duminică, 10 octombrie 2021

HARUL DIVIN ASUPRA ROMANIEI SFINTE ! CEL MAI CAUTAT BLOG DIN LUME,ESTE BLOGUL DUMNEZEU EXISTA - MARTURII !

                         

9 Octombrie 2021,ora 6,18 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata,ma trezeste un glas divin,un glas care rasuna peste tot si care spunea asa:

"Gata!
Harul divin,asupra Romaniei sfinte!
Sfinte Dumnezeule,Sfinte Tare,
Avem de veghe si Har,fara nicio indoiala.
Dar un alt glas, adauga dragii mei:
Dumnezeu ne iubeste pe toti!"
Iar in acest moment,se aude din nou glas rasunator,glas care spune asa:
"Cel mai iubit Blog din lume si cel mai cautat,este Blogul DUMNEZEU EXISTA - MARTURII,pentru ca ,implineste Poruncile Lui Dumnezeu !"
Clipa in care,vad Steagul Romaniei sfinte,arborat in toata lumea de pe pamant.Peste tot unde priveam,pe tot Globul pamantesc ,fie noapte sau zi,Steagul Romaniei sfinte era arborat la orisice coltisor sau pe orisice stalp.
Da,am spus ca priveam pe tot Globul pamantesc,deoarece,asa era Voia Duhului Sfant,ca sa-mi arate in aceeasi secunda tot Globul pamantesc. Intr-un loc era zi,in alt loc era dimineata devreme,in alt loc vedeam noapte plina,de jur imprejur se afla Tricolorul Romaniei sfinte.
Prieteni,bucurati-va ! Bucurati-va ca Bunul Dumnezeu a ales Romania Adevarului Duhului Sfant,pentru cea de-a Doua Venire a Fiului Sau si Mantuitorului nostru Iisus Hristos pe pamant.
Romania sfanta,va fi al Doilea Nou Ierusalim!
Romania fratilor,este deja GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU !
Nu de la mine spun si scriu toate acestea,ci numai si numai din Graiul Duhului Sfant!
Intoarceti-va cu toata fiinta voastra la PREA SFANTA TREIME si la PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU ,căci numai asa,veti gasi Calea ce duce spre mantuirea sufletului nostru.
Fiti buni si milostivi dragilor, impacati-va cu toata lumea,nu urâți pe cei care va dusmanesc,ci rugati-va pentru ei ca sa fie iertati si sa vina pe calea cea buna.
Dragilor, nu stim nici ziua si nici ceasul cand vom pleca din aceasta lume, si-atunci la ce bun sa ne dusmanim si sa avem inima si sufletul impietrite?
Duminica,lasati deoparte cele lumesti si mergeti in Sfanta Biserica la Sfanta si dumnezeiasca Liturghie. Veti fi uimiti de toate cate veti trai cu inima si cu sufletul,veti fi uimiti de cum o sa se schimbe in bine viata voastra.
Pe cei dragi, cautati-i oriunde s-ar afla,spuneti-le ca-i iubiti mult si ca vi-i dor de ei.Faceti-va timp pentru cei dragi, caci nu se stie cat timp vor mai fi cu noi si printre noi.
Nu conteaza ca sunt tineri sau mai in varsta,sunati-i si le spuneti cateva cuvinte de suflet,de iubire si de dor.
Dragilor, sa fiti ferm convinsi ca toate cate ati cititi si veti citi pe acet Blog al Lui Dumnezeu,sunt numai din Graiul Duhului Sfant si al Prea Curatei Fecioare Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

                           

16 comentarii:

  1. Mai este o dovada ca Romania este speciala. Dovada o gasiti pe YouTube in unele video-uri in care arata ca se au gasit schelete ale uriasilor. Inca din timpul lui Ceausescu. In munte la varful omul sau cum ai zice. Cautati pe youtube.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, specială!😂😂 Schelete de urieși au fost găsite pe tot pamanturi. Portaluri energetice sunt pe toata planeta. Fiecare tara are bune si rele, oameni buni si oameni răi.

      Ștergere
  2. https://barikada.ro/pasaportul-de-vaccinare-va-fi-tatuat-la-ceafa-pe-frunte-sau-pe-mana/

    RăspundețiȘtergere
  3. A venit momentul ca Romania sa fie Vindecata prin HAR ! Amin !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ioi Doamne Dumnezaule,iar ma duc pana_n parspet cu tine surioara Mariana si cu toti prietenii tai. Te iubesc,pa pa ,tai tai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce înseamnă aia, ca te duci pana în parapet?!

      Ștergere
    2. Dar ce inseamna nebunia asta "tai, tai"?

      Ștergere
  5. Aseară pe Realitatea TV la Culisele statului paralel în baza unuiarticol din Strict secret. Ro scris de Liviu Alexa din Cluj s-a discutat despre Pericolul la Siguranță Națională reprezentat de Iohannis prin relațiile sale cu Aurel Munteanu - legătură lui cu Schweighofer și cu cele 4o miliarde metri cubi de lemn exploatate ilegal din padurileRomaniei iar prin sasul Michael Smith cumnatul lui Usatii celcu relații în serviciile screte rusești-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. 40 de personalități ca Roșca Stănescu cer retragerea cetățeniei lui Arafat pentru încălcarea Constituției și afacerile din sănătate. Cam același gen că-și Iohannis-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne Ajuta
    Slavă Tie Doamne Slava Tie.💐🙏

    RăspundețiȘtergere
  8. Claudiu Tirziu parlamentarul de la AUR spune ca presedintele avea deja in plic numele premierului Ciolos-omul fara capabilitati dar al Sistemului /
    Pe de alta parte Orban spune ca-si va parasi partidul pentru salvarea liberalismului formind un nou partid liberal cu cei 41 de adepti parlamentari care-l sustin in acest demers-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ilie se amuza[ mai ale cind are vin] inlocuind limba clara a lui Eminescu ,pe care o stie foarte bine,cu Jargonul lui ardelenesc cu Regionalisme si cu Mistocareala la sunetele germanofone ale evreului luxemburghez ajuns presedinte ,astfel incit spera sa le dea batai de cap si epoletilor cititori din server.

    RăspundețiȘtergere
  10. ...si cu Arhaisme fiind greu de priceput de cei din alte zone.

    RăspundețiȘtergere
  11. In Ultimile 24 de ore 440 decedati de covid in Romania din care 41 din cei vaccinati reprezentind 9 la suta fata de procentul de peste 30 la suta de vaccinati.
    Deci se poate spune in cifre clare ca vaccinul face diferenta reducind mortalitatea de peste 5 Ori fara nici o scuza precum ;''cum ia prins si cind i-a prins ''.
    Statistica o spune clar pe un lot de conditii cit de cit egale si asta peste mostenirea genetica care desi poate influenta mult dar este prinsa si ea in interiorul statisticii ca si slaba dotare a spitalelor cu tehnica medicala si medicamente care desi mareste numarul deceselor este prinsa si ea in interiorul acestei statistici.
    In orasul de bastina al Dictatorului anunta pe TV ca ar fi fost 5 decese in SIBIU,dar aici trebuie sa fim prudenti ca se obijnuieste de la inceputul pandemiei falsificarea datelor pentru a pica bine Puterii.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Orban... NUMIREA lui Cioloș o cacialma a lui Iohannis care p relungester criza-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Presa din vest spune ca tarile din est platesc acum pretul pentru slaba pregatire -in speta Romania si Bulgaria cu cea mai slaba vaccinare.
    Pe de alta parte in Politico Eu doamna Mihaila userista de la Sanatate recunoaste ca nu au fost luate masurile care ar fi trebuit-craciun.

    RăspundețiȘtergere