joi, 21 octombrie 2021

ÎNCEPE RAZBOIUL ???

                                  

                                                        .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.


                                    19 octombrie 2021,ora 23,55 !


                                Dragii mei,


In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:

                "Eu zic sa mergem, pana incepe razboiul.

                Acuș începe razboiul."

In aceasta clipa,vad inspre Rasarit un depozit imens,o hala mare din care ,mai multi barbati scoteau cutii mari din carton pline cu explozibil si le incarcau in masini blindate.

Dragii mei,deja suntem intr-un razboi din 2019 incoace,in razboiul cu Virusul Covid.Dar ,va spun cu fermitate ca va trece acest virus ucigas, in schimb,cel de-al 3 lea razboi mondial,cel cu bombe si arme,acela va avea loc la un moment dat,din pacate.

Pot sa va mai spun dragilor, ca acest razboi cu arme si bombe,va fi ultimul pentru omenire.

Va dura 2 ani de zile, pana ca pacea si linistea sa se instaleze din nou.Dupa care, ne vom bucura de cea de-a Doua Venire a Mantuitorului Hristos,in Noul Sau Ierusalim,numit ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Toate cate v-am spus si scris dragii mei, nu de la mine le-am scris,ci numai si numai din Graiul Duhului Sfant. Puteti cauta si in Arhiva Blogului Dumnezeu Exista -Marturii ,si veti gasi mai multe informatii despre Cea de-a Doua Venire a Mantuitorului Hristos ,precum si despre cel de-al 3 lea razboi mondial.

Toate se vor implini la randul lor, la timpul hotarat de Dumnezeu !

Noi sa ramanem tari in Credinta dragilor, sa fim buni si milostivi si iubitori fata de Aproapele nostru si niciodata sa nu ne pierdem Credinta,oricat de grea ar fi viata noastra.

                             Cu dragoste,Maria.

26 de comentarii:

  1. in 2036. Intrebati vocea care va raspunde, si o sa vedeti ca asa e.

    Toate vor incepe din cauza turciei, si decaderii SUA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi nici un război!?
      Suferim de scenarita!
      Au trecut peste 30 ani de cand mult asteptatul razboi nu a mai venit.
      Securistii sunt infiltrati aici sa creeze panica. Ce interes au!? Cine ii plătește pe acesti trădători de neam și țară fără moralitate fără religie si fără mama și tată!?

      Ștergere
    2. 2036?? Pai daca va incepe atunci nu isi va mai avea rostul si cu cine. Multi vor fi morti, majoritatea din putinii ramasi vor fi sterili si vor mai fi poate cativa oameni normali, f putini, prin pesteri, munti, cine stie pe unde. Parerea mea ca ar trebui sa scazi cel putin 10 ani si da cred ca pana in2026 va fi razboi

      Ștergere
    3. Cu Moldova cand ne unim? Fetele lui Dinca cand vor aparea?

      Ștergere
  2. Pina atunci aparati-va de COVID,eu m-am vindecat cu ceai de cimbru cu multa lamiie,propolis, iar entru Tuse seaca Bromhexin,pentru temperatura Paracetamol,Alocalmin iar pentru subtierea singelui Clopidogrel si Aspenter iar dupa 3-4 zile de temperatura un antibiotic.
    Foarte bun e un mic aparat Pulsoximetru de pus pe deget ca oxigenarea singelui sa nu scada sub 90 arata stadiul bolii,care costa 100 de lei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule craciun , nu mai recomandati tratamente aiurea pentru covid , foarte multi pacienti au un tratament recomandat de medici specialisti , au alte boli care interzice folosirea chiar si a paracetamolului si apoi conteaza si structura genetica a fiecarei persoane , am urmarit si prezicerile d-tale dar lasa medicina pe seama medicilor

      Ștergere
    2. Care medici speccialsti,ma,ccare dau oamenilor antibiotice la pacienti?Ori aceia din gruparea strategica de kilarit romanii prin interxzicerea arbidolului si ivermectinei.Ungurii au trei fabrici producatoare de aceste medicaamente si la noi sunt interzise!!!Ce razboi mai mare decat genocidul de la noi.Unguurii au premier vizionar,cu capul pe umeri si crestin de_al lor.Noi avem ce am hales bules,un srain de neam si tara cu toti ai lui.Pa,pa.

      Ștergere
    3. Gigi Becali,ofera gratuit ivermectina si arbidol produse la dumnealui in farmacie si romanii mor in spitale cu plamanii arsi cu oxigen!!!De ce nu da kwj ordin sa se foloseasca aceste produse?Ka a trebuit,trebe sa moara oameni,dragi romani cica si hotararea sta la hell in piks.Nici in piks nu_l doare de romani.Are de hutilizat miliardu de doze de otrava pe porcii de guineea,pardon de romanika lui.Neamt ati vrut,neamt aveti,pupal_ati cati l_ti votat.Era cat pe ce sa fiu linsat ca injurat am fost destul la trecutele alegeri fraudate grosolan.

      Ștergere
    4. Anonim 07:05 mai citeste de zece ori inainte de a ti da cu parerea .... asa poate reusesti sa pricepi....poate...dar ma indoiesc. Craciun da un sfat omenesc si apoi descrie cum s a vindecat el. Daca dumneata ai inteles ca trebuie sa te tratezi cu ce spune Craciun este dupa mintea ta si atat. Cat despre ,,specialisti,, sa fim seriosi la cum se moare in spitale or fi specialisti aia dar nu in medicina. Nu vreau sa scriu mai multe ca traim vremuri de dictatura si risti sa fii lichidat. Nu pot sa inchei fara sa recit mantra vremurilor asta ca sa prind si ziua de maine ,, vaccinativa , vaccinul e bun e viitorul nostru sansa noastra. Stapanii nostri sunt buni si indelung-rabdatori si ne plecam umil in fata lor ca daca ridica ei degetul in sus scapam cu viata iar daca il lasa in jos vom ajunge jertfe pe altar.

      Ștergere
    5. Nu'i Crăcuun,este comentatoarea @ scorțișoară de pe saccsiv și # veghe patriei(halal postacă)

      Ștergere
    6. Bună ziua, vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentelor Paracetamol, Clopidogrel, Aspeter, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.

      Ștergere
  3. toate focoasele nucleare si centralele atomoelectrice daca ar exploda -pamantul ar fi distrus complet-nimic viu nu va mai exista

    RăspundețiȘtergere
  4. Orban_-practic PNL nu mai exista, nici voința electoratului doar alui Iohannis, nici foruri alese de conducere, săptămâna viitoare o să-mi dau demisia, nu voi vota pe Ciuca-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce se întreabă razboiul daca începe?

    RăspundețiȘtergere
  6. Intenție oficiala a Germaniei de formare a unei Forte Rapide de intervenție în caz de urgenta în tarile din UE
    Asa a făcut și Hitler a cărui urmaș e Merkel și rezultatele se cunosc-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai are de unde din milioanele de musulmani tineri si in putere.Oare ce culori va vea steagul lor de lupta,maron,violent,verzui tip ratoi?😆😆😆

      Ștergere
    2. Da oare ce Craciun ni se pregateste,nea Craciun,cu taiatul marelui porc alb de pe lista,cu colinde in case cu lumanari,cu turturi perfecti la geamuri pe dinauntru,pe afara cu srayuri din elicoptere ziua si noaptea din masini neansemnate,pe scari de bloc cu dezinfectante si o sumedenee de alte surprize,cu politee din case in case,cu mascatii pe ulite.O,tanenbaum,wie schon sind deine blattern!😆😆😆

      Ștergere
  7. anonim mergi la doctor urgent ai cu capu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim,mergi la doctor urgent,ai cu capu,zise el,privind in oglinda.!!!😆😆😆

      Ștergere
  8. 4,45 Poate nu de Craciun,dar de Paste poate romanii vor sa recupereze si sa taie porcii ingasati cu case Fara Numar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va incepe chiar mai repede decat se asteapta multi. Razboiul este la usa. Criza sanitară, alimentara si sociala va impinge situatia spre razboi. Partea rea este ca romania va avea de suferit groaznic in urma unui razboi partea buna va fi ca vom scapa de satrapii din conducerea tarii si de vitejii pe timp de pace abuzatorii populatiei. Se agita apele in jurul Marii Negre, China peste noapte poate invada Taiwan ul, situatii cauzatoare nu lipsesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca Rusia si Ucraina vor începe.
    Doamne Apără și ne păzește.

    RăspundețiȘtergere
  11. RUSIA SI UKRAINA au de gand sa inceapa razboi in MAREA NEAGRA- un avion al USA a survolat si a fost flancat sa iasa de 2 avioane rusesti-totul porneste de la CRIMEEA luata cu japca de rusi-SI CINE ESTE IN APROPIEREA CONFLICTULUI! ROMANIA?!

    RăspundețiȘtergere
  12. In nici un caz in 2036.
    Poate fi chiar si anul viitor. Si vorba colegului de mai sus vor fi mai multe conflicte nu doar cel cu Israelul din partra arabilor lui Gog.
    Chiar si in Anglia va fi mare razboi civil.

    Insa sigur nu va dura doi ani ..ci saptamani.
    Azi armele sint perfo.rmante intro saptamina distrugi o tara ..va mai amintiti razboiul din Irak ? In citeva zile au fost terminati..
    Doi anibinsa poate dura cu totul Judecata si cu etapele ulterioare pina la sf ei de la inceput din ziua cintarilor in Sion.
    Vor fi 3 perioade principale din cate doua dupa urgie despartite de ziua venirii lui Iisus.



    RăspundețiȘtergere