duminică, 31 octombrie 2021

VIATA ! DUMNEZEU ESTE CEL CARE DA VIATA !!! DUMNEZEU ESTE CREATIA SI CREATORUL !

 

.
30 Octombrie 2021, ora 4,15 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit un glas puternic,un glas divin care striga asa:
"Exista o singura Creatie,care da Viata!
Aceasta Creatie, este Insusi Dumnezeu !"
Dragilor, daca se mai indoieste cineva de faptul ca,DUMNEZEU este Creatorul,Dumnezeu este Creatia si Viata, iata ca acum ,am adus (daca mai era nevoie)inca o Dovada vie,precum ca, DUMNEZEU este CREATIA si CREATORUL ,DUMNEZEU este VIATA!
Sa nu ne indoim niciodata de acest Mare Adevar Divin,nici macar in gandul nostru.
Viata dragilor, este un DAR divin ! Am venit pe Lume si in Lume,cu un anume scop divin.Depinde numai de noi daca acest scop,acest țel divin va fi atins.
Depinde de felul in care vom sti ca sa ne cheltuim viata, pe care am primit-o in DAR.
Pentru ca,Viata se micsoreaza cu fiecare zi,cu fiecare ora si cu fiecare secunda pe care o traim, inca din clipa in care ne-am nascut.Nimic nu se mai intoarce,ci doar cheltuim zilele si noptile, orele si secundele vietii noastre.Asa precum cheltuim banii din portofel pe diferite cumparaturi necesare sau nu, tot la fel ne cheltuim si viata noastra. Minunat ar fi ,ca sa ne cheltuim Viata noastra implinind Poruncile dumnezeiesti,iubindu-ne Aproapele,facand fapte bune si nu in ultimul rand,sa mergem la SFANTA BISERICA unde este mantuirea fiecaruia dintre noi.Daca cheltuind banii din portofel ,acestia se termina la un moment dat si ramanem cu ceva obiecte ce am cumparat cu ei si care sunt desertaciune, cheltuind Viata noastra intru PORUNCILE DOMNULUI,vom ramane cu VIATA cea vesnica veselindu-ne de-a dreapta Mantuitorului si sub Aripile ocrotitoare ale MAICII DOMNULUI.
Deci, sa alegem dragilor ca sa ne cheltuim Viata ce am primit-o in DAR de la CREATIE,de la DUMNEZEU ,sa alegem ca s-o si cheltuim dupa cum Ii este bineplacut Lui Dumnezeu,dupa Voia Sa si nu dupa Voia noastra care de multe ori, este gresita.
Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Noi toti ne credem buni, credinciosi, astepram pe Domnul iisus Hristos sa vina sa-l pedepseasca pe cel pe xare noi il credem rau si noi sa ramanem in toata bogatia, averea, banii, luxurile noastre, in palatele noastre, in functiile pe xarw ke avem si sa traim fericiti mai departe, dar din scriptura nu reiese deloc asa, din scriptura reiese xa in urma venirii Domnului, vor fi judecati si cei adormiti si cei vii, unii vor merge in iad, iar cei putini alesi, foarte putini si nu speram macar ca am putea fi noi printre ei, vor fi ridicati la cer, va fi un alt lic din Univers unde vor trai in continuare alaturi fe Isus Hristos, poate in alt fel de a trai ...... deci sa nu be amagim ca ce bine ne va fi si ce viata de huzur vom trai apoi ......mai bine ne rugam si cerem ajutorul lui Dumnezeu si Domnului Isus Hristos sa ne ajute si sa ne ocroteasca de acolo de sus !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. WOW...CE TARE COMENTARIU,TOTI SUNTETI BUNI DOAR DE BLAMAT ,PRECUM AI FI TU MAI BUN ,CHIAR CREZI CA SE GANDESC TOTI DOAR LA AVERI,ACEEA DE SUS SUNT BOGATII CARE DOAR LA AVERI GANDESC,ESTI CUMVA ORB NU VEZI CINE NE CONDUCE ,AVEAM NAVOIE DE INCA UNUL CARE STIE NUMAI ASTA,IN LOC SA INCEPI CU HAI SA NE UNIM IN RUGACIUNE LA ORA CUTARE IN FIECARE ZI SEARA ORA ,X,ATATA STITI MAJORITATEA CARE VA CREDETI MAI BUNI UNII CA CEILALTI. CHIAR CREZI CA ESTI SINGURUL CARE SE ROAGA,,,POATE NU DESTUL...NOI TOTI NE CREDEM,,,BLA BLA BLA ,,,PUNE MANA PE BIBLIE PE CARTI DE RUGACIUNI SI NU TE MAI DA ASA CINSTIT SI DREPT FATA DE ALTII,FARISEULE...ASA FACEAU SI CEI DIN SENAGOGA CA TINE...SINODRU CARE L AU RASTIGNIT ,APRINDE O LUMANARE NOAPTEA LA 24..SI ROAGATE ,LASA GARGARA ...ESTE CINE SA NE JUDECE .PERFECTULE...PRIVESTE TE IN OGLINDA SI VEZI DE CERCETEAZATE INTAI PE TINE...LASA PAIUL DIN OCHII NOSTRI,FII SIGUR CA IN RUGACIUNILE MALE VA POMENESC SI VOI CRESTINI ORTODOCSI ROMANI,SI PE CEI ADORMITI IN DOMNUL.DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE POPORUL ACEST ROMAN OROPSIT SI AMARAT,CA MULTI SUNT CEI CARE NE VOR DISTRUSI PTR BOGATIILE NOASTRE SUBTERANE SI NU NUMAI.ACEEA SUNT HOTII SI NECREDINCIOSII.ACEEA SUNT CEI CARE TREBUIESC LOVITI DE BUNUL DUMNEZEU,NOI DE ABIA NE TARAM PE PAMANT CA SI PE FACEBOOK DOAR NE BATJOCORIM.UNITI IN SIMTIRE UNITI IN UNITATE UNITI INTRO ROMANIE UNITA UNITI IN CREDINTA SI DRAGOSTE FATA DE DUMNEZEU,NU UNITI IN BATJOCURA UNII PE CEILALTI.AMIN, T.S.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevărat.DUMNEZEU este sinonim cu VIATA!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da pt ca de fapt sufletele noastre si ale tuturor fapturilor sint din aceeasi substanta facute ca sufletul spiritul Tatalui.
    Avem niste mici dumnezei in inimile noastre care se pot manifesta la adevarata valoare de ingeri doar prin calitatile noastre de caracter zise haine care trebuie desavirsite.
    Animalele si plantele poate chiar si atomii au si ele haine dar mult mai ..scurte si cu nr diferit de calitati.

    In acest fel prin toata creatia care e vie Dumnezeu de fapt in diferite forme locuieste si vietuieste in ea ca manifestare colectiva ca si ingerii.
    Desigur Tatal are si un spirit central dar se manifesta si colectiv tocmai pt ca nu e om (VT)
    El se poate dedubla etc si din cite stiu chiar si ingerii si marii sfinti prin puterile lor sfinte de creatie a materiei si spiritului etc

    Daniil Sihastrul in ultima parte a vietii se deplasa la mari distante instantaneu dusparea si aparea in alt loc.

    Pt fiecare din cele 7 mari trepte ale sfinteniei sint anumite harisme de acest fel incepind cu cele mai simple cum ar fi mersul pe apa adica levitatia sfinta in care nu atingi solul nici macar cind mergi normal.
    A cstea le stiu de la Arsenie Boca dar le mai citisem undeva.
    Si am si vazut atunci ca nu lasa urme ca altii pe cimentul ud.

    RăspundețiȘtergere