miercuri, 13 octombrie 2021

ANAFURA DE LA SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA , CEA MAI TARE DE PE PĂMANT !


                                                  Imagini pentru CUVIOASA PARASCHEVA.


                      

                                    Dragii mei,

În aceasta noapte,abia daca atipisem,ca ma trezeste un glas care spune ceva uimitor de frumos si de sanatos pentru sufletul fiecaruia dintre noi.
Dar mai intâi ,vedeam in faţa ochilor inchisi,interiorul MITROPOLIEI IASI si pe SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA in RACLA -I SFANTA.
Sfanta Biserica era plina de credinciosi care,stateau frumos la rand ca sa se inchine la SFINTELE MOASTE ale PREA CUVIOASEI MAICII noastre PARASCHEVA de la IASI.
După ce se inchinau,mergeau spre stanga unde se afla VASUL sfant cu SFANTA ANAFURA, pe care o luam pe nemancate dimineata după ce ne-am facut Rugaciunea,apoi se inchinau la MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
                              Imagine similară.

În timp ce credinciosii luau ANAFURA din VASUL sfant,aud glas divin care spune asa:

        "Cea mai tare ANAFURA, de pe Pămant,este Anafura de la Sfanta Cuvioasa Parascheva de la Iasi !"

Iata fratilor,un loc cu adevarat SFANT in care, PREA SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI voiesc ca noi sa cunoastem unde este cea mai SFANTA si cea mai tare ANAFURA in intarirea CREDINTEI ,in curatirea sufletului,aici la noi in ROMANIA la MITROPOLIA IASI unde se afla cu adevarat SFINTELE MOASTE ale PREA CUVIOASEI PARASCHEVA .
Sigur,avem SFANTA ANAFURA peste tot in SFINTELE BISERICI din ROMANIA si din Lume.
Dar aici la IASI,la MITROPOLIA IASI,SFANTA ANAFURA are puteri vindecatoare pentru Suflet.
Sa mergem fratilor la SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA si in cursul anului,nu numai de ZIUA SFINTEI cand ,este extrem de aglomerat si nu se poate sta decat cel mult 5 secunde ca sa te poti inchina.
Sa ne bucurm fratilor, ca suntem Poporul ales de BUNUL DUMNEZEU pentru Cea de-a Doua Venire a Fiului Său pe Pămant, si mai ales pe Pămant romanesc.
Sa ne bucuram ca ROMANIA va fi al DOILEA NOU IERUSALIM  si GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU.
Sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI, pentru fiecare clipă pe care o traim alaturi de cei scumpi si dragi sufletului nostru,pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste,Amin.
                                    Cu dragoste,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu