vineri, 15 octombrie 2021

STEFAN CEL MARE SI SFANT ,BATE LA PORTILE INCHISE A MITROPOLIEI IASI !


.
"Băteam odinioara,la porti inchise iara !"

.

12 Octombrie 2021,ora 23,11 !

Dragii mei,

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad in spatele meu de parca as fi inca un ochi la ceafa,vad niste porti mari din fier si un gard inalt.


,

S-a nascut in 1438 (1439) la Borzesti in judetul Bacau si a murit in anul 1504 la Suceava.
 In fata acestor porti inchise ,bine zavorate ,se inchină pana la pamant si face metanii ,STEFAN CEL MARE si Sfant cu inca 3 soldati tineri, imbracati in vesminte frumoase, colorate.
Stefan Cel Mare avea coroana pe cap si vesminte foarte frumoase, asa ca in poza de mai sus.
Era inalt la trup si atletic.
STEFAN CEL MARE se apleca pana la pamant si atingea cu mana sa dreapta pamantul din fata portilor inchise, si facea semnul Sfintei Cruci.
La fel faceau si cei trei soldati in armura,soldati care nu se dezlipeau de el,il insoteau oriunde se indrepta Stefan Cel Mare si Sfant,Domnitorul Moldovei intre anii 1457 - 1504!
Aud glas dragilor,glas care spunea asa: 
.
"Băteam odinioara,la porti inchise iara !"

Era glasul Domnitorului Stefan Cel Mare si Sfant.
El batea la PORTILE inchise iara!
Care Porti ?
La portile MITROPOLIEI Iasi, la PORTILE inchise iară, si dupa care Porti,se afla SFINTELE MOASTE ale Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iasi.
Acestea erau Portile la care STEFAN CEL MARE batea,Porti care nu se deschideau.Si-atunci,Domnitorul Moldovei s-a aplecat pana la pamant si se inchina impreuna cu cei trei soldati,facand Metanii si semnul Sfintei Cruci.
Totul a durat cateva secunde bune,dupa care a disparut.
Dragilor, este foarte posibil ca MITROPOLIA Iasi,sa-si inchid din nou portile,iar credinciosii sa se inchine la Sfintele Moaste ale Sfintei Cuvioase Parascheva,in fata portilor inchise,asa precum se inchina STEFAN CEL MARE si SFANT impreuna cu soldatii sai.
Sa ne rugam Sfintei Cuvioase Parascheva ,ca sa nu ingaduie a se inchide Portile Mitropoliei,pentru ca fiecare dintre noi sa putem merge si sa ne inchinam.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa nu ingaduie a fi din nou inchise Sfintele Biserici, pentru ca noi sa avem unde ne pleca genunchii si capul.
Cu dragoste,Maria.


13 comentarii:

  1. Nu numai noi restricții dar parca anunță evenimente noi istorice la care nu numai sa ne așteptăm dar și sa fim activi si pregatiti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant ca și laMarea Unire a fost Pandemie de gripaSpaniola darromanii au fost activi și la înălțime laora lor Astrala-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu ocazia dezvelirii unei statui a regelui Mihai la Alba Iulia principesa Margareta a acordat doua burse unor basarabeni.
    Alta statuie o vor dezveli la Sinaia în 25 octombrie-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. In vizita sa din Suedia Iohannis se plinge ca tinerii nu stiu despre holocaust ,eu as adauha ca nici despre faptul ca holocausul comunist suportat de romani a fost introdus de evrei incepind cu pistora de Ana Pauker si continuat de toti cei ce au condus pina la profesorul de marxism de la Agnita 'evreul cu nume german'de Iohannis.
    Iohannis se mai plinge ca antisemitismul tinerilor ar putea fi in crestere,eu as da si o explicatie ca dupa legea a treia a lui Newton Contra reactia este egala cu Reactia aplicata de evrei care la romani e data de greselile de conducere ale castei evreiesti care au condus neincetat de la Ana Pauker si pina la evreul Iohannis care acum vrea sa ne spele pe creier si sa ne Re-E-duca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Premier încă Citu este în faza de executare silita în urma procesului intentat de el lui Teodorovici
    pentru acuzația acestuia ca a fost dat afara din sistemul bancar pentru atacul speculativ al lui Citu la moneda națională a României-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu numai în România sau aplicat ghesefturile evreiești, de exemplu se produce ca și în occident o falsa criza prin creșterea artificiala a taxelor la energie, gaz, curent, carburanți cum s-a intimp lat după război în occident iar acum în România, iar după ce majoritatea devin supraindatorati l-i se confisca apartamentele și casele datornicilor și se cumpăra de bancherii evrei la preturi de nimic de cei care le-au scumpit energia care ulterior reduc preturile crescute artificial tot de ei la energie după ce i-au deposedat de proprietăți pe oameni unde aceștia vor deveni chiriei în propriile case la grupul mafiot organizat evreiesc care i-au furat astfel-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu numai antisemitismul va creste dar și antieuropenismul va creste după conducerea proasta a lui Iohannis și a celorlalți evrei care au condus România de zeci de ani si au dus la eșecul României constatat chiar de cei vinovati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un sondaj de opinie romanesc in trei etape din care ultima va fi in ianuarie 2022 spune ca deja 68 la suta din romani ar vota un partid nationalist-eu i-as spune suveranist- traditionalist,pentru ca pina acum romanii au tot votat partide nationaliste evreiesti.
    Aceiasi situatie si in UE unde opoziia poloneza a cerut POLXITUL si nu sint singurii iar Merkel vorbeste despre ''forte centrifuge care pot duce la sfirsitul UE mai repede decit am putea crede''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doctorul Serban Milcoveanu si descendent unei familii de boieri vechi din jud Olt spune in revista cultural-crestina a Asociatiei ROST ca tatal biologic al doctorului neurolog renumit Constantin Balaceanu-Stolnici din acelasi judet ar fi Carol al II-lea in urma unei relatii cu mama acestuia.
    Deci conform acestuia Balaceanu Stolnici acum la virsta de 98 de ani si regele Mihai I ar fi frati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doctorul Serban Milcoveanu si descendent unei familii de boieri vechi din jud Olt spune in revista cultural-crestina a Asociatiei ROST ca tatal biologic al doctorului neurolog renumit Constantin Balaceanu-Stolnici din acelasi judet ar fi Carol al II-lea in urma unei relatii cu mama acestuia.
    Deci conform acestuia Balaceanu Stolnici acum la virsta de 98 de ani si regele Mihai I ar fi frati
    Serban Milcoveanu era academician si specialist in istoria medicinii dar a scris si lucrarea ''Istoria dacilor''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Agenția europeana a medicamentului Ema publica 6900 decese după vaccinare în Eu o spune Terhes europarlamentar amendat pentru ca în 2 octombrie și-a manifestat nemulțumirea la manifestația din Piață Universității din București-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Campanie antiOrtodoxiei la etapa cu afișe cu MareleAlb-Arhiepiscopul pe stilpi, mașini, case sigarduri, opera sexomarsistilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Astăzi Iohannis va sărbătorii ziua internațională a traficului de oameni, nu și romanii cei mai vindut din Europa-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere