duminică, 17 octombrie 2021

MAICA LUI DUMNEZEU SE ODIHNESTE, IMBRATISAND SFANTA EVANGHELIE !

                                          16 octombrie 2021,ora 23,47 !


                                  Dragii mei,


In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad o lumina alba si stralucitoare care se aseaza pe masuta mea de Rugaciune,aici, in coltul meu de Rai.

.
Dragilor, desi eram cu ochii pe monitor,vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa, vad masuta cu Cartile de Rugaciuni si cu Sfanta Evanghelie din spatele meu, din dreapta mea.
Maicuta Domnului Isi lipeste obrazul Său stang de Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie si asa ramane.Maica Mantuitorului Hristos si a noastra a tuturor,se odihnea pe CUVANTUL FIULUI Său si Mantuitorului nostru bland si drag.
Asa cum in Iconita de mai jos,Isi lipeste obrazul stang di Pruncul IISUS HRISTOS,tot asa,MAICA LUI DUMNEZEU si-a lipit obrazul stang de Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie,si asa a ramas,inchizand si deschizand ochii Săi,ca sa vad eu ca totul e real.

.

Dragii mei,
Sa ne rugam Maicii Lui Dumnezeu cu toata inima noastra,din tot sufletul nostru ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,si sa nu ne lase de izbeliste.
Cu dragoste,Maria.


4 comentarii:

  1. C nu te mai zbate ca pestele pe uscat,ca nu mai vezi niciun comentariu de-al tau puiblicat aici. Invata mai intai ca sa respecti pe semenii tai, invata sqa vorbesti frumos si apoi iti vei vedea comentariile publicate.Deocamdata,nu vad la tine decat comentarii vulgare,comentarii de om bolnav mintal!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pagina Seismic Center:A venit vremea să vă anunțăm că un obiect foarte mare planetar ori subplanetar, parțial invizibil a apărut în galaxia noastră și emite spre Pământ semnale radio foarte puternice modulate care se repeta la intervale regulate. Obiectul se află momentan la o distanță mare in centrul galaxiei și emite unde radio pe frecvența de 888 Mhz. Cercetătorii sunt sceptici iar noi am prezentat mai sus câteva opinii care circulă pe net. Obiectul sau fenomenul sursă are denumirea de ASKAP J173608.2-321635 iar numărul 888 este asociat în mitologie cu "Numărul Îngerilor". "Este cam improbabil ca un obiect artificial de tip supernova sau pulsar să emită fix pe aceasta frecvență neobișnuită" își dau cu părerea utilizatorii de pe net iar alții sunt de părere că totul poate sa fie o farsă regizată pentru a ademeni pe cei credincioși cu mesaje radio false. Cercetătorii lucrează zi și noapte pentru detectarea exactă, identificarea și fotografierea obiectului.Vom reveni cu detalii.

    RăspundețiȘtergere
  3. https://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/o-cometa-gigant-cea-mai-mare-detectata-vreodata-se-indreapta-spre-sistemul-nostru-solar.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne Maicuta Domnului apara-ne de tot raul si necazul pe toată lumea.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere