR să lase capetele jos și să-i ceară Stăpânului vieții ajutor și inspirație, putere și înțelepciune de a salva acest popor, care e zdrobit între virus și facturi.
    Conform lor, dacă nu te omoară virusul, pentru care ei nu prea au soluții, medicamentele necesare fiind “de poftă”, prin spitale, te “omoară” îngrijorarea facturilor, care vor veni de 4 ori mai mari. Prețul la energie e de 4 ori mai mare decât în Germania!
    Așadar, este vremea să strigăm spre Dumnezeu că ei n-au de gând și nici soluții n-aua Dacă nici acum nu realizați că am rămas doar noi, oamenii simpli, cu Dumnezeu, atunci când realizați???
    Bănuiesc că ei “fac rost” de anticorpi monoclonali, ei fac rost de tot ce le trebuie, dar noi?
    Noi Îl avem pe Dumnezeu în fața morții.
    De la ei nu mai aștept nimic, pentru că în plină criză au propus la guvernare pe cei mai împotrivitori față de legile lui Dumnezeu dintre ei. De la ei nu mai aștept nimic, doar spre Cer mai privesc cu speranță!!
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Germania sau in alte tari, salariile sunt cu mult mai mari decat in Romania. In celelalte tari sunt preturile cu mult mai mici, mancarea este cu mult mai ieftina decat la noi si de o mai buna calitate, chiar daca produsul aparent este de "firma", de la acelasi brand. La noi e dublu standard: marfa execrabila, de proasta calitate si extrem de scumpa. Iar salariile si pensiile sunt de toata jena.
      Dar noi in Romania daca nu mai avem decat aparatori ai lgbt aproape peste tot, care nu au nici un Dumnezeu, ce pretentie sa mai avem?

      Ștergere
  14. Era doar o informație, a nusecrede ca sint antivaccinist, am avut intiCovid acum unan sisintvaccinat de doua ori urmind safac vacninul gripal și apoi a treia oara cel de Covid dar o sa iau anticoagulant clopidogrel și Aspenter deoarece decesele apar de la coagularea singelui-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Medicul lui Netanyahu, avem50 procente cu al treilea vaccin și ne pregătim de valtul 5,vaccinam acasă și în biserici și scoli și multe teste, mortalitatea totala e de trei ori mai redusa în Israel decit in România-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Incendiu pus intenționat la o biserica din Agigea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. De fapt incendiu la Agigea pus doar la acoperisul unei clădiri amanastirii.
    În UK a apărut o noua varianta de coronavirus derivat din Delta anunța de începerea valului 5-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Citu minte_Eu l-am propus pe generalul Ciuca premier.
    Nu el ci ipocritul Dictator Android Iohannis cel cu doua unități de MĂSURĂ- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Mare nesurpriza Ciuca la numirea lui Iohannis_craciun.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca or vint hamericanii si ciuca leo pus covorul rosu?!!!CIUCA RAKETIZDUL PATRIOTIZDUL.PATRU MILIARDE PE RAKETE,TE PUNEM PRIMMINISTRU PE KOLONIA ROMANIKA.

      Ștergere
  20. Si uite asa incepe Guvernul Iohannis trei, impus astanoapte ca Hotii, lui Citu,probabil la fel de slab ca si celelalte,sau daca vreti ca cele marioneta care au adus 'Romania Esuata'in jos pe tobogan ultima din UE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumneata,vaccinist batran,macar abtine_te.Asa,de,de bun simt.

      Ștergere
  21. Guse ;'Iohannis cel mai mare dusman al Romanilor si al PSD-ului... vine cu guvernul sau cu cam aceiasi ministri incompetenti...daca PSD-ul i-i voteaza se compromite si el in ochii electoratului''-craciun.

    RăspundețiȘtergere