sâmbătă, 30 octombrie 2021

SFANTA IMPĂRTASANIE ! PREA SFANTA TREIME ,MILUIESTE-NE PE NOI !


                         Image result for sfanta treime

 

                                          Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,treaza fiind, aud glas care se roaga asa:

                "Miluieste-ne pe noi , Prea Sfanta Treime !
Părinte, Prea Sfanta Treime ! 
Slujirea Bucatelor a căror pomenire o pomenim noi astazi si a căror săvârsire o savârsim noi ieri...!"
Şi aud din nou dragii mei,aud glas care canta divin de frumos asa:
                 "Cu pace si cu umilinţă si cu Dreptate ,sa va apropiati !"
Clipă în care,vad cum un Preot iese din Sfantul Altar avand Sfantul Potir in mâinile sale ,in timp ce o Lumina aurie ca de SOARE,il inconjura din toate părtile.
           

       Image result for SFANTA IMPARTASANIE.
Sfanta Biserica era plina de credinciosi, si care credinciosi ,se apropiau unul câte unul de SFANTUL POTIR,primind Sfanta Împărtasanie din mâinile Preotului inconjurat de Lumina aurie a Duhului Sfant.

                     Image result for SFANTA IMPARTASANIE.

Fratilor, sa ne invrednicim si noi a primi SFANTA si Dumnezeiasca Impărtasanie cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,prin Rugaciune curata,prin a posti de la a face rău Aproapelui nostru,prin a implini cu dragoste cele 10 Porunci dumnezeiesti ,si nu in ultimul rand,cine poate si-i permite starea de sanatate,prin a posti de la alimentele interzise de SFANTA BISERICA in perioada Postului.
Toate acestea de le vom respecta,fara nicio indoiala ,vom dobandi un loc în Împărătia cea vesnica a DUHULUI  SFANT ! Amin!
                                Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Sunt vaccinat dar atata timp cat va tine segregarea nu voi cumpara nimic din magazinele care practica segregarea. Cat semenii mei care au ales sa nu se vaccineze nu pot intra in unele magazine voi boicota acele magazine. Nu cumpar nici din parcarea acelor magazine ( unele magazine au ales sa vanda in parcarea proprie). Boicot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari si aprecierile noastre, ale tuturor semenilor dv., 16.07! O gandire asa frumoasa, corecta, demna! Sunteti cu adevarat OM si sunteti altruist, bun, sufletist! Sa inmulteasca Dumnezeu sufletele bune ca dv, 16.07!
      Asa ar trebui sa gandeasca si sa procedeze cu totii! Doar asa avem cu totii de castigat!
      Altfel, azi se ingradesc drepturile si libertatile nevaccinatilor, iar maine vor fi ingradite cele ale vaccinatilor, deci in final toti vor avea de suferit daca nu se ia atitudine!

      Ștergere
  2. De ce este păcat astrologia? Biserica și religia s-a obișnuit să spună la toate că e păcat, e pacat iar credincioșii de aici cică că astrologia vine de la demoni.Va dați seama ce stupizenie? Diavolul și demonii nu exista.Eu o sa studiez astrologia și o să o învăț și o să cred și în Dumnezeu și Iisus cum am văzut că fac multi astrologia. Apropo, sa respiri nu e păcat? Că in viziunea bisericii și să te joci jocuri pe calculator e pacat, până și să citești un banal horoscop.
    E păcat și să nu dormi duminică până mai târziu sau sa speli rufe in zi de sărbătoare.
    Halalrntalitste și concepție.
    De ce astrologia e păcat? Sa știți că e mai frumoasa decât religia, asta e un adevăr absolut. Unii poate nu cred in ea, dar că și fascinație, atracție astrologia e mai frumoasa că palavrele bisericești și religia.Astrologia e o știință,unii zic pseudoștiință dar macar are câteva criterii care se încadrează și la știință și pe vremuri era foarte respectata și pusă la rang de știință alaturi de biologie,astronomie,medicina,chimie,alchimie etc pe când religia nu e știință,e palavrageala ieftina și nici nu știi dacă totul e așa cum ni se prezintă de către preoți și Biblie. Astrologia naște fascinație și atracție,e frumoasa pe când religia e doar "vorbăraie palavragioasa".
    Și pentru cine nu știe astrologia nu înseamnă numai horoscop ci și calcule,astrograma,preziceri, bioritmuri etc.
    De ce, deci, e păcat astrologia și de ce habotnicii o țin una și bună cu asta, auzi cică e drăcească, Satan nici nu exista căci Dumnezeu /Iisus nu are contracandidat și are toată puterea in cer și pe pământ. Diavolul e o invenție a preoților.
    De ce astrologia e păcat, asta vreau să știu.Cand unii creștini învățați din primele secole practicau astrologia și ea te învață să te cunoști pe tine și da iubești stelele așa cum o fac eu.Voi studia astrologia și nu îmi pasă ce zice Sfânta Parascovenia din corcoduș și nici Sf. Macaroana de pe stâlp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aihao ,,Sfânta Parascovenia din corcoduș și nici Sf. Macaroana de pe stâlp.,, când il citezi pe Pavel Corut este bine să specifici sursa . Nu de alta dar te va crede lumea inteligent si original si nu este cazul. Poti sa studiezi si parapsihoastrologia in timp ce impletesti ciorapi si practici yoga nu intereseaza pe nimeni hobby-urile tale. Cat despre parerea bisericii ortodoxe despre astrologie este bazata pe poruncă biblică Dumnezeiasca privitoare la vrajitori,cititori in stele etc si nu cred ca ai sa le schimbi tu dogmele . Asa că dă-i inainte, studiaza ce vrei. Una din poruncile biblice spune ,,să nu ucizi,, si este stiut faptul ca sunt oameni care ucid. Dumnezeu ne-a lăsat sa alegem cum vrem sa traim in porunca lui sau dupa chelia noastra.

      Ștergere
    2. Religia este o știință. Eu o studiez de 30 de ani și știu foarte puțin din imensitatea ei. Ca să iubești și să înțelegi religia trebuie să primești ajutor de la Dumnezeu. Vreau să știi că există diavoli iar Satana ("balaurul cu trei capete") este liderul lor și stăpânul lumilor întunericului. Nu-ți doresc să-i cunoști. Dacă vrei să te convingi de existența lor, pune-te in luptă cu ei și atunci ai să-i vezi si ai sa-i auzi. Dacă faci voia lor nu te vor deranja până la moarte. Te sfătuiesc să te rogi mult la Dumnezeu în Sfânta Treime (Tatăl, Fiul si Duhul Sfânt) să te ajute să găsești Adevărul. Adevărul nu-l gasesti în astrologie, filozofie sau alta știință.

      Ștergere
    3. Atentie! Exact cum v-am spus.

      Credința noastră ortodoxa va fi atacata crunt de securisti si de satanisti.
      Cititi comentariile de mai sus scrise de cei infiltrati si plătiți sa destabilizeze poporul nostru. Oculta mondiala si-a infiltrat oamenii peste tot dandu-se mari credinciosi si vorbind de extraterestrii!?
      Se vede ca in ultimele zile au intensificat stirile mai ales si pe acest blog cu tot felul de extraterestrii!?
      Nu vor invinge fiindcă credința oamenilor este foarte puternică si este Dumnezeu cu ei.

      Ștergere
    4. aihao, esti ratacit rau de tot!

      Ștergere
    5. Aihao, cea mai mare inselaciune a diavolului este sa te faca sa crezi ca nu exista! Astfel reuseste si iti ia sufletul!

      Ștergere
    6. Sincer, nu ne intereseaza catusi de putin parerile tale, aihao! Abtine-te, mai bine!

      Ștergere
    7. Isi tot schimba numele. Acum aihao, avalohis sau ce nume isi mai luase se da drept alanus.
      E inselat de cel rau acest personaj.

      Ștergere
  3. Asa este doamna Maria.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să ne ajute să putem trece peste toate cu bine.
    Nimic pe acest pământ nu este mai important de cât pregatirea sufletului.
    Nimeni nu știe când vine vremea și plecăm din această lume,de aceia este bine sa fim pregătiți.
    O seară frumoasă și plăcută va doresc la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere