duminică, 24 octombrie 2021

MAICA DOMNULUI COBOARA DIN CER,INCONJURATA FIIND DE RAZE DE CURCUBEU !

!

  

                             Dragii mei,


                                           Imagine similară.

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe BLOG, vad de parca as mai fi avut un ochi in crestetul capului,vad ceva Divin,era ceva uimitor de frumos !
O vad dragilor pe Maica Lui Dumnezeu,pe Prea Curata Fecioara Maria in carne  si oase,imbracata ca o Maica Imparateasa ce ne este tuturor,pe Maica Lui Dumnezeu.
Era inconjurata numai de raze de curcubeu orbitor de stralucitoare, si cobora din Cerul Sfant in GRADINA RAIULUI din ROMANIA DUHULUI SFANT,din ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Era ceva Divin,era ceva uimitor de frumos !
Totul a durat pana la 5 secunde,după care a disparut.
Dragii mei, sa ne rugam Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, cu toata inima noastra si din tot sufletul nostru.
S-O imploram pe Maica Sfanta,ca sa duca Rugaciunea noastra la Prea Scump si Prea Iubit Fiul Său si Mantuitorul nostru drag, si sa-L roage, ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit cu voie sau fara de voie, si sa ne-ajute ca sa dobandim un loc in Imparatia Cereasca.
Fratilor,am intrat in linie dreapta si ne indreptam cu pasi repezi spre frumoasele si binecuvantatele sarbatori sfinte de iarna,si anume,NASTEREA DOMNULUI !
Imagine similară.Imagine similară.
Dragii mei,asa precum cei 3 Magi care ,au dus DARURI sfinte Pruncului Iisus Hristos,(aur,smirna  si tămâie),sa ducem si noi Lui Hristos, din Ieslea cea saraca din Betleem,sa-I ducem inima noastra,sufletul nostru,trupul si cugetul nostru,ca sa le curete de păcate si de intinaciune, si astfel, sa devenim mai buni,mai milostivi si mai iubitori faţă de Aproapele nostru,si nu in ultimul rând, mai intariti in Credinta!
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului,  pentru toate cate avem in viata noastra, si mai ales,pentru faptul ca suntem sanatosi si ne bucuram de cei dragi.
Sa pregatim inca de pe acum, mici pachetele,daruri după inima si sufletul nostru,pentru cei necajiti si saraci,pentru orfani si vaduve,iar aproape de Craciun ,sa le daruim din toata inima si cu tot sufletul.
Vom fi mai fericiti ca sa daruim,decat ca sa primim!
                            Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Comform Apocalipsei cu 7 ani înaintea lui Iisus vor veni Ilie și Enoch-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E doar o talmacire a unora pe tema Apocalipsei ..
      In Apocalipsa nici nu sint pomeniti Ilie sau Enoh.
      Ba Enoh nu e promis nici macar in VT ci doar Ilie si Mihail.
      Insa nu e gresit sa zicem Enoh in.loc de Mihail.
      Iar in rest durata de 7 nu e nici ea clara ci doar presupusa legata de acea saptamina de zile din Da.9 care ar putea sa fie doar 7 zile care sa inceapa in ziua cintarilor din Sion.

      Uneori sint identificati cu cei doi martori in saci alteori in alte profetii se vb de ilie si mihail ca doua veniri separate de ei si care in prezent sint rusi. Insa fara un rol evident in pregatirea publica a caii lui Iisus cum avuse Bitezatirul.

      Insa ceea ce lumea nu se prinde din studiu e ca de fapt Cel care va oregati calea lui Iisus este chiar Dumnezeu insusi zis si Duhul Sfint

      Ștergere