duminică, 24 octombrie 2021

SFÂNTA EVANGHELIE ,DIN DUMINICA A 23 A DUPĂ RUSALII

 

SFÂNTA EVANGHELIE ,DIN DUMINICA A 23 A DUPĂ RUSALII !

                                    24 Octombrie 2021

            Duminica a 23-a după Rusalii !
        (Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor)

                       Luca 8, 26-39
                Imagini pentru vindecarea demonizatului
În vremea aceea a venit Iisus cu corabia în ținutul Gherghesenilor, care este în fața Galileei. Și, ieșind pe uscat, L-a întâmpinat un bărbat din cetate, care avea demon și care de multă vre­me nu mai punea haină pe el și în casă nu mai locuia, ci prin morminte. Vă­zându-L pe Iisus, a strigat, a căzut înaintea Lui și cu glas mare a zis: Ce ai cu mine, Iisuse, Fiul lui Dum­nezeu Celui Preaînalt? Rogu-Te, nu mă chinui!, fiindcă poruncea duhului necurat să iasă din om, pentru că de mulți ani îl stăpânea; și era legat în lan­țuri și în obezi, păzindu-l, dar el, sfărâmând le­găturile, era dus de demon în pus­tie. Și l-a întrebat Iisus, zicând: Care-ți este nu­­mele? Iar el a zis: Legiune. Căci demoni mulți intraseră în el. Și-L rugau să nu le poruncească să meargă în adânc. Și era acolo o turmă mare de porci, care pășteau pe munte. Și L-au rugat să le îngăduie să intre în ei; iar El le-a îngăduit. Și, ieșind de­monii din om, au intrat în porci, iar turma s-a aruncat de pe țărm în lac și s-a îne­cat. Iar pă­zi­torii, văzând ce s-a întâmplat, au fu­git și au vestit în cetate și prin sate. Atunci au ieșit locuitorii să vadă ce s-a întâmplat și au venit la Iisus și au găsit pe omul din care ieși­seră de­mo­nii, îm­bră­cat și întreg la minte, șe­zând jos, la picioarele lui Iisus, și s-au înfrico­șat. Iar cei ce văzuseră le-au spus cum a fost izbăvit demo­ni­za­tul. Și L-a rugat pe El toată mulțimea din ți­nutul Gher­ghe­senilor să plece de la ei, căci erau cuprinși de frică mare. Atunci El, intrând în corabie, S-a întors înapoi. Iar bărbatul din care ieșiseră de­monii Îl ruga să rămână cu El. Iisus însă i-a dat drumul, zicând: Întoarce-te la casa ta și spune cât bine ți-a făcut ție Dumnezeu. Și el a plecat, vestind în toată cetatea cât bine i-a făcut Iisus.

2 comentarii:

  1. ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!


    ROMANIA ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI!!!


    Doamne,iarta-ma pe mine marea pacatoasa,iti sarut manile Tale Cele Sfinte,care au fost pironite,pentru pacatele mele cele grele,care nu ma leapad de ele.Doamne,nu vreau bani,palate,putere,Te rog sa-mi dai sanatate sa pot sa-mi duc Crucea,care este foarte grea,ca nu pot sa-i trezesc pe toti,sa se lepede de partea materiala si sa o cautam pe cea spirituala,ca Apocalipsa este la usa noastra,multi cred ca cel de-al Treilea Razboi mondial,este lupta pentru putere,dar omenirea nu stie,sau nu vor sa stie ca tot ce scrie doamna Maria Gheorghiu,din 2012,si pana astazi,mesajele care le primeste de la DUHUL SFANT,toate se adeveresc in timp.Razboiul va fi o lupta pentru supravetuirea lumii,cu totii stim din Sfanta Biblie,ca Vei Veni pe pamant,dar noi nu suntem pregatiti,ca nu am avut buna vointa,si respectul pentru Tine,Doamne,ca ne daruiesti de toate,sa ne schimbam in bine,sa facem numai fapte bune si de minciuna sa ne ferim,sau sa o distrugem cu iubirea aproapelui.Doamne,Tu astepti de 2000 de ani omenirea sa se schimbe singura,dar nu vor,si pentru ca suntem foarte rai,Inaintea Ta,vom primi mare pedeapsa de la Tine,Doamne.Multe persoane din intreaga lume au lucrat cu DUHURI RELE,si acest Covid,care omoara lumea,dar Tu,Doamne,nu il opresti,ca toti alearga la vaccin,dar la rugaciune,biserica si fapte bune,omenirea nu alearga,Te ocolesc,cred mai mult in vaccin,decat in CUVANTUL TAU CEL SFANT.Daca cu totii ne-am lua Crucea si sa te urmam in fapte bune,rugaciune,si sa fim uniti,nici cel rau nu se atinge de noi,ca Tu,iesti Inaintea noastra,si cel rau nu are putere asupra Romaniei.
    Doamne,asa cum lucrezi prin oameni din intreaga lume,pe cel rau de azi nu mai are nici o putere asupra omenirii,cu totii din intreaga lume,suntem liberi,Crucea sa ne o luam,pe Tine sa Te urmam,uniti in fapte bune,si de ce este rau,sa ne lepadam,pacea lumii sa o aparam,cu Iubirea de Dumnezeu,pe toti cei bonlavi din intreaga lume sa-i ajutam,si de satana sa ne scapam,SFANTA CRUCE,sa o purtam,si pe IISUS HRISTOS,sa-l asteptam,intr-o tara curata si Sfanta.

    RăspundețiȘtergere