duminică, 24 octombrie 2021

ÎŢI PLÂNGI COPIII ? ÎŢI PLEACA COPIII !

    

                   .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                         
                                        

                                         Dragii mei,

In aceasta seara,desi eram cu ochii pe monitor,aud glas care intreaba cu durere asa:

           "Îţi plângi copiii ? 
             Îţi pleaca copiii,zi de zi ."

Din păcate dragilor, multe mame îsi plang copiii care pleaca peste hotare pentru un salariu mai bun,pentru o viata mai buna,pentru un viitor mai prosper.
Dar oare,câţi dintre copiii nostri,reusesc sa se realizaze? Oare câţi dintre copiii nostri se mai intorc acasa?

Iar daca din fericire se intorc, ei vin doar pentru puţin timp,iar mamele rămân cu privirea după ei si cu dorul de copiii lor în inima si-n suflet.
Viata este scurta si este păcat s-o risipim asteptand an de an,vara de vară ca sa ne vina copiii in vacanta.
Tot mai multi copii (tineri) pleaca in strainatate ,fie la studii ,fie la munca.
Romania ,deocamdata,nu poate si nici nu se doreste a oferi un viitor sigur acestor copii,un viitor in care sa poata trai la limita decentei,nici macar atat.
Nu ne ramane decat,sa ne rugam ca sa fim sanatosi si sa ne putem astepta copiii în fiecare an,in fiecare vacanta ,pentru a-i putem strange in brate si sa le spunem cat de mult le-am dus dorul si cat de mult îi iubim.
Se întampla adeseori, ca nici nepotii sa nu-i cunoastem,deoarece ,ei se nasc in strainatate si cand vin la Bunici (daca vin)sunt deja mari.
Bunicii au pierdut acele zile si ani,in care s-ar fi simtit mai tineri alaturi de nepotei.
Pentru ca,atunci cand avem nepoti,suntem si noi tineri din nou, ne jucam cu ei de-a v-ati ascunselea,ne jucam cu ei si cu jucariile lor,îi invatam poezii si cantece,si mai ales,îi învatam cum sa-si iubeasca Aproapele si sa nu uite de DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI.
Îi ducem la SFANTA BISERICA,îi împartasim si-i invatam ca sa nu uite TRADITIILE romanesti.
Ori, ei fiind departe,toate acestea rămân doar dorinte,lacrimi si amintiri.Din pacate!
                             Cu dragoste,Maria.


8 comentarii:

  1. Nu și Iohannis, asta se bucura de comisioane grasedupa ei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Și mai pleacă și batrinii pe lumea cealaltă, asta e gheseftul evreului Citu, le ramin pădurile casele... -Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. 2020 e inceputul Necazului cel Mare din Apocalipsa biblica căci pandemia marchează începutul sfârșitului lumii ,e doar părerea mea dar e prea mare nebunie,degringolada,fricateeoare îngrădire in lume că niciodata.Putwm zice. Putem zice că suntem contemporani Apocalipsei. Suntem în anul 2 de Apocalipsa.Speranta e doar la Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai stiu bieții oameni încotro să o mai ia.
    În Italia rau si sunt mulții copii acolo.
    În Franța,Anglia peste tot.
    Nu stiu daca mai este un nicușor pe acest pământ în care sa fie liniste si fericire.
    La noi numai cate se vad,cate se aud baga spaima în oameni.
    De fapt asta se vrea,frica constrângere și tot tacâmul.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să ne dea putere înțelepciune și credință.
    Are grija Dumnezeu nu trebuie sa cădem în deznădejde.
    O zi minunată tuturor Cu sănătate.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pas cu pas spre dezastrul general. De luni au fost anuntate restricții pentru persoanele nevaccinate. Mda, bine, vineri am consultat o lista cu medicii de familie care vaccineaza. Am consultat lista deoarece centrele de vaccinare sunt putine sau lipsesc cu desavarsire. Surpriza medicul de familie la care sunt arondat era pe lista. M am prezentat in aceiași zi pentru a imi face vaccinul. Dar surpriza medicii nu au fost chemati si nu li s au dat dozele. Tipic de românica. Intai dam legi de restricții si ingradiri de drepturi si dupa mai vedem noi. Arafat Iohannis pnl nu s au ingrijit ca oamenii sa aiba unde si cu ce sa se vaccineze dar s au grabit sa instituie dictatura. Va aduceti aminte de anularea de catre pnl a calatoriilor cu avionul peste noapte lasand oamenii de izbeliște in aeroport ? Asta este pnl un partid departe de lege si occident si apropiat de regimurile staliniste. Sper sa nu mai vad vreodata pe buletinul de vot pnl sau vreun partid de dreapta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce românii cedeaza cu atata usurinta in fata obligativitatii vaxx, ciparii sau la orice? Unde mai sunt romanii stramosi ai nostri viteji care s-au jertfit viata pentru noi?
      In Siria de unde e arahfat s-au vaxx 2%. Acolo el nu ar putea sa conduca... dar aici a gasit sat fara caini. Pentru ca au fost omorati si bietii caini. S-a avut grija si de asta... acum nu mai au animale de omorat, ci... oameni. Se trece la voi!

      Ștergere
    2. https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

      Ștergere
  6. "Scapa cine poate si moare cine trebuie... adica prostii" - citat de la tv.

    RăspundețiȘtergere