luni, 25 octombrie 2021

POPORUL ROMÂN, ESTE CEL MAI CREDINCIOS POPOR DE PE PAMANT!

 


                            Imagini pentru STEAGUL ROMANIEI.

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva despre Romania noastra sfanta si aleasa de Dumnezeu ,ca sa fie Noul Său Ierusalim.
Glasul spunea asa:

                   "Numai cei curati cu inima,vor vedea pe Dumnezeu.
              Pentru secolii tăi, Credinciosii Poporul român !
              Poporul român este Poporul sfintit,este Poporul care sfinteste,si este Poporul ales !"
     

                                                Imagini pentru MAICA DOMNULUI IN HARTA ROMANIEI.

Clipă în care,am in faţa ochilor inchisi o năframa alba si stralucitoare pe suprafata careia era imprimat Chipul sângerand al Mantuitorului Hristos.
Stim cu totii dragilor, faptul că,atunci cand IISUS era dus pe muntele Golgota pentru a fi rastignit, din multimea de oamni,de pe margine, se desprinde o femeie tânara ce-si scoate de pe cap marama de borangic, si-I sterge Faţa insangerata a Lui Iisus Hristos care, cadea sub povara grea a Crucii din lemn plin de apă.
În acea clipă ,Chipul însangerat al Lui Iisus a ramas pe acea marama, si astfel,avea sa ramana pentru noi prima Icoana Sfanta nefacuta de mâna de om.
.

Acea femeie se numea Veronica ,si era femeia pe care Iisus Hristos a vindecat-o de scurgerea de sange.
Iata Prieteni, ce spune Bunul Dumnezeu despre Poporul român si despre care, eu am mai scris in multe articole.
Poporul român este poporul ales !
Este Poporul in mijlocul caruia, va veni IISUS HRISTOS in Noul Său Ierusalim.
România fratilor, este tara Gradinii Maicii Domnului !

                          Imagini pentru MAICA DOMNULUI IN HARTA ROMANIEI.


Iata si articolul in care se spune ca nimeni sa nu se atinga de romani,deoarece,este Poporul sfintit,este Poporul ales si Tara tuturor Fagaduintelor.
Iata:


                               26  IULIE  2015, ora 16,10 !

                                  Dragii mei, 

Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas la Imperativ care ordonă aşa :

                       "Poporul  român !
                   Poporul  român să se scuture  de Istoriile Lumii !
Să nu vă nedreptatiti !
Să nu vă atingeti de români! 
Căci se cheamă,Ţara tuturor fagăduintelor !"

Dragii mei, chiar nu stiu de ce ar trebui noi ca popor, să ne debarasăm de Istoriile Lumii  întregi. 
Dacă voi stiti dragilor, astept cu drag Comentariile  voastre.
                               Cu dragoste, Maria. 

13 comentarii:

  1. Of Marioara surioara,pai tot de a zecea parte ai vorba,ca pe timpul mosului Moise.Ca o istorioara,bunica Paraschiva din partea tatii,era o evreica frumoasa tare.Un fost pretendent gelos i_a omorat sotul si dumneaei ramanand vaduva cu o fetita de zece ani s_a recasatorit cu bunelul mmeu Ioan,ce avea doi copii,tot vaduv fiind.A venit in familie taticul meu Ilie si apoi gemenii Elena si Marin.Moare bunica lauza dupa scoaterea canepii din apa toamna.Bunica a fost totusi botezata ortodoxa.Pe undeva,pot sa_i spun mosului Moise pe nume,dupa neam.Neamul romanesc face parte din linia genealogica a lui Abel,iar celelalte neamuri majoritare din a lui Cain,vezi vorba hain,hiena.Noi romanii nu avem treaba cu restul lumii,noi suntem noi,cei intariti in Hristos,noi nu avem treaba cu istoriile lumii,treaba lor,cu minciunile lor.Avem acum de dat un mare examen,al muceniciei si sunt bucuros ca am fost ales sa particip la acesta.A zecea parte din romani,acea turma mica a Domnutului si Fratiorului nostru scump Iisus Hristos suntem gata de acest examen,iar cei care_l vor trece,vor invia si vor schimba intreaga lume.Istoria este o curva a invingatorilor,ne spunea profu Ion Campeanu,cel mai iubit profesor de la "Gheorghe Lazar"din Sibiu.Nu a avut copii,insa ne_a iubit pe noi.Ne spunea ca toti ne nastem prosti si sa fim printre cei putini care se trezesc din prostie si din nepasare,si mai multe.Multumesc.Pupiici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care romani sunt inteligenți!? Cei care au votat un președinte neamt? Sau cei care au un premier infractor!? Sau cei care au ca si conducatori in puncte cheie așa-zișii romani orban kovesi ciolos!? Sau cei care au votat dragnea sosoaca rares bogdan sau cel imaculat barna dan!?

      Ștergere
  2. O posibila interpretare: "Istoriile lumii" sunt cele scrise de altii si care ni s-au impus ca fiind adevar istoric referitor la poporul roman. Aceste "istorii" nu sunt cele reale. Descoperirile arheologice de la noi si dovezile existente demonstreaza contrariul acestor "istorii" scrise de altii. Dar, ele nu sunt luate in considerare de "stiinta oficiala". Deci, noi romanii, nu trebuie sa credem tot ce ni s-a spus despre noi, ci sa ne aplecam spre noi insine, sa ne orientam spre propria fiinta ca neam si spre cunoasterea obarsiei noastre adevarate, caci suntem urmasii unui neam maret! Avem in noi toata mostenirea lasata de Dumnezeu si inaintasii nostri. Trebuie doar sa credem!

    RăspundețiȘtergere
  3. Și unul din cele mai oropsite fi Europa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da de unde! Poate o sa devina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Partidul Aur a solicitat parlamentului verificarea averii președintelui Iohannis bănuind ca acest lucru îl face șantajabil-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai nea Petre,vrei sa eipulsu nostru,ai mai fost premeiat cu ceva,pai santajat ai de cand ai agent german,de cand a traficat copii pt.organele interne si externe si multe altele.Nu_i vorba de case aici si in hamerica,ai vorba de trafic de carne vie,mos craciun cu plete colorate albnegru.Ai vorba de Premiull Kallergii,mosule zenil ce esti si de toate decoratiunile satanizde pe kaare le_a primit.Esthe vorba ka e hunikuull cetatean german prezidenth in Romanikakolonienemteaska.Ai tras prea mult pe nas.

      Ștergere
    2. Ma refeream la kestiile alea zglobii de grafit si alte chestii din maska cea de toate zilele,ca de vaggin esti plin cacanele de purici,currajossullele ce esti.

      Ștergere
  6. avem de lucru la credinta-nici un popor nu este cel mai credincios-si evreii se credeau si l-au rastignit pe DOMNUL-nimeni nu este fara pacat ca altfel nu ar avea DUMNEZEU cu cine lucra!

    RăspundețiȘtergere
  7. cuvantul istorie are mai multe intelesuri, inclusiv poveste. Sa nu ne incredem in povestile (istorisirile) altora...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce sa zic, poate de aia ne bate Dumnezeu.... Noi suntem ff departe de adevăr, sunt mici zvâcniri așa pe ici pe colo. Dacă nu ar fi preoții adevărați și călugări și măicuțe, am fi fost duși de mult. Ei sunt cei ce țin steagul sus.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne Ajuta la toata lumea.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să ne mantuiasca si sa ne miluiasca pe toți fii lui.

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci nu toti vom apuca ci doar unii ..
    Si aceia vom fi ajutati treptat binecuvantati ca sa fim curati ...cum scrie in Apocalipsa despre marea gloata ca si.a spalat hainele..
    Si vom fi atunci binecuvantati suplementar dar nu doar noi ci si suprafata tarii incit cine va veni in tara se va simti si el binecuvantat in plus.

    Sa ne scuturam de istorii si sa nu.ne nedreptatim insramna ca vom trece orin necazuri prin noi istorii defavirabile pt noi pina atunci in care ne.am putea din nou invinovati ca noi am fost de vina ca am lasat si nu am facut ce trebuia la timp.
    Dar nu fuseseram destui in stare si asa ne vom fi invatat lectia .
    Nu vom avea asa mari pierderi cit sa nu fie recuperate cit de cit onorabil ulterior .
    Desigur vor fi si sacrificii de vieti dar oricum atunci se termina viata acelora.

    Iar lucrurile binecuvantarile pe care le vom primi vor fi indreptatite pt ca ne vom fi ispasit nestiintele neputintele etc si ne vom fi invatat lectiile aferente.

    RăspundețiȘtergere