miercuri, 13 octombrie 2021

SFINTII STAU IN GENUNCHI IN CERUL SFANT !

                                            .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                              Dragii mei,

Eram în strană, si cantam impreuna cu Dascălul care dădea răspunsurile la sfanta si dumnezeiasca Liturghie. 
Da, cânt şi eu în strană, citesc, dau răspunsurile ca si dascălul,iar astăzi asta făceam.
Când Preotul citea sfanta si dumnezeiasca Evanghelie , ochii mi se închid pentru o clipă şi văd in inima pamantului, după Pământ, o mare  MINUNE !
Văd un Cer ca un amurg, un Cer în care a mai apărut  un alt Cer!
Era un Cer senin bleu strălucitor,un Cer care -ţi aducea multă pace si liniste în suflet. 
În Cerul bleu senin din Cerul ca un amurg de sub Pământ, printr-o rotaţie de la stânga la dreapta ,a Cerului bleu din Cerul ca un amurg, se formează  o MASĂ  rotundă, o MASĂ  bleu ruptă din CERUL  bleu.
Pe MASA  rotundă bleu senin, a apărut

un  SOARE adevărat, un SOARE  cu raze precum fagurele de miere. SOARELE  acesta, era acoperământ MESEI rupte ca din CERUL bleu senin. 
În jumătatea din stânga a MESEI  rotunde bleu si cu Soarele pe ea, se aflau mulţi Sfinti imbracati  în vesminte roşii-grena cu albastru, Sfinti care stăteau  în genunchi şi cu capul plecat pe MASA ruptă ca din Cer şi pe Soarele de pe MASĂ.
Da ! SFINŢII  din CERUL  LUI  DUMNEZEU stau în genunchi atunci când, pe Pământ în SFINTELE  BISERICI se savarseste SFÂNTA  şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE.
Erau smeriţi şi cu capul plecat, iar în jurul lor, era CERUL  ca un amurg, precum şi CERUL  bleu senin care luase forma MESEI  rotunde care avea  Soarele adevarat pe ea, ca acoperământ.
Dragii mei,
nu exista numai un singur Cer,ci mai multe Ceruri. 
Chiar acum ,un glas ce a venit de sus, mi-a spus aşa :
          "Pana la al 9 -lea Cer !"

Rămân şi eu uimită dragilor atunci cand, de Sus îmi este vegheată fiecare clipă cu tot ce fac si cu tot ce spun şi scriu. Ca şi acum, când mi s-a spus "Pana la al 9 -lea Cer !"
Dragii mei, nu vă lipiţi inima şi sufletul vostru de bunurile materiale ,de bani ,de tot ce este lumesc . Acestea folosiţi-le cât să puteţi trăi modest şi cu restul faceţi fapte bune.
Un exemplu că nu suntem veşnici  , este si dispariţia bruscă  a milionarilor si miliardarilor în euro şi dolari sau îmbolnăvirea  lor, cu boli incurabile.
Şi atunci, mă întreb eu, de ce nu cumpără sănătate şi zile de la DUMNEZEU cu banii lor ?
Pentru că la DUMNEZEU dragilor, nimic nu e de vânzare ! La DUMNEZEU toate ne sunt date în DAR, şi în DAR trebuie să le dăm semenilor noştri aflaţi la necaz şi suferinţă,.
                            Cu dragoste şi preţuire, Maria.

2 comentarii: