sâmbătă, 23 octombrie 2021

SFINTII ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL IMPREUNA CU INGERUL MEU PĂZITOR ,AU VENIT LA MINE IN CAMERA !

                                                   .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                            Dragii mei, 

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad cum din Cer coboara spre mine,chiar foarte aproape de mine la doar un brat intins, Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil ,impreuna cu Sfantul meu INGER Păzitor.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil paseau pe Cer ,asa precum pasim noi pe uscat.
Arhanghelul Mihail avea sabia de foc adevarat in mâna Sa dreapta,iar Sfantul Arhanghel Gavriil avea o floare de Crin alb in mâna Sa dreapta.
Îngerul meu Păzitor avea Aripile albe si stralucitoare,transparente,iar trupul inalt si cu vesmant alb stralucitor.Doar palmele erau rozii din carne si chipul divin era tot roziu si tot din carne.
                  Imagini pentru ingerul pazitor.
Părul Îi era blond si ondulat,lung pana după umeri,nuanta aurie stralucea precum soarele.
Si asa impreuna, paseau pe norii Cerului, precum noi pasim pe pamant, indreptandu-se toti trei înspre mine.
Erau zambitori si se bucurau ca ma vedeau si pe mine fericita.
Categoric eram infinit de fericita ca-i vedeam, si nu era nevoie de cuvinte ca sa -nteleg c-au venit sa ma intareasca sufleteste ,si sa - mi dea curaj sa merg mai departe cu propovaduirea Cuvantului Lui Dumnezeu.
Este pentru a doua sau a treaia oara cand ,INGERUL meu Păzitor vine asa in toata splendoarea divina.
Pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil i-am vazut adeseori, inclusiv cand eram pe masa de operatie pe 30 septembrie 2019.
Inainte ca sa fiu anesteziata, am inchis putin ochii ca sa vad ce se intampla in jurul meu, din toate  cele nevazute cu ochii firesti.
Si vedeam dragilor,vedeam pe Maica Domnului, pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos ,pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil si pe Ingerul meu Păzitor, impreuna cu multi Sfinti ai Lui Dumnezeu. In acele clipe, imi spuneam in sinea mea ca totul va fi bine, ca sunt in Mainile Lui Dumnezeu si-ale Maicii Domnului ,si nimic rău nu se va intampla.
Si chiar asa a si fost.Operatia de OCLUZIE intestinala a decurs exceptional.
Prin Mâinile de aur ale domnului Doctor ,prin care, a lucrat ca de fiecare data Duhul Cel Prea Sfant. Daca traiesc astazi, se datoreaza fireste Lui Dumnezeu si Maicii Domnului,dar si domnului Doctor prin mainile caruia ,Puterea divina lucreaza.
Dragii mei, sa ne rugam impreuna Lui Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi păcătosii, si sa ne arate CALEA spre mantuirea sufletului nostru.
Sa nu uitam ca sa fim buni la inima si la suflet, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si niciodata sa nu deznadajduim.
                           Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Inca un episcop a trecut la Domnul. Dumnezeu sa-l odihnească! Urmează inca un ierarh!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doi mai mici, mereu pui întrebarea asta deplasata, ca și cum ți-ai dori.

      Ștergere
  2. Pai s_o fi infectat si dumnealui,dragutul.Psf.Gurie al Devei chiar ca o fost un parintel bun ca am aflat de la paritelul nostru Mihail.din sat.Bunelul Tatal. Ceresc sa_i tina pe toti si pe toti ai nostri in pace si lumina.Sa ne iubim si sa fiim si sa viim mai iertatori,si sa ne gamdim ca tot raul ce ne asteapta este spre calirea sufletelor noastre,asta neansemnand sa nu luam atitudine atunci cand se atenteaza la sanatatea trupeasca si sufleteasca a poporului roman si mai ales a copiilor si nepotilor nostri.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ascultati dragilor Acatistul Catre Tatal Ceresc al Sfantutului Nil Dorobantu,va va merge la suflet.Al gasiti pe youtube.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cutremur provocat de proteste in Europa!? Urmează ofensiva Ucrainei!? Urmează războiul facturilor in țara noastră!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine răspunde daca oamenii pățesc ceva rău de la vaccin?
    Au fost destui în străinătate care au murit de la vaccin sau mai ales au rămas cu sechele grave,au intentat procese apoi și acuzau producătorii și statul... vreau sa știu doar atât daca fac vaccinul și fac tromboza, infarct sau AVC de la vaccin(cum a făcut o doctorita din Romania)cine răspunde și cine plătește pentru asta? Și nu mă refer numai la mine ci și la toți oamenii care pățesc ceva rău de la vaccin.Răspunde Iohannis,răspunde guvernul? Pe naiba, sunt destule reacții adverse de la vaccin iar oamenii nu știu asta.Iti fac vrei analiza ceva înainte de vaccin să vadă dacă ești sănătos tun și poți să îl faci? Sunt oameni care au contraindicații sa facă acest vaccin,sunt oameni care au boli,cine răspunde dacă pățim ceva de la vaccin? Și sa va mai zic ceva, românii nu fac vaccinul cei mai mulți din cauza că le este frica de reacțiile adverse grave ce pot să apară și nu că le zice Sosoaca sau Teodosie..Adevărul e că vaccinul e unul experimental, s-a zis deja asta în străinătate E un vaccin experimental.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaxxinul nu e asumat de nimeni. Cei ce il fac completeaza n hartii astfel incat sa nu poata sa dea pe cineva in judecata. Inca nu se cunoaste ceva de virus. Faptul ca nu se stiu contra indicatiile dar se patalizeaza, se fac avc, infarct sau se moare dem ca nu se stie ninic de virus. Sau nu ni se spune.

      Ștergere
    2. https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

      Ștergere
    3. Din moment ce s-a spus foarte clar ca e experimental vaccinul, nimeni nu isi asuma nimic.
      Au murit mai multi din cauza experimentului numit vaccinare decat cei care au facut boala!!!!!!!

      Ștergere
    4. Doar cei care accepta sa se vaccineze cu ceva experimental sunt vinovati ca au acceptat. Au murit mai multi de la vaccin decat de la virusul in sine.

      Ștergere
    5. Absolut toti producatorii vaccinurilor au spus de la inceput ca nu isi asuma nici o raspundere in privinta vaccinurilor lor.

      Ștergere
  6. Nu mai obligatii oamenii sa se vaccineze Antihristilor https://youtu.be/8DVTLsUDRS0

    RăspundețiȘtergere
  7. La noi politicul executa doar ce vor patronii. In vara s-a lasat sa se mearga la mare, la munte, in strainatate fara masca, fara nimic. Dar vedeam cum se moare in India. Deci importanti pe acest glob sunt numai patronii de restaurante, de hoteluri si companiile aeriene. Atat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Apropo de moartea înaltului prelat a fost vaccinat.
    A avut diabet,acest diabet este foarte periculos din pacate si sotul meu a avut diabet si toate complicațiile le faci de la el.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să-i odihnească acolo unde luminează lumina fetei sale si pe noi pe toți întru mărturisire ne primește.

    RăspundețiȘtergere