marți, 26 octombrie 2021

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE, PURTATI NUMELE SFANTULUI DIMITRIE,IZVORATORUL DE MIR !

 

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE, PURTATI NUMELE SFANTULUI DIMITRIE,IZVORATORUL DE MIR !

 

La 26 Octombrie 2021-SFANTUL DIMITRIE IZVORATORUL de MIR !

La multi ani tuturor celor care purtati cu dragoste si cu vrednicie ,numele Sfantului Mare Mucenic Dimitrie ,Izvoratorul de Mir !

Sa fiti sanatosi,fericiti si binecuvantati impreuna cu toti cei dragi inimii voastre!


.
Cu dragoste,Maria!

21 de comentarii:

  1. Un baiat a fost vindecat la racla Mareui Sfant Dimitrie.A plecat fara de carje.Sa ne incredem iubiti frati si surioare in puterile rugaciuni ale Sfintilor.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Io unul cred din tot sufletul ca surioara Marioara,cu toate oprelistile puse pe dansa,o sa publice aceasta informare pentru voi.Sa o luam cu acelasi inceput fara de sfarsit.De Ziua Invierii,in Cerul Sfant,este asezat un tron alaturea de al Lui Hristos,care nu este ocupat,dar este inconjurat de cinci prezente femeie nine superbe.Acestea sunt reprezentantele fiului cel vcazut,Lucifer.Asta ne duce la Fiul risipitor.Nici un parinte ortodox nu accepta ca asa ceva este posibil,cu toate ca parabola este recunoscuta pe larg.Pai daca pe pamant sa fie precum in Cer,de ce nu si in Cer ca pe pamant.Lucifer,Ingerul cazut,nu este dusmanul nostru,este cel lasat in lipsa de lumina.Ia uitati_va in oglinda.Stanga devine dreapta,este o imitare intoarsa.Lucifer nu face altceva decat sa_l copieze in oglinda pe Tatal sau,ca nu_i in stare de mai mult.El este fiul risipitor din Cer care este chemat din ratacirea mandriei,a sinelui,a egoului fara masura.Trebuie sa ne rugam si pentru el si pentru toti oamenii cazuti in inselarea lui.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi,de ziua de praznuire a Sfantului Dimitrie,va doresc tuturor romanilor,multi si fericiti ani alaturi de sfintii nostri care s_au stins intru dreapta credinta.Cereti ajutorul lor,pentru ca sunt pe vecii purtatorii vostri de cuvant in ajutorul vostru fara de timp,ambasadorii vostri la portile CeruluiAcesti purtatori ai rugaciunilor voastre,ale durerilor voastre,nu le vor pune niciodata intr_ un sertar prafuit,ci le vor pune in locasul inimii lor sufletesti si le vor duce mai departe,intr_o bataie de aripa,Tatalui Ceresc.Acestea nu vor zabovi,ci analizate de Ingeri vor fi implinite instantaneu.Aduceti_va aminte de Petru in drumul lui pe apa spre Roma,si toti ai lui care au fost salvati de Sfantul Inger Matimaticus din ostirea Arhanghelului Rafael.Acesti mari ingeri asemenea lui,au in subordine o multime de milioane de alti ingeri,care au o actiune precisa si focusata in sprijinul nostru,al pamantenilor.Sa nu uitati ruga inchinata Ingerului Pazitor.Inger ingere al meu ce mi te_a trimes Dumnezeu,la bine si la rau sa ma insotesti,de rele sa ma pazesti.Amin.Atunci cand ingerasul vede ca esti sarguitor,instantaneu aduce in ajutor pe ceilalti ingeri din Cerul Sfant si ne_ocrotesc peacest pamant.Si cand,graiti macar un Doamne ajuta multumesc,ai mare lucru dragilor.Cand,fac Sfanta Cruce,Ma inchin in Numele Tatalui,al Fiului,Al Santului Duh si A Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu,amin.Nu am treaba cu toata lumea,daca atunci cand o exclud pe Mama Fecioara din Sfanta Cruce,imi pare ca un gest de ignorare totala.Pentru ca Mama Fecioara a fost inainte de Fiul si Fiul inainte de mama,in afara timpului.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si iarasi ceva frumos,Mama Fecioara,a fost si ramane mereu cea mai iubita fata frumoasa a Tatalui Ceresc,iar Iisus Hristos,Cel mai iubit dintre Fii Sai,si Fete si Feti frumosi,a avut Tatal Ceresc cate 33 din fiecare manifestare a Dumnealui,feminina si masculina,,yng si yang,daca vreti,o sublima pondere,de care se mira si Marii Ingeri din Ceruri.De aceea se graieste la noi de Marea taina a cununiei,in sensul ca cei doi parteneri in perfecta egalitate ajung cu voia blanda a Sfantului Duh sa ajunga la acea primordiala unire perfecta.Multumesc Mariuca si va imbratisez cu drag pe toti traitorii cu sufletul acestei povesti frumoase.Pa,pa,va iubesc pe toti,pupici pe sufletelele voastre,scanteiute de Lumina ce sunteti.Of,Doamne,ce bine_i cand imparti cu prietenii o bucurie.Te iubescMariuca noastra.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai sa va mai graiesc ceva despre gadeni,ma iubitilor.Astia erau mai multi greci si evrei,care din cauza conditiillor climatice severe nu puteau creste decat porci,cautati de greci spre sacrificare. Asa ca se ocupau cu cresterea acestor animalute de sacrificiu,ca si la noi.Cand a ajuns tanarul Iisus la ei,L_au intampinat doi oameni posedati.Cei care ai posedau I S_au inchinat,si l_au recunoscut ca fiind Acesta Fiul Lui Dumnezeu Preainalt.Legiunea de duhuri necurate,a primit incuviintarea tanarului Iisus,mnu sa intre in porci,ci intr_un roi de tauni care au manat porcii inspre mare de pe acel mal abrupt.Gadarenii,auzind despre paguba i_au cerut Domnutului sa plece.Cei doi vindecati au fost lasati sa ramana in tinutul lor ca marturie voe a celor intamplate,cu toate insistentele lor de a_L urma.Care_i skepsisul,intelegerea,iubitilor,decat sa ramanem fara latura noastra cea de toate zilele,mai bine Ll izgonim pe Hristos.Asta_i crudutul adevar.Hai ma ca va iubiresc pe toti micutilor si marilor.Pa,pa .

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani romani sub glie cu sfintii vostri cu tot.Sa ne traiti la multi ani suub pamant cat mai adank in gropi proaspat pregatite pentru voi ku ekskavatoare..performante.Medikamente antikovid pauze total.Waggin in grosse doze ka ekspira,mai prelungim din pikzuri de la noi,dhragi romunculi morti deja prin grija nostra de hahaha,sanatateea vostra.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mariuca,doara vezi si tu,surioara draga ca asta ai cel mai teribil si de fara de margini genocid impotriva poporului nostru,si iarasi plangi draga de tine si ma doare sufletul de nu mai pot,dar cui sa ai spun,surioara mea de suflet,decat tie,suflet ales.Iarasi te iubesc pana la zarile senine cand ne vom intalni plini de bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  8. PS.Ambrozie al Giurgiului,este un mare patriot,dar din pacate nici mai marii dumnealui nu se trezesc,ci mai mult ai pun bete in roate.Rusine lor celor ce nu tin cu poporul.Rusine intregului bor vandut masonilor intunecati.Rusine inaintea Tatalui Ceresc si sa le deie rasplata pe masura faptelor lor.Scaparea noastra este doar la Domnutul si Fratiorul Iisus Hristos si a Sa Mama Pururea Fecioara,MAMA MEA FECIOARA,MARIUCA DRAGA,ASA O NUMEA IN TOT LOCUL SI LA TOT PASUL PE PAMANT SI NU I_A REFUZAT NICI O RUGA A DNEAEI SI NU AI VA REFUZA_O NICIODATA,PENTRU CA MAMA DIN FIUL S_A NASCUT SI FIUL DIN MAMA.DUMNEALOR SUNT UN TOT INDESTRUCTIBIL,SUNT CEA MAI TARE FIINTA IMPREUNA,DE EI SE MIRA SI TATAL CERESC,EI SUNT ASPIRATIA SUPREMA DE DRAGOSTE ADORATA DE BUNUL DUMNEZEU IN SUBLIMA LOR MANIFESTARE.Iarasi te iubesc,surioara.Pa,pa,cu pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilie Sorinel, de multe ori m-am gândit, oare ai toate țiglele pe casa?!

      Ștergere
    2. Astea spun multe despre cum e ca om... Nici pe frate, nici pe fiica nu i-a omenit, nu le-a dat drepturile, ci din contra, le-a luat ce li se cuvenea.
      https://adevarul.ro/locale/timisoara/scheletele-dulapul-patriarhului-daniel-diavol-fratele-sau-rebel-elvetia-banuit-blat-securitatea-preafericitul-milionarilor-1_5502efac448e03c0fd85a6ac/index.html

      https://www.cotidianul.ro/fiica-nelegitima-de-la-arges-vrea-sa-i-ceara-patriarhului-daniel-sa-faca-testul-adn-2/

      Ștergere
    3. "În schimb, în cazul de astăzi, mulți fac acest act medical pentru a nu fi privați de anumite beneficii sau drepturi. Așa ne va înșela și diavolul. Când va fi vorba să alegem ceea ce este drept și corect, ne va duce pe muntele imaginației și ne va arăta toate împărățiile lumii și slava lor. Și apoi va zice: Acestea toate ți le voi da ție, dacă vei face ca mine. Dar dacă nu vei face așa, nu vei mai putea să mergi în țări străine, nu te vei mai bucura de frumusețile altor țări, nu vei mai cumpăra, nu vei mai vinde, nu vei mai merge în concedii, nu vei mai intra acolo unde este voie bună.


      Și atunci ce vom răspunde? Vom prelua efectul de turmă sau vom alege drept?"

      Mai multe gasiti aici:

      https://www.activenews.ro/opinii/Pana-la-cipuri-uite-ca-am-ajuns-la-tatuaje-cu-codul-QR-si-la-certificatul-Covrig-19-168109

      Ștergere
    4. https://ortodoxiadreaptacredinta.wordpress.com/2019/07/15/semnul-fiarei-in-bisericile-noastre-codurile-qr-care-contine-numarul-666-se-aplica-masiv-in-bisericile-ortodoxe/

      Ștergere
  9. In vremile aistea tulburele,sa o spui pi dulsele graiut moldovinesc,fara di saga,ai nesesara ruga comuna la anumite ore,cat mai multi sa him laolalti,oare se parere ai,Mariuca.Io unul as propuni la sapti di zuiori,la patrusprazeci si douazacisiuna decusara,tu se parere ai,surioara?Acuma nu pot siti redau pi litereli cum m_as samti ca ti_as grai pie deantregu la infatasarea cu tini,da ma stradui si io cum pot.Ti iubesc tari di tat.NU PUBLICA,ASTA O FOST SI_TI MAI RADIC UN PCHITUT MORALU,SI TI FAC SI MAI ZAMBESTI,OLEACI,SURIOARA ME IUBITA.LA SFARSAT,MULTAM FAIN,MARIE A NOASTA TU.SPER CA T_AM ADUS UN DRAM DE BUNA BUCURIE,NO,CA ASE SA CADE,SA ADUSEM BUCURIE SELOR DRAJI AI NOSTI.

    RăspundețiȘtergere
  10. Hai sa_ti mai spun una,Marioara surioara,daca voiesti o publici,daca nu ,nu.Pai si Dumnezau Tatal Ceresc,are un Tata al Dumnealui.Noi nu putem sa_l aflam pe OTatal Ceresc al noatru in Sublima complexitate a Dumnealui.Ia sa ne luam dupa afirmatia,precum asa in Cer si pe Pmant.Pain Ceriurile Sfinte nu ai tot asa oar?Adica avem un Tata al nostru al pGalaxiei si acest Tata are un Altul mai inalt,si tot asa pana la un infinit de Mari de Giganti,Super de Giganti Tati ai Mega, Supermega Universurilor Creeate fara de margini.Oare nu ar fi momentul sa ne asociem si noi astia miciimarii,sa creem un univers al nostru,ca in cantecelul ala cu simtim la fel,vorbim la fel,adica sa aducem o noua realitate,un fel de lume mai inalta vibrational,astfel incat ceilalti cu vibratie joasa sa nu o poata accesa?Gandeste_te la pusticii nevazuti,cam asa ceva.Oare cativa mai hotarati,de ce sa nu reusim,si cu tot regretul,nu ca ni s_ar falfai de restul,dar de ce sa ducem toata aceasta mizerie a trecutului in carca,doar ca nu vor dracusorii si slugile lor sa se erereasca?Noi,cei care dorim altceva,de ce sa nu evoluam?Asta ai skepsisul,intelesul final,surioara Marioara,De ce sa ne impotrivim in planul lor trei D,daca avem sansele sa accesam cinci D?Lucrarea asta o gandesc de ani buni si cred cu toata taria ca putem sa o realizam numai cu ajutorul Domnutului Iisus Hristos.Multumesc frumos ca ma asculti ca de fiecare data cu rabdare si intelegere.Te iubesc in felul meu de fratior de suflet.Pa,pa,

    RăspundețiȘtergere
  11. Acuma,cat de curand,surioara Marioara,ar trabui sa al caut pe Eugen Nicolae Gasca,undeva prin moldova,ca mi_o spus el ceva despre asemenea comunitati care ar putea lua fiinta ,insa lumea nu era pregatita deocamdata pentru acest salt si nu am mai avut legatura cu el,cu toate ca am primit informatii de cateva ori ore multe la telefon si ami repeta tot timpul ca este urmarit si nu vrea sa ma puna in pericol.Deci ceva se intampla astfel incat sa ramanem in aceasta inchisoare trei D.Sa ne rugam impreuna toti care dorim sa iesim din aceasta inchisoare,pentru ca se afla si se intampla sub ochii nostri.Iarasi te iubesc din inima si ati doresc pace si liniste sufleteasca.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dragii mei fratiori si surioare,multora dintre voi vi se vor parea vorbele mele utopie clara,la,granita cu ne_bunia acestei lumi tridimensionale.Lumea aceasta nu ne mai foloseste mantuirii sufletului nostru.Acest mesaj al meu va fi priceput de cei care vor vii in a_cord cu cele transmise.Cei care doriti sa ramaneti in sclavie o lunga perioada,este treaba voastra.Eu ma adresez celor care vor din toata gandirea lor,din toata inima si sufletul lor sa acceada la noua forma de supra_vietuire,bazata srict pe conceptele relevate noua prin cele douasprezece sfaturi ale Domnului Iisus Hristos scrise inMarea Evanghelie dupa Ioan de Jacob Lorber pe care le gasiti atat in carti tiparite cat si pe internet.Urmand aceste scrieri in viata voasra zilnica si pronuntand Numele Domnului Iisus Hristos cat mai des,va veti ridica vibratiile voastre la cote inalte si constituind mici comunitati va veti ridica deasupra iudelor din jurul vostru care cauta sa va faca captive sufletele,ceea ce se intampla tot mai pregnant.In loc sa iesiti in strada si sa va luptati cu lefegii acestui sistem draconic pentru cei adormiti care stau in casemai bine folositi aceasta energie pentru voi si creati aceste comunitati cu vibratie inalta ce nu vor putea fi detectate de tot sistemul lor opresiv,pentru ca veti deveni invizibili pentru ei si aparatele lor.Aceste comunitati,dragii mei romani ,vor forma NoulIerusalim pe Sfantul Pamant Stramosesc.In plan trei D,va vor coplesi.Cu Dumnezeu inainte!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cautati Soarele,hraniti_va cu energia lui si cu un pumn de grau inmuiat si un pic de miere,le veti da flit multinationalelor care va indoapa cu hrana otravita.Unii dintre voi veti spune ca si graul e otravit,dar,ce va impiedica sa faceti Sfanta Cruce peste tot ce beti si mancati.

    RăspundețiȘtergere
  14. Prin toate formele si mijloacele veti fi obligati la aceste injectari otravitoare,mult mai otravitoare decat vaccinurile de pana acum.Cei nesupusi vor fi intemnitati si vor fi vaccinati fortat.Foarte putini vor scapa.Noaptea,pe sub ascuns vor fi montate antene cinci G,care va vor fierbe creierele.Toata viata voastra va fi condusa simonitorizata de computerul denumit Fiara de la Bruxelles.Liderii opozantilor vor fi lichidati pe loc,in vazul tuturor.Vor fi sute de mii de opozanti incarcerati.Politia si jandarmeria nu va mai fi statala,vor fi retrasi si va fi politie din apatrizi musulmani,fara simt omenesc.Si alte multe surprize va asteapta.Nu mai ridicati casoaie,ca tot chiriasi veti ramane.Cu bordeie in varf de munti ori in pesteri veti fi ocrotiti.mai bine,daca va rugati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.activenews.ro/opinii/Pana-la-cipuri-uite-ca-am-ajuns-la-tatuaje-cu-codul-QR-si-la-certificatul-Covrig-19-168109

      Ștergere
  15. Mai lasati-l pe G ca nu sunt mai puternici ca Dumnezeu Atotputernic.
    Sunt multe sa ne sperie ,nu le luati in seamă, cu cât credem in ce spun ei cu atât este mai rău,
    Sa aiba BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului grija de toți fii lui.
    Nimic fără Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai io ma gandesc pe undeva ca folosesti frecvent cuptorul cu microwele si esti obisnuita.Si satelitii lui Musk sunt basme dupa tine.Tu stii ca cel putin una suta din ei au focalizare pe Romania.Ce cauta mari antene 5G in garile de metrou,kakomunicatielele se fac la suprafata.Tie,surioara,nu iti cu virgula ca nu vrei,esti incapatanata in habotnicia ta,care in sine nu ai rau de tot..pa,pa.

      Ștergere