sâmbătă, 23 octombrie 2021

TE ROG STAPANA,MILUIESTE-NE !

 

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas rugator care spune asa:

               "Te rog Stapane,Te rog Stapana,miluieste-ne pe noi!

Iata,anunţă om de vanzare si Gherman!"

                                                    

.
Iar cuvantul "Gherman",mi-a fost aratat si -n scris,pentru ca eu sa inteleg bine.
Dragii mei,cu siguranta acest Mesaj este mai profund,dar noi nu-l putem inca talcui.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu su Maicutei Domnului,ca sa pe pazeasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!
 Cu dragoste,Maria.
P.S.
Dar iata dragii mei, cine a fost GHERMAN din Mesajul divin:

Sfantul Gherman din Dobrogea

Sfantul Gherman din Dobrogea a trait in secolul al IV-lea, in vremea Sfantului Ioan Gura de Aur, fiind cel mai bun prieten al Sfantului Ioan Casian. Cei doi au imbratisat viata monahala si au ramas nedespartiti pana la moarte. Sfantul Cuvios Gherman este praznuit de Biserica Ortodoxa in ziua de 29 februarie, iar cand nu avem an bisect, in ziua de 28 februarie.

"Cu ostenelile tale, cu privegheri neincetate, cu rugaciune si post te-ai nevoit Cuvioase Parinte Gherman, impreuna cu Sfantul Ioan Casian, din pamantul Dobrogei odraslind; si curgerile harului preotesc cu rugaciunile lui Ioan cel cu Gura de Aur, te-ai invrednicit a le primii. Bogatie de daruri duhovnicesti din Tara Sfanta, prin osardie ai agonisit si prin aceasta pe multi ai invrednicit pe Hristos a urma. Pentru aceasta parinte al Dobrogei roaga pe Hristos, Dumnezeu, sa mantuiasca sufletele noastre."

Sfantul Gherman din Dobrogea

Sfantul Cuvios Gherman din Dobrogea s-a nascut in jurul anului 368, undeva in Dacia Pontica, probabil in localitatea Casimcea, din judetul Tulcea. El a imbratisat inca din tinerete viata monahala, intr-una din manastirile invecinate.

In jurul anului 377, impreuna cu Sfantul Ioan Casian, Cuviosul Gherman pleaca in Tara Sfanta, la o manastire din Betleem, aproape de Pestera Nasterii Domnului, unde se nevoieste vreme de cativa ani. Mai apoi, cei doi sfinti pleaca spre pustia Egiptului.

In anul 399, dupa ce trec prin Egipt, petrecand o vreme cu marii asceti din aceste locuri si vizitand marile manastiri de pe Valea Nilului, din Muntele Nitriei si din Muntele Sinai, cei doi sfinti se opresc in Constantinopol, unde il intalnesc pe Sfantul Ioan Gura de Aur, arhiepiscopul Constantinopolului. Acesta din urma, cunoscand vietuirea lor sfanta, ii hirotoneste pe amandoi: pe Ioan Casian intru diacon, iar pe Cuviosul Gherman intru preot.

In anul 404, Sfantul Ioan Gura de Aur este depus din scaun, de imparatul Arcadie, si exilat pentru a doua oara. Din aceasta cauza, Cuviosul Gherman, impreuna cu Sfantul Ioan Casian, merge la Roma, spre a-l instiinta pe papa Inocentiu I despre cele petrecute cu Sfantul Ioan Gura de Aur.

In ziua de 29 februarie 405, pe cand cei doi se aflau la Roma, cautand sa-l ajute pe Sfantul Ioan Gura de Aur, care fusese exilat a doua oara, Cuviosul Gherman trece la cele vesnice. Cu toate acestea, nu se stie sigur unde a murit Cuviosul Gherman, el putand muri atat in manastirea infiintata de Sfantul Ioan Casian, in Marsilia, cat si in manastirea sa de metanie, din Dacia Pontica, in jurul anului 415.

Smerita rugaciune catre Sfantul Gherman din Dobrogea

"Calea nevointelor ai ales si credinta ai pazit. Pentru aceasta, cununa dreptatii ai dobandit, Sfinte Parinte Gherman, de la Cel ce ti-a pregatit-o, Hristos Domnul; Aceluia roaga-te cu dinadinsul, alesule parinte, sa se mantuiasca sufletele noastre."

"Pe tine te laudam si te cinstim, de trei ori fericite, Parinte Gherman, ca, aratandu-se viata ta luminata de fapta cea buna, ai stralucit cu nevointele tale in toata lumea si capul celui viclean l-ai sfaramat cu arma postirilor, a rugaciunilor si a multor privegheri. Pentru aceasta, vazandu-te pe tine cu statornicie nevoindu-te, Stapanul Hristos te-a incununat cu podoaba vesnicelor bunatati, catre care ai indraznire, si te rogi pururea pentru sufletele noastre."

"Multimile crestinilor te cinstesc pe tine, Gherman prea intelepte, ca pe un indrumator, caci prin tine, in Dacia Pontica, viata pustniceasca s-a intarit, cu pilda vietuirii tale. Fericit esti, ca lui Hristos ai slujit si puterea vrajmasului ai biruit, cu ingerii impreuna vorbitorule si cu Ioan Casian impreuna locuitorule; roaga-te Domnului sa se miluiasca sufletele noastre."

Teodor Danalache

18 comentarii:

  1. Cati dictatori au existat si exista pe lumea asta... asta nu e dictatura sub masca "democratiei" ca nevaccinatii nu au voie sa aiba un serviciu, nu au voie sa manance, sa isi cumpere imbracaminte?!?! Dar in ce lume traim? O lume nebuna, nebuna, nebuna...
    Un popor unit invinge intotdeauna. Dar cam asta le lipseste românilor... au ajuns lasi, indolenti multi. Nu mai sunt românii luptatori, viteji, care luptau pana la moarte pentru drepturi si libertati. Dar poate li se va trezi constiinta romanilor si cand le va ajunge cutitul la os, vor lua atitudine. Altfel, romanul sta in stare latenta.
    Vaccinatii raspandesc virusul. S-a dovedit stiintific. Mor si cu sau fara vaccin. Cati vaccinati nu au murit dupa vaccinare...
    Se incearca o dezbinare si o impartire a oamenilor, dar poate se trezesc si oamenii la realitate sa vada adevarul curat, necosmetizat.
    Cei care s-au vaccinat nu trebuie sa se teama de nevaccinati deoarece sunt "protejati" de vaccin. De ce atata invrajbire in societate si intre oamenii care nu prea stau mult sa gandeasca, sa analizeze cu atentie? De ce se lasa condusi si indoctrinati, indobitociti, invrajbiti si condusi de dorinta de egocentrism si sunt masa de manevra? Se merge pe principiul "dezbina si domneste" si cam da roade...
    Romanii erau inteligenti, oameni de caracter, dar acum, din ce in ce mai multi s-au lasat condusi, li s-a parut mai usor sa conduca altii pentru ei si sa gandeasca altii in locul lor.
    In strainatate nu este asa. Strainii au vazut ca romanii se sapa intre ei, pe cand ei se ajuta chiar daca nu se cunosc. Asa sunt strainii. Romanii nu pot lua exemplele pozitive si sa se ajute intre ei, sa fie mai umani, mai buni, mai saritori sa ajute?
    Fiecare decide ce face cu propriul corp. Cine vrea sa faca vaxx experimental face, devine cobai, dar cine nu vrea trebuie sa i se respecte dorinta. Nimeni nu poate fi obligat la un act medical impotriva vointei sale. Daca un pacient nu vrea sa urmeze un tratament, nu ai voie sa il obligi. E ilegal si imoral!
    In tarile cu vaccinati majoritari s-a constatat o rata mult mai mare de infectare decat inainte de vaxx. Concluzia: nu vaccinul este solutia, ci TRATAMENTUL. Dar acest drept fundamental la tratament (eficient cu adevarat!) in spitale le este refuzat din start pacientilor. Mor oamenii pe capete in Romanica din cauza comorbiditatilor, a faptului ca au fost evacuati din spitale, din cauza incendiilor care tot au loc in spitale mai mult ca niciodata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care romani sunt inteligenți!? Cei care au votat un președinte neamt? Sau cei care au un premier infractor!? Sau cei care au ca si conducatori in puncte cheie așa-zișii romani orban kovesi ciolos!? Sau cei care au votat dragnea sosoaca rares bogdan sau cel imaculat barna dan!?

      Ștergere
    2. Ba au voie cei nevaccinați sa cumpere ce vor pana la ora 22, dar nu mai pot sa se destrăbăleze pana la 5 dimineața prin baruri și discoteci.
      Și cei vaccinați și cei nevaccinați răspândesc virusul dacă nu poartă mască și nu reduc petrecerile private de acasă.
      Vaccinați au murit de zeci de ori mai puțin în toată lumea decât cei nevaccinați. Uită-te la țările în care s-au vaccinat cu două doze peste 70%, chiar dacă rata de îmbolnăvire este la fel ca la noi, cei cu forme severe sunt mai putin și nu sufocă spitalele și secțiile ATI. Deasemenea și numărul decedaților este mai mic.
      Dovada https://www.cnscbt.ro/index.php/situatia-la-nivel-global-actualizata-zilnic/2764-situatie-infectii-coronavirus-covid-19-23-10-2021/file.
      Dacă ne vaccinăm, cei care vor face forme severe și foarte severe vor fi mai puțini, și în spitale vor putea fi tratați și cei cu afecțiuni grave fără corvid și vaccinați, dar care acum nu pot fi tratați din lipsă de personal și de spațiu.
      Nimeni nu vrea să spună și că acest virus este pedeapsa lui Dumnezeu pentru că-i distrugem creația prin poluare și "libertatea" de a face ce vrem cu cea ce El ne-a dat în administrare. "A mea este judecata și a mea este răzbunarea", zicea Domnul lui Moise în Cartea a 5-a Deuteronom. Am otrăvit și otrăvim pământul, apa și aerul cu poluarea noastră, dar vrem ca El să ne lase să ne distrugem planeta, pentru că suntem individualiști și egoiști, nu ne gândim la generațiile viitoare, nu ne pasă nici de cei din jurul nostru, atât timp cât nu ne sunt afectate interesele, când devenim revoluționari peste noapte.
      Dumnezeu ne-a dat virusul și tot El, prin oamenii aleși de El ne-a dat vaccinul, la fel cum evreilor mușcați de șerpii veninoși le-a dat toiagul lui Moise cu șarpele de tablă prins pe acesta. Dacă se uitau la toiag scăpau dacă nu mureau, așa și acum ne vaccinăm scăpăm nu ne vaccinăm umplem spitalele și cimitirele.
      Suntem liberi să alegem.

      Ștergere
    3. Din cauza unora ca tine vom fi toti otraviti.Ai auzit de ivermectina si arbidol?De ce sunt interzise?

      Ștergere
    4. Dacă va vaccinați luați pecetea și mergeți veșnic în iad!Mass media minte cu nerușinare,cei ce sunt internati în spitale peste 90%-95% sunt vaccinati!Știrile au făcut lumea sa se inchine la zeul covrig,unde sunt morții de inima,de cancer,de ficat,de diabet,leucemie,pancreas,etc,de ce nu ii tratează,ii baga la covid și la ATI ii omoară prin intubare cu oxigen mult,și prin alte metode satanice,trezește-te anonim,treziți-vă cu toții,sunteți mințiți de acești criminali ai sistemului politic,sanitar și religios,criminali de suflete și trupuri în frunte cu antihrist,iluminatii și masonii!

      Ștergere
    5. 23:53, esti un imbecil !!!!

      Ștergere
    6. 23.53, asa vi se prezinta, dar lucrurile nu stau deloc asa. Cand veti fi vaccinati majoritari, chiar si in proportie majoritara, tot veti muri. In tarile cu vaccinati 100% cu serul experimental, mor in continuare pe capete. De ce oare???!?!!?

      Ștergere
    7. https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

      Ștergere
    8. 23:53, in tarile cu vaccinati nu sunt lasati sa moara fara tratament in spitale sau nu sunt evacuati din spitale! Asa ca asta e diferenta: la noi nu este acceptat tratamentul simplu si eficient care se aplica in toate celelalte tari!
      In plus, in strainatate mor mai multi vaccinati decat nevaccinati. Fac complicatii, e un experiment.
      23:53, daca vreti sa fiti cobai gratuit, nu aveti decat. Dar sa stiti ca pana acum, macar se plateau oamenii-cobai care vroiau de bunavoie si nesiliti de nimeni sa isi puna la dispozitie corpul contra unei sume considerabile de bani pentru testarea unui medicament nou. Partea a doua este ca multi din acei oameni-cobai fie nu supravietuiau, fie ramaneau cu sechele majore, importante pe viata. Daca li se aplica un medicament care unuia cu cancer ii facea bine, celui testat care nu avea cancer ii provoca boala. Dar macar isi instarea familia, era un act deliberat, din proprie vointa, era erou.
      Dar cei care merg acum la vaccinare merg pentru un mic sau un bon de masa de care nici nu va mai avea nevoie... usor au ajuns romanii sa se vanda. Foarte usor. Daca ceva e gratis cum e vaccinul, nici nu mai conteaza ca provoaca tromboze, furtuna de citokine, leucemie, moarte, etc, etc, etc. Important e ca vaccinul e gratis. Restul nici nu mai conteaza.

      Ștergere
    9. 23:53, in tarile cu vaccinati nu sunt lasati sa moara fara tratament pentru celelalte afectiuni, pentru bolile cronice, in spitale sau nu sunt evacuati din spitale! Pentru bolile cronice li se intrerupe BRUSC tratamentul. Cum se intrerupe brusc tratamentul pentru boli cronice, cum l-ai omorat pe pacient. E stiut asta de oricine. Asa ca asta e diferenta: la noi nu este acceptat tratamentul simplu si eficient care se aplica in toate celelalte tari!
      In plus, in strainatate mor mai multi vaccinati decat nevaccinati. Fac complicatii, e un experiment.
      23:53, daca vreti sa fiti cobai gratuit, nu aveti decat. Dar sa stiti ca pana acum, macar se plateau oamenii-cobai care vroiau de bunavoie si nesiliti de nimeni sa isi puna la dispozitie corpul contra unei sume considerabile de bani pentru testarea unui medicament nou. Partea a doua este ca multi din acei oameni-cobai fie nu supravietuiau, fie ramaneau cu sechele majore, importante pe viata. Daca li se aplica un medicament care unuia cu cancer poate ii facea bine, celui testat care nu avea cancer ii provoca boala. Dar macar isi instarea familia, era un act deliberat, din proprie vointa, era erou, isi asigura urmasii pe viata.
      Dar cei care merg acum la vaccinare merg pentru un mic sau un bon de masa de care nici nu vor mai avea nevoie... usor au ajuns romanii sa se vanda. Foarte usor. Daca ceva e gratis cum e vaccinul, nici nu mai conteaza ca provoaca tromboze, furtuna de citokine, leucemie, moarte, etc, etc, etc. Important e ca vaccinul e gratis. Restul nici nu mai conteaza.

      Ștergere
    10. Menghele a fost "copil bland"... macar ala facea teste pe cei din lagare, dar acum se fac experimente pe toti!

      Ștergere
  2. Sa nu fie de Gherman ala de la Cluj ce face propaganda ungureasca in Ardeal,ardel_ar focul si batul_ar Dmnezau Dragutul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Om de vinzare Gherman,o fi realizatorul de emisiuni TV din Cluj.
    Azi noapte l-am visat mult ca ma plimbam mult printr-o zona de parc deluroasa cum ar fi Clujul cu Arsenie Boca,el era tacut eu ii povesteam mult de Rares Bogdan,care e din aceiasi zona multiculturala ca si Gherman desi mesajul l-am citit numai acum dimineata.
    Ma gindesc ca va avea legatura cu noul guvern Ciuca care va avea multi ministrii maghiari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cele zece măsuri propuse de PSD

    1. Plafonarea prețurilor la energie

    2. Compensarea facturilor plătite de consumatorii casnici și IMM-uri la nivelul lunii decembrie 2020

    3. Subvenționarea gigacaloriei pentru consumatorii din sistemul centralizat la nivelul lunii decembrie 2020

    4. Aplicarea legii consumatorului vulnerabil. Adoptarea normelor metodologice simplificare + debirocratizare

    5. Creșterea alocațiilor pentru copii conform Legii 14/2020. Copiii între 2 și 18 ani au 214 lei alocație, iar o creștere de 40,2% ar însemna creștere la 300 de lei. Copiii între 0 și 2 ani și cei cu handicap au 427 de lei, iar o creștere cu 40,5% ar însemna o alocație de 600 de lei, de la 1 noiembrie

    6. Creșterea salariului minim. La 1 noiembrie salariul minim să fie 2.550 de lei general și 2.600 pentru studii superioare și la 1 ianuarie 2022: 2.740 salariul minim general și 3.000 de lei pentru cei cu studii superioare

    7. Creșterea pensiilor conform Legii 127/2019. Punctul de pensie să crească de la 1.442 de lei în prezent la 1.600 de lei la 1 noiembrie, iar indemnizația socială minimă, de la 800 de lei în prezent, la 1.000 de lei la 1 noiembrie;

    8. Gestionarea pandemiei: vaccinare + testare + 1.500 de paturi ATI. Creșterea stocurilor de urgență. Atragerea de personal medical.

    9. Planul Național de Redresare și Reziliență. Adoptarea sistemului de implementare.

    10. Alocarea fondurilor la nivel local pentru finalizarea investițiilor cu fonduri UE și pentru funcționarea autorităților locale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Democratie inseamna ca daca sunteti vaxxinati trebuie sa luptati pt dreptul celuilalt sa refuze vaxxinarea. Altfel acest drept vi se va lua si voua in alte inprejurari si conditii. Aveti mare grija.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici vaccinatii nu vor mai fi liberi!!! Li se vor ingradi si lor drepturile si libertatile. Daca mai apuca in urma experimentului...

      Ștergere
  6. Punctul opt arata ca sunt in aceeasi troaca.Adica vor mazilirea romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stati linistiti ca nu vor iesi la guvernare.
    Iar daca va ieși va sta maxim 2 luni,o sa vedeti ce revoluție va fi.
    Anul nou va fi bine și liniște.
    Va veni cineva al lui Dumnezeu, are grijă Dumnezeu și Maica Domnului și de noi.
    Nu disperați sa fim uniți în pace și credință.
    Trecem peste toate.🙏🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere